Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682380 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Olimpos1903

Her ne olursa olsun yeni statımızın başında Bilicte olmalı sonuçta Belki de tarihimizin en zor günlerinde geldi en ufak bir taraftar baskısı hissedemeden oynadı futbolcular
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ALI RIZA

Biliç'te malzeme yoksa çaykur rize hocasında asterepolis hocasında yenemediğimiz onlarca takımın hocasında çok mu malzeme var?

abi bizim oyuncular rakibi küçümsedi...! Lakayt oyunla olacagı budur... Dikkatli bak oguzhan olcay ne zaman topukla oynasa takım saldırıyor lakayta düşüyor...! 2 dk ayagı düzgün pas atsalar gole gidiyoruz... onlar öyle lakayt oyunuyla biliç kenarda çıldırıyor kamera gösteriyor adam kahroluyor çıkın çıkın diye yırtılıyor...!

Çevrimdışı ahmet türken

Fotoğrafları akşam aticam.bu arada İsveçli bi firma geliyor onlara çay dağıtmam lazim ayrintilar birazdan...
ne bitmez zehirin var arkadaş. bıraka bıraka bitmedi gitti. Zehiri kabulleniyoruzda panzehiri çabuk ver bariii

Çevrimdışı Mehmet Volkan

SEVGİLİ KARDEŞLERIM DEĞERLI ABILERIM,KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK HARF İÇİN MUHABBET YOĞUN BU ARALAR BUNUN DIKKAT ÇEKMESINI ISTEDIM.VODAFONE KARAKARTALA PROJESI ÇOK ÇOK ÖNEMLI.BAŞKANIN SÖYLEDIĞI 1 MILYON TARAFTAR 20 MILYON KASAYA BUNLAR MUAZZAM RAKAMLAR.LÜTFEN AMA LÜTFEN HEMEN ŞIMDI KENDIMIZDEN BAŞLAYARAK,DAHA SONRA FACEBOOK TWITTER NE VARSA TÜM ARKADAŞ EŞ DOSTA BUNU YAPTIRALIM TEKME TOKAT NE VARSA:) 20MILYON ÇATI PARASI,20 MILYON 2 DEMBA AYARI FUTBOLCU,SAMPIYONLUK KASAYA 100KUSUR MILYON....BEN INANIYORUM EĞER IYI KOORDINE OLURSAK SOSYAL MEDYA YOLUYLADA BU SAYILAR  YAKALANABİLİR.AYRICA BU TARZ BIR KATILIM VODAFONE UDA HEYECANA SÜRÜKLEYECEK VE ÇOK DAHA BÜYÜK FIKIRLERLE GELECEKLERDIR.LÜTFEN HEMEN ŞİMDİ

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı yldrmaydn

amsterdamda sıkıntı yokmuş ama sitede varmış :)

bu arada bunu gayet ciddi soruyorum: vodafone arena'da bebek bakım odası olacak mı? :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı serti67

Mabeti çoktan telde falan skıştirip ogrenmislerdir kimler geldi diee:))necmi abi murat abi efe ogrendiginizi bizde bilelim Mabeti bekletmeyin bize :ebebe:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

EA games olabilirmi acaba :alala:

Benim aklıma daha farklı firmalar geliyor, oyun için bu seviyede bir ziyarete gerek olmaz olsa bile kulüp binasında kalır. Ben bu firmanın çevreci çözümler konusunda bi rşeyler sunacağını düşünüyorum

Çevrimiçi murat

Mabeti çoktan telde falan skıştirip ogrenmislerdir kimler geldi diee:))necmi abi murat abi efe ogrendiginizi bizde bilelim Mabeti bekletmeyin bize :ebebe:
yok aramadım.müsait olduğu zaman kendi açıklar.benimki sadece tahmindi.loca aralarındaki bölmeye böyle bir reklam anlaşması fena olmazdı.

Çevrimdışı Mehmet Volkan

Loca dekorasyonu için ikeaylamı anlaştı acaba başkan :ebebe:

Çevrimdışı Altuğ

dostlar forumun anasayfasına ve forumun alt kısmına footer alanına vodafone reklamı koyduk ordan formu doldurursanız size ulaşıp uygun tarife paketleri sunuyorlar Vodafone'la ortak kampanya yürüten reklam ajansından teklif geldi.
Bizde Beşiktaş'a faydası olacak bir reklamı koyabiliriz dedik şu an için Vodafone'un Beşiktaş ile ilgili bu tarz bir reklam için cevabını bekliyoruz.
Eğer destek olup formu doldurursanız forumumuzun Sponsorumuz açısından ciddiye alınmasını sağlayabilirsiniz burdan iyi geri dönüş forum geleceği açısındanda önemli kulüple aramızdaki bağıda sağlayabilir.burdan gelecek gelirde forum giderlerine kalanıda ihtiyacı olan ve ekonomik gücü olmayan arkadaşlara forma bilet gibi kullanarak kulübe paranın geri dönüş yapmasını sağlayacağız
para biriktikçe anons ederiz bir forma iki forma alınacak anonsu yaparız ihtiyacı olan özelden ulaşır bu reklamın hem foruma hem sponsorumuza hemde Beşiktaşımıza faydası olacaktır.

Necmi abinin bahsettiği konu forum ve diğer arkadaşlarımız için önemli arkadaşlar.

Çevrimdışı demir_kArtAl

Fotoğrafları akşam aticam.bu arada İsveçli bi firma geliyor onlara çay dağıtmam lazim ayrintilar birazdan...

olduuu, düşün dur şimdi işin yoksa. :alala:
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Necmi

ben görüşmedim

Çevrimdışı Fatih

Dekorasyonu bilmiyorum ama loca karsi tribunden kotu gozukuyor... Karanlik ve belli olmuyor.. Kamerayi zoomlamasam orada loca oldugunu fark edemicektim  :lol: :lol:

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi murat

ikea değilde İCA olabilir

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  3 dk.3 dakika önce
İsviçreden teknik gezi için gelen 80 kişilik mühendislerle Kartal Pençesi pozu...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yakup

isviçre ve mühendis  :alala: :alala: @MURAT  abi neler olabilir  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

bence çatı için geldiler.sallıyorum firmanın ismide texlon olabilir.
[ Son Düzenleme: 21 Kasım 2014, 16:48:50 adler ]

Çevrimdışı Fatih

Saat 11.00 civari testere kirisleri sanirim (prekastlari konulan yer) onlari sokuyorlardi..Soylemeyi unuttum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yakup

isviçre ve mühendis  :alala: :alala: @MURAT  abi neler olabilir  :alala: :alala:

ayrıca isveç dedi mesajında burada isviçreli mühendisler dedi bunların yani gelenlerin ikisi de farklı mı  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi murat

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  3 dk.3 dakika önce
İsviçreden teknik gezi için gelen 80 kişilik mühendislerle Kartal Pençesi pozu...
teknik gezi ve 80 kişi.bence bu sadece gezi olamaz ve 80kişi iş içinse büyük bir iş için gelmişlerdir.

Çevrimdışı Geovani

Ulan reklamı elli kere seyrettim harbi gözlerim doldu..üstüme dört tane faturalı hat var hemen birisini geçirdim olmadı cihazların parasını ödeyip üçünü daha geçiricem zor günlerde yanımızda olanı sırtımızda taşırım...iyiki BEŞİKTAŞ var lannnn
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi murat

isviçre ise ya saat ya çikolatadır.çikolata olursa muhteşem olur :evillol: