2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1210483 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

biz alsaydık hollanda da 2 asist yapamayacaktı.

Beynimizin %100 kullanırsak ne olur. :D
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı DieForYou1903

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1561766635207331849

murat özenin yayını dinleyip duyumların hepsini kendisininmiş gibi veriyor bu fatih doğanda ufak tefek değişiklikler eklemeler yapıyr ki belli olmasın. :)

Çevrimdışı DieForYou1903

3 Türk kim olacak en büyük sıkıntımız bu olacak bence.

Çevrimdışı levitate

yabancı kuralı değişiyor da bir bunlar mı biliyor anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 Türk kim olacak en büyük sıkıntımız bu olacak bence.
Kale, 1 orta saha ve 1 stoper yerli olur. Başka çıkış yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle olursa Kale ve orta saha ile rahat rahat kadro kurarız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı aunt minnie

Dele Alli kafa olarak bitik bir futbolcu.Gelmemesi en doğrusu olur.Texeira’dan fazlasını veremez.Gereksiz para olacak

Çevrimdışı levitate

Öyle olursa Kale ve orta saha ile rahat rahat kadro kurarız.

zaten öyle ama bu rahatlık çok ilginç geldi

diğer takımlar da öyle takılıyor ama onların oynayabilecek yerlileri dolu bizde o kadar seçenek yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı beno1903

Dele Alli kafa olarak bitik bir futbolcu.Gelmemesi en doğrusu olur.Texeira’dan fazlasını veremez.Gereksiz para olacak

PL 194 maç 51 gol 37 assist. 21 maçta milli takım. 26 yaşında. Pek ciddiye almıyorsunuz ama çok büyük yetenek. Dribblingi pasları çok özel. Bu risk alınır. Yok çıplak resim falan bende arkadaşlarımla eskort işine girsem bende derim çekin bi dalgasına. Bekar adam arkadaşının ayıbı. Düşüşte tamam eyvallah ama bu risk nasıl alınmaz ben anlamıyorum.

Benim şu anda tek derdim ocakta veya sene sonu yönetimin ''fiyatı çok fazla'' diyerek almayacak olması. Ha kendiside efsane performansı sonrası kalmak istemeyedebilir tabiki. Talisca Gomez gibi arkasından ağlayacaz ben söylemiş oliyim. Kafası dağılır burda ingilterede çok yüklendiler bebeye.

Ha ekliyim gelirse şu çirkin yeni sezon formalarından aldırıcak. İsminide yazdıracak.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 21:05:11 beno1903 ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Kale, 1 orta saha ve 1 stoper yerli olur. Başka çıkış yok.

Tek kale garanti orta saha %90 yerli olacak bir tane üçüncü yerli değişmeli olacak zaman zaman stoper yerli olacak zaman zaman umut meraş oynayacak sol bek zaman zaman santrafor cenk olacak.Bu kadar saçma bir kural yüzünden kadroyu tam anlamıyla kullanamayacağız.

Çevrimiçi tolga1903

Abicim salih dahil şu takımda garanti yerli oynatabileceğin tek mevki kaleci lan. Niye yabancı stoper alıyoruz şimdi veya niye masuaku aldık saiss mi geçiyor kulübeye gedson mu masuaku mu kural saçma bizimkilerin davranışı daha saçma sol öne de yabancı bakıyorlar weghorst kesip cenk mi koyacaksın nedir yani plan düzgün 11 çıkmıyor arkadaş ne yaparsan yap.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Salih Gedson Dele olur orta saha bence. Kaleci banko yerli. Tandemde de Saiss ve Uzunhan. Yoksa ileride Cenk'i oynatmak zorunda kaliriz.

Çevrimdışı celiker1

Yalnız bu Isak Hien iyi oyuncuya benziyor.Geçen seneye kadar forvetken,stopere evrilince adam "canavarlaşmış" resmen.Maçları izleyeyim dedim fakat bulamadım izlediğim sitede.Ya forvetken çok bilinen olmadığı için siteye koymamışlar yada ismini yanlış yazıyorum.Genç kategorilerde olamama sebebi dedigim gibi geçen seneye kadar etkisiz bir forvet olarak futbol hayatını sürdürmüş olması.Youtube videolarına oldukça hırslı ve takımında sevilen bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.Ayrıca duran toplarda etkinliğimizi bit tık daha arttırabileceği çok net anlaşılıyor.Yalniz duran toplarda gerçekten korkutucu takım almaya doğru gidiyoruz İsak ve Josef'inde eklenmesiyle.
[ Son Düzenleme: 22 Ağustos 2022, 21:17:20 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Salih Gedson Dele olur orta saha bence. Kaleci banko yerli. Tandemde de Saiss ve Uzunhan. Yoksa ileride Cenk'i oynatmak zorunda kaliriz.

E 3 milyon euro verip stoper almak üzereyimişiz? Kenarda oturtmak için mi yapıyoruz şimdi 3 milyon euro masrafı

Çevrimdışı mstfgz

Lig başladıktan sonra tüm takımların oluru alınmadan yabancı kuralını değiştiremezler. Sonrasında ciddi tazminatlar çıkar ortaya. Ancak tüm takımların olur vermesi için belki siyasi baskı olacaktır. Veya kulüpleri ekstra gelirli bir modelle ikna edeceklerdir.

E 3 milyon euro verip stoper almak üzereyimişiz? Kenarda oturtmak için mi yapıyoruz şimdi 3 milyon euro masrafı

Montero gidecek gibiydi en son. Belki onun yerine düsünüyorlardir ama sacma yine de. Bence almazlar yabanci stoper.

Çevrimdışı matias_27

Sıkıntı yapmayın ben size taş gibi ilk 11 yapayım
                           Ersin
Rosier      necip        sais      masuako

Ghezzal   salih        dele alli         gedson      nkdou

weghorts
Ne yaparsak yapalım bu kural varken necip i ordan silemiyoruz :)))

4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi tolga1903

Montero gidecek gibiydi en son. Belki onun yerine düsünüyorlardir ama sacma yine de. Bence almazlar yabanci stoper.

Bizim var ya bence en büyük hatamız şu eren elmalı'yı kaçırmak oldu. Umut meraş bu takımın yedek sol beki bile olamaz normal şartlarda herife talih kuşu konar gibi şimdi as oyuncu olacak.

Çevrimdışı DieForYou1903

o zaman niye isaki alıyoruz :)

o zaman niye isaki alıyoruz :)

Kim diyor aliyoruz diye :) Alirlarsa yabanci kurali kalkiyor demektir.

Çevrimdışı Nazım Ar

Dele Alli gerçekten az görülür bir düşüş yaşadı ancak şunu unutmayalım, bu adam 20lerinin başında iken futbol ülkesi İngilterenin "next big thing" i idi. Foden, Bellingham, Grillish şimdi neyse oydu hatta daha da iyisi idi. Beşiktaş'a en son bu kadar üst potansiyel olup da kariyeri serbest düşüşe geçip bir şekilde gelen oyuncular benim bildiğim R. Quaresma ve M. Gomez idi. İnşallah vereceği fayda da bunlar gibi olur.

Çevrimdışı aunt minnie

VI maç içinde defalarca Kartal’ı kenara çekip evladım şuraya koşacaksın,şurayı kapatacaksın buraya top atacaksın diye uyardı.Altyapı oyuncularında ciddi temel eksiklik var.Kartal Beşiktaş seviyesinde kesinlikle değil.

Etiketler: