Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685419 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah alt katları 11 sıra yapmışsın  :D
@ahmetx abi 11 sıra yapmadım ya  :D alt katlara koltuklu görüntüsü verebilmek için o bloklardan 14 tane koymam gerekiyordu. Sen en arkadaki 3 beyaz sırayı neden saymıyorsun ki  :alala: alt katlar 24+3  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Dostumuz @AŞO Kasımpasa maçı öncesi Lukoil Beşiktaş kartı dağıtacak sağolsun. Arabası olan ya da olmayan herkes alsın mesela @anilt sen alıp babana verebilirsin.
Ben maça gelemiyorum malesef @aktar_ismail abi :by2:

Çevrimdışı Deniz

Eline saglik apo mobildeyim aksam tam incelicem :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal Ç

Mesaide olup yayını kaçıranlar için kısa bir özet geçelim:
-Vodafone karakartal destek paketleri tanıtıldı
-Yıllık olarak klübe aktarılacak net gelir için örnek bir senaryo verdiler. 12 aylık periyotta 1 milyon kişinin 1-3-5 tl lik paketlerle ortalama 5 ay destek vereceği varsayılırsa yıllık 20 milyon tl lik bir net geliri olacak klübün.
- Vodafone akıllı stad için 5 milyon dolarlık yatırım taahütünde bulunmuştu ama şuana kadar 10 milyon dolara yakın yatırım yapmış.
-700 büyük ekran, 2000 küçük ekran ve birkaç tane de videowall olacak
- vodafone altyapı yatırımından kasıt nedir sorusuna cevap: veri altyaspısı, iletişim alt yapısı (40 küsür bin kişinin aynı anda kullanabileceği wifi, 2G,3G,4G), sistem odaları, kablolama, dijital ekranlar, vodafone arena telefon uygulamaları vs.

Başkandan süpriz:
-stadı bitirdikten sonraki projeler: oyuncuların burslu olarak okuduğu endüstri meslek spor liseleri (çoğul kullandığına göre istanbul dışındaki şehirlerde de açılacak), pilot takım ve yerini henüz söylemeyeceği spor merkezi.
-bu spor merkezinde 8-10 bin kapasiteli bir sporsalonu (şuanki kullandığımız Akatlar 3200 kişilik) ve güreş box jimnastik gibi branşların kendileri için "ayrı" salonları yer alacak.

Şahsi görüşüm: eski forumda da bu konuyla ilgili uzunca yazmıştım valla Fikret Başkan spor merkezi konusunda tam da gönlümden geçeni yapmış helal olsun. altyapılarla birlikte amatör branşlarda(basket dahil) 20 küsür takımı olan bir klübüz. ve hentbolda bu sene yaşadığımız salon sorunu da malum. her branşın rahatça çalışabileceği salonları olan bu yeni spor merkezi projesi amatör branşlarda bize çağ atlatır.  :ok:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 17:30:59 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ahmetx

son  :bandit:
@Abdullah alt katlarıda bence üst kat gibi koltuksuz boyama yap,daha güzel görünecek. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

Eline saglik apo mobildeyim aksam tam incelicem :bandit:
Daha tam bitmedi eksiklerim varsa söyle bazı şeyler gözümden kaçıyor.  :D Daha araç giriş çıkışları yapılacak off off  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

beyler dünya kupası stadı kapasite 42 bin,takdir sizin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Abdullah eline sağlık,emeğin için teşekkürler,yavaş olsun güzel olsun ben beklerim kardeşim. :ok:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah alt katlarıda bence üst kat gibi koltuksuz boyama yap,daha güzel görünecek. :ok:
:bawling: :bawling: abi bu hale getirmek kaç saatimi aldı biliyor musun. Üst katları bitirdikten sonra bakıyım öyle oluyorsa yapayım.  :ok:

Çevrimdışı Abdullah

Berbat iğrenç ötesi bir stat olmuş  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

:bawling: :bawling: abi bu hale getirmek kaç saatimi aldı biliyor musun. Üst katları bitirdikten sonra bakıyım öyle oluyorsa yapayım.  :ok:
sen nasıl istersen,sıkma tatlı canını. :)

Çevrimdışı ahmetx

Berbat iğrenç ötesi bir stat olmuş  :tabe:
sıra sayılarına ve kapasiteye bakar mısın?

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah eline sağlık,emeğin için teşekkürler,yavaş olsun güzel olsun ben beklerim kardeşim. :ok:
Çok sağol abi.  :) Zaten 1 sene uğraşırım ben bununla iç dekorasyona da girecem.  :naughty:

Çevrimdışı Abdullah

sıra sayılarına ve kapasiteye bakar mısın?
Bizim stat 45bini rahat geçer diyorsun yani  :evillol:  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

kapasitesine şimdi baktım goole den ,46 154 müş ahmet kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

kapasitesine şimdi baktım goole den ,46 154 müş ahmet kardeşim. :)
Ahmet abi benim yazdığım fifa kriterlerine göre dünya kupası kapasitesi,senin dediğin kupadan sonra güncellenmiş kapasite olabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi benim yazdığım fifa kriterlerine göre dünya kupası kapasitesi,senin dediğin kupadan sonra güncellenmiş kapasite olabilir.
sitesinde ingilizce ,oturmalı ,yani 46154 koltuk kapasitesi var yazıyor ahmet kardeşim.googleden şimdi bir daha baktım . :)

Çevrimdışı mesut

herkese selamlar.
arkadaşlar ben de vodafone kampanyasına katılmak için ilk defa hattımı değiştireceğim. yaklaşık 10 senedir turkcell kullanıyordum. hattı taşıdığında sonradan sürpriz faturalar çıkıyor diye şeyler okudum. kısacası hattı değiştirirken ve değiştirdikten sonra bir sıkıntıyla karşılaşmamak için neye dikkat etmeliyiz?

Çevrimdışı ahmet türker

ahmetx kardeşim arena da baixada nın fotosunu atabilirsen çok iyi olur ben beceremiyorum . kapasitesi 41500 küsür bir de ona bakalım.(zahmet olmazsa tabi.) :)

Çevrimdışı serti67

Mabet usta millet burda isvicrenin isvecin kuruluşuna kadar gidecek sen neden geldiklerini solesende rahatlasak olmazmi :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmetx

Alıntı
author=ahmet türker link=topic=878.msg101283#msg101283 date=1416584494]
sitesinde ingilizce ,oturmalı ,yani 46154 koltuk kapasitesi var yazıyor ahmet kardeşim.googleden şimdi bir daha baktım . :)
abi ben fifa nın yalancısıyım. :D

Çevrimdışı ahmetx

ahmetx kardeşim arena da baixada nın fotosunu atabilirsen çok iyi olur ben beceremiyorum . kapasitesi 41500 küsür bir de ona bakalım.(zahmet olmazsa tabi.) :)

Çevrimdışı TØLGA

koltuklar gri olunca sanki hiç koltuk yokmuşda prekastlar gözüküyo gibi çıplak geldi stad bana  :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 17:59:25 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK