2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215398 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

Emirhan kaosundan çıkıp lige odaklanmamiz lazım acilen. Takım fena değil belli ki iyi çalışmışız. Yapilacak hamlelerle daha da iyi oluruz. Hocaya halen daha çok güven duymuyorum ama şu anda değişiklik falan saçmalık olur. Bu arada Berkay da fena oynamadı hatta Kartal'dan daha önde şimdilik.

Çevrimiçi tolga1903

"Yönetim ve SD her şeyi yaptı, bu saatten sonra Valerien'in kredisi yok, hata payı yok." söylemlerine kesinlikle katılmıyorum. Gedson ve Weghorst hocanın sistemine çok uygun iki oyuncu evet ama futbol 2 oyuncuyla değil 11 oyuncuyla oynanıyor. Birilerinin bunu hatırlaması lazım.

Hoca anlayış değiştirirse yani bugünkü diziliş kalıcı olursa yönetim ve sd'nin işi daha yeni başlıyor en az 3 4 ekleme daha gerekecek bu takıma ismael'de isteyecektir muhakkak

Çevrimdışı levitate

emirhan'ı serie a'da döverler kararını bir gözden geçirsin derim
bipbipbupbup

Çevrimdışı KadirA

Yepyeni bir oyuncu kazandık bence. Oguzhan. Masallah diyelim.

Saiss'in ayakları tertemiz, Emrecan Uzunhan da fena degil. Gedson söylenecek kelime yok. Salihe laf edenler carpilir, daha nasıl oynayabilir birilerini mutlu etmek icin. Ersin yolcu olsun, kaleyi Emre devralsin.

Hocanın bu pres oyunu, Sampdoria gibi bir takimi afallattirdiysa, tekniği sıfıra yakin süper lig stoperleri ve kalecilerine karşı gol rekoru yikilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dün Valerian Hocaya sallayanlar bugünkü oyun hakkında ne düşünüyor? Biraz aydınlatsinlar bizi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi hasankale

Aynen öyle o ligde tutunması çok zor.

Çevrimdışı KadirA

Dün Valerian Hocaya sallayanlar bugünkü oyun hakkında ne düşünüyor? Biraz aydınlatsinlar bizi

Oyun ayni oyun ama gel de anlat, diyecekler ki, 4 lüye döndük de ondan  :steamed:

Çevrimdışı levitate

tam almanya taraflarının topçusu bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Oyun ayni oyun ama gel de anlat, diyecekler ki, 4 lüye döndük de ondan  :steamed:
Bazı oyuncular değişse daha iyi olacağız inşallah. Hocada birşeyleri görüyor ona göre aksiyon alıyor gibi. Bakalım artık.

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bu martı da konacağı yeri iyi biliyor.
topsuz oyunda mükemmeldi😂

Çevrimdışı KadirA

Bazı oyuncular değişse daha iyi olacağız inşallah. Hocada birşeyleri görüyor ona göre aksiyon alıyor gibi. Bakalım artık.

Baska oyunculara falan geçtim, Boyd falan gider o tamam. Ama Berkay, Oguzhan ve Emrecan masallah. Seneye bugün Rıdvan ve Emirhana üzüldügümüz gibi, bunlara da üzüleceğiz. 2.lig 3.lig topcusu bunlar diye dalga gecmeye devam.

Sahanin en kötüleri de bu arada Ghezzal ve Emirhandi. Ghezzal tekrar kanitlamis oldu, 5. 6. hafta anca kendine gelir. Emirhan da kafesi dolu, gayet normal.

Çevrimdışı levitate

Ergen bir Turk’un twitter hesabi

biliyorum abi false flag çalışması işte :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Stoperde + 1 yetersiz oyuncu oynamayınca hücumda daha aktif daha akışkan gözüküyorsun evet 4'lüye döndük ondan diyeceğiz tabi sol koridoru sadece oğuzhan'a bıraksan bu kadar iyi gözükecek miydi? Rosier ha keza bak beklerin bir anda parladı gedson parladı öte yandan muleka çizgiye yaklaştıkça kötü gözüktü ama alışacaktır biraz daha içerde konumlanabilir. Oyun aynı oyun falan değil yaptığımız baskı ve atletizmimiz aynı, oyuncuların sahaya dizilişi tamamen değişti. Bu takımın 3'ncü stopere değil hücum akışkanlığına ihtiyacı var efektif oyuncuya ihtiyacı var set hücumu yapabilmeye sürekli yüksek top denememeye ihtiyacı var bunu başarabilen hocanın da başımızın üstünde yeri var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

O kadar bekledim biri şunu yapsın diye ama yok kimseden gelmedi

Çevrimdışı tuncaboylu

İtalya ligi 20 sene önceki gibi değil, daha yumuşak ve daha gollü bir lig.

Çevrimiçi Necmi

Yahu maçın başından beri ceza sahasini terkederek oynuyor belli ki hoca istiyor bunu herif harika vurdu zaten.  Topa doğru sırtını dönük koşan her kaleci yiyor bu golü müdahale etmek kolay değil hemen sabotaj şu bu yapmayın gözünüzü seveyim takıntı oldu bu ersin artık insanlarda
sırtı dönük falan değil topun altında yukardan topun gelişini izliyor kurtarmak için hamle bile yapmıyor
Buda yeni değil yukardan gelen şutlarda hiç hamle yapmıyor ben bunu iki senedir söylüyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

İtalya Ligi 20 sene önceki gibi değil, daha gollü ve yumuşak bir lig.

Fenerbahçe'nin aldığı o uyduruk herif bile dünya kadar skor yaptı.

Çevrimdışı autopsy

Stoperde + 1 yetersiz oyuncu oynamayınca hücumda daha aktif daha akışkan gözüküyorsun evet 4'lüye döndük ondan diyeceğiz tabi sol koridoru sadece oğuzhan'a bıraksan bu kadar iyi gözükecek miydi? Rosier ha keza bak beklerin bir anda parladı gedson parladı öte yandan muleka çizgiye yaklaştıkça kötü gözüktü ama alışacaktır biraz daha içerde konumlanabilir. Oyun aynı oyun falan değil yaptığımız baskı ve atletizmimiz aynı, oyuncuların sahaya dizilişi tamamen değişti. Bu takımın 3'ncü stopere değil hücum akışkanlığına ihtiyacı var efektif oyuncuya ihtiyacı var set hücumu yapabilmeye sürekli yüksek top denememeye ihtiyacı var bunu başarabilen hocanın da başımızın üstünde yeri var.

:ok:  :ok:  Her şey gün kadar açık da görmek isteyene tabii ki.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Nazım Ar

:ok:  :ok:  Her şey gün kadar açık da görmek isteyene tabii ki.

Evet sistem değişti ve bu yayılımda gayet etkili oldu, eleştiriler de genel oyun mentalitesi açısından faydalı olmuş, belli ki takım çalışmış. Görmeyen kördür. Skor için biraz daha çalışması ve alışması lazım takımın devam.

Çevrimdışı Orhan_

Ben sahada en çok martıyı beğendim. Tam aradığımız sol bek. Ciğersiz. Bi oraya bi buraya, her pozisyonun içinde, hiç kadrajdan çıkmadı. Çita gibi hızlı zeytinyağı gibi hafif. Tam bir mithril metali. Daha çok süre alması lazım. Seneye 30 milyona okuturuz gibi geliyor.

Çevrimiçi murat

Bugün özellikle oğuzhan rosier saiss welington gedson çok iyiydiler.weghorst ve muleka
Kendinden beklenilen oyundan küçük örnekler verdi.nkudu sağlıklı olduğunda iş yapacağını gösterdi.ersin ile olmaz kiralık filan avrupaya ortasıra belçika hollanda takımına yollamak lazım

Etiketler: