Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678419 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

hayır oraları geçici olarak ofis yapıyorlar daha sonra sökülecek inşaat süresince orasını yönetim ofis olarak kullanacak @Kartal Ç
ohh

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

gönüllü olurmusun haber toplama konusunda :D katkı verecek olanlar kendini göstersin o iş çok zor bir iş bir çok insanın katkı vermesi gerekir alt yapısını kurmak benim 24 saatimi almaz önemli olan sonrası :eyes

Abi habercilik işi zor.İnternet üzerinden kurulacak portalda sorun olmaz ama haber peşinde koşacak insan lazım ayrıca bu adamlar çok çabuk bir şekilde bilgiye ulaşıp ropörtaj yapabiliyorlar yönetimdeki kişilerde en basit örneği transferlerde bile menejerler ile görüşüp bilgi alıyorlar bunları yapabilecek arkadaşlar varsa bende varım :D

Çevrimdışı ahmet türker

resimler için eline sağlık mustafa kardeşim .

Çevrimiçi Necmi

necmı abı loclardakı pencere gıbı yapılar ıcın yorumun nedır butun cam olmıcakmıydı kı localar genelde ole olur
yukarda yazdım ya nedenini :D

Çevrimdışı ahmet türker

resimlerden anlaşildığı kadarı ile ,önümüzdeki hafta çok beton dökme işi olacak.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çevrimdışı serti67

yukarda yazdım ya nedenini :D
abı ne hızlıın ne ara cevap vermıstın sen ona vallaa genc olmak bole bıse ıstee dımı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Resimlerden baktığım kadarıyla bu eski açıktaki kaldırılan rampanın yerine demir örülmüş o rampa tekrar oraya yapıla bilecek mi ? Yapılırsa herhalde eskisi kadar geniş olmıyacak yolun daralması kamyonlar için bi risk oluşturur mu ??
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimiçi Necmi

abı ne hızlıın ne ara cevap vermıstın sen ona vallaa genc olmak bole bıse ıstee dımı:)
:utan elimizden geleni yapıyoruz bazen kaçırdığımız sorularda oluyor kimse kusura bakmasın yeniden sorsun :D illaki bilen biri cevaplar :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Resimlerden baktığım kadarıyla bu eski açıktaki kaldırılan rampanın yerine demir örülmüş o rampa tekrar oraya yapıla bilecek mi ? Yapılırsa herhalde eskisi kadar geniş olmıyacak yolun daralması kamyonlar için bi risk oluşturur mu ??
oranın genişliği bittiği zaman 6 metre olacak iki araç yan yana geçebilir resimlere aldanma :D @Fırat Akyürek

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Fotoğraflardan küçük geldi abi haklısın o zaman :)
Yahu peki bu hazır betonlama çalışması yokken yeni açığın oraya kale arkasına eksik olan katın demirini kalıbını neden bağlamıyorlar bana mı çok basit bir iş gibi geliyor acaba şimdi başlasa 10 adam sabaha kadar oraya kalıp işini halleder gibi geliyor çok mu :))?

Çevrimdışı Deniz

Rampa tekrar kurulduktan sonra üstünden geçecek tonlarca kiloluk makineler zarar vermeyecek mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yahu peki bu hazır betonlama çalışması yokken yeni açığın oraya kale arkasına eksik olan katın demirini kalıbını neden bağlamıyorlar bana mı çok basit bir iş gibi geliyor acaba şimdi başlasa 10 adam sabaha kadar oraya kalıp işini halleder gibi geliyor çok mu :))?

Gece çalışması yasak güvenlik sebepleriyle ama dediğin iş çok çok uzun sürmez ama iş planına göre yataya genişleme görünüyor bir kaç hafta içinde dikey ilerlemeler göreceğiz kaç gündür çelikleri bağlamadılar kalıp yapıyorlar yatayda.

Çevrimdışı Ardau

Yeni açıkta kalıp şov yapılmış.  Oranın demirlenmesi ne kadar sürer acaba :alala: eski açıkta üstte iki tane testlere kalıplanmış haftaya bol beton lazım :super:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Mustafaabjk

hayır oraları geçici olarak ofis yapıyorlar daha sonra sökülecek inşaat süresince orasını yönetim ofis olarak kullanacak @Kartal Ç
bana biraz saçma geldi hani biz obitaş daha stada girmeden girdiklerinde konteynerleri nere koycaklar die düşünüyoduk hatta kapalı alt kata koyamazlarmı demiştik ama inşşatı devam ediıo die saha alanına koymazlar denmişti şimdi neden halaa inşaatı devam eden yere vs vs şeyler yapıyolar 2 defa iş yapmış oluyolar ama diceksinizki kapalı işmşaatı bitti nereye bidde daha prekast duruyo koskocaman vinç gelcek yukardan her an bişey düşebilir riskli değilmi neden oraya o kadar insan giricek sorarım yönetimin orda ne işi var plaza ne iş yapar sorarım

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Yeni açıkta kalıp şov yapılmış.  Oranın demirlenmesi ne kadar sürer acaba :alala: eski açıkta üstte iki tane testlere kalıplanmış haftaya bol beton lazım :super:

Yatay olarak bir ilerleme var haklısın bu yeni açığın numaralıya bağlayan kısmı kalıpları bağlanmış pazartesinden sonra betonlarıda dökülecek galiba keşke pazartesiye kadar üst katlardada bir kalıp ve demir ilerlemesi olsa

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Aksam söylemistim

Bir sonraki haftadan itibaren dikine ilerlemeler görebiliriz yeni açıkta artık çok küçük bir bölge kaldı orasıda bitse de artık üst kat tribünü görsek.

Çevrimdışı Efe

Eski acik tabla hazir gibi tahtalar falan konuyor fotoda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Rampanın açılışı Çarşamba'yı bulacak gibi

Çevrimiçi Kartal Ç

Ohh bee sağolasın @Necmi abi. bi an ödüm koptu. Baktım localar pencereli pencereli gidiyo, aman tanrım didim  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

13.09.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimiçi Necmi

yapmışlar ya  :D obitaş kalıplamada iyi çalışmış

Çevrimdışı Ardau

Yatay olarak bir ilerleme var haklısın bu yeni açığın numaralıya bağlayan kısmı kalıpları bağlanmış pazartesinden sonra betonlarıda dökülecek galiba keşke pazartesiye kadar üst katlardada bir kalıp ve demir ilerlemesi olsa
Tam birleştiği yerde kalıp yok sanki :alala: köşedeki testereler bittikten sonra başlayacak sanırım. Oranın Demiri betonu 1 hafta toplar sanki kabaca. Orası bittikten sonra rampaya geçerler, ondan sonra üst katta ilerleme devam eder gibi geliyor bana. Daha deneyimli arkadaşlar bi aydınlatsa ya bizi :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimiçi Necmi

Rampa tekrar kurulduktan sonra üstünden geçecek tonlarca kiloluk makineler zarar vermeyecek mi?
baskıyı yana vermez bir zararı olmaz