2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215001 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Okan1903

takim genel olarak begenilmis ama ben cok kotu bulmasamda begenmedim o kadar.

ghezzali ilk defa bu kadar kotu buldum ve salihle olmayacagini tekrar anladim. bariz olarak yaratici oyuncu eksikligimiz var. 4lu oynayacaksak sosa gibi ayagi yere saglam basan yaratici bir oyuncu bulmamiz lazim.

defansa hala min. 1 iyi adam almamiz lazim.

ustune bir de emirhan gitti, kaliteli, yaratici oyuncu kaybetmemiz disinda Turk de olmasi cok onemliydi. kim olacak acaba simdi oynatacagimiz 3 turk.

Oguzhan solda cok siritmasa da orda anca yedek olur. bizim oraya bir turk daha bulmamiz lazim.

mecburen salihi de oynatacagiz. kim pozisyon yaratacak merak ediyorum.

bu arada macin en iyisi acik ara gedsondu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Okan1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Ben sahada en çok martıyı beğendim. Tam aradığımız sol bek. Ciğersiz. Bi oraya bi buraya, her pozisyonun içinde, hiç kadrajdan çıkmadı. Çita gibi hızlı zeytinyağı gibi hafif. Tam bir mithril metali. Daha çok süre alması lazım. Seneye 30 milyona okuturuz gibi geliyor.
daha çok süre alması gerekiyor derken hala orda sahayı terketmedi

Çevrimdışı KadirA

Ikinci yari Berkay girince direk 3lüye döndü takim neyden bahsediyosunuz arkadaslar? Tek değişen önlü arkalı oyun yani 10 numaradan saga gecildi, onda da ghezzal etkisizdi. Bu kadar etkili olmamızın en büyük nedeni hocanın oyun mantalitesi zaten. Önde basan, arkadan Salihin Gedsonun gelip ani basması vs. Eee oyuncular da haliyle beraber oynadıkça kendilerine geliyorlar. Zaten Muleka solda hiç olmaz, ama oynamaz da diyemeyiz, oyun icinde zaten Ghezali solda ortada birçok yerde de gördük. Neyse sonuc olarak güzel oldu bu mac. Kayseri maçında da skor alırız insallah. Set oyunumuz gelişir. Yalnız, Gedson-Salih ortasahasi kolay kolay bozulmaz. Makine gibi ikisi de, çok da iyi anlaşıyorlar.

Sol bek almisiz. Umut Meras haberleri doğrudur, gidiyordur insallah. Oraya Masuaku-Oguzhan gayet iyi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 22:40:41 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Necmi

takim genel olarak begenilmis ama ben cok kotu bulmasamda begenmedim o kadar.

ghezzali ilk defa bu kadar kotu buldum ve salihle olmayacagini tekrar anladim. bariz olarak yaratici oyuncu eksikligimiz var. 4lu oynayacaksak sosa gibi ayagi yere saglam basan yaratici bir oyuncu bulmamiz lazim.

defansa hala min. 1 iyi adam almamiz lazim.

ustune bir de emirhan gitti, kaliteli, yaratici oyuncu kaybetmemiz disinda Turk de olmasi cok onemliydi. kim olacak acaba simdi oynatacagimiz 3 turk.

Oguzhan solda cok siritmasa da orda anca yedek olur. bizim oraya bir turk daha bulmamiz lazim.

mecburen salihi de oynatacagiz. kim pozisyon yaratacak merak ediyorum.

bu arada macin en iyisi acik ara gedsondu.
salih 6 oynadı orda daha fazla nasıl yaratıcı olabilir gedson sekiz oynayınca öne çıktı hazırlık maçlarında altı oynuyordu salih bence sahanın iyilerindendi top kaybına bakıyor insanlar bu oyunda top kaybına alışılacak normal hale döndüklerinde top kaybı düşer

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Herkes sistem değişti takım düzeldi diyor😂
İkinci yarı üçlüye döndüğümüzü farketmemiş kimse orta saha beklerin katılımıyla baskıyı artırınca gol geldi üçlü oynarken iki pas yaptırmadık
Yine sertlikle durdurmaya çalıştılar diğer hazırlık maçlarında olduğu gibi kondisyonun yüksek olunca rakibi sert oynamaya itiyoruz heralde kaç defa topsuz alanda faul yaptılar bizi sinirlendirmeye uğraştılar hakemside izin verdi emirhanı koluyla itiyor hakemsi omuz diyor
Tff ye söyleyelim ersinin kaybettirdiği puanlar ersine yazsınlar onu ayrı göstersinler küme düşer kurtuluruz

Çevrimdışı KadirA

Çevrimiçi Necmi

Bugün özellikle oğuzhan rosier saiss welington gedson çok iyiydiler.weghorst ve muleka
Kendinden beklenilen oyundan küçük örnekler verdi.nkudu sağlıklı olduğunda iş yapacağını gösterdi.ersin ile olmaz kiralık filan avrupaya ortasıra belçika hollanda takımına yollamak lazım
he bütün belçika hollanda takımlarıda sıraya girmiş ersini kiralık istiyorlar

Çevrimdışı autopsy

Herkes sistem değişti takım düzeldi diyor😂
İkinci yarı üçlüye döndüğümüzü farketmemiş kimse orta saha beklerin katılımıyla baskıyı artırınca gol geldi üçlü oynarken iki pas yaptırmadık
Yine sertlikle durdurmaya çalıştılar diğer hazırlık maçlarında olduğu gibi kondisyonun yüksek olunca rakibi sert oynamaya itiyoruz heralde kaç defa topsuz alanda faul yaptılar bizi sinirlendirmeye uğraştılar hakemside izin verdi emirhanı koluyla itiyor hakemsi omuz diyor
Tff ye söyleyelim ersinin kaybettirdiği puanlar ersine yazsınlar onu ayrı göstersinler küme düşer kurtuluruz

Maçta 1 saniye bile 3'lüye dönmedik. Berkay gerçek mevkisi olan ön liberoda oynadı.  Tost makinesiyle izlediniz sanırım maçı. Millete gülmüşsünüz de komik bir şey göremedim ben.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 22:56:59 autopsy ]

Çevrimiçi Necmi

HOBAAA

Eger giderse su paylaşımdan sonra, çok fena küfür yer. Ben kaldım demek bu.
italyan oyuncuyla foto atması artık onun liginde rakip olacağız demekte olabilir😂

Çevrimdışı KadirA

italyan oyuncuyla foto atması artık onun liginde rakip olacağız demekte olabilir😂

'Bak Torino, hiç bir italyanla ikili mücadelede ayakta kalamadım (fotoda görüldüğü gibi), beni salın kalıyorum ben' demeye calismis da olabilir.

Çevrimdışı Orhan_

Sercan Dikme bunu kiraladigimizi soyluyor

https://www.transfermarkt.com.tr/arthur-masuaku/profil/spieler/181380

kimdir nasildir bilen var mi?

Hakkında bir analiz yazısı okudum.
Sürekliliği yok
Defans yapamayan defans oyuncusu
Pozisyon bilgisi iyi değil
Kritik zamanlarda hatalar yapabiliyor
Oynatacaksan sol kanat olarak oynat diyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

daha çok süre alması gerekiyor derken hala orda sahayı terketmedi
:kop:

Önümüzdeki maçlarda da görmek istiyorum. Kuş değil psikopat çıktı.

Çevrimdışı TURKahvesi

Ersin'in golde bir hatası olduğunu sanmıyorum (az önce izledim maçın özetini)
kaleci hatası da değil bu
futbolun içinde olan jeneriklik gollerden biri.

Çevrimdışı KadirA

Maçta 1 saniye bile 3'lüye dönmedik. Berkay gerçek mevkisi olan ön liberoda oynadı.  Tost makinesiyle izlediniz sanırım maçı. Millete gülmüşsünüz de komik bir şey göremedim ben.

Orta stoperin özelliği zaten 3lü sistemde, önlibero özelliklerini tasimasıdır, Saiss ve Berkay bu yüzden 3lü sistem icin degerliler. Ama neyse, biz tost makinesinden izledik haklisin, kesinlikle Wolves ve Alaveste ayakta duramayanlar yanındakine pas veremeyenler bugün sistem düzelince kendilerine geldiler.

Çevrimiçi Necmi

Maçta 1 saniye bile 3'lüye dönmedik. Berkay gerçek mevkisi olan ön liberoda oynadı.  Tost makinesiyle izlediniz sanırım maçı.
demek tost makinesiyle izleyen çok insan var berkay oynarken bekler ileri çıktı kanat gibi oynamaya başladılar kanat ataklarını stoperler kesiyordu son otuz dakikayı birde tost makinesiyle izle evet berkay öne sarkık duruyordu ama son adamdı üçlü oynadığımızı anlamak için beklerin ne yaptığına bakmak lazım

Çevrimdışı KadirA

Sürekliliği yok

3lü sistem icin tam bir sol kanat beki galiba.

Çevrimdışı Orhan_

Nasıl dönmedik yahu :D. Baya 3lü oynadık uzun bir süre.

Çevrimiçi Necmi

Sürekliliği yok
yeni bir rıdvan aldık yani

Çevrimdışı autopsy

İstediğiniz kadar demagoji yapın, maçta hiç 3'lüye dönülmedi. Kusura bakmayın da izlediğim takımın hangi sistemde oynadığını öğrenmek için size danışmaya falan ihtiyacım yok. Kendinizi sonsuza kadar dilediğinizce kandırabilirsiniz.
3'lüye döndük farketmediniz minvalinde insanlarla dalga geçmeye çalıştığınız için cevap verdim sadece. İstediğinizi düşünün özgürce.

Etiketler: