2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207722 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

ısak hien nasıl bir topçu 3 milyon eder mi

Çevrimdışı Mehmet57

Hien’i hic izlemedim, ama YT ve yorumlara bakarak cok heyecanlandirici bir transfer olur

Çevrimiçi Necmi

Şu performans ile Nkudu'nun kesilmesi teklif bile edilemez bence. Masuaku yerine Nkudu yazalım oraya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
delealli gerçek haliyle gelirse nkoudounun adını bile unutursun😂

Çevrimdışı mellfred

bırakın 3 yerli zorunluluğunu 2 yerli bile sıkıntı bizde
hadi ersin emre kalede ama salih’in yerli alternatifi bile yok
formsuz sakat ya da cezalı olduğunda bildiğin bir kişi eksiğiz. sivaslı çocuk dua edelim de iyi çıksın

Çevrimdışı aunt minnie

Boyle oynariz

Dele gelir de takıma girerse 4-2-3-1 oynarız.3’lü oynamak için sağ kanat beki yok.Ayrıca Ghezzal kendi mevkisi dışında çıkınca tamamen etkisiz elemana dönüşüyor.Dele Alli merkezde veya tam 10 numarada oynar.Bence Dele ilk 11’e de giremeyecek ve şuan ki 4-3-3 veya 4-2-3-1 ile devam edeceğiz.

Emrecan da rotasyon oyuncusu olur bu sene.
Yine Welinton ve yeni gelecek eleman çevirir sağ stoperi.Onun dışında bu kadro devam eder.Ben VI’in Dele Alli’yi istediğini de sanmıyorum.Taraftarın gazını alma transferi gibi duruyor

Çevrimdışı mellfred

Hien’i hic izlemedim, ama YT ve yorumlara bakarak cok heyecanlandirici bir transfer olur

hücumcu stoper

Çevrimdışı aunt minnie

bırakın 3 yerli zorunluluğunu 2 yerli bile sıkıntı bizde
hadi ersin emre kalede ama salih’in yerli alternatifi bile yok
formsuz sakat ya da cezalı olduğunda bildiğin bir kişi eksiğiz. sivaslı çocuk dua edelim de iyi çıksın
Yerli-Yabancı kimsenin alternatifi yok ki şuan.Adam değişiklik yapamadı dün klübeye güvenmediğinden.11 tane iyi oyuncu var o kadar.Sağ stoper de yok Necip oynuyor

Çevrimiçi Necmi

Yerli-Yabancı kimsenin alternatifi yok ki şuan.Adam değişiklik yapamadı dün klübeye güvenmediğinden.11 tane iyi oyuncu var o kadar.Sağ stoper de yok Necip oynuyor
11 tane iyi oyuncu olsa necip ersin berkay neden oynasın 😂

Çevrimdışı mellfred

necip’in de alternatifi yok bu arada sağ stoperde

Çevrimdışı aunt minnie

11 tane iyi oyuncu olsa necip ersin berkay neden oynasın
Kenarda bekleyenlere göre iyi diyelim

Çevrimdışı mellfred

necip düşmanları bence barışmaya biraz da  necip’in iyi yanlarına bakmaya alıştırsınlar kendilerini ya necip ya meraj oynayacak hiç “pilan  yapmayın pilan”

Çevrimiçi mayguntr

necip düşmanları bence barışmaya biraz da  necip’in iyi yanlarına bakmaya alıştırsınlar kendilerini ya necip ya meraj oynayacak hiç “pilan  yapmayın pilan”
Emrecan'i oynatir hoca, iki uc hafta sonra.

Çevrimdışı mellfred

Emrecan'i oynatir hoca, iki uc hafta sonra.
saiss’le iki solak olacak o zaman da

Çevrimdışı tolgakgonul

saiss’le iki solak olacak o zaman da
2 sağ oluyoda 2 sol niye olmuyo  :D

Çevrimiçi sEuL

Isak gelip Saiss performansi verirse belki Emrecan'i sol bek olarak deneyebiliriz. Rosi - Isak - Saiss - Emrecan seklinde, bu dortlu ile mac icerisinde farkli formasyonlarda deneyebiliriz ve 3'lu savunmayada gecebiliriz oyun gidisatina gore.

Hele sonunda bi stoper alsinlarda gerisini bir sekilde dusunuruz  :lol:

Çevrimdışı celiker1

İsak Hien'in İsveç liginde 29 Temmuz tarihinde oynadığı maçın full yayını(Mevilerin sağ stoperi)

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Hien’i yabancilar cok ovuyor buyuk yetenek diye. Apoel macinda Ajax’da izlemis Hien’i.

Çevrimdışı celiker1

İsak Hien'in İsveç liginde 29 Temmuz tarihinde oynadığı maçın full yayını(Mevilerin sağ stoperi)

Bende maçı paylaştıktan sonra izlemeye başladım faul vs. maç durduğunda ileri alarak ilk devreyi bitirdim.Ikinci yarıyıda izleyeceğim ama hiç izlemeden şunu diyebilirim ki bir an önce bu transfer sorun çıkmadan tamamlansın ne olur 🙏 Çok çok iyi oyuncu bu çocuk.Üşenmeyin şu maçın en azından ilk yarısını izleyin.Ne dediğimi anlayacaksınız.Emniyet sibobu gibi adam😀 İddaa ediyorum Beşiktaş'ımızın sayılı ikili stoperleri listesinde ilk üçe girerler Saiss-İsak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi annoca

Isak maaşı fazla bence. Daha 23 yaşında ligi maaş konusunda ucuz bir lig. Rakam doğruysa fazla para.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1561833480333529088

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1561835306587930624
Su yonetim taraftara oynamayi birakip adam gibi oyuncularin pesinde olmali. Zaten riskli olan Dele transferini yapmissin, ustune Hazard’a hic gerek yok bence.

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1561833480333529088

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1561835306587930624
hazard mı kaldı. Adam futbolu kafada bitirdi. Kamp fotoları vardı geçen yıllarda sergenden bile kilolu geliyordu.

Sol tarafa fransa 1.- 2. ligleri taranıp potansiyelli genç almak daha mantıklı hamle bence

Çevrimiçi sEuL

Isak maaşı fazla bence. Daha 23 yaşında ligi maaş konusunda ucuz bir lig. Rakam doğruysa fazla para.
Katiliyorum, konusulan rakamlari bende fazla buldum. Suan $500B civari yada altini aliyordur klubunden. Ustune market degeride her yerde 1M Euro olarak gorunuyor ama 3M uzeri bonservis odeyecegimiz konusuluyor. Gelirse hayirli olsun demekten baska birsey gelmez elimizden, gelirse umarim Saiss etkisi yaratir.

Çevrimiçi sEuL

hazard mı kaldı. Adam futbolu kafada bitirdi. Kamp fotoları vardı geçen yıllarda sergenden bile kilolu geliyordu.

Sol tarafa fransa 1.- 2. ligleri taranıp potansiyelli genç almak daha mantıklı hamle bence
Daha dun 85. dakikada mi ne oyuna girdi, gol atsin diye penalti olunca ona attitdilar. Tabi penaltiyida kacirdi, adam yasadigini yasadi ve Ozzie gibi emekli olmak istiyor. Rahatini bozmamak gerek, umarim boyle sacma bi transfer yapilmaz.

Etiketler: