Besiktas’in bir agirligi kalmadi zaten, taraftar desen midesiz- yeter ki iki gol atsin.
Yonetim desen basiretsiz, gunu kurtarmaya calisan capulcu surusu. Sakatim numarasina yatip oynamayan adama yalvardilar oyna diye, adam yonetimi, takimi, bu taraftari (...) takmadi. Simdi bi yerine takmadigi taraftar yalvariyor ne olursun gel diye.
(...), ne Aboubskar’mis ne midesizlikmis.
Duyduguma gore yine para pazarligina girmis, adam cidden seyinde oynatiyor koca camiayi, bravo.
Şimdi düşünüyorum da bu tayfa pembe tezkere dediğimiz Tümer için bile geri gelsin derdi. Herhalde yeni jenerasyon biz eskiler gibi Beşiktaşın ağırlığını unuttu. Aboubakar gelirse hem yüzsüz hemde karaktersiz olduğunu bir kez daha kanıtlayacak. Vaktinde sattığı takım arkadaşları onun gelmesine nasıl tepki verecek merak ediyorum. Imza attığı an yapacak birşeyimiz olmaz, ama inşallah imza atmaz.
Scout departmanını kapatsınlar, boşa masraf, nasıl olsa gidip gene eski oyuncuların peşinden koşuyorlar. Elneny, Aboubakar, 39 yaşında Pepe defanaa cuk oturur hatta Almeida'yi bile tekrar futbol oynamaya ikna edersek Weghorst'un yerine tam olacak.