Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677898 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

Bu Haber1903 kulübü bitirecek yalan haber yapa yapa... En iyisi kendimize ait bir haber sitesi kuralım forum olarak. Köşe yazarı olacak bir çok kişi var burada :)
gönüllü olurmusun haber toplama konusunda :D katkı verecek olanlar kendini göstersin o iş çok zor bir iş bir çok insanın katkı vermesi gerekir alt yapısını kurmak benim 24 saatimi almaz önemli olan sonrası :eyes

Çevrimdışı ilhan

Stadda hareket olmayınca ne 50'lik Yeni Rakı tad veriyor nede mezeler :uyucam:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı arda

yok hocam bende nanayy olmuss canlı yayınn

Buyur hocam o zaman an itibariyle mabetten bir enstantane  :ok:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı serti67

konya macını seyredenler ortam sahada seyırcılı halı nasııl bızımkı trubınlere bukadar uzak ve yuksek dıgıl demı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

Buyur hocam o zaman an itibariyle mabetten bir enstantane  :ok:
allah razı olsunn :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı arda

87 Pictures Loading...  :busted_cop:

Hobbaa enstantanelerin kralı geldi işte  :super: Eline sağlık Mustafa  :biggrinking:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mesut

1 gün uzak kaldım forumdan geriden okuya okuya geldim de bu mohammadsaatchi kimdir acaba? orayı kaçırmışım ben

Çevrimdışı Deniz

1 gün uzak kaldım forumdan geriden okuya okuya geldim de bu mohammadsaatchi kimdir acaba? orayı kaçırmışım ben
Bizim çatının 3d max animasyonunu yapan eleman.Tasarımını falan yapıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

13.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmetx bir konuda yanlış hesap yapma bizim stad fenerin stadından daha büyük buda dış çapının fenerin stadından daha geniş olduğunu gösterir buda üst katlarımızın bir sıradaki koltuk sayısının fenerden fazla olması demektir kaldıki onlar köşeleri kullanamıyorlar ama bizim köşelerde çok ciddi bir koltuk kapasitemiz var yani onlar sahadan uzaklaşarak alt sıralarda kazandıkları koltuk sayısını biz üst sıralarda uzaklaşarak çok daha fazlasıyla artıya çeviriyoruz diğer taraftan fazladan kazandıklarımızın birazını locadan kaybediyoruz bunun sonucu kapasitemiz onlara ulaşamasa bile çok yaklaşıyor ben her hesaplamamda 46000 i buldum buna loca kapasitesini eklediğimizde 48000 gibi bir rakam oluyor zaten bir çok bilgide bunu doğrular nitelikte ve kapasite düşürülmek için bazı şeylerde yapılmıyor mesela yeni açık alt tribün üstüne 3 sıra daha gelmesi gerekiyor düz alana ilk projelerde vardı ama şu an konmadı alt taraf 30 sırayken şu an 27 sıra gibi
aynı fikirdeyim bende en az 48000 çikartıyorum.

Çevrimdışı Burak

gönüllü olurmusun haber toplama konusunda :D katkı verecek olanlar kendini göstersin o iş çok zor bir iş bir çok insanın katkı vermesi gerekir alt yapısını kurmak benim 24 saatimi almaz önemli olan sonrası :eyes

Abi bir ekip olursa bende elimden geldiğince yardımcı olurum :)

Çevrimdışı Türkay

Ben de geçen sene İstanbul'a gitmiştim. Tabi İstanbul'a gitmişken İnönü'ye gitmemek olmaz. Bu da o zaman çektiğim fotoğraf.

Ne çok değişmiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Karabay

Çevrimiçi Kartal Ç

Arena görsellerinde locaların tavandan yere kadar siyah camları vardı diye hatırlıyorum. kapalının 2. kat locaları pencereli pencereli gibi.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı eski inönü

Turkiyede zaten az olan seyirci ortalamasını Passolig yerle bir etti resmen. Daha sezon başı olmasına ragmen stadlar bomboş. İnsanlara zorla banka kartı aldıramazsınız kardeşim vazgecin artış şu uygulamadan.

Çevrimiçi Necmi

Arena görsellerinde locaların tavandan yere kadar siyah camları vardı diye hatırlıyorum. kapalının 2. kat locaları pencereli pencereli gibi.
hayır oraları geçici olarak ofis yapıyorlar daha sonra sökülecek inşaat süresince orasını yönetim ofis olarak kullanacak @Kartal Ç

Çevrimdışı serti67

@mustafa_(87) eline sağlık :ok:
necmı abı loclardakı pencere gıbı yapılar ıcın yorumun nedır butun cam olmıcakmıydı kı localar genelde ole olur
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx bir konuda yanlış hesap yapma bizim stad fenerin stadından daha büyük buda dış çapının fenerin stadından daha geniş olduğunu gösterir buda üst katlarımızın bir sıradaki koltuk sayısının fenerden fazla olması demektir kaldıki onlar köşeleri kullanamıyorlar ama bizim köşelerde çok ciddi bir koltuk kapasitemiz var yani onlar sahadan uzaklaşarak alt sıralarda kazandıkları koltuk sayısını biz üst sıralarda uzaklaşarak çok daha fazlasıyla artıya çeviriyoruz diğer taraftan fazladan kazandıklarımızın birazını locadan kaybediyoruz bunun sonucu kapasitemiz onlara ulaşamasa bile çok yaklaşıyor ben her hesaplamamda 46000 i buldum buna loca kapasitesini eklediğimizde 48000 gibi bir rakam oluyor zaten bir çok bilgide bunu doğrular nitelikte ve kapasite düşürülmek için bazı şeylerde yapılmıyor mesela yeni açık alt tribün üstüne 3 sıra daha gelmesi gerekiyor düz alana ilk projelerde vardı ama şu an konmadı alt taraf 30 sırayken şu an 27 sıra gibi
Fener stadı uefa standartlarında 45 bin kapasiteli Necmi abi ona kalırsa
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum