Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682705 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

Şimdi bombayı bırakıyorum :busted_cop:
Bu gece saat 11 i bekleyin derim... :super:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

kapasitesine şimdi baktım goole den ,46 154 müş ahmet kardeşim. :)

O stad 46 bin ise bizim stadin kapasitesi 50 bin rahat olur istenirse.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Ayıptır yazıktır günahtır...

:alala: :alala:

:evillol: :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ALBATROS

hangi konu olduğunu bilsek bari  :busted_cop: :ebebe:

Çevrimdışı ahmet türker

evet ben de ona dikkat çekmek istedim değerli serkan kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmetx

fifa nın resmi sitesini baz almanı tavsiye ederim.

Çevrimdışı TØLGA

:D badem bıyık gibi saat verme huyun var seninde abi şimdi geçmez o saatler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

evet kesinlikle fifa kriterlerinde 45 bin kapasitemiz var. :sevinc

Çevrimdışı Ardau

akşama bi bahane daha çıktı :drunkard:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmet türker

bekliyeceğiz yapacak bir şey yok kardeşim. :)

Çevrimdışı Efe

Pimini cekip elinde tut 11de at foruma :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

mabedin yerinde olmayı çok isterdim,her akşam bir bomba bırakır kaçardım ne güzel iş yahu  :biggrinking:

Çevrimdışı okan

haydaaaa... buyrun bakalım..

uzun zamandır giremiyordum (ama takipteydim).. bombalar ardı ardına geliyor.. heyecan içinde bekliyoruz..: )

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

Foruma dikkat edin ziyaretçi akınına uğrayacak herkes sıkı tutulsun
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı cagdas44

herkese selamlar.
arkadaşlar ben de vodafone kampanyasına katılmak için ilk defa hattımı değiştireceğim. yaklaşık 10 senedir turkcell kullanıyordum. hattı taşıdığında sonradan sürpriz faturalar çıkıyor diye şeyler okudum. kısacası hattı değiştirirken ve değiştirdikten sonra bir sıkıntıyla karşılaşmamak için neye dikkat etmeliyiz?

Ben 2012 de geçtim Vodafone'a bu süre içerisinde bir kaç kez coğrafi sebeplerle çekmeme problemi dışında bir sorun yaşamadım, fatura konusunda da yıllarca abonesi olduğum şirketten daha uygun kampanyalar sundu, geçiş işlemi sırasında paket seçimine dikkat ederseniz bir sorun olmaz bazı firmalar geçmenize rağmen size bir ya fazladan fatura yollayabiliyor o sebepten sorun yaşayan olmuş olabilir.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

kamera için üç gün sonra kuzeye bakacakmışık :D
Gandalf Necmi abi :busted_cop: Hayırlısı artık abim bekleyelim 11'i.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı cagdas44

Abi ne oluyor başkan mı katılıyor aramıza :) :evillol:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Emniyet kemerlerimizi taktık gelsinler buyursunlar da kask da takalım mı? bomba büyük mü???? @bjk_mabet
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ilhan

herkese selamlar.
arkadaşlar ben de vodafone kampanyasına katılmak için ilk defa hattımı değiştireceğim. yaklaşık 10 senedir turkcell kullanıyordum. hattı taşıdığında sonradan sürpriz faturalar çıkıyor diye şeyler okudum. kısacası hattı değiştirirken ve değiştirdikten sonra bir sıkıntıyla karşılaşmamak için neye dikkat etmeliyiz?
Uzun yıllardır Vodafone hat kullanıcısıyım ama kesinlikle sürpriz bi fatura ile karşılaşmadım. Hatta Red'e geçersen bir çok avantajları  da var.

Çevrimdışı ahmetx

tarihi bir gece bizi bekliyor.

Çevrimdışı ahmetx

bu isviçrelilerle veya salonla ilgili bence