2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208746 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi COB

Ben pek para geleceğini zannetmiyorum. En fazla bu 6 ay zaman diliminde olan maaşını verirler. Transfermarkt verilerine göre Mah. Utd. Bilançosu - 227 mil. Euro. Bu nedenle onlarda Weghorstu kiralık isteyorlar. Para vermek isteseler bir dünya adam bulurlar kendilerine.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Weghorst resmen bye bye dedi, demekki anlaşma tamam. Diğer taraftan Ceyhun Kazancı, devre arası gidemez, öyle bir madde yok diyor. Bu durumda geriye kalan katakulli yapıp bize bedelsiz oyuncu göndermeleri yada kiralamaları olur, başka birşey aklıma gelmiyor.

Weghorst kiralık sözleşmeden nasıl çıkacak, merak ediyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Weghorst giderse en fazla Burak gelir bunların Weghorst'tan sonra alabileceği en iyi santraforda Burak olur zaten neyse yönetim değişene kadar sabredeceğiz artık yapacak birşey yok.
Yönetim değişmeden bir şey düzelecek gibi görünmüyor. Ara transferde umarım elimizdeki iyi oyuncuları satıp transfer şampiyonluğu safsatasıyla göz boyamazlar yine.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

WW karşılığında manudan kimi alacağız kiralık yine bir vitaminsiz gönderirler gelmesin istemez 1-2 versinler sulh olalım
Yürüyelim Abouya
Saiis satışınada okeyim ben Vida kadar bile etki yapamadı parasını zamanında alan Vida bunların hepsinden daha iyi defanstı

Çevrimdışı Talisca1903

Gidenler gitsin sorun değil burası Beşiktaş ama transfer yapmayıp gençlerle oynayacağız gibi bir saçmalığı da kabul etmiyorum
1-2 ile 7-6 puan fark var ve daha ilk yarı bitmedi buradan yarışmayı mı bırakacağız

Net adamlar alıp yolumuza devam edelim biz 2-1 yenince öldük bittik yangın yapıyoruz
Gs Fener ıkına ıkına zor galibiyet alıyor Şampiyonluk şarkıları söylüyor

Üst üste 2 maç kazandık 3 maçta kazanalım bak neler oluyor

Çevrimdışı celiker1

Sezon sonu secim olup Hasan Arat başkan olacakmış gibi hem izlemimimhemde yoğun hissim var.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2023, 12:11:18 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Ersin’den para kazanmak Salih’le sözleşme uzatmamak bunlar net transfer başarısıdır

Bu arada WW için Manudan 3 milyon alacağımız söyleniyor😃

Çevrimdışı celiker1

Ah ah! İki sene once kapımızda yatan(!) maliyetide cok cok ucuz Antalyaspor lu Fernandao yu almamak iki senedir takımın başını yedi! En cok ihtiyacımız olan oyuncuların başında sutu olan İyi  bir 8 numara
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Dön dolaş gel bu yolun sonu B17 ye çıkacak sonra da ihale Şenol Güneş kalacak
Siportif direktör resmen altını oydu takımın sene başında söylemiştim demek istemiyorum ama adamın başardığı bir şey yok RiZeyi küme düşürmüş adamı koca kulübe futbol aklı yaptılar
Herkes de özellikle VI seven Scout tayfa bayıla bayıla anlatıyordu nihayet takıma bir futbol aklı geldi menajerlerden kurtulduk felan
Kenny Fascnacht Rize’nin yedek stoperi felan bınlardan da son dk kurtulduk
Şimdi gelinen noktada B17 Ozan Caner Abou hep aynı isimler
Nerede kardeşim o müthiş geniş futbolcu ağınız ballandıra ballandıra anlatıyordunuz
CK hemen yarın istifasını vermeli yada görevine son verilmeli Önder Valerian kaçan gençler saçma sapan bir dolu operasyon
Şu anda klüpte elle tutulacak güvenilecek tek isim Şenol Güneş maç sonu hakeme TFF ye ayarında hoca veriyor
Takım kazanma trendine girdi buradan devam ediyor Fener gs de de bir numara yık iyi oyun yok ama rakiplerde aynı karalar bağlayıp kendi kendimizi kitlemenşn bir anlamı yok
Transfer zamanı gerekli yerlere gerekli adamları almalıyız takımdan gitmek isteyenler de gitsin hiç sorun değil

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1612047520959549441
Yorumlara baktımda 2.6 milyon net istiyormuş sanırım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2023, 15:18:57
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimiçi Samet Demir

Dön dolaş gel bu yolun sonu B17 ye çıkacak sonra da ihale Şenol Güneş kalacak
Siportif direktör resmen altını oydu takımın sene başında söylemiştim demek istemiyorum ama adamın başardığı bir şey yok RiZeyi küme düşürmüş adamı koca kulübe futbol aklı yaptılar
Herkes de özellikle VI seven Scout tayfa bayıla bayıla anlatıyordu nihayet takıma bir futbol aklı geldi menajerlerden kurtulduk felan
Kenny Fascnacht Rize’nin yedek stoperi felan bınlardan da son dk kurtulduk
Şimdi gelinen noktada B17 Ozan Caner Abou hep aynı isimler
Nerede kardeşim o müthiş geniş futbolcu ağınız ballandıra ballandıra anlatıyordunuz
CK hemen yarın istifasını vermeli yada görevine son verilmeli Önder Valerian kaçan gençler saçma sapan bir dolu operasyon
Şu anda klüpte elle tutulacak güvenilecek tek isim Şenol Güneş maç sonu hakeme TFF ye ayarında hoca veriyor
Takım kazanma trendine girdi buradan devam ediyor Fener gs de de bir numara yık iyi oyun yok ama rakiplerde aynı karalar bağlayıp kendi kendimizi kitlemenşn bir anlamı yok
Transfer zamanı gerekli yerlere gerekli adamları almalıyız takımdan gitmek isteyenler de gitsin hiç sorun değil
B17, Ozan ve Canere Şenol Güneş aşık. Onun haricinde haklısın. Hala tam anlamıyla objektif yorum yapmıyorsun abi. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2023, 15:51:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı Talisca1903

aboubakar 2,6 ya geliyorsa ver geç yapma çingene pazarlığı al işte düştü fırsat ayağımıza

Çevrimdışı Talisca1903

B17, Ozan ve Canere Şenol Güneş aşık. Onun haricinde haklısın. Hala tam anlamıyla objektif yorum yapmıyorsun abi. :)

bunların yerine abou mendy attihat allah verdin yok dedi peki

Çevrimiçi Samet Demir

bunların yerine abou mendy attihat allah verdin yok dedi peki
Volkan Şene bile tamam diye Şenol Hocaya ben transfer konusunda güvenmem. Nerede yerli apaçi tipli adam var hepsine tamam diyor :)

Çevrimdışı Talisca1903

Volkan Şene bile tamam diye Şenol Hocaya ben transfer konusunda güvenmem. Nerede yerli apaçi tipli adam var hepsine tamam diyor :)

lens aldık hollanda ineği almayın dedi büyük masraf çıktı

Çevrimiçi COB

Aboubakar ile temas kurulması bile rezillik.

Çevrimdışı Talisca1903

aboubakar alma fırsatı var ve alınmıyorsa büyük rezillik adam bu ligin içinden geçer

Çevrimiçi Samet Demir

lens aldık hollanda ineği almayın dedi büyük masraf çıktı
Talisca, abu, gomez, sosa, oğuzhan, olcay bunları da hep hoca istedi değil mi:)

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca, abu, gomez, sosa, oğuzhan, olcay bunları da hep hoca istedi değil mi:)

bunları veto mu etti diyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

bunları veto mu etti diyorsun
Bunları hoca değil yönetim aldı diyorum. Kim bilir bu adamlar yerine Lens ve V. Şen de olduğu gibi hoca kimleri istedide yönetim dinlemeyip bu adamı aldı. Bu adamların hangisi hoca zamanında alındı hatırlamıyorum ama hocaya transfer sormasınlar hiç bir zaman. Oyuncuların maaşını ödesin yönetim yeterli. He ANÇ de güven vermiyor o ayrı konu.

Çevrimdışı Talisca1903

Bunları hoca değil yönetim aldı diyorum. Kim bilir bu adamlar yerine Lens ve V. Şen de olduğu gibi hoca kimleri istedide yönetim dinlemeyip bu adamı aldı. Bu adamların hangisi hoca zamanında alındı hatırlamıyorum ama hocaya transfer sormasınlar hiç bir zaman. Oyuncuların maaşını ödesin yönetim yeterli. He ANÇ de güven vermiyor o ayrı konu.

aslında aynı şeyi söylüyoruz kardeşim daha iyisini aldılarda hoca veto mu etti.Bu yönetim alsın Aboubakarı iyi bir 10 yarış gs ile bize kaldı

Etiketler: