Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688465 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Arkadaşlar nacizhane bir fikrim olacak lütfen bunu burada okuyan herkes dikkate alsın bence olimpiyata taraftarımızın gitmemesi sadece passolig veya yağmur çamur değil EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM bunu kulüp basketbol maçlarına eskiden ring seferleri yaparak çözmüştü.bence istanbulun belirli noktalarından insanları otobüslerle belirli bir ücret karşılığında tıpkı servisler gibi maç günleri stada ulaştırmaları gerekir,aynı otobüslerle bindikleri  yere bırakılabilir bunu yapabilecek organizasyon gücüne sahip bir yönetimdir bu yönetim,şöyleki joly tur un sahibi mete vardar bunu halledebilir saygılarımla.bizde bunu hem kendi forumuuzdan hemde çarşının forumundan destekleyebiliriz.

Çevrimdışı hzr3088

Arkadaşlar nacizhane bir fikrim olacak lütfen bunu burada okuyan herkes dikkate alsın bence olimpiyata taraftarımızın gitmemesi sadece passolig veya yağmur çamur değil EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM bunu kulüp basketbol maçlarına eskiden ring seferleri yaparak çözmüştü.bence istanbulun belirli noktalarından insanları otobüslerle belirli bir ücret karşılığında tıpkı servisler gibi maç günleri stada ulaştırmaları gerekir,aynı otobüslerle bindikleri  yere bırakılabilir bunu yapabilecek organizasyon gücüne sahip bir yönetimdir bu yönetim,şöyleki joly tur un sahibi mete vardar bunu halledebilir saygılarımla.bizde bunu hem kendi forumuuzdan hemde çarşının forumundan destekleyebiliriz.

abi o işin astarı yzünden pahalıya gelir. hedef 30 bin kişi olsa kaç otobüs kaç servis gerekir ona. bence sorun ulaşımdan ziyade uzaklık. bitmiyo o yol. hele stada giderken metroda son olimpiyat durağına gelince açık havaya çıkıyosun ya yeni bi gezegene gelmiş gibi hissediyorum kendimi. :D
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Tolga

yalnız şöyle birşey de var sonuçta bizim olimpiyatta maçlarımızı oynayacağımız belliydi ve yönetimin bunu düşünerek olimpiyatın zeminine gereken bakımı bir şekilde yapmalıydı diye düşünüyorum burada eksiklik olduğu ortada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Burak Akay

Bu soru sorulmuştur illaki ama  :D Stadımızın sadece eski açık kısmı diğerlerinden kısa olucak degılmı arkadaslar geriye kalan her bölüm kapalının yüksekliğinde olucak?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

Max 1 aya kameranın önü kapanır saha içi nerdeyse görünmez hal alır acilen yeni kameraların takılması işi çözülmeli  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

abi o işin astarı yzünden pahalıya gelir. hedef 30 bin kişi olsa kaç otobüs kaç servis gerekir ona. bence sorun ulaşımdan ziyade uzaklık. bitmiyo o yol. hele stada giderken metroda son olimpiyat durağına gelince açık havaya çıkıyosun ya yeni bi gezegene gelmiş gibi hissediyorum kendimi. :D
Veya aracı olan arkadaşlar olmayanı veya kullanamayanı alacak evine bırakacak arkadaş mesela benim araç kullanmam yasak (sağlık sorunlarından kaynaklanan)  ve metroyla gidemem bunu forumda yapalım en azından denetçi kartallar bununla ilgili çalışma bekliyorum acilen :ebebe:

Çevrimdışı Caner

Max 1 aya kameranın önü kapanır saha içi nerdeyse görünmez hal alır acilen yeni kameraların takılması işi çözülmeli  :bandit:

Artık kabak tadı verdi zaten şu tek kamera işi, 2-3 tane olsa da rahatlasak. Kapalıya pek ala konulabilir hiç yoktan Konya stadındaki gibi hareketli bir kamera.

Çevrimdışı ahmetx

konya kadar olamadık bu kamera işinde,ayıp ya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı attila_metu

Eski açık numaralı köşesi çok yavaş ilerliyor. Yaklaşık 2 aydır azımsanmayacak işçi çalışıyor ama hala yarım yamalak.
Sanırım ordaki işçiler tecrübesiz. Ortaya fazla iş çıkaramıyorlar.

Çevrimdışı TØLGA

varya sirf kameranin onu kapanmasin diye orasi yavas gidiyo diye düsünmedim degil hani :D o köse cok agirdan alindi cunkü :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

yeni açık zamanında ön tarafa eğilip arkayı sona bıraksalardı şimdi çoktan bitmişti.loca da yok nasıl olsa.ortada bi boşluk bırakılırdı arkaya geçiş için.ondan sonra uğraşsınlar arkada çatı yapılırken...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

Gecen gün @rubi_tobin acikladi suanda yeni kamera biraz zor diy sebepleriyle beraber klüp bastirsa olurda :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada bizim stad gerçekten 48 bin kapasiteliymiş ama locasız olarak yani tüm tribünler yeni açık gibi olduğunda  :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

konya kadar olamadık bu kamera işinde,ayıp ya
bir de allah aşkına şu yeni kamera görüntüsü izlesene.com tabanlı olmasın, bir çok yerde açılmıyor devamlı sıkıntı çıkıyor

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

sırf yeni stadla alakalı olsun diye yazıyorum.bu stadda maç yaparken  sağ bek transferinden önce 2 tane stoper transferi ile başlangıç yapmak gerekiyor.. silinmemesi ümidiyle

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 2 tane daha sutun yerine yerlestirildi ve kaliplaniyor sutun isine iyi girdi obitas :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben bugun bursaya donuyorum artik aksam fotolara mustafa devam eder :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Bence şu zemin işine UEFA bir şart, standart getirmeli yoksa yönetimden kimse önemsemiyor gibi...

Çevrimdışı Necmi

koca oğlan sağlam çalışıyor.
@tayfun dün maça gelmeyenleri güzel gün kartalları katogarisine alıyoruz :evillol: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

@Efe Abi Obitaş İyi Çalışıyor Diyosun Yani  :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Ben bugun bursaya donuyorum artik aksam fotolara mustafa devam eder :icool:
@Efe  sana hayırlı yolculuklar  :bye: :bye: :bye:

Çevrimdışı Oktay

@tayfun dün maça gelmeyenleri güzel gün kartalları katogarisine alıyoruz :evillol: :bandit: :bandit:
@Necmi abi bu ikidir beraberlik olayını çözemedim kime bağlasak acaba :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Bence şu zemin işine UEFA bir şart, standart getirmeli yoksa yönetimden kimse önemsemiyor gibi...
hangi zeminden bahsediyorsun bizim zeminse hibrit olacak ingilizler yapıyor sanırım hatta 3 ay kadar önce gelip testleri falan yaptılar diye biliyorum

Çevrimdışı TØLGA

hangi zeminden bahsediyorsun bizim zeminse hibrit olacak ingilizler yapıyor sanırım hatta 3 ay kadar önce gelip testleri falan yaptılar diye biliyorum
olimpiyattaki zeminden bahsediyo arkadas abi :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK