Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

@aktar_ismail abi fotolar için teşekkürler eline sağlık statta çalışmalar iyi gidiyor :) :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Arkadaşlar bu inşaatı ilk gününden beri izliyorum, tüm forumlarda takip ettim fakat son iki hafta da anormal bir hızlanma var bunun anormal olması dikine çalışma ve olimpiyatta alınan sonuçlarda başarısızlık olmasından dolayı yönetimin bastırması olabilir diye düşünüyorum. :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

bu güzel forumun müdavimleri,

az önce alexa değerlerine göz atıyordum

forumumuz iyi gidiyor özellikle ülke çapında

çArşı'nın forumunu geçmek üzereyiz  :D

geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam ülke çapında 1.089.cu sıradaydık şimdi 6 sıra yükselmişiz çArşı forumu ile tampon tampona gidiyoruz her an geçebiliriz

yalnız bir şey belirteyim çArşı forumunu global listesinde geçmek biraz zor gibime geliyor  :ebebe:

Çevrimdışı dropoon

Arkadaşlar bu inşaatı ilk gününden beri izliyorum, tüm forumlarda takip ettim fakat son iki hafta da anormal bir hızlanma var bunun anormal olması dikine çalışma ve olimpiyatta alınan sonuçlarda başarısızlık olmasından dolayı yönetimin bastırması olabilir diye düşünüyorum. :alala:

bencede hocam büyük bi baskı var bugün ali ece de açtı ağzını yumdu gözünü yayında stadla alakalı

Çevrimdışı Tolga

bencede hocam büyük bi baskı var bugün ali ece de açtı ağzını yumdu gözünü yayında stadla alakalı
ali ece neler dedi hocam ben yayının sonuna denk gelebildim de  :iscrewy:

Çevrimdışı dropoon

ali ece neler dedi hocam ben yayının sonuna denk gelebildim de  :iscrewy:

stadın biraz önce bitmesi gerektiğine, bide muhaliflere saydırdı biraz. stad için bişey yapmıolarfalan. ntvspor.net de video çıkar ozaman da izleriz bende sonunda yakaladım

Ali ece tanıdığım en iyi beşiktaşlılardan biridir eminim söylemlerinde hem duygusallık hem de iyi etüd edip söylediği şeyler vardır,bu forumdaki herkes gibi aynı şeyleri düşünüyordur.

Çevrimdışı Tolga

stadın biraz önce bitmesi gerektiğine, bide muhaliflere saydırdı biraz. stad için bişey yapmıolarfalan. ntvspor.net de video çıkar ozaman da izleriz bende sonunda yakaladım
teşekkürler hocam

Çevrimdışı If Else

Bence bunun nedeni bayram sonrası yeni gelen ekiplerin sahaya alıştıktan sonra çok iyi çalışmasıdır. Bundan 8 ay önce bile kapalı yapılırken deneyimli abilerimiz inşaat tüm sahaya yayıldıktan sonra hızlanır diyorlardı. Bence şu an bahsedilen yüksek hızda çalışmalara şahit oluyoruz.  :super:

İnşallah bu hız kaba inşaat bitene kadar devam eder. O zaman Mabetin bahsettiği Ocak ayında kaba inşaatı bitişine şahit oluruz  :claps:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı dropoon

inşaat gerçekten hızlı 8 hafta öncesine bile çok fark var arada. ama tabş eski stadın yıkımı hafriyat falan süre çok uzun gelior artık insalara buda baskı oluşturuyor.
şu başakşehir stadında müsade etseler oynamamıza bu takım daha başarılı olur böylece forma satış vs. daha iyi sıcak para girişi sağlar buda inşaata pozitif etki eder.
madem olimpiyat zor doluyor. emekçileri topluca bizim maça götürsünler bigün adamlara moral olur

Çevrimdışı ahmetx

ne başakşehiri hocam ellerinden gelse olimpiyatta bile oynatmayacaklar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yavvuzz

Stad bitmeden gerçek başarılar gelemeyecek o nedenle hepimiz elimizden geleni yapacağız. Muhalifler de boş konuşacaklarına iş yapmaya çalışsınlar .

Çevrimdışı dropoon

Ali ece tanıdığım en iyi beşiktaşlılardan biridir eminim söylemlerinde hem duygusallık hem de iyi etüd edip söylediği şeyler vardır,bu forumdaki herkes gibi aynı şeyleri düşünüyordur.

bide arada iron maiden ı katmasa :D :iscrewy:

Çevrimdışı Tolga

başakşehirin de zemini sanıldığı kadar iyi değil en son kasımpaşa orada maç yaptı futbolcular her topa vurduklarında yerdeki toprak havaya kalkıyordu orası da bize çok çare olmaz gibi kısa vadede

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stad bitmeden gerçek başarılar gelemeyecek o nedenle hepimiz elimizden geleni yapacağız. Muhalifler de boş konuşacaklarına iş yapmaya çalışsınlar .
Sonuna kadar katılıyorum. Malum sitelerde gazetelerde köstek olunacağına destek olunsun, iş adamları elini atsın. Yeri geldiğinde biz Beşiktaş'lıyız diyerek reklamlarını yapıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Ali ece hep muhali olan ancak destek vermeyen kisilerden bahsetti üst üste rahmi kocu ayri tutuyorum daha ne yapsin adam diye vurguladi birde sankilim fikret ormana laf soktu gibi geldi bana millet yagmurda camurda maca gidiyor
Sen maca gelmiyorsun sonra taraftar gelmiyo maclara yaaa demicen kendinde gitmiyosunki
Gibisine getirdi videosu cikarsa izleyin derim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

bu güzel forumun müdavimleri,

az önce alexa değerlerine göz atıyordum

forumumuz iyi gidiyor özellikle ülke çapında

çArşı'nın forumunu geçmek üzereyiz  :D

geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam ülke çapında 1.089.cu sıradaydık şimdi 6 sıra yükselmişiz çArşı forumu ile tampon tampona gidiyoruz her an geçebiliriz

yalnız bir şey belirteyim çArşı forumunu global listesinde geçmek biraz zor gibime geliyor  :ebebe:
Hocam forumun çArşı forumuyla yarışmak gibi bir iddiası yok orası rakip değil dosttur :) .Aynı zamanda Forza 29 bin üyesi olan 8 yıllık bir forum orası, bu forum daha yeni ve iki forumun da üyeleri genelde aynı kişiler.Yani buraya üye olan birçok kişi aslında Forzaya da üye :) .Burdaki bilgiler orda,ordakiler de burada paylaşılıyor.Burada genelde ana konu yeni stad iken Forzada tribün ve taraftar.Farklı kulvarlarda denilebilir sitelere .Hit olarak yarıştırmak olmaz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

stad zemini konusunda ne tff nin ne gsgm nin umurunda değil olan bize oluyor.Fikret Orman bir an önce bu işe el atmalı bir de Velinin yerine dikine oynayabilen savaşcı bir orta saha bulmalı yoksa çok canımız yanar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stad zemini konusunda ne tff nin ne gsgm nin umurunda değil olan bize oluyor.Fikret Orman bir an önce bu işe el atmalı bir de Velinin yerine dikine oynayabilen savaşcı bir orta saha bulmalı yoksa çok canımız yanar.
Kaleleri yan tarafa koyalım bence en az 5 gol atarız her maç bu taktik ve oyuncularla :) Veli gol kralı olabilir bu yöntemle  :D Yeni statta bu kadroyla devam edeceksek bunu düşünelim  :lol:
Korku akıl katilidir.