2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207956 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adam alınmazsa weliton oynayacak zaten abi. O yüzden kaliteli adam gelsin. Sakatlık v.s. Olur bir şekilde oynar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoperde yerliye mahkumuz, Welinton da oynayamaz.

Rıdvan'ı göndermiş olmasak ve sol bek yerli olsa gözüm kapalı alırım. 5 dakikalık videosu inanılmaz, oyun zekası çok parlak görünüyor.

Bu arada Verona'ya transferi neden iptal oldu, onu bilen var mı?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Masuaku taca çıktı yani, Umut Meraş 'a talim.
Masuaku kesilecek gibi oynamıyor hiç :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Masuaku kesilecek gibi oynamıyor hiç :)
Çok akıllı oynuyor.

Biraz kilosu fazla sanki, tombalak duruyor. Zayıflarsa, çok faydalı olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hien şu anda Apoel maçında sahada, izleyen var mı?

Çevrimdışı ilhan mansız

Dele alli gelsin yeter, daha fazlası lükse kaçar,, bu takım ligi rahat götürür

Çevrimdışı celiker1

Hien şu anda Apoel maçında sahada, izleyen var mı?
15. dakikadan itibaren izlediğim için ilk yedikleri golü gormedim.Ikinci golde Apoel'li oyuncunun güzel frikik kullanması yanında çaprazdan kullanıldığı için kalecinin yakın direği boş bırakma hatasıda vardı.Üçüncü yedikleri golde de hatası yoktu.Önceki maçlarından bir farkı yoktu oyuncunun,yine iyiydi.Uzun pas hariç hatalı pas sayısı neredeyse %2-3 yok saýılacak kadar az,alan kontrolü mükemmele yakın,rakibin derin toplarında emniyet sibopu,kolay kolay faul yapmadan tertemiz topu kazanıyor,topla kolayca çıkabiliyor. Bu arada 3 gol yenildikleri maçta nasıl iyi olabilir defans oyuncusu diyebilirsin.Ilk iki golü erken buldugundan Apoel akın akın geldi maç boyu
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 21:10:42 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Dele alli gelsin yeter, daha fazlası lükse kaçar,, bu takım ligi rahat götürür
Isak Hien gelirde pazartesi Sivas maçında olurda oynarsa pişman olacaksın.Isak mı,DELİ ALİ mı deseler düşünmeden Isak derim.Seviye atlatacak bu takımın savunmasına.Yanindaki oyuncularinda performansi bir tik daha yukselecek.Hic bir oyuncu hakkinda bu kadar iddali olmamistim.Ama dert etmemize gerek yok sanırım ikiside gelecek
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2022, 21:15:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ilhan mansız

Isak Hien gelirde pazartesi Sivas maçında olurda oynarsa pişman olacaksın.Isak mı,DELİ ALİ mı deseler düşünmeden Isak derim.Seviye atlatacak bu takımın savunmasına.Yanindaki oyuncularinda performansi bir tik daha yukselecek.Hic bir oyuncu hakkinda bu kadar iddali olmamistim.Ama dert etmemize gerek yok sanırım ikiside gelecek
salih ve gedsonun önünde dele alli solunda nkudu sağında Ghezzal en önde weghorst , bu kurgunun stopere veya savunma ağırlıklı oyuncuya ihtiyacı yok,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

ortasaha oyuncusu olarak hiç dikkat çekmemiş bir oyuncu.istatistiklerine de bakmadım.senede 2-3 gole katkısı olmuş mu acaba?
geçen yıl 27 maç 15'i ilk 11, 3 gol 3 asist
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Senin analizlerine güvenerek hiç görmediğim adam gelsin diye epey heyecanlandım abi
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Savaş

Isak konusunda ben de baya hevesliyim. Sağlam, güçlü, ayağı yere basan stoperlerden.

Dele transferinden daha bi istiyorum bu adamı. Gerekirse dele olmasın bu olsun bana uyar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı DieForYou1903

Lampard: Dele Alli kendine yeni bir yol çizmek istedi.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Necmi

Isak konusunda ben de baya hevesliyim. Sağlam, güçlü, ayağı yere basan stoperlerden.

Dele transferinden daha bi istiyorum bu adamı. Gerekirse dele olmasın bu olsun bana uyar.

bence ikiside olsun 😀
Mütevazi olmaya gerek yok ikisindende gelecekte para kazanma ihtimalimiz yüksek ishak a klas olmadan getirmek önemli bu güne kadar gözden kaçmasına imkan yok illaki bazı kusurları vardır hemde sürekli taranan isveç liginde gözden kaçmazdı

Çevrimiçi Necmi

ender bir durum bu muhalefet eden kimse yok mred ve tuncaboylu bile onay verdi
Dünyanın sonumu geldi acaba ben beşiktaş taraftarının tek bir düşüncede birleştiğini hiç görmedim 😳

Çevrimiçi Samet Demir

ender bir durum bu muhalefet eden kimse yok mred ve tuncaboylu bile onay verdi
Dünyanın sonumu geldi acaba ben beşiktaş taraftarının tek bir düşüncede birleştiğini hiç görmedim
Nasıl görmedin abi. Kenan ne :D

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

Çevrimdışı DieForYou1903

Souzayı Türk yapamazmıyız ?

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kerem Atakan Kesgin bilinmeyen, şapkadan çıkmış bir oyuncu değil. 17 yaşındayken Emrirhan'dan daha fazla gelecek vaat ediyordu. Alt yaş milli takım kadrolarında da kendinden en çok söz ettiren oyuncuların başında geliyordu. Göztepe'ye transfer olmadan önce hem Gs'nin hem de bizim kapımızdan döndü. Göztepe'de sakatlanınca da işler değişti.

Kerem kendi yaşına göre çok fazla maç deneyimi olan ve eski günlerine dönme ışığı veren bir isim. Potansiyel yeteneğini mevcut deneyimi ile birleştirirse muazzam işler yapar. Sözleşmesi bitmek üzere olmasa 1.5'a filan bırakılmazdı. Kulübüne para kazandırmak adına anlaşıp geldi. Rıdvan'ın bize yaptığını Sivas'a yaptı yani.

Ben kesin tutar diyemem ama oyuncunun potansiyeli var. Birkaç maç sonra patlama yaparsa nerden çıktı bu adam demeyin.

Çevrimiçi Necmi

Nasıl görmedin abi. Kenan ne :D

geçen sene burda kenan güzellemeleri vardı diğer taraftan oynayan oyuncularda orta k karar olabilir o normal yeni transferde böyle birlik olmazdı

Çevrimiçi Necmi

Kerem Atakan Kesgin bilinmeyen, şapkadan çıkmış bir oyuncu değil. 17 yaşındayken Emrirhan'dan daha fazla gelecek vaat ediyordu. Alt yaş milli takım kadrolarında da kendinden en çok söz ettiren oyuncuların başında geliyordu. Göztepe'ye transfer olmadan önce hem Gs'nin hem de bizim kapımızdan döndü. Göztepe'de sakatlanınca da işler değişti.

Kerem kendi yaşına göre çok fazla maç deneyimi olan ve eski günlerine dönme ışığı veren bir isim. Potansiyel yeteneğini mevcut deneyimi ile birleştirirse muazzam işler yapar. Sözleşmesi bitmek üzere olmasa 1.5'a filan bırakılmazdı. Kulübüne para kazandırmak adına anlaşıp geldi. Rıdvan'ın bize yaptığını Sivas'a yaptı yani.

Ben kesin tutar diyemem ama oyuncunun potansiyeli var. Birkaç maç sonra patlama yaparsa nerden çıktı bu adam demeyin.
ben negatif değilim yatırım için alınması mantıklı tutar tutmaz risk alınır ama bizim 11 i garanti yerliye ihtiyaç varken bu adım atılmıyor emrecan kerem hep geleceğe dönük transfer sıkıntı orda

Çevrimiçi Necmi

Hocanın potansiyeline göre transfer yapıyorlar kaşar bir hoca olsa bu transferleri yapamazlardı

Etiketler: