Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı TØLGA

Yeniinönü foto atmis atabileceklere duyurulur :busted_cop:
Dememe kalmadan jet erol atmis :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

ANILCIM SANA YALAN SÖYLEMİŞLER KANDIRMIŞLAR SENİ BİZİM STADIMIZ ENNN FAZLA 42 BİN KİŞİLİK BEN SENDEN ÇOK İSTERDİM AMA OLMUYOR.
Tamam :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

:s20: :s20: :s20: :s20: SİZ SAN MAMESİN YENİ STADININ KAPASİTESİNDEN BİHABERSİNİZ HERALDE BÖYLE KONUŞTUĞUNUZA GÖRE AÇINDA WİKİPEDİA DAN BAKIN Bİ ZAHMET BİZİM STADDAN Bİ TANE DAHA NERDEYSE
sevgili kardeşim bizden istediğin nedir tükiyenin en güzel stadını yaptığımız halde ,(dikkat et yaptığımız diyorum ),forma ve kombinelerle biz yapıyoruz.. türkiyenin en kötü stadını yapıyoruz dersek mutlu mu olacaksın  san mames  in kapasitesini bilmediğimi nereden çıkartıyorsun vikipediye bakmak bir tek senin mi aklına geliyor,bizim stadın neredeyse iki misli demen olaylara ne kadar tersten abartılı baktığını gösteriyor ,hayata pesimist bakman , sadece olumsuzlukları görmen sana mutsuzluktan başka bir şey getirmez .sadece gerçekleri görmen ve olumlu olmaya çalışmanı diliyorum ve bu konuyu kapatıyorum :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

Yeniinönü foto atmis atabileceklere duyurulur :busted_cop:
Dememe kalmadan jet erol atmis :kop:
Eyvallah tolga hocam  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 18:48:34
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sevgili kardeşim bizden istediğin nedir tükiyenin en güzel stadını yaptığımız halde ,(dikkat et yaptığımız diyorum ),forma ve kombinelerle biz yapıyoruz.. türkiyenin en kötü stadını yapıyoruz dersek mutlu mu olacaksın  san mames  in kapasitesini bilmediğimi nereden çıkartıyorsun vikipediye bakmak bir tek senin mi aklına geliyor,bizim stadın neredeyse iki misli demen olaylara ne kadar tersten abartılı baktığını gösteriyor ,hayata pesimist bakman , sadece olumsuzlukları görmen sana mutsuzluktan başka bir şey getirmez .sadece gerçekleri görmen ve olumlu olmaya çalışmanı diliyorum ve bu konuyu kapatıyorum :)
Ahmet abi konuyu kapatmistir üstüne kimse bir şey konuşamaz...

Çevrimdışı ahmet türker

Eleştireceksek de stat bitiminde eleştirelim derim ben abi. Daha kabasının tamamı bitmeden eleştiride bulunmak üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Bittikten sonra herkes eleştiri de bulunabilir, en doğal hakkıdır da ama bitmeden varsayımlar üzerinden yorum yapmak bu kulübe zarar vermekten öteye gitmez.
Kimse bağırmadığı için bu takım bu halde diyenlere aşağıdaki videoyu izlemelerini öneriyorum. Siz doğru biliyorsunuz Seba yanlış biliyor..

sevgili kardeşim ,stad bittikten sonra ,eleştirilecek durumları elbette eleştirmek herkesin hakkı .zaten ben herkesten fazlada eleştiririm  :tabe: fakat saracoğlu gibi dört köşesine apartman dikilip birleştirilemeyen tribünleri olan, oturulduğunda kalkıp geçemeyecek kadar dar merdivenleri olan,insanın poposunun ancak yarısını sığdıracağı limon kabuğu gibi koltukları olan stada güzel demek ne kadar doğru herkesin takdirine bırakıyorum. bu gibi olumsuzlukların bizim statta da olması halinde ilk eleştirecek olanların içinde ben olacağım değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı KAP

Bu eski açıkta dış sütunların boyu diğer kısımlarla aynı heralde, o zaman tribunlerin boyu niye azalıyor ki?
Bayadır takip ediyorum forumu ama bunu kaçırmışım  :iblush:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi konuyu kapatmistir üstüne kimse bir şey konuşamaz...
yanliş anlamayın, kendi açımdan kapattım ,benim ne haddime, isteyen istediği kadar devam edebilir,değerli kardeşim :)

Çevrimdışı KAP

@Efe nin yüzündeki nur kalbine yansımış yalnız :biggrinking:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu eski açıkta dış sütunların boyu diğer kısımlarla aynı heralde, o zaman tribunlerin boyu niye azalıyor ki?
Bayadır takip ediyorum forumu ama bunu kaçırmışım  :iblush:
Testere kirişleri daha önde olan kolonlara bağlı olacak daha dikilmedi onlar

Çevrimdışı KAP

Testere kirişleri daha önde olan kolonlara bağlı olacak daha dikilmedi onlar

Sonuçta bu sütunlar dış görünüm olarak dışardan bakıldığında eski açık tribününü aşıyor,eski açığın alçak yapılması nasıl çok bir şey değiştiriyor? eski açık normal devam etseydi dışardan görünüm bakımından ne değişecekti diye sorsam daha açık olur.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 18:59:51 KAP ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Haldun

sizin gibi hayati pozitif yasamak icin ugrasanlari gorunce seviniyorum vallaha allah dostlugunuzu bozmasin

Çevrimdışı Anıl

anil sen yoksun bu sefer ??
Tolga abi ödevlerimden dolayı gidemedim bu sefer :by2: Eskişehir maçında Olimpiyattayım inşallah :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Aktar böyle donarsın olimpiyat yaylasında yahu :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı TØLGA

Tolga abi ödevlerimden dolayı gidemedim bu sefer :by2: Eskişehir maçında Olimpiyattayım inşallah :tabe:
anladim dersde önemli tabi  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Aktar böyle donarsın olimpiyat yaylasında yahu :D
İsmail abi sıcak tutan bir karışım hazırlayıp içmiştir bile :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Kuzey tribün yağıştan dolayı Doğu Tribüne verilmiş. Sonunda :claps: