Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688569 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TURKahvesi

şuraya bir kamera koysak ne güzel olurdu be  :bandit: :bandit:

Deniz foto için teşekkür ettim

bunu sayende ilk kez görüyorum

bu kamera hala yerinde çalışıyorsa yeni stadımız bir harika görünecek

Boğaz'ın incisi olacak inşallah

senin bizlere sunup da gösterdiğin foto bile eski stat olmasına rağmen bile manzarası ile birlilkte muazzam güzellikte   :tabe:

Çevrimdışı If Else

Eski Açık tarafından 2 Haftalık Değişim

Yeni Açık tarafından 2 Haftalık Değişim

Not: Fotoğrafları neredeyse aynı yerden çeken Mustafa arkadaşımıza çok teşekkür ederim  :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 13:22:12 ComeOn_GiveMeaBreak ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı iyimserure

Eski Açık tarafından 2 Haftalık Değişim

Yeni Açık tarafından 2 Haftalık Değişim

Not: Fotoğrafları neredeyse aynı yerden çeken Mustafa arkadaşımıza çok teşekkür ederim  :ok:
gifler muhteşem olmuş eline sağlık  :claps: :claps:

Çevrimdışı arda

An itibariyle paletli 6. prekastını takıyor  :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet o süzer'e girerken forum resmindeki yürüyüşünle gir üstüne takım elbise siyah palto kafana Al Capone şapkası tak bak seni nasıl alıyorlar içeri  :evillol:
  :kop: :kop: yıkıldım abi  :D @Özgür

Çevrimdışı Deniz

Deniz foto için teşekkür ettim

bunu sayende ilk kez görüyorum

bu kamera hala yerinde çalışıyorsa yeni stadımız bir harika görünecek

Boğaz'ın incisi olacak inşallah

senin bizlere sunup da gösterdiğin foto bile eski stat olmasına rağmen bile manzarası ile birlilkte muazzam güzellikte   :tabe:
Süzerden buldum abi başka bulursam yüklerim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

An itibariyle paletli 6. prekastını takıyor  :claps: :claps:
Toprağım, bu prekastlar testerelere yerleştirilirken  her hangi bir monte işlemi yapılıyor mu vida, perçin vb.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı CanEmre

Toprağım, bu prekastlar testerelere yerleştirilirken  her hangi bir monte işlemi yapılıyor mu vida, perçin vb.
Vidalanıyor...  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Oktay

Stada gidiyorum obitaş'ı denetlemeye  :evillol:
@aktar_ismail dünkü yağmurdan sonra buğün  beleş tepenin orda güneşlen ve uzaktan takip et :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ismail yeni açıkta ikinci büyük kolon betonlanacak gibimi  :sevinc
2 tane birden betonlanacak,  belki yarına biter.

obitaşın maşallahı var iki firmamız da süper Allah nazardan saklasın takımın bozduğu moralleri obitaş ve çiçekler düzeltiyor dikkat ederseniz  :ok:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 14:26:02
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Arkadaslar tokinin yaptigi stadlar ortada.mersin olimpiyatlari icin kalyon insaatinn yaptigi tesis insaati coktu isçi öldu hesabini sordular mi? Sorabilirler mi kalyon neticede :).

Adanaya stad yapiyor eski stad sehrin gobeginde yeni stad dag basinda.hadi buna eyvallah peki eski stadin yerine ne yapilacak?avm :) .park ya da hastane ya da okul yapilamiyor zaten dimi?illa avm yapilacak birileri zengin edilecek :).

İnsanlar herseyin farkinda cok sukur ki biz bu oyunlara gelmeden stadin arazisini yedirmedik.bununla ne kadar ovunsek azdir.
+1903

ismail eski açıkla ilgili bilgi verebilirmisin

Çevrimdışı ahmetx

WOW!hibrit çimde dessonun alternatifi varmış.Yeni bordo stadının çimlerini yapacaklar.(NATURAL GRASS FİRMANIN ADI)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Eski açıkta şu an 70 kişi felan çalışıyor.