2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1215334 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sezgin1903

Geçen sezon sonu zaten 3 lu oynuyor duk bunda sıkıntı yok ben ghezal kanat dan 10 numara yapılması pozisyon yaratmakta sıkıntı oluşturmuştu bugün ne kadar çok kanatları kullandık ayrıca ortadan da gedson ile içeri katettik enkoudu sakatlık etkisinde olmasa 10 dakika da fark yarattı gelecek olan onun yerine geliyor Akgün ile yeterli olur oda yetenekli ama ben oldum havası sezinledim takımı eksik birakma potansiyeli var muleka hep bir standarti olacak onu gösterdi.Kartal Kayra Beşiktaş kalibresinde değil bence weghorst bence iyi baskı yönünden destek eksik kalıyor maç maç takım birbirini tanıdıkça daha iyi olacaktır.

sag stopere adam alınırsa orda weli oynuyor Necip var berkay yedek gelen olursa gelisemiyecek lig için yeterli olmaz mı sadece merak ettim sizin düşünceniz nedir.

Çevrimiçi Necmi

Nasıl dönmedik yahu :D. Baya 3lü oynadık uzun bir süre.
hocanın taktiği bu herhalde dörtlü başlayıp çaktırmadan üçlüye dönecek herkes dörtlü oynadığımızı sanacak 😂 türk aklını çözmüş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

3lü sistem icin tam bir sol kanat beki galiba.

Okuduklarımı anladıysam eğer 3lü sistemde kanat bekin sadece git gel yapması değil aynı zamanda iyi defansif reaksiyonlar göstermesi gerekiyor ve pozisyon takibi-bilgisi vasat üstü olması gerekiyor. Bu arkadaş için savunma yanı zayıf ve pozisyonunu kaçırdığı söyleniyor.

Bir çok siteye girdim baktım oyuncu hakkında. Analizi yapan olaya ne kadar vakıf bilmiyorum ama genel kanı da bu tip eksiklikleri gösteriyor. Unutulmaması gereken şey bu değerlendirmeler Premier Lig için. Burada o kadar göze batmayabilir. Ya da kulübe-ortama uyum sağlayamadı ve genel bir konsantrasyon kaybı yaşadı gibi bilinmeyen detaylar da mevcut olabilir. Aldıysak zaman içinde bize uygunluğunu da göreceğiz.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Okan1903

salih 6 oynadı orda daha fazla nasıl yaratıcı olabilir gedson sekiz oynayınca öne çıktı hazırlık maçlarında altı oynuyordu salih bence sahanın iyilerindendi top kaybına bakıyor insanlar bu oyunda top kaybına alışılacak normal hale döndüklerinde top kaybı düşer
bence iki 8 oynadik.

Çevrimdışı Okan1903

Hakkında bir analiz yazısı okudum.
Sürekliliği yok
Defans yapamayan defans oyuncusu
Pozisyon bilgisi iyi değil
Kritik zamanlarda hatalar yapabiliyor
Oynatacaksan sol kanat olarak oynat diyorlar.
bir kac videosunu izleyeyim dedim. calim atmaktan baska bir hareketini gormedim. min 2 kisiye calim atmadan pas atmiyor adam

Çevrimiçi Necmi

Geçen sezon sonu zaten 3 lu oynuyor duk bunda sıkıntı yok ben ghezal kanat dan 10 numara yapılması pozisyon yaratmakta sıkıntı oluşturmuştu bugün ne kadar çok kanatları kullandık ayrıca ortadan da gedson ile içeri katettik enkoudu sakatlık etkisinde olmasa 10 dakika da fark yarattı gelecek olan onun yerine geliyor Akgün ile yeterli olur oda yetenekli ama ben oldum havası sezinledim takımı eksik birakma potansiyeli var muleka hep bir standarti olacak onu gösterdi.Kartal Kayra Beşiktaş kalibresinde değil bence weghorst bence iyi baskı yönünden destek eksik kalıyor maç maç takım birbirini tanıdıkça daha iyi olacaktır.

sag stopere adam alınırsa orda weli oynuyor Necip var berkay yedek gelen olursa gelisemiyecek lig için yeterli olmaz mı sadece merak ettim sizin düşünceniz nedir.
hazırlık maçlarında bizim sorunumuz üçlü değildi rosieri stoper oynatmamızdı sol bek yok sağdanda rosieri çıkarınca kanatlar işlemedi bütün iş ortadaki iki oyuncuya kaldı bizim tr liginde dört savunmayla oynamamız bildiğin lüks
Maç boyu iki kontra yiyeceğiz diye doksan dakika ileriyi bir eksik oynatmak bunun yerine solda hızlı oyuncuya bas parayı orta sahanın sağı solu iyi olmazsa üçlü oynamak zor bizim sol hiç yok sağda oynamadı yerinde biz boytla oğuzhanla umutla işi kopartmaya çalıştık sistem değiştirirken ilk yapılması gereken transfer sona kaldı rıdvan belirsizliği işi bozdu

Çevrimiçi Necmi

bence iki 8 oynadik.
yani ama daha çok altı gibiydi gedson önde oynadı buda saiss rahatlığı herhalde welide stoper gibi değilde orta saha gibiydi

Çevrimdışı Orhan_

bir kac videosunu izleyeyim dedim. calim atmaktan baska bir hareketini gormedim. min 2 kisiye calim atmadan pas atmiyor adam

Ben sadece eksiklik olarak bahsedilen genel şeyleri yazdım. Takımın ileri çıkmasında fena olmayan bir rol oynadığı da söyleniyor ama bu rol Quaresmavari bir şeyse sabır çekmeye başlarız. Neyse ki Oğuzhan bugün fena bir görüntü çizmedi ve Masuaku kiralık düşünülüyor. Ligde bir şekilde idare ederiz.

Çevrimdışı mellfred

takım önde iyi basıyor sahipsiz topları iyi topladık kaptırılan topları çabuk geri aldık
orta sahadaki eksiklere rağmen fena değildik
ama defanstan oyun kurmada zorlandık sık kaleye dönüyoruz welşnton yine fazla şişiriyor topu
oğuzhan iyi maç çıkardı sezon içinde gene kullanılır orada
nkudu girince gedson ve emirhanla topu hızlı ileri taşıdık
şu nkodu azıcık bağışıklık sahibi olsa bi kaç da iq eklesek on numara topçu olur aslında
muleka ne verir bende  soru işareti özellikle sol açıkta etkisizdi bayağı
ghezzal ve gedson maçın en iyileriydi
iyi bir hazırlık maçı oldu
hakem bildiğin gene doğradı bizi acayip adamlar yemin vermişler bize düşmanlığa

Çevrimdışı Okan1903

yani ama daha çok altı gibiydi gedson önde oynadı buda saiss rahatlığı herhalde welide stoper gibi değilde orta saha gibiydi
e dusunsene gedsonun bi tik ofansifi baskili biri oraya gelse. cok farkeder bana gore.

yani salih ne bisey yaratiyr ne iyi baski yapiyor. ama mecburen ona kaldik Turk oldugundan

Çevrimdışı Nazım Ar

Arkadaş 3 lü 5 li 7 li anlamam. Özete giren 6-7 gol pozisyonumuz var mı? Var. Kanatlar işlemiş mi? İşlemiş. Rakibe at koşturtmuş muyuz? Koşturmamışız. Demek ki birşeyleri farklı ve daha iyi yapmışız önceki maçlardan. Önemli olan da bu. Ama bu şansları gole çevirnezsek bir anlamı yok tabii.

Çevrimdışı Okan1903

Arkadaş 3 lü 5 li 7 li anlamam. Özete giren 6-7 gol pozisyonumuz var mı? Var. Kanatlar işlemiş mi? İşlemiş. Rakibe at koşturtmuş muyuz? Koşturmamışız. Demek ki birşeyleri farklı ve daha iyi yapmışız önceki maçlardan. Önemli olan da bu. Ama bu şansları gole çevirnezsek bir anlamı yok tabii.
evet pozisyonlar oldu ama sadece ileride baskidan. rakibe hata yaptirdik. dogru duzgun organize pek pozisyon bulamadik. onu cozmemiz lazim. onun icinde yaratici oyuncu eksikligimiz var. ghezzal kotu gunundeydi bugun.

Çevrimiçi Samet Demir

Maça ilk çıktığımız kadroya göre Kartal yerine iyi bir 8 numara ve oğuzhan yerine de iyi bir sol bek lazım. Muleka ile 4-4-2 oynayabiliriz bence. Yada Mulekanın alışması lazım sol kanat için.

Genel anlamda da minimum 4 oyuncu alınması lazım; sol bek, sağ stoper, 8 numara, sol kanat.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 23:57:51 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sezgin1903

Hakeme deginmeyi unuttum maç izlerken sakın olamıyorum ama dışarda izlerken ve burda yorum yaparken birbirimize saygı duyarak tartışma taraftarıyım ama affınıza sığınarak senin hakem gibi (Küfür Yasak)₆ weghorst u nasıl sindiriyolar filim kaldığı yerden devam ediyor değişen bişey yok Trabzon geçen sene hakemlerin kıyağı ile yıllar sonra şampiyon oldular bu akşamda izlemedim ama yine taraflı yönetim olmuş asıl tehlike bu değişen bişey yok adaletli yönetim ler olmadıkça çakma şampiyonluklar la kendi Ligi'nde olursun dışarda hiç birileri senaryoyu yazıyor biz izliyoruz onların bildiğini biz sezon sonu öğreniyoruz.

Çevrimdışı celiker1

yeni bir rıdvan aldık yani
Sakatlık sorunu yaşamazsa ligin en iyi sol hücumcu beki olacak oyuncuyu alıyoruz.Adriano'dan sonra "Sol taraftada oyuncumuz varmış" diyebileceğiz.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2022, 00:07:04 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Hakkında bir analiz yazısı okudum.
Sürekliliği yok
Defans yapamayan defans oyuncusu
Pozisyon bilgisi iyi değil
Kritik zamanlarda hatalar yapabiliyor
Oynatacaksan sol kanat olarak oynat diyorlar.
Kim yazmış o yazıyı abi paylaşabilir misin? Epl den bek alıyoruz en nihahetinde. Bence kötü bir adam değil bizde fazlasıyla iş görür

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Pelkas'ı transfer etmek için Fenerbahçe'ye Utku Yuvakuran artı bir miktar para teklif etti.

Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş'ın teklifini değerlendiriyor.

(Haber Global)

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş, Pelkas'ı transfer etmek için Fenerbahçe'ye Utku Yuvakuran artı bir miktar para teklif etti.

Fenerbahçe yönetimi, Beşiktaş'ın teklifini değerlendiriyor.

(Haber Global)
İlk geldiği sene çok iyiydi bu çocuk.Gittiler gereksiz yere Abd'den bundan daha kötü adam alıp bunu kestiler.Fizik durumu ilk geldiği sene gibi olsun hayır demem.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

pelkas her türlü iş görür

Çevrimdışı Talisca1903

josefin yerine bir oyuncu şart diye yazınca yok kartal yok salih görüyoruz işte olmayacak alacağız mecbur buraya net bir 6

Çevrimiçi Samet Demir

Pelkas falan almasınlar yahu ne pelkası. Adamlarda 20 tane yabancı oldu. Maaşını kendileri karşılayıp bedavaya vereceklerse 1 yıl kiralayalım. Yoksa kalsın başka adam bulunur.

Çevrimiçi Samet Demir

josefin yerine bir oyuncu şart diye yazınca yok kartal yok salih görüyoruz işte olmayacak alacağız mecbur buraya net bir 6
3 lü sistemde josefe çok gerek yok zaten. 4 lü oynayacaksak iyi bir 8 numara lazım. 6 ya gerek yok. Avrupa maçımız yok sonuçta abi

Etiketler: