2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208749 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

aslında aynı şeyi söylüyoruz kardeşim daha iyisini aldılarda hoca veto mu etti.Bu yönetim alsın Aboubakarı iyi bir 10 yarış gs ile bize kaldı
Bastır abi Abu için :) Abuyu alalım ilk 3 e yazarız adımızı. Ghezzalda dönerse bak o zaman Beşiktaşa

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

Bastır abi Abu için :) Abuyu alalım ilk 3 e yazarız adımızı. Ghezzalda dönerse bak o zaman Beşiktaşa

Abu'yu alırsa, Abu sağlam çıkarsa ve ortasahadan skora katkı verecek bir kadife ayaklı da bulurlarsa ilk 2 ye yazabiliriz. gs farkı çok açtı ama fbyi geçmek zor değil. Yalnız bek sorunumuz da var tabii.

Çevrimdışı Talisca1903

Livaja vardı sezon başı ne durumda oda değişik bir adam
Şimdi baktım hajduktaymış sözleşme süresi de uzun

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2023, 21:57:16
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Çoğu sayfa yazmış buraya da yazalım

Aboubakar, Zajc, Elneny.

Çevrimiçi tolga1903

Herifler 3.ligden 2.ligden ve konya'dan aldığı futbolcularla delik deşik ediyor deplasmanda feneri. Neyi yanlış yapıyoruz da şu anadoludan aldığımız hiçbir futbolcuda isabetli olamıyoruz? Bu herifler mı gelistiriyor bu oyuncuları yoksa iyilerini seçme meziyetleri mi yüksek? Atakan üner ne oldu mesela emrecan uzunhan niye abdulkerim kadar oynayamıyor kerem atakan kesgin nasıl şans bulamıyor sağ bek bilal vardı nerde oynadığını bilen var mı? Ulan gol show yapan muleka bizde niye boyle saçma sapan performans veriyor? Biz niye tyler boyd'u yıllarca gönderemedik?

Bu anadoludan yerli yabancı bir kerem aktürkoğlu kadar performans verebilen futbolcu nasıl bulamıyoruz biz cidden çok sinirleniyorum düşününce onlarca anadolu futbolcusu geldi ilhan mansız falan heralde en son damga vuran bir kulüp bu kadar mı basarisiz olur kendi liginin futbolcularını tespit edip performans almakta.

Lütfen ama lütfen yalvarıyorum şu kulübe anadoludan futbolcu almayın ne olursa olsun seçemiyoruz biz işte Beşiktaş seviyesi diye alıp 2.lig seviyesi olduğunu sahaya çıkınca farkettiğimiz onlarca futbolcuya milyonlarımız gitti yazık günah.

Çevrimdışı murat

aboubakar alma fırsatı var ve alınmıyorsa büyük rezillik adam bu ligin içinden geçer
messiyi de transfer etseler tlisca da boşa çıksa :D

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu yönetim ile macera aramaya gerek yok.
Aboubakar gelsin başlasın. Hain falan bilmem, açık konuşmak gerekirse sağlam hali de Weghorst'tan daha iyi forvet. Sakatlanırsa da muleka ile falan da yedeklenir zaten.
Bir de Joseflik yapıcak bir defansif ortasaha ve Zajc gelsin, Ghezzal'de iyleşsin bambaşka bir takım izleriz.

Çevrimdışı Akil Emre

Herifler 3.ligden 2.ligden ve konya'dan aldığı futbolcularla delik deşik ediyor deplasmanda feneri. Neyi yanlış yapıyoruz da şu anadoludan aldığımız hiçbir futbolcuda isabetli olamıyoruz? Bu herifler mı gelistiriyor bu oyuncuları yoksa iyilerini seçme meziyetleri mi yüksek? Atakan üner ne oldu mesela emrecan uzunhan niye abdulkerim kadar oynayamıyor kerem atakan kesgin nasıl şans bulamıyor sağ bek bilal vardı nerde oynadığını bilen var mı? Ulan gol show yapan muleka bizde niye boyle saçma sapan performans veriyor? Biz niye tyler boyd'u yıllarca gönderemedik?

Bu anadoludan yerli yabancı bir kerem aktürkoğlu kadar performans verebilen futbolcu nasıl bulamıyoruz biz cidden çok sinirleniyorum düşününce onlarca anadolu futbolcusu geldi ilhan mansız falan heralde en son damga vuran bir kulüp bu kadar mı basarisiz olur kendi liginin futbolcularını tespit edip performans almakta.

Lütfen ama lütfen yalvarıyorum şu kulübe anadoludan futbolcu almayın ne olursa olsun seçemiyoruz biz işte Beşiktaş seviyesi diye alıp 2.lig seviyesi olduğunu sahaya çıkınca farkettiğimiz onlarca futbolcuya milyonlarımız gitti yazık günah.
Sana tamamen katılıyorum, birde bunun üstüne başkanın yerliye çok yatırım yaptık yabancı sayısı düşsün demesi tam bir facia, bu yerli havuzuyla kümeye oynarız.

Çevrimiçi levitate

Bu yönetim ile macera aramaya gerek yok.
Aboubakar gelsin başlasın. Hain falan bilmem, açık konuşmak gerekirse sağlam hali de Weghorst'tan daha iyi forvet. Sakatlanırsa da muleka ile falan da yedeklenir zaten.
Bir de Joseflik yapıcak bir defansif ortasaha ve Zajc gelsin, Ghezzal'de iyleşsin bambaşka bir takım izleriz.
ooo hoşgeldin kral abou duyunca dirilmişsin
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Sana tamamen katılıyorum, birde bunun üstüne başkanın yerliye çok yatırım yaptık yabancı sayısı düşsün demesi tam bir facia, bu yerli havuzuyla kümeye oynarız.

Yav abi delirtecek derecede başarısız kulüp ya bu ülke içi transferde. Yatırım yaptık dediği yerliler bir yana yine ülkedeki performansına göre aldığı yabancılar da rezalet. Bu iş sadece bunlara özgü de değil ha yıldırım demirörenden beri bu kulübün aldığı ülke içi futbolcuları bir yazalım şuraya yemin ediyorum ben hafızamı kaybetmediysem 5-10 arası işte bu dedirten futbolcu vardır bak iyimser rakam. Yabancı sınırına var ya bu kulübün topuyla tüfeğiyle saldırması lazımken hala başkan denilen şahıs saçma sapan "para harcadık sınır daha da düşürülmeli" falan dedi ya. Arkadaş sen fenerle bilhassa gsyle yarışamıyorsun o herifler en iyi yerli oyuncuyu bulup getiriyor sen ondan 5 kat fazla para harcasan da olmuyor beceremiyorsun. Git bari ucuz afrikali falan bul da başarısız olursa o olsun yediniz bitirdiniz kulübü.

Çevrimdışı Akil Emre

Yav abi delirtecek derecede başarısız kulüp ya bu ülke içi transferde. Yatırım yaptık dediği yerliler bir yana yine ülkedeki performansına göre aldığı yabancılar da rezalet. Bu iş sadece bunlara özgü de değil ha yıldırım demirörenden beri bu kulübün aldığı ülke içi futbolcuları bir yazalım şuraya yemin ediyorum ben hafızamı kaybetmediysem 5-10 arası işte bu dedirten futbolcu vardır bak iyimser rakam. Yabancı sınırına var ya bu kulübün topuyla tüfeğiyle saldırması lazımken hala başkan denilen şahıs saçma sapan "para harcadık sınır daha da düşürülmeli" falan dedi ya. Arkadaş sen fenerle bilhassa gsyle yarışamıyorsun o herifler en iyi yerli oyuncuyu bulup getiriyor sen ondan 5 kat fazla para harcasan da olmuyor beceremiyorsun. Git bari ucuz afrikali falan bul da başarısız olursa o olsun yediniz bitirdiniz kulübü.
Sergen hocanın mucize şampiyonluğu olmasa başkan bu koltukta oturmuyordu, malesef hedefi tüm branşlarda orta halli takılalım şeklinde, hepimizin hevesini heyecanını bitirdi.

Çevrimdışı Talisca1903

Vallahi FO dönemi transferler hep iyiydi yine onun dönemine sarıldık
Şenol Güneş Cenk Abou taliş de gelsin tam olsun

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

ooo hoşgeldin kral abou duyunca dirilmişsin

Aboyu sevmiyorum, gerek sakatlığı gerek gidişi falan ama. Şuan duygusal bakıcak halde değiliz, çok ihtiyacımız var ona.
Hoşbulduk, yönetim sayesinde öldüm kolay kolayda dirilmem herhalde. Keyif zevk falan hiç bir şey bırakmadılar. Negatif konuşmaktan da sıkıldım ondan dolayı da pek yorum yapmamayı tercih ediyorum artık, çünkü hep aynı şeyler aynı şeyler.

Çevrimdışı celiker1

Mert

Rosier           Tormeno               Saiss            Tayfur

Fernando

Ghazzal        Ziyech                Gedson         C.Ünder

Aboubacar
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2023, 23:33:47 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Mert

Fernando

Aboubacar
:steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimiçi Samet Demir

Mert

Fernando

Aboubacar
Son maçtan sonra ben Tayfuru kesinlikle bek olarak kadroya yazmam.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Aboubakar ile temas kurulması bile rezillik.
Besiktas’in bir agirligi kalmadi zaten, taraftar desen midesiz- yeter ki iki gol atsin.

Yonetim desen basiretsiz, gunu kurtarmaya calisan capulcu surusu. Sakatim numarasina yatip oynamayan adama yalvardilar oyna diye, adam yonetimi, takimi, bu taraftari (...) takmadi. Simdi bi yerine takmadigi taraftar yalvariyor ne olursun gel diye.

(...) ne Aboubskar’mis ne midesizlikmis.

Duyduguma gore yine para pazarligina girmis, adam cidden seyinde oynatiyor koca camiayi, bravo.

Çevrimdışı Talisca1903

Besiktas’in bir agirligi kalmadi zaten, taraftar desen midesiz- yeter ki iki gol atsin.

Yonetim desen basiretsiz, gunu kurtarmaya calisan capulcu surusu. Sakatim numarasina yatip oynamayan adama yalvardilar oyna diye, adam yonetimi, takimi, bu taraftari (...) takmadi. Simdi bi yerine takmadigi taraftar yalvariyor ne olursun gel diye.

(...) ne Aboubskar’mis ne midesizlikmis.

Duyduguma gore yine para pazarligina girmis, adam cidden seyinde oynatiyor koca camiayi, bravo.
kimi önerirsin şu anda ww gittiğine göre profesyonel adamlar para için oynayacak zaten

Çevrimiçi sEuL

kimi önerirsin şu anda ww gittiğine göre profesyonel adamlar para için oynayacak zaten
Dunya’da sanki 5 oyuncu varmis gibi ayni isimler donup dolasiyor. Koca klup forvet bulamiyorsa kapatsinlar zaten.

Sakat numarasina yatip tribunden maci izleyen, takim sampiyonlugu elinden kacirirma noktasina gelmisken gulucukler sacan Abou mu profesyonel? La havle, adami cildirtirsin sen arkadas.

Çevrimdışı murat baltacı

Abou gelip kendini affettirecek muhtemelen çevresinide oynatan adam mulekadan bile katkı alabiliriz rosie havaya girer cenk zaten formda solada nwakame yada ghezal tarzı birini çekersek iş kalır ortasahaya Fernando cekebilsek süper olur bizim defansın bu kadar kötü olmasının sebebide orta saha olmaması oraya atibanin muadilini bulmakta geç kaldık.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Memphis Depay nasıl olur?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gideni geri getirmek moda oldu bizde. Dünyada oyuncu kalmadı herhalde.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Abou gelsin yok istemeyiz Cenk gelsin yerli golcü yok dizler patlak oynamaz istemeyiz kimi istersiniz  siz yahu
Zar atacak konumda değiliz gelip anında katkı verecek adam almak zorundayız

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2023, 09:04:15
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bilmediğimiz ucuz adamı almaktansa , 3-5 fazla verip Abou'yu almayı tercih ederim .
Adam ligi biliyor , ligin kalitesi zaten Katar'dan hallice. Puan farkı acılmadan hemen gelsin Karaoglan  :biggrinking:

Etiketler: