2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220360 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Serdar Saatçı'ya da 15 bin TL teklif etmişler. Şaka gibi gerçekten. Gerçek olamayacak kadar saçma ya. Allah belalarını versin gerçekten.

Çevrimdışı Orhan_

izin vermeden mümkün değilki oyuncuyla görüşemez teklif götüremezler kulüpden izin istemek zorundalar sosada bizi sıkıştırıp ucuza kapatmaya uğraşıyorlardı menejerle sosanın resminin düştüğü gün istediğimiz parayı ödediler şikayet etmeyelim diye izinsiz görüştülerse torino transfer yasağı alır fifadan

Ben yine de ihtimalli konuşayım da.. Bilgimiz tam değil sonuçta ama süreç nasıl ilerledi tahminimiz var.
Benim asıl derdim artık Emirhan bile değil. Bu bir prestij problemi ve bizden yana çözülmek zorunda. Sonra ister boğaziçi ister fsm. paşa gönülleri hangisini isterse.
Nihayetinde Emirhan kalsın ya da kalmasın, bu Yönetim gitsin﹗ etmeli ve bundan sonra takımın adını ağızlarına bile almamalı. Böylesi bir aptallığın cezasını ödemeleri gerek.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 01:24:04 Orhan_ ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün yarın yine algıya oynamaya başlarlar.

Allah için, o işte becerikli başkanımız.

Evini ipotek ettirdi.
Beşiktaş için o kadar uğraşıyor ki, eşini uzun süre görmediği için tanıyamadı.
Geceleri uykusundan Beşiktaş marşını haykırarak fırlıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

birgün hepiniz olmasada bir çoğunuz anç nin seçilmiş kişi olduğunu fener maçı sonrası kulübü içten yıkma planının uygulayısı ,fopn nin de bu planın uydurma temeli olduğunu yaşayarak göreceksiniz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkesin ulaşabildiği bir kanalda bakalım neler olacak? Sahadan çok saha dışı merak konusu.

https://twitter.com/trtspor/status/1553143699902763009

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bugün akşam bir Türk takımı ile maçımız olsa kesin iptal olmuştu. İtalyan takımı olması yönetim için kötü oldu. İşi çözebilmek için süreleri yok. Yarın tribünleri izleriz maçtan çok.
maç olmasada zamanları yok zaten pazartesi torino parayı yatıracakmış salı günü antrenmanda diyorlar menejer sızdırmış haberi belki birşeyleri düzeltmek için camiayı dürtmek istedi gerçekten menejer tarafından sızdırıldıysa yumurta magata dayandığı anda beşiktaş yönetimine bedel ödeyerek çıkış kapısı açmış demektir oyuncunun hakkını sözleşmede alamayıp bu şekilde almak istemiş demektir yoksa neden sızdırsın yönetim yirmi gündür zaten biliyordur durumu demekki kıllarını kıpırdatmadılar bu sürede şimdi hiç bir yönetici telefonunu açmıyormuş anlaşsalarda anlaşamasalarda ortada ciddi zarar olacak ve bu zararı beşiktaş ödeyecek sosyal medyayı takip edelim birikeri çıkıp yönetimi korumaya kalkarsa suçu menejere atıp bu anlaşamadılar demektir şimdi herkes şokta toparlamaya çalışıyor toparlanmazsa yönetimi savunan sosyal medya daki herkesi mimleyin bir daha sözlerine inanmazsınız

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1553142016317554689
Bu oyuncu bonuslarını da ancak bu durumlarda öğrenenebiliyoruz :)

Mesela konusu açılmışken Alex Teixeira'nın, Pjanic'in bonuslarını da paylaşsalar ne güzel olur.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/FixFrankie/status/1552652323645575174?s=35

Bu kadar gerginlikten sonra biraz gevşemek lazım

Fazla gevşemeyin ama

Çevrimdışı tuncaboylu

maç olmasada zamanları yok zaten pazartesi torino parayı yatıracakmış salı günü antrenmanda diyorlar menejer sızdırmış haberi belki birşeyleri düzeltmek için camiayı dürtmek istedi gerçekten menejer tarafından sızdırıldıysa yumurta magata dayandığı anda beşiktaş yönetimine bedel ödeyerek çıkış kapısı açmış demektir oyuncunun hakkını sözleşmede alamayıp bu şekilde almak istemiş demektir yoksa neden sızdırsın yönetim yirmi gündür zaten biliyordur durumu demekki kıllarını kıpırdatmadılar bu sürede şimdi hiç bir yönetici telefonunu açmıyormuş anlaşsalarda anlaşamasalarda ortada ciddi zarar olacak ve bu zararı beşiktaş ödeyecek sosyal medyayı takip edelim birikeri çıkıp yönetimi korumaya kalkarsa suçu menejere atıp bu anlaşamadılar demektir şimdi herkes şokta toparlamaya çalışıyor toparlanmazsa yönetimi savunan sosyal medya daki herkesi mimleyin bir daha sözlerine inanmazsınız
Emirhan'ın reel değeri belirlensin, ki bence en az 10 milyon Euro.

Kalan 5.5 milyon Euro'yu cebinden ödesin başkan.

Artık evini mi ipotek ettirir, Emre Kocadağ ile Ceyhun Kazancı'dan mı tahsil eder bilemem l.

Çevrimdışı tuncaboylu

birgün hepiniz olmasada bir çoğunuz anç nin seçilmiş kişi olduğunu fener maçı sonrası kulübü içten yıkma planının uygulayısı ,fopn nin de bu planın uydurma temeli olduğunu yaşayarak göreceksiniz.
Bu mesajlarını ilk gördüğümde, komplo teorisi olarak nitelendirmiştim.

Ama artık bu kadar beceriksizlik kasıtsız olamaz diye düşünmeye başladım ben de.

Sancak'ların TMSF muhabbeti de tesadüf değil belki de, ortamı hazırlamaya başlama hamlesi gibi

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/FixFrankie/status/1552652323645575174?s=35

Bu kadar gerginlikten sonra biraz gevşemek lazım

Fazla gevşemeyin ama
bu kompleksi forum açıldığından beri taraftara söylüyorum şunlarla şampiyonluk yarışına hep 2-0 3-0 önde başlıyoruz maf döneminde basıl bir travma yaşadılarsa büyüyerek geliyor
Fo azizi yedi bir senede gönderip ali koçu getirdiler şimdide babası beşiktaşlı diye sallıyorlar

Çevrimdışı Orhan_

Kimler seçmiş abi? Bu bir bilgi mi yoksa his mi?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Herkesin ulaşabildiği bir kanalda bakalım neler olacak? Sahadan çok saha dışı merak konusu.

https://twitter.com/trtspor/status/1553143699902763009
eğer durumu çözemezlerse maç oynanır tören iptal maçada en gariban olayla ilgisi olmayan biri gelir şimdi ismaeli zorluyorlardır naap yap bu maçı kazan diye aklıma maçı manuple edebilecekleri bile geliyor birde yenilirsek pazartesini göremezler

Çevrimiçi murat

Kimler seçmiş abi? Bu bir bilgi mi yoksa his mi?
bu benim olayları tahlil edip yaptığım çıkarım ama etraftada bunun benzeri görüşler rastlamaya başladım.bir gecede twiterda fikret ormanı destekleyen insanlar 180 derece dönüş yaptılar ve fopn diye ortada bir söylem oluştu.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 01:57:52 murat ]

Çevrimdışı tuncaboylu

eğer durumu çözemezlerse maç oynanır tören iptal maçada en gariban olayla ilgisi olmayan biri gelir şimdi ismaeli zorluyorlardır naap yap bu maçı kazan diye aklıma maçı manuple edebilecekleri bile geliyor birde yenilirsek pazartesini göremezler
Yönetim ucuz kombineleri kendilerine destek versin diye belli gruplara dağıttıysa, yarın stadda yönetimi protesto edenlere saldıranlar da çıkabilir.

Maça gidecek olanlar dikkat etsin.

Çevrimiçi murat

yarın transfer şovu da olabilir.artık 3 kuruş 5 kuruş hesabı da yapamazlar.stad yeter anç yeter diye inleyebilir.Celladına aşık olmuşsa bir millet ister ezan ister çan dinlet itiraz etmiyorsa sürü gibi illet müstehaktır ona her türlü zillet.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 02:02:20 murat ]

Çevrimiçi Necmi

Yönetim ucuz kombineleri kendilerine destek versin diye belli gruplara dağıttıysa, yarın stadda yönetimi protesto edenlere saldıranlar da çıkabilir.

Maça gidecek olanlar dikkat etsin.
zaten kulağıma gelmişti gruplar liste topluyor diye ama ispatlayamam dedikodudan ibaret

Çevrimiçi Necmi

bu benim olayları tahlil edip yaptığım çıkarım ama etraftada bunun benzeri görüşler rastlamaya başladım.bir gecede twiterda fikret ormanı destekleyen insanlar 180 derece dönüş yaptılar ve fopn diye ortada bir söylem oluştu.
bir gecede değil bir anda grup halinde r yaptılar biri düğmeye basmış gibi

Çevrimiçi murat

bir gecede değil bir anda grup halinde r yaptılar biri düğmeye basmış gibi
Sonra kendi aralarında da bir kavga başladı neyin kavgasıysa artık.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Yaa çok yönetim yanlısı gibi gözükmek istemem ama 2 hafta oncesine kadar guzel transfer planlamasi ve stratejisi, kampa bir kısmı yetisen nokta atışı transferler, gencleri de kadroya dahil etmeye calısan-bir kisim taraftara umut veren, en azindan çaliskan ve bilgili bir td, bize hayaller kurduran yeni bir olusum mevcutken ruzgarın, takımın taraftar onune cikacagi ilk mac oncesi terse donmesi size de garip gelmiyor mu?  Ilk once VI mevzusu yavas yavas ısıtıldı ve son 3 gundur arşa çıktı, simdi de taraftar onune cikmana 24 saatten az bir zaman kala Emirhan mevzusu. Tek taşla iki kuş. Hem yonetim hem hoca. Evet yazilanlar dogruysa yonetim hatalıdır ve istifa sebebidir. Ama bu zamanlama garip sanki.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 02:50:02 Mustafa UZUN ]

Çevrimiçi Mehmet57

Düğündeydim, haberleri şun saatte okudum ve neye uğradığımı şaşırdım bir an. Ben böyle rezillik görmedim. Emirhan giderse peşinden ilk önce Cebi gitmeli.

Etiketler: