Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688424 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Salih A.

Selam kardeşim,
Kamera konusunu hemen açıklayayım.
Şöyle ki;
Mevcut kameraya ek olarak 2 kamera daha ilave edilmesi planlandı.
Hatta 2 farklı kamera ile görüntü testi yapıldı.
Ancak kameralardan birinin konacağı yer bunun için yüksek bir kira talep etti.(Kullanılmaması için yapıldı sanırım.)
Diğer bölge de yemekhanenin orası olacaktı. Ancak orası da yayın için gerekli ve güvenli hat tesis edilememesi nedeni ile yapılamadı.
Şu durumda hattın (elektrik, interner v.s. tümü) güvenle çalışacağının garanti edilebileceği bir alan tespit edilir edilmez, konacak.
Çalışma alanının şantiye olması nedeni ile bu şartların oluşması çok zor oluyor.
Yoksa emin olabilirsin, kamera sayısını arttırmayı çok istiyoruz.
Üzülerek belirtmek isterim ki bu biraz zaman alacak.
abi şu kameranın görüntü kalitesinde bir iyileştirme olamazmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Haldun

NE BİLEYİM ÜSTAD YILLARCA BEKLEDİK HEMDE ŞANSIMIZA FB VE GS DEN SONRA YAPIYORUZ YANİ ONLARDAKİ EKSİKLİKLERİ VE AKSAKLIKLARI GÖRME İMKANIMIZ VAR ESKİ AÇIK ANITLAR KURULU OLAYINI BİLİYORUM İSYANIM ONA ZATEN BİZİMİ BULUR BÖYLE ENGELLER ANITLAR OLMASA KAPALI VE NUMARALI OVAL OLMAYIP SARAÇOĞLU GİBİ OLACAKTI  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: YENİ AÇIK ZATEN DEHŞET BİR TRİBÜN OLACAK ESKİ AÇIĞIN BU HALYLE TRİBÜN GÜZELLİĞİNİ BOZACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM YOK YANİ İÇİMDE BİR UMUT VARDI SÜPRİZ BEKLİYODUM OLMAYINCA BAYAĞI ÜZÜLDÜM İZİN MİZİN ALIRLAR DİYE DÜŞÜNÜYODUM O YÜZDEN YANİ
oval olmasi daha hos sukru saravoglunun neyini begendin anlamadim o gecekondunun ayrica saracoglunun kale arkasinin en kosesindeki adamlar sahayi goremiyor ovallik kotu bise degil tanitim reklamini izlemini oneririm ilk yapilan eski acigi durdurdugunda pause yap bakayim nasil gozukuyor

Çevrimdışı TØLGA

Selam kardeşim,
Kamera konusunu hemen açıklayayım.
Şöyle ki;
Mevcut kameraya ek olarak 2 kamera daha ilave edilmesi planlandı.
Hatta 2 farklı kamera ile görüntü testi yapıldı.
Ancak kameralardan birinin konacağı yer bunun için yüksek bir kira talep etti.(Kullanılmaması için yapıldı sanırım.)
Diğer bölge de yemekhanenin orası olacaktı. Ancak orası da yayın için gerekli ve güvenli hat tesis edilememesi nedeni ile yapılamadı.
Şu durumda hattın (elektrik, interner v.s. tümü) güvenle çalışacağının garanti edilebileceği bir alan tespit edilir edilmez, konacak.
Çalışma alanının şantiye olması nedeni ile bu şartların oluşması çok zor oluyor.
Yoksa emin olabilirsin, kamera sayısını arttırmayı çok istiyoruz.
Üzülerek belirtmek isterim ki bu biraz zaman alacak.
aciklama icin teşekkürler abi bekliycez artik
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı rubi_tobin

abi şu kameranın görüntü kalitesinde bir iyileştirme olamazmı

Yayın konusu bizimle alakalı değil, başka bir firma üstlendi.
(Bu arada kamera çok daha kaliteli görüntü çekiyor.)
Ancak bizim önerimizi kabul etselerdi yayın daha kaliteli olabilecekti.
Ancak ilk zamana göre biraz iyileşme var.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı FARUK

Murat Aydoğmuş ‏@Mur0bjk  twitter hesabından alıntıdır

vince bakın :)
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 17:06:30 FARUK ]

Çevrimdışı lucabrasi41

[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:25:17 Necmi ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Murat Aydoğmuş ‏@Mur0bjk  twitter hesabından alıntıdır

vince bakın :)

dahada uzun bekliyordum bu beni hayalkırıklığına uğrattı  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ziyaretçi arkadaşları da üye olmaları için bekliyoruz  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Caner

dahada uzun bekliyordum bu beni hayalkırıklığına uğrattı  :evillol:

Abi daha ne olsun uçak muçak düşürür o yükseklikten o :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@rubi_tobin abi kamerayi neden kapali ya koymuyorsunuz?hareketli kamera koyabilirsiniz konya stadindaki gibi.yemekhanenin oraya da altyapiyi olusturup kameraLari yerlestirebilirsiniz pek zor bir yer degil o bolge.stad yukseliyor ve gorus alanimiz cok daraldi.canli yayindan pek birsey goremiyoruz.@Efe kör olacak bak :).kapali + yemekhaneye konulacak kameralar isimizi gorur lutfen bu ise ozen gosterin bir an once halledin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@rubi_tobin abi kamerayi neden kapali ya koymuyorsunuz?hareketli kamera koyabilirsiniz konya stadindaki gibi.yemekhanenin oraya da altyapiyi olusturup kameraLari yerlestirebilirsiniz pek zor bir yer degil o bolge.stad yukseliyor ve gorus alanimiz cok daraldi.canli yayindan pek birsey goremiyoruz.@Efe kör olacak bak :).kapali + yemekhaneye konulacak kameralar isimizi gorur lutfen bu ise ozen gosterin bir an once halledin
Deniz alemsin :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Deniz alemsin :lol:
Abi senin goz merceklerinin sekli degismistir.biz eski aciktaki betonlamayi zor goruyoruz sen yeni aciktaki iskeleyi goruyorsun  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı MUSTAFA_

110 Pictures Loading...  :busted_cop:

Bu saatte hemde  :alala: Senin hakkın ödenmez  :claps: Eline sağlık  :claps:  :sevinc :sevinc

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı FARUK

tam mustafa maça gider foto olmaz bugün derken güzel haber geldi :)
eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

ben, beşiktaş hakkında sürekli karamsar ve kötüleyici konuşanlardan,rakiplerin hiç olmayacak şeylerini över gibi bahsedenlerden hep şüphelenirim .aslında rakiplerin özenilecek hiç bir şeylerinin olmadığını ,aksine bir çok kötü yönlerinin olduğunu düşünüyorum ,eğer özenilecekse ,mane garrinçha ,san mames barria ,emirates statlarına özenilmeli diye düşünüyorum.kaldı ki stadımız birkaç basamak daha yüksek olsa idi san mames barria  ile aynı kapasitede olacaktı,stadımızın bulunduğu bölgenin dünyanın en güzel yerinde olduğunu unutmamalıyız ,ayrıca stadının böyle bir yerde olmasını rüyalarında bile görseler mutlu olacak rakipleri, daha iyi durumda görmenin ,elindeki değerin farkında olmamak  olarak görüyorum :tabe:

Çevrimdışı ilhan

Hizmette sınır yoktur mantığı ile çalışan sevgili kardeşim Mustafa, çoook çook teşekkürler

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar kameradan görüldüğü üzere hemen sağ yanı dibinde yer alan çelik kolonun bir sonraki yeri neresidir  :alala:

hani öyle bir yere konurki kolon kameranın görüş açısını kapatabilir

umarım böyle bir durum yaşanmaz

zaten aylardır tek kamera ile idare ediyoruz ki bu durum bile biz  Beşiktaş sevdalılarına yetmiyor (hele yeni açıkta neler oluyor bitiyor hiç canlı izleme imkanı olmadı)

neyse umarım kolon yerleştirilene dek kameranın yeri değişir.

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı salih

Çevrimdışı SDemirsoy

Beyler ben dayanamadım yakıyorum mangalı,  isteyen gelsin ama kanatsız ya da sucuksuz gelmeyin ve birazda kömür

@Necmi @MURAT