Biz ülke olarak betondan anlıyoruz. Çok iyi beton yapılar dikiyoruz, çok hızlı dikiyoruz, çok seriyiz ama iş farklı noktalara gelince tıkanıp kalıyoruz. Ülkede 26 tane stat yapılıyor ama bu statların çimlerinin ne şekilde yapılacağı, nasıl hazırlanacağı, bakımının nasıl yapılacağı konuşulmuyor. Stat yapınca herşey bitiyor zaten. Vizyonu olmayan insanların eline kalırsa futbol olacağı bu. Bu statların yapımı sırasında uzmanlarla bir araya gelinmiş midir? Çim, akustik, ulaşım v.b şeyler istişare edilmiş midir? Bu soruların yanıtlarının hayır olduğunuz hepimiz iyi biliyoruz. O beton yığını stadlarınızla ve boş tribünlerinizle ülke futbolunu 50 sene ileriye götüreceksiniz aferin hepinize.
bir de ben buna çok sinirleniyorum
hangi dünyaca spor organizasyonu varsa hepsini İstanbul'a tıkıyoruz
olimpiyat stadı yapılırken bazı mühendislerimiz buraya yapmamalısınız diye defalarca karşı çıkmışlardı (yanlışsam düzeltin)
hadi bunu geç İstanbul park pisti ben yüzlerce binlerce defa orada burada dile getirirken karşı çıkmıştım İstanbul'da yapılmasına
bu pistin yeri Antalya olmalıydı
biliyorsunuz Türk turizminin yüzde 60 civari belkide fazla bilemiyorum orası karşılıyor
yılda yüz binlerce turist oraya akıyor
Alanya'ya gitmiş olan varmı aramızda bilmiyorum Alanya aartık Alman köyü olarak lanse edilmekte
üstelik F1 son dönemlerde Almanlar tarafından hegomanya altına alınmış vaziyette
hal böyle iken hiç bir şeyi düzgün düşünemiyoruz
bunlar kasıtlı mı yapılıyor diye aklıma gelmiyor değil
yarın bir gün olimpiyatlarda İstanbul'da yapılır tıkmaya devam
neden Ankara değil İzmir değil Antalya değil Eskişehir değil Adana değil ne .ok var İstanbul'da ben anlamıyorum cidden
nufüs olmuş 20 milyon trafik desen berbqat bisikletle bile gezmeye yer yok

o derece İstanbuL'dan nefret etmeye bile olan ak sağlanmakta
neyse konudışına çıktığım k.bakmayın ama insanın da parlama noktası vardır gece geç vakit silebilirsiniz yorumumu saygılar sevgiler...