Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690859 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı lucabrasi41

Ahmet abi konuyu kapatmistir üstüne kimse bir şey konuşamaz...Ahmet  abinin yaşına hurmeten  bende kapattım yoksa aynı fikirde değiliz ve kimseye son söz hakkı vermem

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı salih

Doğü üstteyiz gelecek olanlar
abi seyirci ne kadar 10 bin olurmu bu havada

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Zemin felaket bu arada ntvsporda gördüm simdide  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar saat 17:30 18:00 arası stadın oradaydım çektiğim fotograflar belkii maç önü iyi olur ama hava şartları bugün malesef olimpiyatta futbol oynamak için hiç iç açıcı değil..

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Deniz

Kuzeydekilerin doguya gitmesi icin iki gundur Carsi kulube telefon ediyordu sonunda insanlar islanmadan mac izleyebilecek guzel karar :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kuzeydekilerin doguya gitmesi icin iki gundur Carsi kulube telefon ediyordu sonunda insanlar islanmadan mac izleyebilecek guzel karar :ok:

böyle bişey iiçin kimsenin kimseye bişey söylemesine gerek yoktur heralde deniz kardeşim..

biraz kafası çalışan adam ordaki okadar yol gelip zahmete katlanmış insanları alır kapalı tribüne :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

böyle bişey iiçin kimsenin kimseye bişey söylemesine gerek yoktur heralde deniz kardeşim..

biraz kafası çalışan adam ordaki okadar yol gelip zahmete katlanmış insanları alır kapalı tribüne :)
iki gündür kaç kere aradım ve mail attım ben sayısını unuttum. Ama işin komiği oraya gidene kadar insanlara bunu bildirmediler ve bu yüzden çoğu kişi gitmekten vazgeçmiş olabilir. Örnek ben :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı onrbrk

Tam başakşehir stadında oynanacak maçmış,hem stad dolu görünürdü hemde oranın zemini iyi..

Çevrimdışı berk_bjk

Yer deği biliyorum ama maçları Başkşehirde oynamak için ne yapmak lazım? İnanın çok şey değişir kutu gibi stad 17bin kişilik hem zemin de iyi. Rize maçını orada oynasaydık eminim kazanırdık ve şuan rakiplerimize 2şer puan fark atmıştık. Mail vs ne gerekiyosa yapalım Başakşehirde oynayalım. Yönetim belli ki her maç Arsenal gibi klübe para akacak diye düşünmüş ama puanlarımızı yiyor farkında değil.. :s20:

Çevrimdışı ahmet türker

yanliş anlamayın, kendi açımdan kapattım ,benim ne haddime, isteyen istediği kadar devam edebilir,değerli kardeşim :)
ne dediğim anlaşılmıyormu ,anlaşılmıyorsa bir daha paylaşayım dedim.

Çevrimdışı Salih A.

Yer deği biliyorum ama maçları Başkşehirde oynamak için ne yapmak lazım? İnanın çok şey değişir kutu gibi stad 17bin kişilik hem zemin de iyi. Rize maçını orada oynasaydık eminim kazanırdık ve şuan rakiplerimize 2şer puan fark atmıştık. Mail vs ne gerekiyosa yapalım Başakşehirde oynayalım. Yönetim belli ki her maç Arsenal gibi klübe para akacak diye düşünmüş ama puanlarımızı yiyor farkında değil.. :s20:
ben kendi adıma o stata gitmem yönetimde asla teklif dahi etmez beşiktaşın başkanı sokaktaki it uğursuz bile olsa benim için dünyanın en şerefli adamıdır kaldı ki bu şeref yoksunları sırf çarşıya sövüp saymadı diye başkana etmedikleri küfür kalmadı o nedenle boşverin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Salih A.

OLCAY NECİP VE VELİ FUTBOLCULARSA BENDE MARLON BRANDOYUM 
kardeşim veya abim yaşın yazmıyor kusura bakma ama büyük harflerle yazma kçük yazarsanda okuyabiliyoruz biz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı lucabrasi41

kardeşim veya abim yaşın yazmıyor kusura bakma ama büyük harflerle yazma kçük yazarsanda okuyabiliyoruz biz
tamam salih alışkanlık benimkisi büyük harf kullanırım hep.

Çevrimdışı TØLGA

Bu kadar net pozisyonlari harcarsan gelir  89.da atarlar geceyide zehir ederler :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı smtcglr

Yeni vinç in performansı nasıl olacak acaba  :biggrinking:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

maç yorumlarının yeri bu sayfa değil arkadaslar..

Çevrimdışı Burak Akay

Bu bilicde hocaysa ben evde goruyorum cenk yürüyo olcay gezıyo al ba yı oyuna yazık günah ya yemın ederim asteras kımdır bunları cok arıyacagız
İyi Günde Kötü Günde