Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677741 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Balasagun

Brussia Dortmund bugünkü maçta çarşı'ya gezi davasından dolayı destek pankartı açmış, şunlar yazılmış pankartlara;
“Çarşı ultras, yolunuz için savaşın”

“Asla pes etmeyin”

“Ulstars için özgürlük, Türkiye de dahil”

www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27198260.asp
Aynı şekilde Bayern Münih taraftarı da pankart açarak destek vermiş.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yeni açıkta tabla kalıpları iyi düzeye gelmiş mustafa onlara bi zum yaparsın bugün bide eski açık dönüş bölümüne tabi gidersen eğer :ok:

gidicem tabii gitmem mi :) umarım şu yeni açık dönüştede tablalama başlamıştır bu arada eski açık üst durdu biran önce orada devam etseydi hem çatı kolonları hem tribün kolonları var yoğun iş var eski açık üstte.

Çevrimdışı ahmet türker

Forumun yeni kahramanı @ahmet türker. Abi ilk buluşmaya alıp kendim getirecem seni
estafurullah  sevgili kardeşim ben böyle kahraman filan laflarından utanırım ,lütfen bu gibi şeylere girmeyelim beni utandırmayın,yazarken baskı altına girerim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@Efe bir de farkettiysen kapalı localarında işler hızlanmış orayı dün zumlamamışız :D

Çevrimdışı Efe

gidicem tabii gitmem mi :) umarım şu yeni açık dönüştede tablalama başlamıştır bu arada eski açık üst durdu biran önce orada devam etseydi hem çatı kolonları hem tribün kolonları var yoğun iş var eski açık üstte.

aslında başladıda tam dönüş için testere kirişlerinin bir bölümünün en alt bölümüne beton atmaları lazım diğerlerine attılar hemen iskeleleri kuruldu numaralı bitişiğindeki testerelerin alt kısmı beton bekliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe bir de farkettiysen kapalı localarında işler hızlanmış orayı dün zumlamamışız :D

orda da çalışıyorlar ama görünmüyor pek ne yaptıkları :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Şu passolig mevzunu biz yeni stada geçene kadar çözseler bari.artık maç izlemekten keyif bile almıyorum bütün maçlar seyircisiz oynama cezası almış gibi.Yeni stadın böyle boş kalmasına içim elvermez.
Endişenme Kayseri passoligden öncede okadar seyirciye oynuyordu .. Bide Konya - Balıkesir maçı var en az 20 bin  kişi Dİyolar gitmek isteyene engel yok

Çevrimdışı Deniz

Mustafa rica etsem yeni açık tarafında detaylı pozlar alır mısın ?Canlı yayından nerdeyse hiç görünmüyor o bölgeyi sadece senin fotolarla görüyoruz :) @mustafa_(87)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

orda da çalışıyorlar ama görünmüyor pek ne yaptıkları :icool:

alçıpanla bölmüşler sanırım @Efe ince işler'e iyiden iyiye girildi kapalı da görünen o.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa rica etsem yeni açık tarafında detaylı pozlar alır mısın ?Canlı yayından nerdeyse hiç görünmüyor o bölgeyi sadece senin fotolarla görüyoruz :) @mustafa_(87)

Deniz almaya çalışıyorum bu ara hava çabuk kararıyor görüş açısı kayboldumu da bulanık çıkıyor bazı fotoları 5-6 defa çektiğimi biliyorum :)

Çevrimdışı ahmetx

48.000 olursa çok iyi olur bu da bize yeter artar bile olmazsa da sağlık olsun deriz  :)
MURAT BU İŞ ÜZERİNDE ÇOK ÇALIŞTI BENDE STADLARI KARŞILAŞTIRAN TABLOLAR YAPTIM,48 BİN AFAKİ BİR RAKAM.KÖŞELERİ VE ESKİ AÇIĞI YÜKSELTİRSENİZ 48 BİNİ, ALT KAT GİRİŞLER LOCA ARALARINDAN VERİLİRSE 49 BİNİ BULURUZ. STADYUM EBAT  OLARAK SARACOĞLU KADAR AMA BİZDE LOCA SIRALARI FAZLA ONLARDA TRİBÜN SIRASI FAZLA.Şu haliyle Stadyumun 44-55 bin olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kyiv

Kötü haber: Hava tahminlerinde önümüzdeki 4-5 gün yağmur ve sağnak yağmur gözüküyor. Umarım çalışmalar çok etkilenmez.

Çevrimdışı Deniz

Endişenme Kayseri passoligden öncede okadar seyirciye oynuyordu .. Bide Konya - Balıkesir maçı var en az 20 bin  kişi Dİyolar gitmek isteyene engel yok
başakşehir kayseri gibi takımlar için durum öyle ama diğer takımlar için bu geçerli değil.Şu an bütün takımlar %30 doluluk oranıyla oynuyor maçlarını.Kulüplerin zararı milyon liraları aştı.Passolig aynı zamanda kağıt bilet de vermeli.Biletix gibi.Kredi kartı ya da banka kartı almak istemeyenlere iyi bir alternatif olur.Bu işin bu şekilde gitmeyeceği ortada
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Deniz almaya çalışıyorum bu ara hava çabuk kararıyor görüş açısı kayboldumu da bulanık çıkıyor bazı fotoları 5-6 defa çektiğimi biliyorum :)
Zaten senin emeklerin ödenmez Allah senden razı olsun  :) .Şaka bir yana yaptığın iş çok zor foto çekmek için nerelere giriyorsun,stadı defalarca tavaf ediyorsun..

Çevrimdışı Efe

Kötü haber: Hava tahminlerinde önümüzdeki 4-5 gün yağmur ve sağnak yağmur gözüküyor. Umarım çalışmalar çok etkilenmez.

salı gününden sonra yağmur veriyor o zamana kadar tablalar biter beton başlar yağmurlu günleride betonla geçeriz sıkıntı yok :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Zaten senin emeklerin ödenmez Allah senden razı olsun  :) .Şaka bir yana yaptığın iş çok zor foto çekmek için nerelere giriyorsun,stadı defalarca tavaf ediyorsun..

Cümlemizden Deniz sağolasın.

Çevrimdışı riza calli

Koltuk sıralaması bizim uefa standartlarına hore yapılırsa 42000 oliyo.peki o zaman kadikoyde nasil uefa finali verdiler.

Çevrimdışı kyiv

salı gününden sonra yağmur veriyor o zamana kadar tablalar biter beton başlar yağmurlu günleride betonla geçeriz sıkıntı yok :ok:

İnşallah havalar en azından ekim sonuna kadar işimize gelecek şekilde yağış bırakır :) Yağmura da ihtiyacımız var...

ysariusta

• Ziyaretçi

Tamam o stat Beşiktaşımın Stadı da stat gecikecek diye susuzluktan ölsün mü İstanbul? Yağmur bizim için iyi haber. Herkes için iyi haber. İstanbulun yağmuru stadı etkilemez

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle Chelsea maçında ki kamera açısı muazzam bana göre
ben de öyle düşünüyorum çok yukarıda olmasını şahsen ben çok beğenmiyorum kamera alçak olduğu zaman sanki maçın içindeymişsin gibi bir havaya giriyor insan artık yapıldığında göreceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı arda

Kesin Faruk yok ortalıklarda yoksa cumartesi stad civarından twit vs. gelmemesi neredeyse imkansız  :alala:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı CanEmre

Kesin Faruk yok ortalıklarda yoksa cumartesi stad civarından twit vs. gelmemesi neredeyse imkansız  :alala:
Ankara'ya sınava gitti Faruk 2 gün pek fazla uğrayamayacakmış buralara
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmet türker

MURAT BU İŞ ÜZERİNDE ÇOK ÇALIŞTI BENDE STADLARI KARŞILAŞTIRAN TABLOLAR YAPTIM,48 BİN AFAKİ BİR RAKAM.KÖŞELERİ VE ESKİ AÇIĞI YÜKSELTİRSENİZ 48 BİNİ, ALT KAT GİRİŞLER LOCA ARALARINDAN VERİLİRSE 49 BİNİ BULURUZ. STADYUM EBAT  OLARAK SARACOĞLU KADAR AMA BİZDE LOCA SIRALARI FAZLA ONLARDA TRİBÜN SIRASI FAZLA.Şu haliyle Stadyumun 44-55 bin olması lazım.
malesef bu rakamları benim mantığım almadı ,bizim stadın 44 000 olması demek saracoğlundan, bizim kapalının altından daha fazla küçük demek oluyor .saracoğlunun bizim staddan 6500,kişi daha fazla olması bana imkansız geliyor ,üstalik ortalama tribün sayılarıda neredeyse eşit ,birde saracoğlunda köşeler birleşmediğinden ,koltuk kayıbı da var

Çevrimdışı ahmetx

Koltuk sıralaması bizim uefa standartlarına hore yapılırsa 42000 oliyo.peki o zaman kadikoyde nasil uefa finali verdiler.
Uefa finalinde kapasite 45 bine düşürülmüştü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 18:53:21
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Şu passolig mevzunu biz yeni stada geçene kadar çözseler bari.artık maç izlemekten keyif bile almıyorum bütün maçlar seyircisiz oynama cezası almış gibi.Yeni stadın böyle boş kalmasına içim elvermez.

Forumdaki passoliğ savunucularına söyle bu iletiyi...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin