2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208819 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Dunya’da sanki 5 oyuncu varmis gibi ayni isimler donup dolasiyor. Koca klup forvet bulamiyorsa kapatsinlar zaten.

Sakat numarasina yatip tribunden maci izleyen, takim sampiyonlugu elinden kacirirma noktasina gelmisken gulucukler sacan Abou mu profesyonel? La havle, adami cildirtirsin sen arkadas.
çıldır sabaha kadar banane çok değişik bir üslubun var bundan sonra aynı tarZdan yazayım sana
Devre arası al dedi hocan golcü Hulk almadın alsaydın o zaman Cenk aldın sakatlandı şans yoksa lig çoktan bitmişti
Çok iyi sözleşme yaptım diye bas bas bağırıyorsun demek ki yapmamışsın
Devre arasında bulunabilecek en iyi golcü beğenmeyen beğenmez

Çevrimdışı Talisca1903

Yarından tezi yok Aboubakar Cengiz Elneny ve Zajh indirmemeliyiz zaten klübün yarısı kiralık senelerde adam lazım şimdiden alıp yola devam edelim
Stoper de gelecek sanırım Saiis satılırsa 2 tane
Kevin sözleşme bitiyor Josef bitiyor Salih bitiyor delle masuaku redmond kiralık WW gitti
Transfer şart

Çevrimiçi COB

Besiktas’in bir agirligi kalmadi zaten, taraftar desen midesiz- yeter ki iki gol atsin.

Yonetim desen basiretsiz, gunu kurtarmaya calisan capulcu surusu. Sakatim numarasina yatip oynamayan adama yalvardilar oyna diye, adam yonetimi, takimi, bu taraftari (...) takmadi. Simdi bi yerine takmadigi taraftar yalvariyor ne olursun gel diye.

(...), ne Aboubskar’mis ne midesizlikmis.

Duyduguma gore yine para pazarligina girmis, adam cidden seyinde oynatiyor koca camiayi, bravo.

Şimdi düşünüyorum da bu tayfa pembe tezkere dediğimiz Tümer için bile geri gelsin derdi. Herhalde yeni jenerasyon biz eskiler gibi Beşiktaşın ağırlığını unuttu. Aboubakar gelirse hem yüzsüz hemde karaktersiz olduğunu bir kez daha kanıtlayacak. Vaktinde sattığı takım arkadaşları onun gelmesine nasıl tepki verecek merak ediyorum. Imza attığı an yapacak birşeyimiz olmaz, ama inşallah imza atmaz.

Scout departmanını kapatsınlar, boşa masraf, nasıl olsa gidip gene eski oyuncuların peşinden koşuyorlar. Elneny, Aboubakar, 39 yaşında Pepe defanaa cuk oturur hatta Almeida'yi bile tekrar futbol oynamaya ikna edersek Weghorst'un yerine tam olacak.

Çevrimdışı underworld

Ah ah! İki sene once kapımızda yatan(!) maliyetide cok cok ucuz Antalyaspor lu Fernandao yu almamak iki senedir takımın başını yedi! En cok ihtiyacımız olan oyuncuların başında sutu olan İyi  bir 8 numara
Gedson yerine daha iyi olurdu

Çevrimdışı Talisca1903

Gedson yerine daha iyi olurdu
pjaniç ismini duyunca aklımız uçtu ben dahil pjaniç de az buz futbolcu değil ama işte her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor
Gedsonu aldığımız çok iyi oldu ben bu kadar tempolu yürekten oynayan orta saha az gördüm adam her yerde
Fernando ihtimali varsa alındın ama bence yok Antalya dünya para ister şimdi buna
Çin ligi araya girdi galiba yok mu orada Prime Atiba fernando jeosef kasa bir adam?

Çevrimdışı Talisca1903

Burada çoğu kişi Aboubakar on dönüşünü istiyor bazı arkadaşlarda seviyeyi düşürüp isteyenlere midesiz diyecek kadar ileri gidiyor
Beşiktaş’ın ağırlığı kalmamış Ads tokatlar bizi felan yazan tipler ben kendimi bu gruba soktuğum için (Abou dönsün) bize midesiz diyor
Ads maçından öncede yazdım kim kimi tokatlarmış göreceğiz diye
Asıl midesizlik kendi takımını bu şekilde aşağılamaktır taraftarına hakaret etmektir
Bu tarz uslüp devam edecekse bizde bu taRz yazarız sorun değil
Klübün Scout departmanını eleştir profesyonel ekibimizi eleştir ama taraftara futbolcu istediği için hakaret edemezsin
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2023, 12:08:39 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levent14

Son durumun bilmiyorum ama Abou olmazsa Hulk nasıl olur ?

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/DeportesReports/status/1612379585865293824
Başkanın yaptığı tüm sözleşmeler başarısız malesef, abu olayı sıcağını korurken rıdvan ve emirhan olayları ile kendini aşmıştı şimdi devre arası opsiyonlu kiralık topçuyu gönderiyoruz neredeyse bedavaya.

Çevrimdışı Egos

Burada çoğu kişi Aboubakar on dönüşünü istiyor bazı arkadaşlarda seviyeyi düşürüp isteyenlere midesiz diyecek kadar ileri gidiyor
Beşiktaş’ın ağırlığı kalmamış Ads tokatlar bizi felan yazan tipler ben kendimi bu gruba soktuğum için (Abou dönsün) bize midesiz diyor
Ads maçından öncede yazdım kim kimi tokatlarmış göreceğiz diye
Asıl midesizlik kendi takımını bu şekilde aşağılamaktır taraftarına hakaret etmektir
Bu tarz uslüp devam edecekse bizde bu taRz yazarız sorun değil
Klübün Scout departmanını eleştir profesyonel ekibimizi eleştir ama taraftara futbolcu istediği için hakaret edemezsin

midesiz, en aşağılık şeylere bile nefret beslemeyen anlamında ağabey. kendi takımını aşağılamak midesizlik olmayabiliyor, ama ona tepki göstermemek midesizlik olabiliyor mesela.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kendi adıma benim kadar Aboubakar'ın yaptığına uyuz olan belki az kişi vardır bu forumda, aynı şekilde Weghorst u kaybetmek Gomez kadar koyuyor, ama kişisel hislerimizi Beşiktaş'ın menfaati önünde tutamayız. Sağlamsa takımda Cenk ve Muleka ile sinerji yaratıp bizi yukarıya taşıyabilecek uygun kalite ve özelliklerde başka bir forveti devre arası alabileceğimizi düşünmüyorum.

Bu sene şampiyon olabileceğimize mantığım pek inanmıyor ama asıl üst üste Avrupaya bile katılamadığımız 2. Bir sezonu midem kaldırmaz.

Bu arada madem böyle bir madde varmış keşke Keny'i alsaymışız sezon başında.

Çevrimiçi Samet Demir

Orta saha için yazın ismi çıkmıştı sanırım Sampdoria yapacak.

Aissa Laidouni.... Gelsin isterdim.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Weghorst sevdiğimiz bi abimizdi. Janti adamdı.
Adabı giyinmesini çok iyi bilirdi,
mesela ben bilmem.
Çok gülerdi ben gülmem.
Diyeceğim o ki buralar artik benim.
Ben Aboubakar,
emanetim olan Şehr-i İstanbul’u almaya geldim

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Başkanın yaptığı tüm sözleşmeler başarısız malesef, abu olayı sıcağını korurken rıdvan ve emirhan olayları ile kendini aşmıştı şimdi devre arası opsiyonlu kiralık topçuyu gönderiyoruz neredeyse bedavaya.

masuaku'nun 2 milyonluk zorunlu opsiyonunu da unutmayalım

serdar ve ersinin kontrat mevzuları da aynı şekil
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Memphis Depay nasıl olur?

manu bunu da istiyormuş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı aunt minnie

Dünyanın en amatör transfer yapan klüplerinden biriyiz.Weghorst’un bir ayağı ingilteredeymiş zaten.Bu olay hiç süpriz değil

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2023, 16:07:32
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Coutinho ve Lucas Moura takim ariyorlarmis.

Çevrimdışı Talisca1903

Lucas Moura son durumuna bakmak lazım İngiltere sen gelenlere karşı bir korku oluştu bende yoksa çok iyi adam

Çevrimdışı Talisca1903

midesiz, en aşağılık şeylere bile nefret beslemeyen anlamında ağabey. kendi takımını aşağılamak midesizlik olmayabiliyor, ama ona tepki göstermemek midesizlik olabiliyor mesela.
👍

Çevrimdışı Talisca1903

WW ye 10 milyon veremeyeceğimize göre şu aşamada kazanılacak 2,5 gayet iyi bence bu yönetime
WW olayında suç bulmam yönetime DK da yaptı piyasasını senin tapulu oyuncun değil ve Manu isterse herkeste gitmek ister
Gitmek isteyenden de sağlıklı performans alamazsın gitmesi kalmasından hayırlı şu anda
Öyle % 50 bonservis falanda kazanamazsın 2,5-3 alsınlar helal olsun derim

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2023, 20:45:15
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2023, 20:47:23
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı Nazım Ar

Uzun zamandır üstü kovalayan takımların bu kadar kötü oynadığını görmemiştim. Akıllı olsak Yusuf Şimşek - Fabian Ernst misali nokta atışı yapabilsek, Mert de bu formda devam etse yarar geçeriz en kötü 2.liğe de bakalım napacağız.

Hulk için anadolu takımlarının adı geçiyor yaşı aldatmasın gayet formda, oynuyor.

Etiketler: