Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678328 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı capo di capi

Aynı şekilde Bayern Münih taraftarı da pankart açarak destek vermiş.

Ultras ne demek ?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ultras ne demek ?

Ultras, endüstriyel futbola karşı olan taraftarların oluşturduğu, Avrupa ve Güney Amerika'da yaygın olarak bulunan taraftar gruplarıdır.

Temel Ultras İlkeleri
Ultraslar takımın deplasman maçlarından bile takımı için tezahürat yapar.
Deplasman, mevsim zorlukları veya uzaklık onlar için aşılamıyacak şeyler değildir.
Ultraslar taraftarları bağımsızdır. Ne yönetim ne de medya, işleyişlerine karışamaz.
Kavga karşıtı olan, gerektiğinde takımı için ölümüne savaşan taraftarlardır.
Politik duruşları
Genel olarak bu gruplar Che Guevara, orak çekiç ve anarşinin sembolü olan "A" harfi gibi sembolleri ve renk olarakta (anarşizmi simgeleyen) siyah, (sosyalizmi simgeleyen) kırmızı renklerini kullanırlar. Bu ultras gruplarına örnek olarak Livorno'nun Brigate Autonome Livornesi, AC Milan'ın Fossa dei Leoni, A.C. Arezzo'nun Fossa, Pisa Calcio'nun Ultras, Olympique de Marseille'ın Curva-Massilia grubu da örnek olarak gösterilebilinir.

Bazı ultras grupları da politik propagandanın dışında kalmayı tercih ederler, bunlardan birkaçı olarak; AS Roma'nın Boys Roma ve TDR, Paris Saint Germain'nin Boulogne Boys, Real Madrid'in Ultras Sur, Dinamo Zagreb'in Bad Blue Boys, Hajduk Split'in Torcida grubları sayılabilir.

Genellikle kale arkası tribünlerinde bulunur ve yaptıkları kareografilerle dikkat çekerler.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 18:57:43 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

malesef bu rakamları benim mantığım almadı ,bizim stadın 44 000 olması demek saracoğlundan, bizim kapalının altından daha fazla küçük demek oluyor .saracoğlunun bizim staddan 6500,kişi daha fazla olması bana imkansız geliyor ,üstalik ortalama tribün sayılarıda neredeyse eşit ,birde saracoğlunda köşeler birleşmediğinden ,koltuk kayıbı da var
Loca sıralarını çıkardığımızda fener stadı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sıra fazlası var,ayrıca tribünler sahaya uzak olduğundan tribünler en az 10 m daha uzun buradanda kazançlar var,1. Katta tribün çıkışları yok buradanda yaklaşık 750 koltuk kazanıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Loca sıralarını çıkardığımızda fener stadı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 sıra fazlası var,ayrıca tribünler sahaya uzak olduğundan tribünler en az 10 m daha uzun buradanda kazançlar var,1. Katta tribün çıkışları yok buradanda yaklaşık 750 koltuk kazanıyorlar.
6500 kişi demek yapılmakta olan stadımızın tribünlerine yaklaşik 8 er sıra ilave etmek demek ve karşımıza san mames ten daha büyük bir stad çıkıyor. saracoğlunda üst kat çıkışları her bir tribünde bizim üst tribünlerdeki çıkışlardan 3 er çıkış fazla var.

Çevrimdışı Mustafaabjk

Vodafone Arena’yı sezon sonuna yetiştirmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, yeni sezonda taraftarını sevindirecek bir başka projenin hazırlıkları içerisine girdi. Siyah-beyazlı kulüp bir zamanlar taraftarların sabırsızlıkla beklediği alt yapı maçlarını, yeni sezonda yeni statta oynatmak için çalışma başlattı.
Serpil Hamdi Tüzün dönemindeki alt yapının geri gelmesi için yoğun çaba sarfeden Beşiktaş Yönetimi, Yıldırım Demirören döneminde siyah-beyazlı kulübün alt yapısına getirilen Emrah Bayraktar ile birlikte yeni bir yol haritası çizdi. Yeni sezondaki A Takım maçlarından önce Vodafone Arena’da binlerce taraftarın önünde U-21 maçlarını oynatmak isteyen siyah- beyazlılar, böylece genç oyuncuları büyük stat atmosferlerine de alıştıracak. Bu konuda Alt Yapıdan Sorumlu Yönetici Berkan Gocay gece gündüz çalıştığı ortaya çıkarken, yönetimin stadın zeminini ise üst üste iki maçı kaldırabilecek türden bir çimle kaplamanın arayışlarına girdi.
Zemin şartlarının uygun olması durumunda U-21 maçlarını lig maçından önce taraftarın huzurunda oynatmayı düşünen yönetim, bu maçların popüler hale gelecek olması nedeniyle de U-21 takımı için sponsor arayışına da girecek. Emrah Bayraktar’ın konuyla ilgili yönetime bir rapor sunduğu kaydedildi.

http://www.sporx.com/vodafone-arenada-yeni-proje-SXHBQ406690SXQ/?utm_source=sporbuckscom&utm_medium=facebookcom

doğrumudur bu

Çevrimdışı onrbrk

Altyapı maçlarının stadda oynanması genç oyuncular için çok iyi olur ama bir sezon boyunca ard arda 2 maç yapılması çimlerin anasını ağlatır.

Çevrimdışı Mustafaabjk

Altyapı maçlarının stadda oynanması genç oyuncular için çok iyi olur ama bir sezon boyunca ard arda 2 maç yapılması çimlerin anasını ağlatır.

boşunamı hibrit olcak bence kaldırır zemin

Çevrimdışı sallapati

hibrit olması şimdilik maliyet gibi görünüyor ama karlı bir sistem.. neden mi?

1. sakatlıklar azalacak. futbolculara ödenen paranın hakkı alınacak
2. a2 maçları da burda oynanırsa ayrıca belki bilet ucreti alınabilir.
3. hersene çimler yenilenmek zorunda kalınmayacak.
4. yapay ışık maliyeti olmayacak.
5. konserler rahatlıkla düzenlenebilecek

vs vs vs

Çevrimdışı Mustafaabjk

hibrit olması şimdilik maliyet gibi görünüyor ama karlı bir sistem.. neden mi?

1. sakatlıklar azalacak. futbolculara ödenen paranın hakkı alınacak
2. a2 maçları da burda oynanırsa ayrıca belki bilet ucreti alınabilir.
3. hersene çimler yenilenmek zorunda kalınmayacak.
4. yapay ışık maliyeti olmayacak.
5. konserler rahatlıkla düzenlenebilecek

maliyet falan artık kulüp bunları aşıcak salla pati dünyanın en iyi stadını yapıyoruz diyosalar her alanda en iyisi olmak zorunda benı maliyet enteresan etmez
vs vs vs

Çevrimdışı yigitcan1903

Dortmund taraftarı   :ok:

Son Barikat BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

Mustafa hakkini helal et fotonu cektik :) . Musait olsaydim tanismak isterdim . İnsallah baska zamana . Beyler fotolar geliyor aksama :)

Dortmund taraftarı   :ok:

Son Barikat BEŞİKTAŞ
helal olsun

Dortmund taraftarının, Bayern taraftarının, Sol Açık'ın yaptığı onurlu davranışlar, içimizdeki umudu ayakta tutuyor. Hiç bir zaman, hiç kimse tarafından yıkılamayacak umudu!

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 19:52:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Torpiller , Plansızlıklar öyle komik işler oluyor ki. Karşıyaka , Göztepe gibi iyi stad olduğunda çok rahat 30.000 kişiye oynayacak takımlara 15,000 kişilik stad yapmaya kalk Konya gibi Kayseri gibi 3 büyük maç dışında 15,000 geçemeyecek takımlara 42,000 35,000 yap. Al Konya açılış maçı olmasına rağmen stadın yarısı boş ve o stad hiçbir zaman da dolmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Keşke yapılsa.Çıkar çıkmaz alırım ben

canımen etkili olan forma bile satılmıyorken 100liralık ürünler hiç satılmaz  ucuz ama bol yapıcaksın  o sekil satıcaz yoksa olmaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

bu saatten sonra duruma devlet el koysa tamam gerisini ben hallediyorum dese ne dersiniz diye sormak istiyorum aslında,, ama yeri değil burası nereye acayım??

Çevrimdışı ozan062

[quote author=Geov

opelden 6-7milyon alıyordular bizim 3 tribüne isim verileceği dusunuldugunde rakamımız 15i geçmez

Çevrimdışı Caner

bu saatten sonra duruma devlet el koysa tamam gerisini ben hallediyorum dese ne dersiniz diye sormak istiyorum aslında,, ama yeri değil burası nereye acayım??

"İsterse 5 yılda bitsin ama birilerinin ağzına sakız olmayalım" derim.

kesinlikle ama kesinlikle desteklemem.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı megiddo

mohammed saatchi instagram hesabı linki vermiş facebook ta, bi an heyecanlandım çatı animasyonu mu diye :)
instagram.com/mohammadsaatchi

Çevrimdışı Caner

Ben Mohammad'a sen habire değişiklik oluyo diyosun o zaman çatı imalatına başlanmadı sonucunu mu çıkarmalıyız diye sormuştum, o da değişiklikler sadece detayda oluyor dedi.

Çevrimdışı Deniz

mohammed saatchi instagram hesabı linki vermiş facebook ta, bi an heyecanlandım çatı animasyonu mu diye :)
97 foto atmış 3 takipçisi var bu da Beşiktaş taraftarı ile takipçi kasacak ha  :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mustafaabjk

haha :) ınstagrama imam rıza nın türbesini koymuş tam benlik bu adam