2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220405 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

bana boş yapma bunun planla ne ilgisi var siz alkış tutarken bu nedenlerden yönetimi gömüyordum ben benim 2.5 sene önce gördüğümü bugün görüp bana laf sokma evet bir plan var takımda sistem kuruluyor ama iyi ama kötü son gün gelmesi beklenen oyunculara dua etmiyoruz bunu yönetim beceriksizliği ile mukayese ediyorsan o senin cahilliğin ben eleştirirkende överkende sallamam dansöz gibi kıvırmam lafımın arkasında olurum ve eninde sonunda söylediğim şey yaşanır sen kötü olanı arza çıkart iyi olanı tu kaka et bu beşiktaşa kötülüktür ben bunu şimdi demiyorum sizin gibi burda tek başıma ikibuçuk yıl önce söyledim o yüzden benimle konuşurken haddini bil ben doğruya doğru demekten korkmam yanlışada yanlış demekten korkmam bir insanın yanlışlarıda vardır doğrularıda vardır hep yanlış yada hep doğru yapmaz ben senin gibi burda ego kasmak için ısrarla herşeyin karşısında olmuyorum o zaman söylediğim birşey daha vardı bu yönetimi şimdi eleştiriyorum yarın siz küfrederken ben savunmak zorunda kalacağım dedim aç bak o yüzden benimle konuşurken kırk defa düşün bir kere yaz ben burdakilere hiç benzemem gözümde saygını kaybetme
Emirhan'ı bedava kaptıran bu adamların plan yapabileceğine inanmana şaşırdım abi.

2 transfer kampa yetişti diye planları var sandın, hiç bir şeyleri yok bu adamların.

Çevrimdışı BlackEagle16

Emirhan işi bittiğinde her şeyi, detaylı bir şekilde anlatacağım. Dananın kuyruğu kopar.
DEmekmi hala bir umut varı. Yönetim bu konuyu Beşiktaş a zarar vermeden çözüp koltuğu devretmelidir.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu an öyle bir ortam oluştu ki bu ortamı şiddetlendirecek adamların ekmeğine yağ sürüldü. Bir yer Emirhan dik duracak diyor bi yer ödeme planları konuşuluyor diyor.

Ancak 20 gündür süren bir pazarlık varsa ve buna izin verildiyse istifa etmesinler mümkünse kendilerini boğaz köprüsünden aşağı atsınlar.
Ön almaya başlamışlar bile.

Transfer bitince, dik durmadı diye Emirhan suçlanacak.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 00:58:42 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Savaş

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1553135828813086721
Gecen sene Bats'ın günlük ücreti bile bu kadar olabilir. Yada saatlik bilemedim.

Milletin 89.dakikada oyuna girip ekstra bu kadar kazandığı yerde potansiyelli oyuncuya  hak gordugumuz aylık maaşa bak.

Delirecem.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

Yarın maçta olacakları tahmin ediyorum. Emirhan oynamasa adına tehazhürwtlar yapılır. Büyük oyuncu olmamış bir çocuğu haddinden fazla ilgi olur. Belki o çocuğum geleceği bile riske atılır. Ve en kötüsüde Beşiktaş’ım bir yılı boşa geçer .! Malesef koca Ümit’lerim hiç oldular.!

Çevrimdışı tuncaboylu

emirhan kalsa bile taraftarla bağı kopar bu saatten sonra belliki bu iş bugünün olayı değil yönetim bunu basına yansımadan çözmeliydi sözleşmeli oyuncuyla kulüpden izin almadan yirmi gündür torino nasıl görüşüyor bunu izah etsinler önce transfer dönemi olması senin sözleşmeli oyuncuyla görüşme hakkı vermez
Sözleşmesinde çıkış maddesi varsa, istediği kulüple görüşür abi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün akşam bir Türk takımı ile maçımız olsa kesin iptal olmuştu. İtalyan takımı olması yönetim için kötü oldu. İşi çözebilmek için süreleri yok. Yarın tribünleri izleriz maçtan çok.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Şu an öyle bir ortam oluştu ki bu ortamı şiddetlendirecek adamların ekmeğine yağ sürüldü. Bir yer Emirhan dik duracak diyor bi yer ödeme planları konuşuluyor diyor.

Ancak 20 gündür süren bir pazarlık varsa ve buna izin verildiyse istifa etmesinler mümkünse kendilerini boğaz köprüsünden aşağı atsınlar.
izin vermeden mümkün değilki oyuncuyla görüşemez teklif götüremezler kulüpden izin istemek zorundalar sosada bizi sıkıştırıp ucuza kapatmaya uğraşıyorlardı menejerle sosanın resminin düştüğü gün istediğimiz parayı ödediler şikayet etmeyelim diye izinsiz görüştülerse torino transfer yasağı alır fifadan

Çevrimdışı 38life

sırf fo aldı diye ruizi harcadıkları gün üstlerini çizmiştim onun ayarında stoper bulamadık hetkes vidaya sallıyor ama onuda bunlar tüketti gitmesi için çok uğraştılar atiba dışında fo oyuncusu kaldımı takımda taraftar kalkanı ona dokunmalarına engel geri kalan hepsini zarar ederek gönderdik

İnanılır gibi değil gerçekten, Çebi döneminde Beşiktaş yönetimi kaç oyuncu gönderdi ve bunların kaçından para kazandı. Biri yazsın. Bir de Fikret Orman dönemine bakıp karşılaştıralım. Akıl mantık yok bu camiada gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

izin vermeden mümkün değilki oyuncuyla görüşemez teklif götüremezler kulüpden izin istemek zorundalar sosada bizi sıkıştırıp ucuza kapatmaya uğraşıyorlardı menejerle sosanın resminin düştüğü gün istediğimiz parayı ödediler şikayet etmeyelim diye izinsiz görüştülerse torino transfer yasağı alır fifadan
Serbest kalma maddesi varsa, ceza falan almazlar.

Bak Fenerbahçe'de Koreli stoper kulüp kulüp gezip gitti işte, CL maçında bile oynatamadılar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bugün akşam bir Türk takımı ile maçımız olsa kesin iptal olmuştu. İtalyan takımı olması yönetim için kötü oldu. İşi çözebilmek için süreleri yok. Yarın tribünleri izleriz maçtan çok.
Bende tribünlerin vereceği reaksiyonu merak edenlerdenim.

Çevrimiçi Necmi

Sözleşmesinde çıkış maddesi varsa, istediği kulüple görüşür abi.
sözleşmeli olduğu için izinsiz görüşemez kulüpden resmi izin isterler kulüp vermek zorunda arkadan iş çeviremezsin çıkış maddesini nerden bilecek menejerle görüşmeden fifanın kuralı net sözleşme bitimine altı ay kaldıysa teklifi kulübe bildirmeden oyuncuyla görüşürsün istemişlerdir bunlarda izni göndermişdir akıllarınada oyuncuyu bedava kaptıracakları gelmemiştir

Çevrimiçi murat

Arkadaşlar merak etmeyin, 10 yıldır görmediğimiz bir plan var bu sene kulüpte.
hekimoğlu beşiktaş jk mı olacağız?

Çevrimdışı BlackEagle16

emirhan kalsa bile taraftarla bağı kopar bu saatten sonra belliki bu iş bugünün olayı değil yönetim bunu basına yansımadan çözmeliydi sözleşmeli oyuncuyla kulüpden izin almadan yirmi gündür torino nasıl görüşüyor bunu izah etsinler önce transfer dönemi olması senin sözleşmeli oyuncuyla görüşme hakkı vermez
Kimin kime bağı kaldı abi ? Forumda düştük zaten bir hoca konusuna birbirmize şimdi bu olay sonrası herkes düştü yönetime. Malesef tüm ipler gerildi camia olarak son 10 yolun en çöküntü virajındayız. Yarın tribünde ben taraftarın bile birlik olabileceğini düşünmüyorum. Çok zor duruma düştük.

Çevrimdışı BlackEagle16

Sorsan herkes Beşiktaş sevdalısı tek paydası Beşiktaş olan bir grubun bu kadar ayrılık davranması gerçekten içeriden parçalandığımızı gösteriyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

sözleşmeli olduğu için izinsiz görüşemez kulüpden resmi izin isterler kulüp vermek zorunda arkadan iş çeviremezsin çıkış maddesini nerden bilecek menejerle görüşmeden fifanın kuralı net sözleşme bitimine altı ay kaldıysa teklifi kulübe bildirmeden oyuncuyla görüşürsün istemişlerdir bunlarda izni göndermişdir akıllarınada oyuncuyu bedava kaptıracakları gelmemiştir

PSG telefon bile etmeden Neymar'ın serbest kalma maddesini ödeyip Barcelona'dan almıştı.

Örnekler çok.

Sen şunu kanıtlarsan ceza alırlar ancak:
Oyuncu ve menajeri kulüple sözleşme yenilemeden önce Torino ile görüşüp, 4.5 milyon bonservis ödeyebileceklerini konuşmuşlardır. Sonra bizimkiler ile sözleşme yenilemişlerdir.

Buna dair bir kanıt sunarsan, bir şeyler çıkar belki.

Çevrimdışı BlackEagle16

Fanatik e röportaj verdiğine dair bir yazı düştü hiç inandırıcı olmadaysa emirhanın başkanım ne derse o diye bir sözü olduğunu girdiler.

Çevrimiçi murat

Maaşa bak... Ülkede artık bunu memurlar kazanıyor.

https://twitter.com/sakalligazeteci/status/1553123326490558465
maaş demek aylık demek.emirhana 300-400 bin aylık veriyorlarmış.ya 300 dür ya 400.bunlarda biyerlerinden uydurup yazıyorlar.itibar etmemek lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sorsan herkes Beşiktaş sevdalısı tek paydası Beşiktaş olan bir grubun bu kadar ayrılık davranması gerçekten içeriden parçalandığımızı gösteriyor.
Aslında parçalanan bir şey yok, hepimiz Beşiktaş'lıyız.

Sadece ne kadar beceriksiz bir idare altında yönetildiğimizi herkes farklı zaman diliminde farketmeye başladı.

Büyük çoğunluk bunu farkettiğinde, yine bir olacağız.

Çevrimdışı tuncaboylu

maaş demek aylık demek.emirhana 300-400 bin aylık veriyorlarmış.ya 300 dür ya 400.bunlarda biyerlerinden uydurup yazıyorlar.itibar etmemek lazım.
Yıllık 400 bin abi

Çevrimdışı autopsy

Fanatik e röportaj verdiğine dair bir yazı düştü hiç inandırıcı olmadaysa emirhanın başkanım ne derse o diye bir sözü olduğunu girdiler.

Evet iyiydi o haber, ta ki İsmail Er yazısını görene kadar.

Çevrimiçi murat

bana boş yapma bunun planla ne ilgisi var siz alkış tutarken bu nedenlerden yönetimi gömüyordum ben benim 2.5 sene önce gördüğümü bugün görüp bana laf sokma evet bir plan var takımda sistem kuruluyor ama iyi ama kötü son gün gelmesi beklenen oyunculara dua etmiyoruz bunu yönetim beceriksizliği ile mukayese ediyorsan o senin cahilliğin ben eleştirirkende överkende sallamam dansöz gibi kıvırmam lafımın arkasında olurum ve eninde sonunda söylediğim şey yaşanır sen kötü olanı arza çıkart iyi olanı tu kaka et bu beşiktaşa kötülüktür ben bunu şimdi demiyorum sizin gibi burda tek başıma ikibuçuk yıl önce söyledim o yüzden benimle konuşurken haddini bil ben doğruya doğru demekten korkmam yanlışada yanlış demekten korkmam bir insanın yanlışlarıda vardır doğrularıda vardır hep yanlış yada hep doğru yapmaz ben senin gibi burda ego kasmak için ısrarla herşeyin karşısında olmuyorum o zaman söylediğim birşey daha vardı bu yönetimi şimdi eleştiriyorum yarın siz küfrederken ben savunmak zorunda kalacağım dedim aç bak o yüzden benimle konuşurken kırk defa düşün bir kere yaz ben burdakilere hiç benzemem gözümde saygını kaybetme
sanırım senin bahsettiğin plan ile onurun bahsettiğin plan aynı şey değil.

Çevrimiçi Necmi

PSG telefon bile etmeden Neymar'ın serbest kalma maddesini ödeyip Barcelona'dan almıştı.

Örnekler çok.

Sen şunu kanıtlarsan ceza alırlar ancak:
Oyuncu ve menajeri kulüple sözleşme yenilemeden önce Torino ile görüşüp, 4.5 milyon bonservis ödeyebileceklerini konuşmuşlardır. Sonra bizimkiler ile sözleşme yenilemişlerdir.

Buna dair bir kanıt sunarsan, bir şeyler çıkar belki.
o zamanda psg nin transfer yasağı cezası alması gerektiğini söylemişlerdi ama fifa araplara göz yummuşdu ama görüşmek için kulüpden izin alıp almadıklarını bilmiyoruz vermediyse gidip fifadan alırsın izni ama görüşmenin ispatı zor bizim sosada şans olmuştu her yerde bir beşiktaşlı var ve uyanıktır taraftar gördüğü anda anlar 😂

Çevrimdışı tuncaboylu

sanırım senin bahsettiğin plan ile onurun bahsettiğin plan aynı şey değil.
Kulübün içini boşaltma planı, bu kadar zararı Aziz Yıldırım veremezdi.

O bu işe girse, "4.5 az olur, dikkat çeker" derdi.

Heriflerin Ozan Tufan'ı sattığı paraya biz Emirhan'ı kaptırdık.

Etiketler: