Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682390 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

isviçre ise ya saat ya çikolatadır.çikolata olursa muhteşem olur :evillol:

tribün sponsorluğu gibi mi abi  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

yakup belki merdivenaltı imalathane kurarlar :kop:

Çevrimdışı Altuğ

isviçre ise ya saat ya çikolatadır.çikolata olursa muhteşem olur :evillol:

Konu dışına çıkmak istemem ama saat olur ise muhteşem olur @MURAT abi  :bandit:

Çevrimdışı Yakup

yakup belki merdivenaltı imalathane kurarlar :kop:

yok abi bana çikolata yasak ya ondan sevinemiyorum  :akuma: :akuma: :akuma: o yüzden tribün sponsorluğu dedim  :eyes
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı darkfather

Reklam muhteşem tüylerim diken diken oldu. Yakın zamanda Vodafone'a geçeceğim. Beşiktaş da Vodafone da muhteşem bir iş yaptı. İkisi de kar edecek. Umarım Beşiktaşımız çok daha fazla kar eder  :tabe:

Bu arada forumdaki projelere baktım, eskiden alt kattan girip üst kata çıkardık, şimdi direkt tribünlerin üst katından gireceğiz :)

Çok değişik olacak umarım sağ salim görebiliriz şu stada. Stadın açılış gününde değmeyin keyfinize. Gece uyuyamam! Eminim ki buradaki kimse uyuyamaz  :D

Çevrimdışı Necmi

hiç alakası yok tamamen teknik gezidir mühendisler yapımı devam eden dünyanın en iyi stadyumunun yapım aşamasını görmek istemişlerdir bunun için tur düzenlemişlerdir. :)

Çevrimdışı Abdullah

@como07 hocam @ahmetx abi düşündüğümden daha fazla zaman alıyor koltukları ve merdivenleri yerleştirmek.  :by2: Alt tribünleri ancak bitirebildim. Üst tribünleri de yarıladım sayılır kalanını yarın tamamlayacağım. Gecikme için özür dilerim kusura bakmayın.  :tabe:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

hiç alakası yok tamamen teknik gezidir mühendisler yapımı devam eden dünyanın en iyi stadyumunun yapım aşamasını görmek istemişlerdir bunun için tur düzenlemişlerdir. :)

@Necmi  abi seninle aynı fikirde olduğumuz konularda oluyor arada..

Çevrimiçi murat

Konu dışına çıkmak istemem ama saat olur ise muhteşem olur @MURAT abi  :bandit:
isveç firması isviçre firması farklı farklımı yoksa bir klavye sürçmesimi acaba. :iscrewy: saat firması hublot olacak galiba çikolata olması da muhtemel.belkide isveç firmasıdır.scaania tribünü olabilir :D ama 80 mühendis gelmişse sponsorluk için değildir tahminimce.

Çevrimdışı Efe

Foto gelmedi su obitas tablasina bakamadik :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi seninle aynı fikirde olduğumuz konularda oluyor arada..
farklı olan konularıda tahmin ediyorum :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı quentine83

80 kişi sadece skorboard için gelmiş olamaz.bu tamamen teknik gezidir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

haaa anladııım...akustik için geldiler.80 kişi bi bağıralım nasıl ses çıkıyor diye kalabalık gelmişler :ebebe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

@como07 hocam @ahmetx abi düşündüğümden daha fazla zaman alıyor koltukları ve merdivenleri yerleştirmek.  :by2: Alt tribünleri ancak bitirebildim. Üst tribünleri de yarıladım sayılır kalanını yarın tamamlayacağım. Gecikme için özür dilerim kusura bakmayın.  :tabe:
@Abdullah kırmızı şeridi koltuklara değilde 2. kat ve loca duvarlarına çekersen daha iyi olur sanki.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

Teknik gezi umutlandırmayalım insanları  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah kırmızı şeridi koltuklara değilde 2. kat ve loca duvarlarına çekersen daha iyi olur sanki.
Abi senin dediğin gibi tamamen siyah koltuk yapıp oraları da kırmızı yapacak ama önce üst katları bitirmem lazım.  :tabe: Yarın onlar yetişmeyebilir ama söz vermeyim ama dediğin gibi de yapacağım.  :) :)

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx