Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak

hangi zeminden bahsediyorsun bizim zeminse hibrit olacak ingilizler yapıyor sanırım hatta 3 ay kadar önce gelip testleri falan yaptılar diye biliyorum

Abi genel olarak ligte ki tüm statlar için geçerli diyebilirim ama Atatürk Olimpiyat Stadı için yazdım öncelikli olarak. Ülkede neredeyse düzgün saha yok, hepsi tarla gibi. UEFA veya TFF belirli standartlar getirmeli bunun için bence. Mesela yayın haklarından kulüplere verilen paraların %10'luk kısmını zemine harcamları konusunda bir şart getirilebilir  :alala: Zaten bizim stat bittiği zaman yalnızca zemini bile ülkede ki statların 5-10 seviye üstünde olacaktır  :sevinc :sevinc

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu ikidir beraberlik olayını çözemedim kime bağlasak acaba :evillol: :evillol: :evillol:
sana bağlayabiliriz :alala: gelen herkesi tarıyorum sen aktar ismail, ilhaNouma, samet şu an için topun ağzındasınız feyenort galibiyetinde yanımızda siz yokdunuz ama sen akşamda yanımızda değildin bu noktada yırtıyorsun :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 16:33:20
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaşlar nacizhane bir fikrim olacak lütfen bunu burada okuyan herkes dikkate alsın bence olimpiyata taraftarımızın gitmemesi sadece passolig veya yağmur çamur değil EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM bunu kulüp basketbol maçlarına eskiden ring seferleri yaparak çözmüştü.bence istanbulun belirli noktalarından insanları otobüslerle belirli bir ücret karşılığında tıpkı servisler gibi maç günleri stada ulaştırmaları gerekir,aynı otobüslerle bindikleri  yere bırakılabilir bunu yapabilecek organizasyon gücüne sahip bir yönetimdir bu yönetim,şöyleki joly tur un sahibi mete vardar bunu halledebilir saygılarımla.bizde bunu hem kendi forumuuzdan hemde çarşının forumundan destekleyebiliriz.
mantıklı abi ..

Çevrimdışı SDemirsoy

sana bağlayabiliriz :alala: gelen herkesi tarıyorum sen aktar ismail, ilhaNouma, samet şu an için topun ağzındasınız feyenort galibiyetinde yanımızda siz yokdunuz ama sen akşamda yanımızda değildin bu noktada yırtıyorsun :evillol:
:us: @Necmi

Çevrimiçi Necmi

Abi genel olarak ligte ki tüm statlar için geçerli diyebilirim ama Atatürk Olimpiyat Stadı için yazdım öncelikli olarak. Ülkede neredeyse düzgün saha yok, hepsi tarla gibi. UEFA veya TFF belirli standartlar getirmeli bunun için bence. Mesela yayın haklarından kulüplere verilen paraların %10'luk kısmını zemine harcamları konusunda bir şart getirilebilir  :alala: Zaten bizim stat bittiği zaman yalnızca zemini bile ülkede ki statların 5-10 seviye üstünde olacaktır  :sevinc :sevinc
biz kendi stadımıza bakalım diğerlerinden bize ne olimpiyattada bizi ilgilendirmiyor devlet düşünsün niz kiracıyız

Çevrimdışı sallapati

biz ne kadar kendi stadımızı hibrit yaparsak yapalım senede 17 maçı deplasmanda oynuyoruz.. süper ligde mücadele edecek takımlara hibrit çim zorunlu hale getirilmeli.. tff ihaleyle 1 firmayla anlaşıp tüm stadları mayıs- eylül arası yenilemeli ve bu para digitürkten klüplere verilecek paradan kesilmeli...

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi bu kanadalilar geliyormu stada nasil gidiyo o is en son mabet kanadalilarla mac var flen diyordu kac ay önce onu hatirliyom :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

bizim statlarda zeminden sorumlu özel bakım ekibi olmadıktan sonra sadece oraya stat dikmiş olarak kalırız genel durum maalesef böyle.old traffordla ilgili bir belgesel vardı 3-4 sene evvel izlemiştim çimlerin bakımını çok profesyonel bir ekip en ince detaylarına kadar araştırıp yapıyorlardı o zaman anladım bizdekilerle onların zeminleri arasındaki farkın sebebini hadi büyük kulüpler bizde bunu yapabilirler de anadolu kulüpleri hala eski kafayla eski futbol zihniyetiyle baktıkları için en başta da dediğim gibi sadece oralara stad yapmakla kalınmış olur zeminler hep aynı şekilde kötü halde kalmaya devam eder.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

biz ne kadar kendi stadımızı hibrit yaparsak yapalım senede 17 maçı deplasmanda oynuyoruz.. süper ligde mücadele edecek takımlara hibrit çim zorunlu hale getirilmeli.. tff ihaleyle 1 firmayla anlaşıp tüm stadları mayıs- eylül arası yenilemeli ve bu para digitürkten klüplere verilecek paradan kesilmeli...
bence de en akıllıca çözüm bu olur tff kulüplere para vermiyor mu verdiği paralardan bir kısmını çim için keseceksin ve her stada dünya standartlarında en kaliteli çimi yapacaksın ama sadece çimi yapmakta yetmiyor az önce de dediğim gibi bunun bakımı da profesyonel bir ekip tarafından yapılmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Biz bir hibrit cimi yapalim sonra tum renkliler agizlari acik sekilde bizim stada hayran kalsin anca onlar da hibrite gecer.tabi her zamanki gibi Turkiyenin bir ilkini yine Besiktas yapmis olacak :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı If Else

Eski Açık tarafından 45 Günlük Değişim
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı If Else

Yeni Açık tarafından 45 Günlük Değişim
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Burak

TFF olarak veya UEFA olarak dersen ki organizasyonlarımıza katılan kulüplerden belirli zemin şartlarını yerine getirmeyenler yayın haklarından para alamayacaktır diye o zaman işte herkes gider en iyisinden yaptırır özellikle de Anadolu kulüpleri, çünkü yayın hakları onlar için büyük bir gelir kaynağı. Diğer yandan dünkü maçta özellikle yakın çekimlerde gözüküyordu ki top düz gitmiyor, sürekli o kalkan topraklara çarpıp hafif yön değişimleri oluyor, topu yavaşlatıyor vs. Olimpiyat stadının da bakımının yapılması lazım, her maç için kira ödeniyor devlete. Herhalde o stat için bakım sorumlulukları GSGM bağlı değil mi @Necmi abi

Çevrimdışı ZEKI

Ben bugun bursaya donuyorum artik aksam fotolara mustafa devam eder :icool:
Arayi uzatma @Efe kardesim

Çevrimdışı ahmetx

WOW.hibrit çimde dessonun alternatifi varmış.Yeni bordo stadının çimlerini yapacaklar.(NATURAL GRASS FİRMANIN ADI)

hibrit çim firma sayısı artıyor,şöyle bir sahamız olmadı yahu! :bawling:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Yeni Açık tarafından 45 Günlük Değişim
obitaş bi 45 gün daha böyle çalışsın resmen tulum çıkarır :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Zoro

yeni gelen vinç ile prekastlar çok hızlı döşeniyor.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı CanEmre

Sana iyi yolculuklar @Efe
Çıplak gözle gördün stadı akşama nerelerde beton görebiliriz?
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı sallapati

bence de en akıllıca çözüm bu olur tff kulüplere para vermiyor mu verdiği paralardan bir kısmını çim için keseceksin ve her stada dünya standartlarında en kaliteli çimi yapacaksın ama sadece çimi yapmakta yetmiyor az önce de dediğim gibi bunun bakımı da profesyonel bir ekip tarafından yapılmalı.

bakımı dahil ihaleyle  1 firmaya verirsin.. hatta drenajlar ve ısıtma sistemleri de yenilenmeli.. yapılıyorsa adam gibi yapılsın

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

yeni gelen vinç ile prekastlar çok hızlı döşeniyor.
prekast işine bu satten sonra kimse kafayı takmasın kapalı üst bu hızla haftaya cuma biter...adamların derdi vinçmiş  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı hzr3088

federasyın neden bu işe el atsın ki yahu. bir futbolcu bonservisinden daha az paraya kendi futbolcu sağlığını düşünmüyosa yöneticiler neden tff olaya girsin ki? kendi sahalarında yaşayacakları puan kayıplarını düşünmüyolarsa kendileri bilir. ingilterede fededarsyon mu yapıyo bu işi? hayır. klüpler kendileri yatırım yapıyorlar. hatta yönetimler bu icraatlara bakılarak seçiliyor.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Sağol kardeşim ellerin dert görmesin.selametle inşallah.haftaya takım yanında ona göre :ok:

Çevrimdışı CanEmre

bakımı dahil ihaleyle  1 firmaya verirsin.. hatta drenajlar ve ısıtma sistemleri de yenilenmeli.. yapılıyorsa adam gibi yapılsın
Hocam tek firma olursa tekel mantığında olur. Daha da fena olur sahalar. Bence...
Standardı getir denetimini yap her klüp uygun bulduğu firmayla çalışsın. Firmalar da rekabet ortamında daha kaliteli daha uygun fiyatlı iş üretme zihniyetinde olsun  :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 16:54:51 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın