Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688468 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Toprağım, bu prekastlar testerelere yerleştirilirken  her hangi bir monte işlemi yapılıyor mu vida, perçin vb.

Vidalanıyor Ilhan Abi, birde monte edene kadar 2 3 kere kaldır indir ölçü al felan, öyle çat diye konamıyor yerine ondan biraz uzuyor.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Eski açıkta şu an 70 kişi felan çalışıyor.
demekki eski açığada beton gelicek inşallah

Çevrimdışı hzr3088

süzerdeki fotoyu gördüm de. ben eski stadı özledim sanki :by2:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Haldun

abi başka fotolar da bekliyoruz sadece sempatizanı oldugun yeni açıgı çekme  :evillol:

Çevrimdışı arda

Beton pompası gelmiş :)

Hocam sanırım kolonları suluyor o. An itibariyle öyle gözüküyor. Ama ilerde Optimus Prime donüşürse bilemem ordan da yetebilir heran herşeyi yapabilir.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

İsmail bugün ağzından bal damlıyor,biraz canlı yayın yap mabeti görürsen selam söyle  :ebebe:

Çevrimdışı Efe

Ben 2 saate stadtayim son fotoları yuklerim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yeni açıkta 60 saydım abi öyle mi yoksa daha mı fazla ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Ben 2 saate stadtayim son fotoları yuklerim
sağol efe can sın kardeşim benim :)

:sevinc
ismail dedim ya bugünün yüzü suyu hürmetine emekçilerin maşallahı var ikinci kolon dimi o göz yanılması değil  :busted_cop:

Abi eline sağlık fotolar çok iyi geldi :ok:
faruk bu sayede sende stad fotosu aramaktan yırttın  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı SDemirsoy

@aktar_ismail abi öğlen yemeğinden sonraki sigara gibi geldi eline sağlık  :icool:

Çevrimdışı dropoon

stadın mimariyi oluşturan kolonlara ''sütun'' diyelim beyler. kolon kelimesi ufak kalır şeklimiz olsun :D :ebebe:

stadın mimariyi oluşturan kolonlara ''sütun'' diyelim beyler. kolon kelimesi ufak kalır şeklimiz olsun :D :ebebe:
okey sütun gibi sütunlarımız var hehe

Bu hızla giderse kapalı prekastları haftaya bitermi ne dersiniz?

Çevrimdışı Deniz

bitmez bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

süzerdeki fotoyu gördüm de. ben eski stadı özledim sanki :by2:
kim Özlemez ki geçenler de kardeşimle telefonun videolarına bakıyorduk ben son gençlerbirliği maçında askerdim çok üzüldüm o maça gidemedim diye video da çok duygulandım son 3lü de

Çevrimdışı yigitcan1903

ysariusta

• Ziyaretçi

haftaya netleşir

Çevrimdışı Easthanbool

Bence 2 hafta gibi bir sürede biter gibi  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "