Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694455 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı emregozubek

tAze resimler var elimde ben atamiyorum foruma bana ulasirsaniz gönderebilirim  :busted_cop:

Çevrimdışı Salih A.

Sadece fiziksel değil mental yorgunluk yönü de var
Sürekli deplasman hali
Aidiyet duygusunun oluşmaması vs
Olimpiyattan farklı olacağını düşünmüyorum
İlla bir yere gidilecekse orda kalınmalı sezon orda geçirilmeli
Aksi yıpratıcı olur
olimpiyatıda sahilenemedik olimpiyattan tek farklı psikolojik bir etken olur ki oda mental yorgunlu siler
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı FARUK

Murat Ünlü foursquare hesabından alıntıdır.

Çevrimiçi murat

Başakşehir e gitmekle olimpiyata gitmek aynı şey. Saraçoğlu hiç değilse daha merkezi. Deniz otobüsü metrobüs vs derken çok ulaşım aracı var. TEM D100 Minibüs yolu, sahil yolu gibi alternatifleri var. Olimpiyata (eğer @MURAT değilsen) sadece TEM den gidebiliyorsun.

yok artık sadece ben değil sizlerde gidebiliyorsunuz tabi dönerken eksikleriniz vardı onuda tamamladık :evillol: hatta sizi bir dahakine kemerburgaz üzeinden çıkartayım :lol:

Çevrimdışı Salih A.

kapalı üst kat prekastları arttıkça localar daha az göze batıyor ve bunu taraftar ile doldurduğunda eminim localar tribünlerde ki görseli etkilemeyecektir bile

Çevrimdışı yigitcan1903

olimpiyatıda sahilenemedik olimpiyattan tek farklı psikolojik bir etken olur ki oda mental yorgunlu siler
Şehrin bu saatten sonra değişeceğini de pek düşünmüyorum
Kombineler alındı,sezon başında duyurulsaydı bi ihtimaldi
Olimpiyatta devam ederiz

Çevrimdışı emregozubek

[ Son Düzenleme: 20 Eylül 2014, 13:38:39 FARUK ]

Çevrimdışı Salih A.

Şehrin bu saatten sonra değişeceğini de pek düşünmüyorum
Kombineler alındı,sezon başında duyurulsaydı bi ihtimaldi
Olimpiyatta devam ederiz
haklısın ben kombine olayını düşünmemeiştim

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
aslında şöyle birşey yapılsa her maçı farklı bir şehirde oynasak bir maç adana bir maç erzurum bir maç izmir bir maç ankara hem buralarda yaşayıpta istanbula gelemeyenler için harika bir fırsat olur hemde normal maçlarda ki seyirci sayısına nazaran seyirci sayısı daha da artıp oluşacak ilave masraf karşılanmış olur
Passolig sistemi olmayan şehirlerde oynayamazsın,olan Anadolu şehirlerinde ise zaten doğru dürüst passolig satılmadı,yani Beşiktaş maçlarını Anadolu'da dahi oynasa stadlar kolay kolay dolmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı If Else

Teşekkürler. Kesebilirim ama mümkün olduğunca fazla alan gözüksün istemiştim. Ama senin dediğin şekilde daha iyi olacak galiba sonuçta sen daha tecrübelisin  :ok:

Bu da Raif Junior isteği üzerine kenarlardan biraz kırpılmış 45 günlük Yeni Açık değişimi;

Daha iyi oldu galiba...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu da Raif Junior isteği üzerine kenarlardan biraz kırpılmış 45 günlük Yeni Açık değişimi;

Daha iyi oldu galiba...
@If Else hepsi değerli hepsi güzel.  :claps:

Çevrimdışı FARUK

barıs kale instagram hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çevrimdışı BRK

Çevrimiçi Necmi

abiler kardesler ben buna katılmıyorum :evillol: ha forumumuzda belki biraz karsı goruse tahamul vardır ama ben oyle gzlce anlastıgım kişilere rastlamadım baskalarıda rastlamadı:))daha cook yol var,,onu geçtim buranın dısında hiçbir yerde sana yer yok onu bi gecelim,, bu kultur nasıl değişiri cok merak ediyorum tek bir cıkıs yolu var basarı,, çnk o zaman karsı gorusler olmuyacagından dolayı herkes mutlu mesut devam::)))) ben mesela ortadayım ama kimsenin benim ortada oldugumu değilde koyu sekilde muhalif oldugumu sanıyor alakası yok :iblush:

yok yönetime muhalif kanatta değilsin sen tüm hayata muhalifsin :kop: alıştık artık :alala: yanlız söylediklerini birde anlasam varya, hem burda muhalefet yapmak yasak değilki küfür hakaret rencide edici kelime kullanmak yasak eleştirinide bir Beşiktaşlı gibi yapacaksın o zaman sıkıntı olmuyor insanlar genelde küfür ve hakareti eleştirmek sanıyor :)

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı lucabrasi41

kapalı üst kat prekastları arttıkça localar daha az göze batıyor ve bunu taraftar ile doldurduğunda eminim localar tribünlerde ki görseli etkilemeyecektir bile
aynen öyle etkilese bile yapılacak bişey yok bize loca lazım rakiplerle eşit şartlarda savaşmamız için

Çevrimdışı ahmet türken

devamı  :)

en alt resimdeki eski açığın yeni atılan tablanın kösesinde sutun yok. nasıl olacak merak ettim

Çevrimiçi Necmi