Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

Futboldaki işbilmezliği sadece federasyona yüklemek hata olur. türkiyenin her kurumunda iş bilmezler köşeleri kapmış durumda. en çok şirin gözüken en iyi yerde niteliklerine bakılmaksızın. bu daha başlangıç tabi çok daha kötü günler bizi bekliyor futbol adına.

Aynen "Deveye sormuşlar boynun neden eğri, nerem doğru ki demiş" hesabı oluyor biraz.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmet türken

şu passolige kızıyoruz ama aslında bizim için bu sene avantaj. diğer takımların saha ve seyirci avantajı var. Bizim ise sahadan ötürü hem saha hem seyirci avantajımız yok. Passolig sayesinde diğer takımlarında seyirci avantajı kalmadı.Bu sene böyle geçsin. Stad bitincede inşallah uygulama kalkar eşit şartlarda yarışmaya devam ederiz

Çevrimdışı hzr3088

bu yazı baştan sona gerçekleri yansıtmamakta; yıkılan statların tamamına yakını ülkenin ozamanki nüfuz ve ulaşım şartlarına göre yapılmış olup şu anki fiziki durumları  stat olasarak hizmet veremicek durumdadır ...hal böyleyken  bir stadın maliyeti ortalama 120 milyon dolarken nasıl modelle finansman sağlıyacaktı...geçen arkadaşlarla konuşuyoduk; olimpiyat stadı ilk açıldığında etrafında gece kondular vardı kışın kurt iniyodu statdın oraya şimdi yüzlerce milyon dolarlık siteler yapılıyo 10 sene sonra olipiyat stadının yerini  satmaya kalksan 3 tane olipiyat stadı yaparsın

arsa fiyatının 3 te biri fiyatına kıytırık stadlar yapıp geri kalan parayı birilerine peşkeş çekmek çok ahlaklı bi davranış değil bence.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açıkda numaralıya doğru olan 1. katı atılan kısım devasa.
Betonlanması 24 saat sürer gibi :)

Çevrimdışı iyimserure

bu yazı baştan sona gerçekleri yansıtmamakta; yıkılan statların tamamına yakını ülkenin ozamanki nüfuz ve ulaşım şartlarına göre yapılmış olup şu anki fiziki durumları  stat olasarak hizmet veremicek durumdadır ...hal böyleyken  bir stadın maliyeti ortalama 120 milyon dolarken nasıl modelle finansman sağlıyacaktı...geçen arkadaşlarla konuşuyoduk; olimpiyat stadı ilk açıldığında etrafında gece kondular vardı kışın kurt iniyodu statdın oraya şimdi yüzlerce milyon dolarlık siteler yapılıyo 10 sene sonra olipiyat stadının yerini  satmaya kalksan 3 tane olipiyat stadı yaparsın
kendin söylüyorsun zaten amaç bu işte, bir şekilde bu işten rant sağlanıyor, işin 2. ayağı da bu, aynı 3. köprü ve havaalanı işinde olduğu gibi olimpiyat stadında da hiç bir değeri olmayan arazinin sanal olarak değeri arttırılıp birileri zengin ediliyor. yeni yapılan stadların da çevresine dediğin gibi siteler yapılacak ve buralardan da rant sağlanacak. ben eskişehirde yaşıyorum, şu anda yeni stad yapılıyor ve eski stadın arazisinin ne olacağı meçhul. Belediye başkanımız sn. Büyükerşen araziyi bana verin ben çok güzel bir şehir meydanı yapayım oraya diyor. Bakalım TOKİ eskişehirin tam göbeğindeki bu kıymetli araziyi belediyeye verecek mi? eğer verirse sen haklı çıkarsın ben yanılmış olurum

Çevrimdışı hzr3088

kendin söylüyorsun zaten amaç bu işte, bir şekilde bu işten rant sağlanıyor, işin 2. ayağı da bu, aynı 3. köprü ve havaalanı işinde olduğu gibi olimpiyat stadında da hiç bir değeri olmayan arazinin sanal olarak değeri arttırılıp birileri zengin ediliyor. yeni yapılan stadların da çevresine dediğin gibi siteler yapılacak ve buralardan da rant sağlanacak. ben eskişehirde yaşıyorum, şu anda yeni stad yapılıyor ve eski stadın arazisinin ne olacağı meçhul. Belediye başkanımız sn. Büyükerşen araziyi bana verin ben çok güzel bir şehir meydanı yapayım oraya diyor. Bakalım TOKİ eskişehirin tam göbeğindeki bu kıymetli araziyi belediyeye verecek mi? eğer verirse sen haklı çıkarsın ben yanılmış olurum

şehrin en merkezi yerinde o kadar güzel bir park olur ki orası. büyükerşen orayı mis gibi yapar. ama tabi halka yedirmezler orayı.

Çevrimdışı iyimserure

şehrin en merkezi yerinde o kadar güzel bir park olur ki orası. büyükerşen orayı mis gibi yapar. ama tabi halka yedirmezler orayı.
bana da öyle geliyor

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalnız şu paletli eleman iyi çalışıyor he. Neredeyse 7-8 tane prekastı montelediler yarım günde

Çevrimdışı Oktay

arsa fiyatının 3 te biri fiyatına kıytırık stadlar yapıp geri kalan parayı birilerine peşkeş çekmek çok ahlaklı bi davranış değil bence.
arkadaşlar koskoca galatasaray 3 sene önce fatih terim zamanında 120 milyon dolar transfere harcamış(dün ünal aysal tv söyledi) bu parayı bulan takım ali sami yen statdını niye kendi yapamadı ?çünkü herşeyi devletten bekleme alışkanlığı.... birde devlet napsaydı  800 milyon liraya sattığı araziye 800 milyon liralık statmı yapsaydı işte ozaman birilerini peşkeş çekerdi.
..
şu peşkeş çekme bizim taraftarın hiç ağzından düşmüyo kongrede bile koca koca adamlar başkana statdın ihalesini yakın dostlarına (çiçekler inşaat) peşkeş çekti dediler :by2: :by2:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 11:58:39 Oktay ]

Çevrimdışı Haldun

arkadaşlar koskoca galatasaray 3 sene önce fatih terim zamanında 120 milyon dolar transfere harcamış(dün ünal aysal tv söyledi) bu parayı bulan takım ali sami yen statdını niye kendi yapamadı ?çünkü herşeyi devletten bekleme alışkanlığı.... birde devlet napsaydı  800 milyon liraya sattığı araziye 800 milyon liralık statmı yapsaydı işte ozaman birilerini peşkeş çekerdi.
..
şu peşkeş çekme bizim taraftarın hiç ağzından düşmüyo kongrede bile koca koca adamlar başkana statdın ihalesini yeğenlerşne peşkeş çekti dediler :by2: :by2:
fatih terim zamanında değil 1.teknik direktör zamanında  :lol:

Çevrimdışı hzr3088

..
şu peşkeş çekme bizim taraftarın hiç ağzından düşmüyo kongrede bile koca koca adamlar başkana statdın ihalesini yeğenlerşne peşkeş çekti dediler :by2: :by2:

galatasarayın 120 milyon lira gibi bi harcama yapması söz konusu değil abi. 120 milyon ne yaa real madrid psg harcamıyo o kadar.imkansız yani.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Dün maça 2 saat 15 dakikada giden biri olarak şu anki halimi söylüyorum:

Sağ ayak dizde odem ,

sol ayak alt arka baldırda sertleşme ,

Maç sonucundan dolayı ruhsal çöküntü,

Gece eve geldiğim saat itibariyle de uykusuzluk hakim.

Allah verede stad seneye agustosta bitse.

Futboldan gram zevk almıyorum.Buraya bu stadı yapanın vay aklına .

Not:Bu stad gençlik spor il müdürlüğüne ait. Burda maç yapmak için stada kiralama bedeli ödüyoruz.Stadın bütün bakımı ,temizliği,kapı güvenliği vb bütün konular gençlik spor il müdürlüğüne ait.

Bu durumda hem kira verip hemde stadın zeminine bakım yapmak abesle iştigal.

http://gsb.gov.tr/Foundation.aspx (il olarak istanbulu seçtikten sonra 2. sayfada )

buyrun burdan da gençlik ve spor bakanlıgına ait oldugunun kanıtı.

işini yapamayan devlet kısaca

İl spor müdürümüzün kendi kişisel twitter hesabı
@ii_koc
İbrahim İlhami Koç

dünde kendisi maçtalarmış
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 12:04:37 Cenk Mert İnanç ]

Çevrimdışı Oktay

galatasarayın 120 milyon lira gibi bi harcama yapması söz konusu değil abi. 120 milyon ne yaa real madrid psg harcamıyo o kadar.imkansız yani.
arkadaşım ben demiyorum galatasaray başkanı ÜNAL AYSAL diyo

TERİM'İN İSMİNİ ANMADI

Ünal Aysal, transfer döneminde yapmış olduğu harcamalar konusunda ise geçtiğimiz yıl görevinden alınan Fatih Terim'in ismini anmaması ise dikkat çekti. Aysal, "Birinci teknik direktörümüzün döneminde 120 milyon Dolar, Mancini döneminde 22 milyon Dolar, Prandelli döneminde 19 milyon Dolar parayı transfere harcadık" derken, "Fatih Terim" yerine "Birinci teknik direktör" ifadesini kullandı.

http://www.radikal.com.tr/spor/unal_aysal_terimin_adini_bile_anmadi-1213362

Çevrimdışı TURKahvesi

Biz ülke olarak betondan anlıyoruz. Çok iyi beton yapılar dikiyoruz, çok hızlı dikiyoruz, çok seriyiz ama iş farklı noktalara gelince tıkanıp kalıyoruz. Ülkede 26 tane stat yapılıyor ama bu statların çimlerinin ne şekilde yapılacağı, nasıl hazırlanacağı, bakımının nasıl yapılacağı konuşulmuyor. Stat yapınca herşey bitiyor zaten. Vizyonu olmayan insanların eline kalırsa futbol olacağı bu. Bu statların yapımı sırasında uzmanlarla bir araya gelinmiş midir? Çim, akustik, ulaşım v.b şeyler istişare edilmiş midir? Bu soruların yanıtlarının hayır olduğunuz hepimiz iyi biliyoruz. O beton yığını stadlarınızla ve boş tribünlerinizle ülke futbolunu 50 sene ileriye götüreceksiniz aferin hepinize.

bir de ben buna çok sinirleniyorum

hangi dünyaca spor organizasyonu varsa hepsini İstanbul'a tıkıyoruz

olimpiyat stadı yapılırken bazı mühendislerimiz buraya yapmamalısınız diye defalarca karşı çıkmışlardı (yanlışsam düzeltin)

hadi bunu geç İstanbul park pisti ben yüzlerce binlerce defa orada burada dile getirirken karşı çıkmıştım İstanbul'da yapılmasına

bu pistin yeri Antalya olmalıydı

biliyorsunuz Türk turizminin yüzde 60 civari belkide fazla bilemiyorum orası karşılıyor

yılda yüz binlerce turist oraya akıyor

Alanya'ya gitmiş olan varmı aramızda bilmiyorum Alanya aartık Alman köyü olarak lanse edilmekte

üstelik F1 son dönemlerde Almanlar tarafından hegomanya altına alınmış vaziyette

hal böyle iken hiç bir şeyi düzgün düşünemiyoruz

bunlar kasıtlı mı yapılıyor diye aklıma gelmiyor değil

yarın  bir gün olimpiyatlarda İstanbul'da yapılır tıkmaya devam

neden Ankara değil İzmir değil Antalya değil Eskişehir değil Adana değil ne .ok var İstanbul'da ben anlamıyorum cidden

nufüs olmuş 20 milyon trafik desen berbqat bisikletle bile gezmeye yer yok  :)

o derece İstanbuL'dan nefret etmeye bile olan ak sağlanmakta

neyse konudışına çıktığım k.bakmayın ama insanın da parlama noktası vardır gece geç vakit silebilirsiniz yorumumu saygılar sevgiler...  :lol:

Çevrimdışı siyah-1903

..
şu peşkeş çekme bizim taraftarın hiç ağzından düşmüyo kongrede bile koca koca adamlar başkana statdın ihalesini yakın dostlarına (çiçekler inşaat) peşkeş çekti dediler :by2: :by2:

peşkeş kelimesine takılmaya gerek yok.. olanların özünü kavramaktır mesele.. bizim şansımız stadımızın arazisinde ASY arazisinde olduğu gibi bir gökdelen yapılamayan olduğu gerçeğidir... biz tam olarak bu sebeple bu staddan ayrılmama şansına sahip olduk... sen istersen konuşulan herşeyin adına peşkeş deme, makro ekonomi de vs vs... makro ekn konjonktürde o staddan iyi bi getiri elde edilebileceğini düşünse (misal ağaoğlu, misal torunlar vs) biz şuan zeytinburnundaki stad inşaatımızı izliyor, inönüdeki son senemizi yaşıyor olacaktık..
gerçeklik budur
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Vodafone Arena 18.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı attila_metu

fatih terim zamanında değil 1.teknik direktör zamanında  :lol:

Güzel tespit. Benim de dikkatimi çekmişti.

Çevrimdışı hzr3088

arkadaşım ben demiyorum galatasaray başkanı ÜNAL AYSAL diyo

TERİM'İN İSMİNİ ANMADI

Ünal Aysal, transfer döneminde yapmış olduğu harcamalar konusunda ise geçtiğimiz yıl görevinden alınan Fatih Terim'in ismini anmaması ise dikkat çekti. Aysal, "Birinci teknik direktörümüzün döneminde 120 milyon Dolar, Mancini döneminde 22 milyon Dolar, Prandelli döneminde 19 milyon Dolar parayı transfere harcadık" derken, "Fatih Terim" yerine "Birinci teknik direktör" ifadesini kullandı.
http://www.radikal.com.tr/spor/unal_aysal_terimin_adini_bile_anmadi-1213362

bunlar bonservis ücretlerideğil yalnız. futbolcuların 3 4 yıl içinde alacakları para dahil. 120 milyon dolar demek 250 milyon tlden fazla para demek. :)

Çevrimdışı iyimserure

..
devlet aynı yere stat yapsaydı niye yapmadı? niye cehennemin dibine gönderdiler GS'yi? onlara müstehak gerçi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

..
Dostum sen biraz sondan geriye gitmişsin :) O stadı devlet yaptığı için GS bu 120 milyon doları bulup harcayabildi. Mevcut Ali samiyen stadıyla GS bu harcamaları yapabilir miydi? hiç sanmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Dostum sen biraz sondan geriye gitmişsin :) O stadı devlet yaptığı için GS bu 120 milyon doları bulup harcayabildi. Mevcut Ali samiyen stadıyla GS bu harcamaları yapabilir miydi? hiç sanmıyorum.

istese bulurdu sen merak etme fenerbahçe buluyor beşiktaş buluyor  öyle yada böyle galatasarayda bulurdu... şunuda hiç bir zaman unutmayın galatasarayın devletle herzaman arası iyidir ...nedemek istediğimi kafayı biraz kurcalayan anlar

Çevrimdışı ozan062

sorumlu değilsede sorumlu olmalı böyle rezillik olmaz artık.

kiralama yaptıgımız için,, sanmıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

gölge problemi yok,hava akımı var,nemli bir şehir bu stadda da zemin problem oluyorsa bu işin sorumlularının hesap vermesi lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Vınc kapalida prekastlari tek tek koyuyor yukseliyor prekasrlar ayrica yeni acik ilk sutun dun betonlanmisti bugun kaliplar acilmis yeni acikta calismalar suruyor aksam ustu foto atarim
Şampiyon Beşiktaş JK

istese bulurdu sen merak etme fenerbahçe buluyor beşiktaş buluyor  öyle yada böyle galatasarayda bulurdu... şunuda hiç bir zaman unutmayın galatasarayın devletle herzaman arası iyidir ...nedemek istediğimi kafayı biraz kurcalayan anlar

Galatasaray'ın devletle arasının iyi olduğu zaten tem otoyolunun kenarında oynayıp, arazilerine Aziz Torun(erdoğan'ın sıra arkadaşı) tarafından gökdelenler dikilmesinden belli  :)
İmza forum kurallarına aykırı