2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207523 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Kim diyor aliyoruz diye :) Alirlarsa yabanci kurali kalkiyor demektir.

murat özen,fatih doğan alıyoruz değil hatta almışız :)
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Necmi

yabancı kuralı değişiyor da bir bunlar mı biliyor anlamadım
yada yabancı kuralından haberleri yok bu daha olası bir durum

Çevrimdışı celiker1

Gs'nin "Nelsonn'u satarsa yerine İsak düşünülüyor" haberleri çıkınca bir YouTube kanalı oyuncunun videosunu yapmış.Bu sabah dedigim "Saiss'in yanına Saiss kalitesinde kaya gibi stoper olsa ne güzel olur" tanımına "cuk" diye uyuyor gibi oyuncu.Özellikle sağdan topla çıkışları ve duran toplarda etkili olabilmesi ayrıca güzel.Sağdan adam eksilterek ileri çıktığında Rosier'in bildirmelerini daha sık ve etkili görebiliriz.İçimden bir his çok iyi stoper aldık diyor. 🙏

[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 21:39:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

VI maç içinde defalarca Kartal’ı kenara çekip evladım şuraya koşacaksın,şurayı kapatacaksın buraya top atacaksın diye uyardı.Altyapı oyuncularında ciddi temel eksiklik var.Kartal Beşiktaş seviyesinde kesinlikle değil.

O fizikle bu takimda yedek bile olamaz Kartal kardesim. Kusura bakmasin.

Çevrimdışı DieForYou1903

Siz Delle alliyi neden 10 numara gibi düşünüyorsunuz ki bu adam 172 maç 10 numarada oynadığı kadar 108 maçta 8 numara oynamış :)

Salihin yedeği kerem atakan
Gedsonun yedeği yoktu delle alli oldu işte yada delle alli ilk 11 oldu gedson yedek oldu orası karışık :D
Souza dönüyor onun yedeği berkay olacak.
4-1-4-1 devam çift 8.

Kadro oturuyor. :)
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 21:39:19 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Gs'nin "Nelsonn'u satarsa yerine İsak düşünülüyor" haberleri çıkınca bir YouTube kanalı oyuncunun videosunu yapmış.Bu sabah dedigim "Saiss'in yanına Saiss kalitesinde kaya gibi stoper olsa" ne güzel olur tanımına "cuk" diye uyuyor gibi oyuncu.Özellikle sağdan topla çıkışları ve duran toplarda etkili olabilmesi ayrıca güzel.Sağdan adam eksilterek ileri çıktığında Rosier'in bildirmelerini daha sık ve etkili görebiliriz.

İki ayağını kullanabiliyor ayağı temiz boyu 1.91 olmasına rağmen hızlı kapı gibi duvar gibi hamleyi kaçırabiliyor bazen sarı kırmızıya kadar yolu var dikkat etmesi lazım tek sıkıntı yabancı olması  :by2:

Çevrimiçi Savaş

Heryere yabancı alıyoz. Çok enteresan.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aunt minnie

Dele Alli gerçekten az görülür bir düşüş yaşadı ancak şunu unutmayalım, bu adam 20lerinin başında iken futbol ülkesi İngilterenin "next big thing" i idi. Foden, Bellingham, Grillish şimdi neyse oydu hatta daha da iyisi idi. Beşiktaş'a en son bu kadar üst potansiyel olup da kariyeri serbest düşüşe geçip bir şekilde gelen oyuncular benim bildiğim R. Quaresma ve M. Gomez idi. İnşallah vereceği fayda da bunlar gibi olur.
Sıkıntı şu ki çocuk futbol oynamak istemiyor.Morinho defalarca ikna etmeye çalıştı bunu gram umursamadı.Belgeselde görüntüleri bile var.

Buralarda motive olması imkansız,gelip gençleri bozmasa bari.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

murat özen,fatih doğan alıyoruz değil hatta almışız :)

Ne diyelim hayirli olsun o zaman :)

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu linkte İngilizce neden Dele Alllinin bize kadar düştüğünü irdelemişler. Özetle oyuna olan sevgisini ve açlığını kaybettiğini ama yaşının hala comeback için uygun olduğunu söylüyorlar. Karşıt görüşler de var tabii. Hayırlısı olsun bizim adımıza.

Çevrimiçi Necmi

Heryere yabancı alıyoz. Çok enteresan.

demekki 3.5.2 oynayacağız 🤔

Çevrimdışı murat

Beynimizin %100 kullanırsak ne olur. :D
ben kullanmıyorum gülhan tavsiye ederim.

Çevrimdışı Talisca1903

Bizim var ya bence en büyük hatamız şu eren elmalı'yı kaçırmak oldu. Umut meraş bu takımın yedek sol beki bile olamaz normal şartlarda herife talih kuşu konar gibi şimdi as oyuncu olacak.
umutun erenden eksiği neki bence artısı var

Çevrimdışı BlackEagle16

demekki 3.5.2 oynayacağız 🤔
3-5-2 kesinleşir yabancı sağ stopere o parayı bağlar isek. Kaleci emrecan ve Salih +3 ü oluşturur.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Mehmet57

Eren Elmali dumduz topcu. O paralari etmez, Trabzon’dan yuksek bir seviyede de oynayamaz.

Çevrimiçi Savaş

demekki 3.5.2 oynayacağız
Valla abi 3 5 2 de olsa ben kadroyu oturtamıyorum.

Kimi kesecek bilemedim. Bu kadroya Dele transferi olursa kesin girer diyorum. Isak da girer diyorum.

Kim kesilecek bilemedim. Ben yapamadım kadroyu kafamda

4 1 4 1 de olabilir.

Ersin

Rosier
Isak
Saiss
Masuaku

Salih

Ghezzal
Gedson
Allı
Nkoudou

Weghorst

Bak yine olmadı hükmen mağlup olduk :D

Çevrimdışı murat baltacı

Dele alli gelirse sol kanada yabancı almayız bence nkoudu olmazsa cenk oynar muleka idare eder dele alli oynar stopere wenilton montero gönderip isac alınırsa anlarım üçlüye dönme durumu varsa bir yerli stoper daha gerekir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Savaş

Dele alli gelirse sol kanada yabancı almayız bence nkoudu olmazsa cenk oynar muleka idare eder dele alli oynar stopere wenilton montero gönderip isac alınırsa anlarım üçlüye dönme durumu varsa bir yerli stoper daha gerekir.
Tamam oturttum şimdi :D

3 4 3 oynayacak yine bence

Ersin

Isak
Saiss
Emrecan

Rosier
Gedson
Salih
Nkoudou

Ghezzal
Dele
Weghorst

Bunlarda yedekler

Emre
Welinton
Necip
Masuaku
Emirhan
Berkay
Josef
Atiba
Cenk
Muleka

Çevrimdışı Talisca1903

Kimi kesecek bilemedim. Bu kadroya Dele transferi olursa kesin girer diyorum. Isak da girer diyorum.

4 1 4 1 de olabilir.

Ersin

Rosier
Isak
Saiss
Masuaku

Salih

Ghezzal
Gedson
Allı
Nkoudou

Weghorst

Nejip her türlü oynar  :tabe: :tabe:

Çevrimiçi Necmi

4 1 4 1 de olabilir.

Ersin

Rosier
Isak
Saiss
Masuaku

Salih

Ghezzal
Gedson
Allı
Nkoudou

Weghorst

dörtlü savunmada ileriyi bozmadan üç yerli oynatamayız üçlü savunma şart oluyor kesik yiyeceklerde belli ghezzal josef üçlü oynayıp önlerine josef koymaz top çıkaramayız ikili yada üçlü forvet oynadığımızdada ghezzal ıskartaya düşüyor hayatın gerçeği bu elinde hücumcu bir 8,5 varsa oyun merkezde kurulur o zaman ghezzal pasifize olur karagümrük maçının çok etkili hücum perspektifinin nedeni ghezzalin olmamasıydı topu ayağında tutmayan çok haraketli üçüncü bölge olunca iki üç pasda top ceza sahasına düşüyordu ceza sahasında topa vurma fırsatı bulan direk kaleye gönderiyordu topu rakip resmen dağıldı

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Boyle oynariz

Helal şifreyi çözmüşsün.
Bu kadro ancak böyle oynar ama Masuaku ve Rosier'in performansı bu sistemde sıkıntı olur gibi. Sağ ve sol stoperler kanat savunmasına yardımcı olurken Gedson ve Salih'te göbeği geride kapatmaları gerekecek.

Çevrimiçi Savaş

Boyle oynariz

Şu performans ile Nkudu'nun kesilmesi teklif bile edilemez bence. Masuaku yerine Nkudu yazalım oraya.

Çevrimdışı Mehmet57

Şu performans ile Nkudu'nun kesilmesi teklif bile edilemez bence. Masuaku yerine Nkudu yazalım oraya.

Tabiki rotasyon olacaktir. Bu kadroda Cenk de oynar, Nkudu da, Muleka da, Atakan da.

Çevrimdışı BlackEagle16

Nkoudu zaten kesilmez ama masuakunun yerinde hiç olmaZ. Dele formayı kapana kadar ileri üçlüden biri nkoudu olur. Bu takım 3-4-3 oynar oyun içerisinde değişiklikler ile 3-5-2 yada 4-3-3 e döner hocanın işi çok zor yabancı kuralı epey zorlucak
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Etiketler: