Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688596 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayarladık Abi teşekkürler :) ama bir haber edeyim istersen gitmek isteyen kardeşlerimiz var
tabiki. PM at yeter.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mabet stadta suan calisiyor  :)
Dün ekti bizi. Umarım bu akşam telafi eder  :icool:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

@ArenaBesiktas sayfasından RT yaptım @Efe abi sağol yine de izin ve fotoğraflar için iyi ki varsınız istanbul dışında ki biz Beşiktaş aşıklarını bilgilendiriyorsunuz..  :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı yigitcan1903

Herkese Selam,
Beyler konu dışı ama "Sen benim her gece efkarım" bestesini kim yaptı bilen var mı?
Kendisi bana lazım.
Bilenler özelden mesaj atabilirler.
Kusuruma bakmayın, herşey Beşiktaş için.

Yeni reklam mı yoksa :)

Çevrimdışı rubi_tobin

Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

mübarek vinç süzere bile prekast dizer bu

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SDemirsoy

Herhalde müziği kullanacaklar,izin için arıyordu
olabilir Yiğitcan güzel bir şey yaparlar umarım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

olabilir Yiğitcan güzel bir şey yaparlar umarım :)

Vodafone çok güzel götürüyor işi,heyecanlandım valla :)

Çevrimdışı TØLGA

Aradığım kişiyi buldum.
abi bulmusken soralim bu kameranin yeri ne zaman degisicek yaa :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı quentine83

yeni açıktaki kolonlara da demir destek koymuşlar.demekki ordan itibaren sütunlara yaslanmayacak .yanlışsam düzeltin lütfen.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 16:17:28 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Salih A.

:evillol:

bence demba ba necip e ulan at kafası sana diyo diğne azıcık dğine demiştir :evillol: :evillol:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Zoro

yeni vinç prekastları takıyor. bu vinç biraz daha hızlı halledecek galiba.

Çevrimdışı lucabrasi41

Şekilsiz, orantısız derken sanırım eski açığın üst katın alçalmasını kast ediyorsun. Tamamı bitmemiş bir işten nasıl bu kadar emin oldun? Belirli verilerle mi söylüyorsun? Varsa burada paylaş. Şu tribünün açısı şuraya göre hatalı falan diye. Bilelim. Çirkinlik ve güzellik tamamen göreceli bir kavram. Ben ışıklandırmalarıyla, sütunlarıyla çatısıyla güzel bir stat olacağını düşünüyorum. Maket gayet şık duruordu. Gerçeğinin de şık olacağını düşünüyorum. Ancak tüm yazdıklarının içinde Saraçoğlu TOKİ Arena ve illa ki Akyazı apartmanıyla ilgili olanlara katılmam mümkün değil. Bir kere Saraçoğlu'na ve TT Arenaya zaten ilave falan yapılamaz. Saraçoğlu neredeyse bağlantıyolunun üzerine inşa edilmiş. 1 cm alanları kalmamış. En fazla o liseyi alıp otopark yapabilirler. TT Arena da bu kadar daha olmaz. çatıyı söküp, kolonları mı yükseltecekler. Adamlar daha zemine para yatırıp düzeltmiyorlar. 5 maç sonra çamur olur gene. Akyazı apartmanını incelersen görürsün locaların olduğu bloğun üstünden ancak denizi seyredersin. Oradan bağırsan ya martılar duyar seni ya da hamsiler. (Hamsiler de elde kaldı bu arada, mangal işi yattı)
Bence biraz bekle, bitsin sonra karar verirsin bunlara.
büyük harfle yazıldığı için silinmiştir
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 01:26:25 Necmi ]

Çevrimdışı siyah-1903

NE BİLEYİM ÜSTAD YILLARCA BEKLEDİK HEMDE ŞANSIMIZA FB VE GS DEN SONRA YAPIYORUZ YANİ ONLARDAKİ EKSİKLİKLERİ VE AKSAKLIKLARI GÖRME İMKANIMIZ VAR ESKİ AÇIK ANITLAR KURULU OLAYINI BİLİYORUM İSYANIM ONA ZATEN BİZİMİ BULUR BÖYLE ENGELLER ANITLAR OLMASA KAPALI VE NUMARALI OVAL OLMAYIP SARAÇOĞLU GİBİ OLACAKTI  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: YENİ AÇIK ZATEN DEHŞET BİR TRİBÜN OLACAK ESKİ AÇIĞIN BU HALYLE TRİBÜN GÜZELLİĞİNİ BOZACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM YOK YANİ İÇİMDE BİR UMUT VARDI SÜPRİZ BEKLİYODUM OLMAYINCA BAYAĞI ÜZÜLDÜM İZİN MİZİN ALIRLAR DİYE DÜŞÜNÜYODUM O YÜZDEN YANİ

iyi de neden bağırıyorsun
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı rubi_tobin

abi bulmusken soralim bu kameranin yeri ne zaman degisicek yaa :bawling:
Selam kardeşim,
Kamera konusunu hemen açıklayayım.
Şöyle ki;
Mevcut kameraya ek olarak 2 kamera daha ilave edilmesi planlandı.
Hatta 2 farklı kamera ile görüntü testi yapıldı.
Ancak kameralardan birinin konacağı yer bunun için yüksek bir kira talep etti.(Kullanılmaması için yapıldı sanırım.)
Diğer bölge de yemekhanenin orası olacaktı. Ancak orası da yayın için gerekli ve güvenli hat tesis edilememesi nedeni ile yapılamadı.
Şu durumda hattın (elektrik, interner v.s. tümü) güvenle çalışacağının garanti edilebileceği bir alan tespit edilir edilmez, konacak.
Çalışma alanının şantiye olması nedeni ile bu şartların oluşması çok zor oluyor.
Yoksa emin olabilirsin, kamera sayısını arttırmayı çok istiyoruz.
Üzülerek belirtmek isterim ki bu biraz zaman alacak.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Selam kardeşim,
Kamera konusunu hemen açıklayayım.
Şöyle ki;
Mevcut kameraya ek olarak 2 kamera daha ilave edilmesi planlandı.
Hatta 2 farklı kamera ile görüntü testi yapıldı.
Ancak kameralardan birinin konacağı yer bunun için yüksek bir kira talep etti.(Kullanılmaması için yapıldı sanırım.)
Diğer bölge de yemekhanenin orası olacaktı. Ancak orası da yayın için gerekli ve güvenli hat tesis edilememesi nedeni ile yapılamadı.
Şu durumda hattın (elektrik, interner v.s. tümü) güvenle çalışacağının garanti edilebileceği bir alan tespit edilir edilmez, konacak.
Çalışma alanının şantiye olması nedeni ile bu şartların oluşması çok zor oluyor.
Yoksa emin olabilirsin, kamera sayısını arttırmayı çok istiyoruz.
Üzülerek belirtmek isterim ki bu biraz zaman alacak.
abi malum yer etmiştir zaten belli kolay gelsin size anlıyoruz sizi bizde @rubi_tobin