Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688408 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben, beşiktaş hakkında sürekli karamsar ve kötüleyici konuşanlardan,rakiplerin hiç olmayacak şeylerini över gibi bahsedenlerden hep şüphelenirim .aslında rakiplerin özenilecek hiç bir şeylerinin olmadığını ,aksine bir çok kötü yönlerinin olduğunu düşünüyorum ,eğer özenilecekse ,mane garrinçha ,san mames barria ,emirates statlarına özenilmeli diye düşünüyorum.kaldı ki stadımız birkaç basamak daha yüksek olsa idi san mames barria  ile aynı kapasitede olacaktı,stadımızın bulunduğu bölgenin dünyanın en güzel yerinde olduğunu unutmamalıyız ,ayrıca stadının böyle bir yerde olmasını rüyalarında bile görseler mutlu olacak rakipleri, daha iyi durumda görmenin ,elindeki değerin farkında olmamak  olarak görüyorum :tabe:
Eleştireceksek de stat bitiminde eleştirelim derim ben abi. Daha kabasının tamamı bitmeden eleştiride bulunmak üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Bittikten sonra herkes eleştiri de bulunabilir, en doğal hakkıdır da ama bitmeden varsayımlar üzerinden yorum yapmak bu kulübe zarar vermekten öteye gitmez.
Kimse bağırmadığı için bu takım bu halde diyenlere aşağıdaki videoyu izlemelerini öneriyorum. Siz doğru biliyorsunuz Seba yanlış biliyor..

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı salih

akşam saiitinde nöbetteyiz karnımız acıktı yemin ediyorum abi söyleme sucuk kanat filan diye :) :) :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 18 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (110 Resim )

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Beyler ben dayanamadım yakıyorum mangalı,  isteyen gelsin ama kanatsız ya da sucuksuz gelmeyin ve birazda kömür

@Necmi @MURAT
dayanamamışsınız yağmur mağmur yakmışsınız mangalı

Çevrimdışı lucabrasi41

Eleştireceksek de stat bitiminde eleştirelim derim ben abi. Daha kabasının tamamı bitmeden eleştiride bulunmak üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Bittikten sonra herkes eleştiri de bulunabilir, en doğal hakkıdır da ama bitmeden varsayımlar üzerinden yorum yapmak bu kulübe zarar vermekten öteye gitmez.
Kimse bağırmadığı için bu takım bu halde diyenlere aşağıdaki videoyu izlemelerini öneriyorum. Siz doğru biliyorsunuz Seba yanlış biliyor..

büyük harfle yazıldığı için silinmiştir
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:23:01 Necmi ]

Çevrimdışı lucabrasi41

ben, beşiktaş hakkında sürekli karamsar ve kötüleyici konuşanlardan,rakiplerin hiç olmayacak şeylerini över gibi bahsedenlerden hep şüphelenirim .aslında rakiplerin özenilecek hiç bir şeylerinin olmadığını ,aksine bir çok kötü yönlerinin olduğunu düşünüyorum ,eğer özenilecekse ,mane garrinçha ,san mames barria ,emirates statlarına özenilmeli diye düşünüyorum.kaldı ki stadımız birkaç basamak daha yüksek olsa idi san mames barria  ile aynı kapasitede olacaktı,stadımızın bulunduğu bölgenin dünyanın en güzel yerinde olduğunu unutmamalıyız ,ayrıca stadının böyle bir yerde olmasını rüyalarında bile görseler mutlu olacak rakipleri, daha iyi durumda görmenin ,elindeki değerin farkında olmamak  olarak görüyorum :tabe:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:23:21 Necmi ]

Çevrimdışı Balasagun

Konu dışı ama bizim topcularin niye sakatlandigi çok belli NTVSpor u açın.

Çevrimdışı ilhan

PEKİİİ SEN SEBA DÖNEMİNDE KAÇ ŞAMPİYONLUĞUN BİZİM ELİMİZDEN TÜRLÜ OYUNLARLA ALINDIĞINI BİLİYORMUSUN  :tabe: :tabe: :tabe: :tabe: :tabe: :tabe:
Dostum neden kendini büyük harflerle ifade etmek zorunda kalıyorsun.

Çevrimdışı lucabrasi41

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:23:41 Necmi ]

Çevrimdışı ilhan

Beyler ben dayanamadım yakıyorum mangalı,  isteyen gelsin ama kanatsız ya da sucuksuz gelmeyin ve birazda kömür

@Necmi @MURAT
Şimdiden afiyet olsun

Çevrimdışı TØLGA

Yagmur camur demeden foto cekmisin emegine sağlik :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

@aktar_ismail abi tırın ordayim doğudaki .. nerdesin tam olarak
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

@aktar_ismail abi tırın ordayim doğudaki .. nerdesin tam olarak
Stadi arkana al sagina doğru bak,  tepelik bir alan var,  ordayim,  mangalin dumani var

Çevrimdışı lucabrasi41

Dostum neden kendini büyük harflerle ifade etmek zorunda kalıyorsun.
büyük harfle yazıldığı ve saygısızca bir üslup kullanıldığı için silinmiştir
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:24:36 Necmi ]

HOŞUMA GİDİYOR.OLDUMU ???
olmadı kardeşim lütfen birbirimizi kırmayalım,sevgi ve saygımızı bu güzel forumda kaybetmeyelim  :ok:

Çevrimdışı Erol Akçınar

HOŞUMA GİDİYOR.OLDUMU ???
Hocam kaç yaşındasınız ya çocuk gibi hareketler,yakışmıyor bir Beşiktaşlıya  :tabe:

Çevrimdışı Ardau

Stadi arkana al sagina doğru bak,  tepelik bir alan var,  ordayim,  mangalin dumani var
Abi pm attım bi bakarmisin
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Anıl

:s20: :s20: :s20: :s20: SİZ SAN MAMESİN YENİ STADININ KAPASİTESİNDEN BİHABERSİNİZ HERALDE BÖYLE KONUŞTUĞUNUZA GÖRE AÇINDA WİKİPEDİA DAN BAKIN Bİ ZAHMET BİZİM STADDAN Bİ TANE DAHA NERDEYSE
San Mamesin kapasitesi 53.300 kişi. Bizim stadımızda 50.000 kişilik zaten. Stadyumları sadece kapasite bazında karşılaştırmaksa tamamen saçmalık...

Çevrimdışı Haldun

gozlerinin masallahi var abi tam gercek turksun valla afiyet olsun iyi eglenceler  :icool:

San Mamesin kapasitesi 53.300 kişi. Bizim stadımızda 50.000 kişilik zaten. Stadyumları sadece kapasite bazında karşılaştırmaksa tamamen saçmalık...
anil anca böyle özetlenebilirdi kardeşim  :evillol:

Çevrimdışı lucabrasi41

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:02:51 Necmi ]

dayanamamışsınız yağmur mağmur yakmışsınız mangalı

Oktay gelecekse her şeyden yarımşar kilo fazla alınması şiddetle önerilir :evillol:

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

diğer fotoğraf çekenlerdende allah razı olsun ama mustafanın fotoğrafları başka ayrıntılar bir günde ne iş yapıldığı çok net belli oluyo

Çevrimdışı Haldun

ANILCIM SANA YALAN SÖYLEMİŞLER KANDIRMIŞLAR SENİ BİZİM STADIMIZ ENNN FAZLA 42 BİN KİŞİLİK BEN SENDEN ÇOK İSTERDİM AMA OLMUYOR.
koltuk sayisi 42 bin buyukluk bakimindan  50 binlik saracoglundan daha buyuk izin alindigi takdirde kapasite buyecek ilk once 42 bini doldolduralim ondan sonra bi hal caresine bakilir ayrica birbirimize daha saygili olalim :ok:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 18:17:54 çarşimşek ]