Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678555 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
97 foto atmış 3 takipçisi var bu da Beşiktaş taraftarı ile takipçi kasacak ha  :lol:

4 olmuş hahsadushdq :D
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

Mustafa hakkini helal et fotonu cektik :) . Musait olsaydim tanismak isterdim . İnsallah baska zamana . Beyler fotolar geliyor aksama :)
Mustafa tek basina
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kutay K.

Arkadaşlar hepinize selam olsun.. Şimdi birçok arkadaşımız takımımızı desteklemek adına yönetimin yeni ürünler çıkartması önerisinde bulunmuş.. Bunun için halihazırda takımımızın epey önce çıkarttığı Kart 1903'ler (siyah, beyaz, yavru kartal) var. Bence forum olarak böyle bir kampanyaya gitmemiz daha makul olur. Muhtemelen bu kart satışından belkide tüm ürünlerin ötesinde bir kazanç kalıyor takımımıza. Benim önerim bu yöndedir.

Çevrimdışı Deniz

O değil de gs nin maçını izliyorum saha yine patates tarlası   :kop: :kop: .Bizim stadın hibrit çimini görünce aysel kalpten gider  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

O değil de gs nin maçını izliyorum saha yine patates tarlası   :kop: :kop: .Bizim stadın hibrit çimini görünce aysel kalpten gider  :evillol:
  O adam fazla yaşamaz deniz abim
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar hepinize selam olsun.. Şimdi birçok arkadaşımız takımımızı desteklemek adına yönetimin yeni ürünler çıkartması önerisinde bulunmuş.. Bunun için halihazırda takımımızın epey önce çıkarttığı Kart 1903'ler (siyah, beyaz, yavru kartal) var. Bence forum olarak böyle bir kampanyaya gitmemiz daha makul olur. Muhtemelen bu kart satışından belkide tüm ürünlerin ötesinde bir kazanç kalıyor takımımıza. Benim önerim bu yöndedir.
:hosgeldin .Kart 1903 alınca karın %40 ı kulübün %60 ı şirketin oluyor hocam
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı sahinnd

Allah uzun ömür versin botoksluya  :kop:
   Valla siyah formamı sonunda aldım cebimde 70 kuruş var ve şuan yurttayım
 Silivride kim ne kadar yaşarsa yaşasın 😊😆😂😂

Çevrimdışı Deniz

Hayırlı olsun kardeşim güle güle giy

Çevrimdışı Kutay K.

:hosgeldin .Kart 1903 alınca karın %40 ı kulübün %60 ı şirketin oluyor hocam

Hoşbulduk.. :) Hangi şirketten bahsediyoruz Deniz.. Bu bilgiyi kaçırmışım sanırım. Benim bildiğim kart büyük ölçüde takıma ait idi.

Çevrimdışı sahinnd

Hayırlı olsun kardeşim güle güle giy
    eyvallah abim :) Stad ne zaman bitiyooorrr

Çevrimdışı Efe

Nerden aldın beden gelmis mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Hoşbulduk.. :) Hangi şirketten bahsediyoruz Deniz.. Bu bilgiyi kaçırmışım sanırım. Benim bildiğim kart büyük ölçüde takıma ait idi.

Bi de o kart1903 olayı durdu galiba. Tam bilgim yok ama öyle okumuştum haber1903 de.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı serti67

yanılmıyorsam kart1903 projesı durduruldu dıe bı haber cıkmıstı orda payın cogu sırkete gıdıyo en ıyısı kartal yuvası ve konbıne yada kongre uyelıgı ımkanı olna ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

canlı yayın pertmı olmus gostermıyoobu uygulama devre dısı dıorr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Burak

Bu Haber1903 kulübü bitirecek yalan haber yapa yapa... En iyisi kendimize ait bir haber sitesi kuralım forum olarak. Köşe yazarı olacak bir çok kişi var burada :)

Çevrimdışı arda

canlı yayın pertmı olmus gostermıyoobu uygulama devre dısı dıorr

F5 hocam bende cam gibi  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Türkay

Ben Vodafone Arena da passolig nedeniyle seyirci sıkıntısı çekeceğimizi hiç zannetmiyorum. Şuana kadar 52 binin üzerinde passolig kartı satmışız. Arena max. 48 bin kişi desek ve 20-25 bin kombine desek geri kalan 30 bin kombineli taraftar Vodafone Arenayı her maç doldurur. Ki o zamana kadar passolig kartı alanların sayısı da artar. Ama olimpiyat gidiş gelişin çok zor olduğu aşikar. Bence bu durumda AOS'a her maç 30-35 bin seyirci gitse yeter. Gerçi yine boş görünecek 76000 bin kişilik stat sonuçta.

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Salih A.

bugün kartal yuvasına gidip birkaç birşey aldım fakat formalar haricinde ne varsa o kadar kalitesiz ve özensiz yapılmış ki imkanı yok alınmaz renklerimizde bu kadar günlük kullanıma uygun iken klubün bundan faydalanaması ne kadar kötü adamın medium diye getirdiği tişört ü anca statın kolonları sığar :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Türkay

Bu arada Konya'nın yeni stat'ın da ilk gol Gabriel Torje'den geldi. Çok güzel attı vicdansız.  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Loca sıralarını çıkardığımızda fener stadı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sıra fazlası var,ayrıca tribünler sahaya uzak olduğundan tribünler en az 10 m daha uzun buradanda kazançlar var,1. Katta tribün çıkışları yok buradanda yaklaşık 750 koltuk kazanıyorlar.
@ahmetx bir konuda yanlış hesap yapma bizim stad fenerin stadından daha büyük buda dış çapının fenerin stadından daha geniş olduğunu gösterir buda üst katlarımızın bir sıradaki koltuk sayısının fenerden fazla olması demektir kaldıki onlar köşeleri kullanamıyorlar ama bizim köşelerde çok ciddi bir koltuk kapasitemiz var yani onlar sahadan uzaklaşarak alt sıralarda kazandıkları koltuk sayısını biz üst sıralarda uzaklaşarak çok daha fazlasıyla artıya çeviriyoruz diğer taraftan fazladan kazandıklarımızın birazını locadan kaybediyoruz bunun sonucu kapasitemiz onlara ulaşamasa bile çok yaklaşıyor ben her hesaplamamda 46000 i buldum buna loca kapasitesini eklediğimizde 48000 gibi bir rakam oluyor zaten bir çok bilgide bunu doğrular nitelikte ve kapasite düşürülmek için bazı şeylerde yapılmıyor mesela yeni açık alt tribün üstüne 3 sıra daha gelmesi gerekiyor düz alana ilk projelerde vardı ama şu an konmadı alt taraf 30 sırayken şu an 27 sıra gibi

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa hakkini helal et fotonu cektik :) . Musait olsaydim tanismak isterdim . İnsallah baska zamana . Beyler fotolar geliyor aksama :)

Helal olsun hocam keşke gelseydin tanışsaydık :)