Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6679750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Aynen @Ardau Deneyimli arkadaşlar bizi aydınlatsın burda kendi kendimize birşey üretmeye çalışıyoruz resmen :))
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı Anıl

Ah ah @Necmi abi benim bu sene üniversite hazırlık senem olmasaydı o haber portalı işinde varımı yoğumu koyardım ortaya :by2: Ama eğer öyle birşey kurulursa 1 sene sonra elimden geldiğince uğraşırım bende :)

Çevrimiçi Necmi

Tam birleştiği yerde kalıp yok sanki :alala: köşedeki testereler bittikten sonra başlayacak sanırım. Oranın Demiri betonu 1 hafta toplar sanki kabaca. Orası bittikten sonra rampaya geçerler, ondan sonra üst katta ilerleme devam eder gibi geliyor bana. Daha deneyimli arkadaşlar bi aydınlatsa ya bizi :)
bayağı deneyimli bir açıklama olmuş :) şirketlerin iş programını bilemiyoruzki normal koşulda kalıplanan kısmın betonu ancak önümüzdeki hafta sonuna yetişir gibi ama rampanın etrafındaki kalıpların demirlemesi bitiyor ilk oralar betonlanır ve ikinci kat rampanın kalıplamasına başlanır diye tahmin ediyorum şu an öncelik sanırım rampaya verilecek zaten dün sohbetimde bjk_mabette rampanın kalıplanmasına başlanacak diyordu bahsettiğim rampa yeni açık ikinci kat rampası yanlış anlaşılma olmasın :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Rampa tekrar kurulduktan sonra üstünden geçecek tonlarca kiloluk makineler zarar vermeyecek mi?

Rampa yeni yapılan duvarla fore kazıklar arasına yeniden toprak dökülerek yapılacağı için aslında o tonlarca kiloluk araçlar toprağın iyice sıkışması açısından da faydalı olmaz mı ?

Çevrimiçi Necmi

Ah ah @Necmi abi benim bu sene üniversite hazırlık senem olmasaydı o haber portalı işinde varımı yoğumu koyardım ortaya :by2: Ama eğer öyle birşey kurulursa 1 sene sonra elimden geldiğince uğraşırım bende :)
otur ders çalış stajını basket arenada yaparsın :D

Çevrimdışı Caner

Obitaş iyi kalıp yaptı bu ara :) şaka maka baya iyiler, o kocaman alanı 4-5 günde kalıpladılar ki önceki de o kadar sürmüştü. Ama işte bu demir denen olay çok vakit alıyor.

Çevrimdışı Deniz

Rampa yeni yapılan duvarla fore kazıklar arasına yeniden toprak dökülerek yapılacağı için aslında o tonlarca kiloluk araçlar toprağın iyice sıkışması açısından da faydalı olmaz mı ?
ben basınç yüzünden duvari çatlatma riskinden korktum.Necmi abi sorun olmaz diyor sıkıntı olmaz muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

@ahmetx bir konuda yanlış hesap yapma bizim stad fenerin stadından daha büyük buda dış çapının fenerin stadından daha geniş olduğunu gösterir buda üst katlarımızın bir sıradaki koltuk sayısının fenerden fazla olması demektir kaldıki onlar köşeleri kullanamıyorlar ama bizim köşelerde çok ciddi bir koltuk kapasitemiz var yani onlar sahadan uzaklaşarak alt sıralarda kazandıkları koltuk sayısını biz üst sıralarda uzaklaşarak çok daha fazlasıyla artıya çeviriyoruz diğer taraftan fazladan kazandıklarımızın birazını locadan kaybediyoruz bunun sonucu kapasitemiz onlara ulaşamasa bile çok yaklaşıyor ben her hesaplamamda 46000 i buldum buna loca kapasitesini eklediğimizde 48000 gibi bir rakam oluyor zaten bir çok bilgide bunu doğrular nitelikte ve kapasite düşürülmek için bazı şeylerde yapılmıyor mesela yeni açık alt tribün üstüne 3 sıra daha gelmesi gerekiyor düz alana ilk projelerde vardı ama şu an konmadı alt taraf 30 sırayken şu an 27 sıra gibi

nerden buldun 46.000'i söyle bakalım

mabetin evine konuk olduğun sırada laptopunu kurcaladığın an mı elde ettin  :evillol:

Çevrimdışı iyimserure

bu bölüm kapatılacak mı yoksa burada iki araç girişi mi var?

Çevrimdışı ihsnozturk

Kötü haber: Hava tahminlerinde önümüzdeki 4-5 gün yağmur ve sağnak yağmur gözüküyor. Umarım çalışmalar çok etkilenmez.

Bence süper haber .Yalovadayım.Kent günlerdir susuz.Baraj bitik.kuyu suları ile idare ediyoruz...

Çevrimdışı Ardau

bayağı deneyimli bir açıklama olmuş :) şirketlerin iş programını bilemiyoruzki normal koşulda kalıplanan kısmın betonu ancak önümüzdeki hafta sonuna yetişir gibi ama rampanın etrafındaki kalıpların demirlemesi bitiyor ilk oralar betonlanır ve ikinci kat rampanın kalıplamasına başlanır diye tahmin ediyorum şu an öncelik sanırım rampaya verilecek zaten dün sohbetimde bjk_mabette rampanın kalıplanmasına başlanacak diyordu bahsettiğim rampa yeni açık ikinci kat rampası yanlış anlaşılma olmasın :)
@Necmi abi; burayı takip etmeden önce pek alakam yoktu inşaatla. Bu forum sayesinde bi iki kelam eder hale gelebildik :) rampanın alt tarafta başladığı katta sağ tarafında kalıplanmayan alan rampa bitince mi kalıplanır?(Mustafa'nın bugünkü fotoğraflarında 73.sıradakinde gözüküyor. Tablette çizip gösteremiyorum.) Daha önce beton döken araç hareketi için boş bırakıldı sanırım orası.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi; burayı takip etmeden önce pek alakam yoktu inşaatla. Bu forum sayesinde bi iki kelam eder hale gelebildik :) rampanın alt tarafta başladığı katta sağ tarafında kalıplanmayan alan rampa bitince mi kalıplanır?(Mustafa'nın bugünkü fotoğraflarında 73.sıradakinde gözüküyor. Tablette çizip gösteremiyorum.) Daha önce beton döken araç hareketi için boş bırakıldı sanırım orası.
bende öyle tahmin ediyorum beton pompası için boş bırakılmış olabilir

Çevrimdışı BRK

Allah allah kapalidaki localar komple camdan degilmiydi? Birde oradan tribune nasil cikiniyor?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bence süper haber .Yalovadayım.Kent günlerdir susuz.Baraj bitik.kuyu suları ile idare ediyoruz...

Çok geçmiş olsun Baraj'ın 3 günlük suyu kaldı demişlerdi demek ki tamamen bitti Rabbim inşallah bereket ihsan eylesin ülkemize.

Çevrimdışı Oktay

Yağmur yagsında kuvvetli fırtına olmasın yağmurdan zarar gelmez ben fırtınadan korkuyorum :alala:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yağmur yagsında kuvvetli fırtına olmasın yağmurdan zarar gelmez ben fırtınadan korkuyorum :alala:

Fırtınayı bilmemde abi kuraklık iyice baş gösterdi. İnşallah bu kış bol yağışlı geçer.

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail rampa gittikten sonra seninde gardın düştü gibi  :lol:

Çevrimiçi Necmi

nerden buldun 46.000'i söyle bakalım

mabetin evine konuk olduğun sırada laptopunu kurcaladığın an mı elde ettin  :evillol:
yok inanki hiç projelere bakmadım yanımda gözlük yoktu bir şey görünmüyor :evillol: hem biz mabetle görüştüğümüz zamanlar stadla ilgili fazla bir şey konuşmuyoruz inanki konuşacak bir şey de yok bilmediğimiz bir konu yok zaten :D bilmediğimiz konular vardır illaki ama emin ol netleşmemiş şeylerdir ve burda dedikodu katagorisine girer o yüzden net olmayan bir şeyden burda bahsetmiyoruz

Çevrimdışı Oktay

Fırtınayı bilmemde abi kuraklık iyice baş gösterdi. İnşallah bu kış bol yağışlı geçer.
İnşallah :)

Çevrimiçi Necmi

Allah allah kapalidaki localar komple camdan degilmiydi? Birde oradan tribune nasil cikiniyor?
:bandit: :bandit: :bandit: hiç geriye dönük okumuyormusunuz?

Çevrimdışı ihsnozturk

Çok geçmiş olsun Baraj'ın 3 günlük suyu kaldı demişlerdi demek ki tamamen bitti Rabbim inşallah bereket ihsan eylesin ülkemize.

Amin..İnşallah...

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Fatih

gönüllü olurmusun haber toplama konusunda :D katkı verecek olanlar kendini göstersin o iş çok zor bir iş bir çok insanın katkı vermesi gerekir alt yapısını kurmak benim 24 saatimi almaz önemli olan sonrası :eyes

Ben 2 sene boyunca bi gazetenin genel yayin yonetmenligini yaptim...Pek yapilacak is degil aslinda...Bir de yonetime karsi yakinliginiz yoksa, bos olur o is..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı brci

aklıma takıldı eski stadın zemin yüksekliğne göre kaç metre aşağı inilmişti ?? :)