2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214766 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Pelkas falan almasınlar yahu ne pelkası. Adamlarda 20 tane yabancı oldu. Maaşını kendileri karşılayıp bedavaya vereceklerse 1 yıl kiralayalım. Yoksa kalsın başka adam bulunur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen senelerde olsaydı kapardık öyle ama Hull City var bu sene Acun temizliyor ne var ne yok

Çevrimiçi Samet Demir

geçen senelerde olsaydı kapardık öyle ama Hull City var bu sene Acun temizliyor ne var ne yok
Yinede gerek yok abi. Başka adam alsınlar. Onlara yağmurlu havada su yok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakkında bir analiz yazısı okudum.
Sürekliliği yok
Defans yapamayan defans oyuncusu
Pozisyon bilgisi iyi değil
Kritik zamanlarda hatalar yapabiliyor
Oynatacaksan sol kanat olarak oynat diyorlar.
Herifin dizi de problemli, N'koudou'nun sol bek versiyonu.

Bunu alıyorsak, geniş kadroda iki sol bek daha tutmamız lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim yazmış o yazıyı abi paylaşabilir misin? Epl den bek alıyoruz en nihahetinde. Bence kötü bir adam değil bizde fazlasıyla iş görür

3 senedir ortalama 800 dakika forma şansı bulabilmiş.

Çok içime sinmedi açıkçası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Pelkas'ı transfer etmek için Fenerbahçe'ye Utku Yuvakuran artı bir miktar para teklif etti.

Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş'ın teklifini değerlendiriyor.

(Haber Global)
Utku Yuvakuran'ı vereceksek, daha fazla para isterler.

Çevrimdışı Talisca1903

gedsonun yanındaki 2 liyi hemen yenilemeliyiz  kartal&salih felan olacak iş değil bunlar kendimizi kandırmayalım  transfer artı emirhan yada bir 6 bir pelkas o zaman bu gedson uçaktan rokete bağlar
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2022, 00:39:04 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

gedsonun yanındaki 2 liyi hemen yenilemeliyiz  kartal&salih felan olacak iş değil bunlar kendimizi kandırmayalım  transfer artı emirhan yada bir 6 bir pelkas o zaman bu gedson uçaktan rokete bağlar
Abi şu renkli çıkmasının adını anma gözünü seveyim ya. Ne güzel talisca diyordun. Pelkas nereden çıktı :D

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Talisca diyorum para yok diye yangın yapıyorsunuz yoksa ben başka kimseyi istemiyorum

Çevrimdışı Nazım Ar

Pelkası bonservisiyle bırakıyorlarsa ve Nkodou gidiyorsa düşünülebilir ama ben Pelkası izleyeceğime Emirhan Delibaşı izlemeyi tercih ederim. Bu sene İlkhana yükleyeceğimiz misyonu Delibaşa yükleyebiliriz, o da çok potansiyelli.

Çevrimiçi gokhans

Kartal yerine emre can gibi bir transfer yapılsa cuk oturur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Pelkası bonservisiyle bırakıyorlarsa ve Nkodou gidiyorsa düşünülebilir ama ben Pelkası izleyeceğime Emirhan Delibaşı izlemeyi tercih ederim. Bu sene İlkhana yükleyeceğimiz misyonu Delibaşa yükleyebiliriz, o da çok potansiyelli.
evet oynatıp seneye onuda kaçıralım  alt yapı oyuncularıyla sağlam kontrat yapılmadan a takıma alınmasına karşıyım

Çevrimdışı Talisca1903

Kartal yerine emre can gibi bir transfer yapılsa cuk oturur.
efsane olur birde talisca al boşver stoperi felan

Çevrimiçi annoca

delibaş da iyi ama emirhan ayrı bir seviye. hızlanması, sürekli dikine düşünmesi, hareketliliği falan çok iyi fiziğine de önem veriyor eğer torino yaparsa 2-3 yıl sonra bu ivmeyle juve milan veya inter yapar gibi.

Çevrimiçi Sinan23

West ham Antonio yu da kiralasa bize.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Onceligi Besiktaş ve Beşiktaş forması giymek olmayan adamı altyapıda 1 dakika tutmam. Yonetimin sozlesmeyle ilgili hatasını bir kenara koyarsak, daha tam 1 sezon bile duzenli giymemişsin A takım formasını, simdi o fırsat gelmis, ama hop avrupadan teklif geldi, ben gideyim. Altyapıda oynarken hiç mi hayalini kurmadın A takım formasını giymenin, o formayla şampiyonluk yaşamanın. Ha ileride gideceksem de kulübüme mümkün olduğunca çok para kazandırarak gideyim. Bu iş Emirhan ile de sınırlı degil. İste gördük Rıdvan. Serdar. İleride de benzer hikayeleri bolca görürüz. Altyapı oyuncularında aidiyet maalesef sıfır.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

https://twitter.com/kartalexpress/status/1553488972654985218?t=aRfwY4RKUAzP7hou86cLAg&s=19

Bu hikaye ne kadar dogrudur bilmiyorum ama altyapıdan yetisen bir oyuncudan bekledigim budur.

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2022, 01:41:14 Mustafa UZUN ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi gokhans

Onceligi Besiktaş ve Beşiktaş forması giymek olmayan adamı altyapıda 1 dakika tutmam. Yonetimin sozlesmeyle ilgili hatasını bir kenara koyarsak, daha tam 1 sezon bile duzenli giymemişsin A takım formasını, simdi o fırsat gelmis, ama hop avrupadan teklif geldi, ben gideyim. Altyapıda oynarken hiç mi hayalini kurmadın A takım formasını giymenin, o formayla şampiyonluk yaşamanın. Ha ileride gideceksem de kulübüme mümkün olduğunca çok para kazandırarak gideyim. Bu iş Emirhan ile de sınırlı degil. İste gördük Rıdvan. Serdar. İleride de benzer hikayeleri bolca görürüz. Altyapı oyuncularında aidiyet maalesef sıfır.
geçmişte aldığım duyumlar, şu son süreçte yaşananları doğrular nitelikte. Altyapıya ve gençlere değer verilmiyor. Değerli oldukları hissettirilmiyor. Bir gelecek, kariyer haritası çizmemişsin bu adamlarla, konuşmamışsın. Adamın 10da biri yeteneğindeki adama 800bin euro maaş verirken, kendi gencine 10bin maaş teklif ediyor, sonrada bi röpörtajda gitmek isteyen gençlere kapı açık gibi laflar ediyorsun. Oyuncuya aidiyeti hissettirip, geleceğini planlayan, mental destek verip ona değerini hissettirecek menajeri değil kulüp olmalı. Olmaz ise menajer girer koluna götürür. Altyapıdaki çocukların gitmek istemeleri direk yönetime ve kulübe yazar.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Berkay Vardar bence bazi maclarda 6 numarada verimli olur, eger 433 oynayacaksak. Ayaklarina hakim, sakin cocuk. Boyu da uzun.

Çevrimdışı Nazım Ar

delibaş da iyi ama emirhan ayrı bir seviye. hızlanması, sürekli dikine düşünmesi, hareketliliği falan çok iyi fiziğine de önem veriyor eğer torino yaparsa 2-3 yıl sonra bu ivmeyle juve milan veya inter yapar gibi.

Driplingleri muazzam ancak o driplingleri nasıl sonlandırdığı da önemli. Asist veya golle sonuçlanmadıktan sonra önemi yok. Mevkisi aynı olmasa da ben Emirhan'ı Chiesa ya benzetiyordum patlayıcı driplingleri ile. Bakalım bal yapan arı olabilecek mi?

Ben hala hayatının hatasını yaptığını düşünüyorum, Torinonun kendisini belirli bir plan dahilinde aldığını ve orada bizdeki kadar önemseneceğini, üzerine düşüleceğini düşünmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

İsmaelin oyununda sevdiğim en büyük özellik sahada geçiştiren kaçak dövüşen oyuncunun olmaması herkes sorumluluk alıyor sürekli pas opsiyonu oluyor ve en önemlisi şov yapmıyorlar tek pas şa oyunu yüksek tutuyorlar avrupada sağlam takımlarla oynadık çoğu zamandada üstünlük kurduk ligdeki takımların bu oyuna dayanabileceğini sanmıyorum eleştirilerde takım için iyi olacak asıp kestiğimiz zaman çöküş yaşıyoruz bu takım havaya girdiğinde önlenemez olur

Çevrimdışı Unnamed

Merkez Orta Saha: Alessandro Schöpf
10 Numara: Isco

Çevrimiçi Mehmet57

Sezon basindani City macini izlerken agzim acik kalmisti. Masuaku yardiriyordu soldan.

Diz sakatligi onu geri itmis olabilir, ama fit bir Masuaku ligdeki tum sag kanatlari otobana cevirir.

Çevrimdışı murat baltacı

Aynı şeyi söylüyorum suç yönetimde diyorlar tamam yönetimde ama alt yapı oyuncusu önce katkı verecek şampiyonluklarda emeği olacak bide  Beşiktaş takımı bu kardeşim renklilerde bile olmayan durum bizde oluyor Rıdvanın sözleşme uzatıp bir sene daha oynaması hem eksiklerini giderip kondisyon güçlenme anlamında üst seviyeye çıkıp seneye on üstü rakama gitmesi gerekirdi. Emirhanda iki üç senesi var daha noluyor kardeşim ilk fırsatta kaçmak bumu aldığınız terbiye aidiyet duygusu ahde vefa..
BeŞiKtAşK

Etiketler: