Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690862 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Cenk Tosun'un ne kadar boş transfer olduğunu herkes görmüştür :)

Maç konusuna buradan devam edelim
http://besiktasarena.com/index.php?topic=826.0
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 21:57:18 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı berk_bjk

ben kendi adıma o stata gitmem yönetimde asla teklif dahi etmez beşiktaşın başkanı sokaktaki it uğursuz bile olsa benim için dünyanın en şerefli adamıdır kaldı ki bu şeref yoksunları sırf çarşıya sövüp saymadı diye başkana etmedikleri küfür kalmadı o nedenle boşverin
Başakşehir stadı Kasımpaşa'nın değil ki? İBB'nin değil mi?

Çevrimdışı Salih A.

Başakşehir stadı Kasımpaşa'nın değil ki? İBB'nin değil mi?
başkana ana avrat küfür eden müptezeller de zaten ibb de
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

hatta eşşekkten adam olur bu biliçten adam olmaz

Geç sen yap teknik direktörlük o zaman herkes atıp tutmasını bilir stada maça geldinmi ne bu böyle forumdan sallamalar önce maça git takıma destek ol sonra ahkam kes.

Çevrimdışı Salih A.

Cenk Tosun'un ne kadar boş transfer olduğunu herkes görmüştür :)

Maç konusuna buradan devam edelim
http://besiktasarena.com/index.php?topic=826.0
cenk tosun boş transfer ise takımın gerisini çöpe at mustafa

Çevrimdışı ozan062

kısa öz,, bilicin gecen seneyle bu sene arasındaki hiçbir fark yok,, cok agır laf soylemeden kısa yoldan gitsin,, ben bu klubun kimleri gonderdiğini dusundugumde bilic için ben ısrar etmem,, unutmayın liderle aramızda +8 puanlardan bahsdeiyoruz iki üç senedir,, bu durum cok vahimdir,,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi konuyu kapatmistir üstüne kimse bir şey konuşamaz...
bu yorumumun yanındaki yazı kime ait

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Salih A.

napsın kalecim soksun.  kusura bakma ama su yazdıkların o kadar bos ki saygı duyulacak bir yanı yok abi. takım muthıs top oymamıs o goller kaçmayacak o hocanın işi değil.. bence super analiz yapıyo cokta iyi oyun okuyor.
valla onur hani benim yorumumu beğenme sorun değil ama dedim laf sokarcasına yorum yapma bu bizim kültürümüzde yok bu forumun temelinde de yok beğenmezsin benim yorumumu sorun değil ya öyle değil dersin ama sen çok biliyorsun  boş konuşuyorsun falan inan hoş değil aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz belki ben yanlış biliyorum ama insanları rencide edici yorumlar yapma üstelik bak forumda söz sahibi bir insansın bizim geleneklerimizde yok böyle şeyler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu sayfada yapılan maç yorumları silinicektir...... !!!!!!!!!!!!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla onur hani benim yorumumu beğenme sorun değil ama dedim laf sokarcasına yorum yapma bu bizim kültürümüzde yok bu forumun temelinde de yok beğenmezsin benim yorumumu sorun değil ya öyle değil dersin ama sen çok biliyorsun  boş konuşuyorsun falan inan hoş değil aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz belki ben yanlış biliyorum ama insanları rencide edici yorumlar yapma üstelik bak forumda söz sahibi bir insansın bizim geleneklerimizde yok böyle şeyler

abi kusura bakma yorumları silmek durumundayım insanlar fotograf flan için  girecek sıkıntı olmasın özelden konusalım..

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı berk_bjk

Konuya hakim değilim doğrudur o zaman ama yine de bir çözüm lazım sezon çöpe gidecek bunun daha kışı var futbol oynamalık değil bu stad tarım falan yapsınlar artık ya tarıma kazandırılsın.

Çevrimdışı ahmet türker

Konu dışı olduğu için silinmiş olabilir abi. @ahmet türker
başkasının yazısının yanına ilavemi olmuş onu anlamaya çalışıyorum  canım kardeşim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benim yorumum neden silindi ?

kardeşim kusura bakma hızımı alamadım .. yanlıslık oldu seninkinde :)

Çevrimdışı If Else

Çok konu dışına çıkmak istemiyorum, sadece şunu paylaşacağım.

@Besiktasadair:
"Küfür etmek çok kolay. Evinde, ilk avrupa maçını 7.000 kişiye oynatıyorsan söz hakkın yok canım kardeşim. Önce sahip çıkacaksın takımına."

İstanbul dışındaki Beşiktaşlı kardeşlerim eminim benim gibi evlerinde içleri içlerini yiyordur...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Salih A.

abi kusura bakma yorumları silmek durumundayım insanlar fotograf flan için  girecek sıkıntı olmasın özelden konusalım..
kardeşim canın sağolsun ama yapma böyle şeyler biz hepinize saygılıyız forumun idarecisi olarak ama sizde lütfen insanlara saygı gösterin öğlen 10 sayfa burda geyik muhabbeti dönerken kimse müdale etmiyorsa bırak maçın etkisiyle insanlar yazmıştır yazsınlar de iki saat sonra sil kardeşim hadi kal sağlıcakla

Çevrimdışı Deniz

kardeşim kusura bakma hızımı alamadım .. yanlıslık oldu seninkinde :)
Ha eyvallah canın sağ olsun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ertan-ANK

Ya arkadaslar size ana avrat kufur edecekler bunuda 80 milyon duyacak ve siz hic birsey yapmayacaksiniz!

Madem kufur ettiler bizim baskan ne yapti mahkemeye verdimi?

Kapali kapilar arkasinda ne dumenler donuyor biz bilemeyiz ama sonucta olan garip taraftara oluyor!

Çevrimdışı Salih A.

Ya arkadaslar size ana avrat kufur edecekler bunuda 80 milyon duyacak ve siz hic birsey yapmayacaksiniz.

Madem kufur ettiler bizim baskan ne yapti mahkemeye verdimi?

Kapali kapilar arkasinda ne dumenler donuyor biz bilemeyiz ama sonucta olan garip taraftara oluyor.
:) o ses kayıtları veya meşhur ismiyle tapeler için mahkemeye vermiş olsaydık bunlar gerçek diye düşünemiyorum bile gerisini :) arkadaşlar o konuşmalarda başbakanın yolsuzluk iddiaları var yapmayın işler o kadar kolay değil sen onun hesabını sorsaydın şuanda dağ başında bir statın inşaatını izliyor olurdun

Çevrimdışı Deniz

Bu kulübün ayağa kalkmasının tek şansı bu stad.Madem almadın sağ bek ve ön libero o parayı stada aktar şu stadı bitirebildiğin kadar erken bitir.

Çevrimdışı onurt

@mustafa_(87)'ya fotolar için bir kez daha teşekkürler.
Sitesinden fotolara galeri şeklinde bakmak çok zevkli.

Zamanında çok eleştirdim ama obitaş gayet hızlandı.
Yeni açık muazzam bir boyutta, şu an demir ördükleri tabla çok büyük. Haftasonu beton şov geliyor.
Stat şeklini alıyor artık yavaş yavaş. Yıl başına kabası bitecek, ben inanıyorum.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba