2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220824 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu saatten sonra Emirhan ikna edilip kalsa bile yönetim koltukta oturmaya devam edemez. Bu ölümcül bir hata oldu. Buradan dönüş olmaz. Güven bir defa gitti mi onarılması zaman alır. Bu topraklarda kimsenin zamanı yok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugünlerin geleceği bu başkan göreve ilk geldiğinde belliydi arkadaşlar, testi kırıldı artık geçmiş olsun.

Fatih Aksoy'u, Ahmet Gülay'ı 30'luk Welinton için takasla yollarken, "Welinton bizi şampiyon yaptı, Fatih bizde oynayamazdı, Ahmet Gülay'dan bir şey olmadı" diye savunuldular.

Rıdvan'la sözleşme yenilenmedi, menajeri şöyle böyleydi diye savunuldular.

Serdar'ı menajerine kaptırdılar, yine eleştirilmediler.

Artık hem kendisi hem menajeri doğuştan Beşiktaş'lı muazzam bir yeteneği üç otuza kaptırınca, ne mal oldukları ortaya çıktı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin sözleşme yenilemedi diye oyuncuyu suçlayanlar vardı, Allah bilir ona da 20 bin lira teklif etmişlerdir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Ahmet Nur Çebinin "yapmak zorunda" olduğu şey, Emirhan'a maaş olarak 1,2,3 milyon ne istiyorsa 'cebinden' verip, menajerine de o maddeyi kaldırmak için kaç para istiyorsa onu yine 'cebinden' verip ertesi gün de istifa edip gitmesidir. Bunun dışında hiçbir şey kabul edilemez.

Çevrimiçi Savaş

Bana en çok koyan da kulübü zarara sokup çekip gidip sonra elini kolunu sallaya sallaya dolaşan yöneticiler.

Bu kadar ucuz ve basit olmamalı bunun sonu. Yok mu bunun yasal bir yaptırımı?

Milletin babasının çiftliği mi ulan bu kulüp? Neden kimse hesap vermiyor?

İlla zararın veya kârın gözetilmesi için bir şahısa mı ait olması lazım bu takımın? Bu mudur yani? O, bu, şu geliyor geçmişi geleceği satıyor, salak saçma anlaşmalar sözleşmeler yapıyor sonra hadi bana eyvallah diyor.

İstifa yetmez arkadaş. Bu tip insanlar yargılansın. Yeter artık.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

4,5 felan değildir ya doğru olamaz çocuk olsa yapmaz bu hatayı insan 12 bin maaş nedir yahu 2 asgari ücret olamaz yani olmamalı

Çevrimiçi levitate

Bu saatten sonra Emirhan ikna edilip kalsa bile yönetim koltukta oturmaya devam edemez. Bu ölümcül bir hata oldu. Buradan dönüş olmaz. Güven bir defa gitti mi onarılması zaman alır. Bu topraklarda kimsenin zamanı yok.

sergen işinde bile bu kadar tepki olmamıştı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar merak etmeyin, bu sene kulüpte 10 yıldır görmediğimiz bir plan var.
bana boş yapma bunun planla ne ilgisi var siz alkış tutarken bu nedenlerden yönetimi gömüyordum ben benim 2.5 sene önce gördüğümü bugün görüp bana laf sokma evet bir plan var takımda sistem kuruluyor ama iyi ama kötü son gün gelmesi beklenen oyunculara dua etmiyoruz bunu yönetim beceriksizliği ile mukayese ediyorsan o senin cahilliğin ben eleştirirkende överkende sallamam dansöz gibi kıvırmam lafımın arkasında olurum ve eninde sonunda söylediğim şey yaşanır sen kötü olanı arza çıkart iyi olanı tu kaka et bu beşiktaşa kötülüktür ben bunu şimdi demiyorum sizin gibi burda tek başıma ikibuçuk yıl önce söyledim o yüzden benimle konuşurken haddini bil ben doğruya doğru demekten korkmam yanlışada yanlış demekten korkmam bir insanın yanlışlarıda vardır doğrularıda vardır hep yanlış yada hep doğru yapmaz ben senin gibi burda ego kasmak için ısrarla herşeyin karşısında olmuyorum o zaman söylediğim birşey daha vardı bu yönetimi şimdi eleştiriyorum yarın siz küfrederken ben savunmak zorunda kalacağım dedim aç bak o yüzden benimle konuşurken kırk defa düşün bir kere yaz ben burdakilere hiç benzemem gözümde saygını kaybetme

Çevrimdışı 38life

Bugünlerin geleceği bu başkan göreve ilk geldiğinde belliydi arkadaşlar, testi kırıldı artık geçmiş olsun.

Fatih Aksoy'u, Ahmet Gülay'ı 30'luk Welinton için takasla yollarken, "Welinton bizi şampiyon yaptı, Fatih bizde oynayamazdı, Ahmet Gülay'dan bir şey olmadı" diye savunuldular.

Artık hem kendisi hem menajeri doğuştan Beşiktaş'lı muazzam bir yeteneği üç otuza kaptırınca, ne mal oldukları ortaya çıktı.

Kesinlikle öyle. Bu rezilliklerin hepsini göz artı etti bu taraftarın çoğunluğu, Beşiktaş altyapısından oyuncularını grupça Alanyaspor'un huzuruna seçmece diye götürdüler. Söylediklerine ek olarak Ajdin Hasic'i Fikret Orman prensipte almıştı, bunlar geldi %50'sine ikna oldular. O çocuğun da %50'si bize ait değil. Altın çağını yaşamaya hazırlanan kulübe çöküp çok büyük operasyon çektiler.

Her ne kadar sorunlu oyuncular olsalar da Güven ve Larini de tek kuruş kazanmadan kaybetti Beşiktaş, adam gibi yönetebilseler bu olmazdı. Saymakla bitmez bunların skandalları.

Çevrimiçi Necmi

emirhan kalsa bile taraftarla bağı kopar bu saatten sonra belliki bu iş bugünün olayı değil yönetim bunu basına yansımadan çözmeliydi sözleşmeli oyuncuyla kulüpden izin almadan yirmi gündür torino nasıl görüşüyor bunu izah etsinler önce transfer dönemi olması senin sözleşmeli oyuncuyla görüşme hakkı vermez

Çevrimdışı 38life

Bu kulübün satıldığı gün yemin ederim baklava dağıtacağım. Utanıyorum bu yöneticilerden ve kongre üyelerinden. Utanç duyuyorum. Kulüp satılırsa çok daha onur ve şerefle giyerim Beşiktaş formasını.

Çevrimdışı can1903

Abi hepsi farklı farklı olaylar nasıl bu kadar bağlayabiliyorsun şaşıyorum sana gerçekten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Emirhan işi bittiğinde her şeyi, detaylı bir şekilde anlatacağım. Dananın kuyruğu kopar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Maaşa bak... Ülkede artık bunu memurlar kazanıyor.

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1553123326490558465
çocuğa 800 bin falan verseler koşa koşa imzalar madde falan da koydurmazdı

nasıl bir kıt vizyon cidden anlamıyorum, 400 bin liranın hesabını yapıp milyon eurolardan olmak :D

istifa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Beşiktaş gibi profesyonel bir kulüp, amatörler tarafından yönetiliyor - Guti Hernandez
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

taraftar artık uyanık olmalı daha bir satış yapamayan her futbolcuyu kötüleyen tipler sırf kendinden karizmatik diye şenol güneş sergen yalçın gibi dirayetli hocaları istemiyorlar kendi dişlerine göre istediklerini yaptırabildikleri pinerio valerien giibi 3. sınıf hocaları istiyorlar.Sosyal medya güzellemelerile taraftarın da gözünü boyuyorlar

CK km Valerien kim Beşiktaşa ne liyakatla gelmişler

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Menajeri kimdir, hangi takımlıdır bilmem ama Torino'nun 3 aydır ilgisi olduğu söyleniyor.

Adamların 3 aydır ilgisi varken 1 ay önce sözleşme yenileyip o sözleşmeye 4.5 milyon çıkış maddesi koyduruluyorsa bunun içinde başka bir iş vardır.

Önceki sayfalarda da yazdım, hiç sözleşme yenilemesek şu an bu çocuğun değeri zaten en az 8-10 milyondur. Hangi zihniyetle 4.5 milyona imza atıldı, yakında kokusu çıkar herhalde.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

çocuğa 800 bin falan verseler koşa koşa imzalar madde falan da koydurmazdı

nasıl bir kıt vizyon cidden anlamıyorum, 400 bin liranın hesabını yapıp milyon eurolardan olmak :D

istifa
Futbola bu kadar matamatille bakamazsın. İşin içerisinde insan var. Zamanında işini yapmayıp son dakikaya sözleşmeyi bırakıyorsan üçe beşe baktırmazlar böyle kaçacak delik aratırlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Emirhan işi bittiğinde her şeyi, detaylı bir şekilde anlatacağım. Dananın kuyruğu kopar.

Gideceği kesinse ve gidince yazabileceğin şeylerse yaz bilelim bence neyi bekliyoruz ki?

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi hepsi farklı farklı olaylar nasıl bu kadar bağlayabiliyorsun şaşıyorum sana gerçekten.
Aynı zihniyetin sonucu ortaya çıkan farklı olaylar

Bu adamların gözünde genç oyuncular ucuz işçi ve kolayca gözden çıkarılabilecek takas malzemeleriydi. Hep böyleydi.

Emirhan'ı da ucuza oynatalım hesabına girince, bu olay oldu.

Seneye Ersin de bedava kaçacak, o da başka olay olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Şu an öyle bir ortam oluştu ki bu ortamı şiddetlendirecek adamların ekmeğine yağ sürüldü. Bir yer Emirhan dik duracak diyor bi yer ödeme planları konuşuluyor diyor.

Ancak 20 gündür süren bir pazarlık varsa ve buna izin verildiyse istifa etmesinler mümkünse kendilerini boğaz köprüsünden aşağı atsınlar.

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle öyle. Bu rezilliklerin hepsini göz artı etti bu taraftarın çoğunluğu, Beşiktaş altyapısından oyuncularını grupça Alanyaspor'un huzuruna seçmece diye götürdüler. Söylediklerine ek olarak Ajdin Hasic'i Fikret Orman prensipte almıştı, bunlar geldi %50'sine ikna oldular. O çocuğun da %50'si bize ait değil. Altın çağını yaşamaya hazırlanan kulübe çöküp çok büyük operasyon çektiler.

Her ne kadar sorunlu oyuncular olsalar da Güven ve Larini de tek kuruş kazanmadan kaybetti Beşiktaş, adam gibi yönetebilseler bu olmazdı. Saymakla bitmez bunların skandalları.
sırf fo aldı diye ruizi harcadıkları gün üstlerini çizmiştim onun ayarında stoper bulamadık hetkes vidaya sallıyor ama onuda bunlar tüketti gitmesi için çok uğraştılar atiba dışında fo oyuncusu kaldımı takımda taraftar kalkanı ona dokunmalarına engel geri kalan hepsini zarar ederek gönderdik

Etiketler: