Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691943 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Ocak ayında bu iş biter rahat olun beyler.  Son 2 aylık değişime bakın yeter.

Çevrimdışı ozan062

:hosgeldin zaten isteyende yok :D

mactan sonra urkmezgildi sanırım o dusunuyoruz hep dusunuyoruz dedi,, yani alternatifler arasında var ama avrupadaki maçları ne azından ibbde oynasak:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kaanzor

marttan önce kaba inşaat bitmez sevgili kardeşim.

Öncelikle fotoğraflar ve emeklerin için çok teşekkürler.

Valla ben anlamam inşaat işlerinden hatta burda konuşulanları bile anlamıyorum bazen ama her gün fotoları takip ediyorum ve bana bitermiş gibi geldi  :iblush: :iblush:

yeni açık arka taraf çatı işiyle birlikte yapılacakmış gibi geliyor sanki umarım sen yanılırsında ben haklı çıkarım mustafa kardeşim  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Bu hızımızı en kötü ihtimalle sabitlersek ,ocağa yaklaşık 100 günümüz var .Çatı işlerine başlangıç yaparız gibime geliyor. :ok:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 10:25:17 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

Bizim çatı ortadaki kısmı kaldır işte böyle olacak :tabe:

on numara beş yıldız böyle olacaksa :ok:

Çevrimdışı kaanzor

mactan sonra urkmezgildi sanırım o dusunuyoruz hep dusunuyoruz dedi,, yani alternatifler arasında var ama avrupadaki maçları ne azından ibbde oynasak:D

UEFA ya verilen stad değiştirilemiyormuş dün öyle dedi güntekin onay  :by2: :by2:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

ibb bize stadı vermiyor zaten,olimpiyattan başka yer yok  :s20:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa Denizli'de yazmış daha küçük ama zemini daha iyi olan ve taraftarla bütünleşebileceği bir stadta oynamalı Beşiktaş diye. Şu Zulimpiyat çilesinden kurtulalım. Hem puan hem para hem oyuncu hem prestij kaybediyoruz ve yönetim bunu görmüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olimpiyat stadının zemininden bizim Kulüp mü sorumlu acaba? Eğer bizim kulüp sorumluysa bunun açıklamasını çıkıp yapmalı değilse de gerekli yerlerden hesabını sormalı. Böyle bir rezillik görmemiştir bu takım. Kimse yok stat yapıyoruz yok paramız yok bilmem ne demesin, milyon eurolar verdiğin futbolcuları bu zeminde oynatmaya çalışmanın bir mazereti açıklaması olamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

herşeyden önce yönetim şu zemine el atmalı,bu nedir yahu Afrika ülkeleri bile zemin problemini halletmeye başladı biz her geçen yıl daha geriye gidiyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

Olimpiyat stadının zemininden bizim Kulüp mü sorumlu acaba? Eğer bizim kulüp sorumluysa bunun açıklamasını çıkıp yapmalı değilse de gerekli yerlerden hesabını sormalı. Böyle bir rezillik görmemiştir bu takım. Kimse yok stat yapıyoruz yok paramız yok bilmem ne demesin, milyon eurolar verdiğin futbolcuları bu zeminde oynatmaya çalışmanın bir mazereti açıklaması olamaz.
sorumlu değilsede sorumlu olmalı böyle rezillik olmaz artık.

Çevrimdışı Haldun

duygularıma tercüme olmuşssun 3 .dünya ülkesi olarak lanse edilen ukranyanın dün zemini kagıt gibiydi, sorumlu klup mü fedarayon mu her kimse çaresine bakmalı böyle rezillik olmaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herşeyden önce yönetim şu zemine el atmalı,bu nedir yahu Afrika ülkeleri bile zemin problemini halletmeye başladı biz her geçen yıl daha geriye gidiyoruz.
Teknik ve pasa dayalı oyun oynamaya çalışan futbolculardan kurulu (Gökhan Töre, Oğuzhan,Sosa, Olcay, Demba ba) bir takımız ve şu oynadığımız zemine bak. Madem böyle bir zeminde oynayacağız koyalım Sivok u Atınç ı forvete top şişirelim eminim daha fazla pozisyon buluruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Dün maçtan bayağı bir ıslandık  :kop: @bjk_mabet

@SDemirsoy Dİyorduk ya vodafone ağası diye vazgeçtik kırkpınar ağası olmuşsun ayrıca yanındaki psikopat dayıya söyler misin gördüğünde hep V GİBİ

Çevrimdışı smtcglr

yeni vinci takip eden var mı çalışıyo mu kerata  :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mersin maçından sonra çıkıp açıklamalar yapıyorsun ama senin oynadığın zemin Mersin'in zemininden daha berbat nerdeyse. Bu stadı tüm sezon için kiraladıysan gerekliliklerini yerine getirecek veya getirteceksin. Biliç'de çıkıp masaya yumruğunu vurmalı bu zeminde oynamak istemiyoruz diye, basının önünde topu yönetime atmalı. Yoksa başarısızlıkta yönetim kadar kendisi de sorumlu olacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Haldun

Teknik ve pasa dayalı oyun oynamaya çalışan futbolculardan kurulu (Gökhan Töre, Oğuzhan,Sosa, Olcay, Demba ba) bir takımız ve şu oynadığımız zemine bak. Madem böyle bir zeminde oynayacağız koyalım Sivok u Atınç ı forvete top şişirelim eminim daha fazla pozisyon buluruz.
valla mutlu ettiniz beni duygularıma tercüme oluyorsunuz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz burda aylardır boşuna hibrit çim, desso grassmaster diye yırtınıp durmuyoruz. Bunu şurda bu işle uzaktan yakından alakası olmayan insanlar olarak görüyoruz ama umarım bu işi profesyonelce yapanlarda bizimle aynı düşünceleri paylaşıyorlardır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı iyimserure

Biz burda aylardır boşuna hibrit çim, desso grassmaster diye yırtınıp durmuyoruz. Bunu şurda bu işle uzaktan yakından alakası olmayan insanlar olarak görüyoruz ama umarım bu işi profesyonelce yapanlarda bizimle aynı düşünceleri paylaşıyorlardır..
sen üye olalı 10 gün oldu daha  :busted_cop:

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sen üye olalı 10 gün oldu daha  :busted_cop:
Biz derken kendimi kastetmedim dostum, hepimizi kastettim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Dİyorduk ya vodafone ağası diye vazgeçtik kırkpınar ağası olmuşsun ayrıca yanındaki psikopat dayıya söyler misin gördüğünde hep V GİBİ
  :evillol: :evillol: Fotoşokladım paint terk ile onu :D

duygularıma tercüme olmuşssun 3 .dünya ülkesi olarak lanse edilen ukranyanın dün zemini kagıt gibiydi, sorumlu klup mü fedarayon mu her kimse çaresine bakmalı böyle rezillik olmaz

kardesim ben ukrayna'da yasiyorum. dun de maca gittim. ukrayna eger 3.dunya ulkesiyse Turkiye 7.dunya ulkesi falan.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şaka yaptım sinirlenme sakın  :icool:
Hepimiz Beşiktaş için burdayız  :) Sinirlenme olmaz  :tabe:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı iyimserure

Biz derken kendimi kastetmedim dostum, hepimizi kastettim.
tamam anladım şakasına söyledim zaten