2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220860 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Yeni kanuna göre bir yaptırımı var mı bunun acaba? Ama bizdeki kongre de dava falan açmaz.

Kanun dışı yollarla çözülür. Çebi bir çok rezilliğe imza attı ama bu başka bir şey.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Torino rezaletin önüne geçmiş. Asrın çalımı da gelebilirmiş. Emirhan cidden Beşiktaşlı. Yöneticilerin sözleşme yenileme pozu geldi şimdi önüme. Yazık...

https://twitter.com/agacliyol_/status/1553116831849881601

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Tanıdığım bildiğim biri olduğu için dedim, Emirhan ve menajeriyle sözleşme yenileyememek delilik. İkisi de Beşiktaşlı ve gerçekten biz seviye.  :D Akıllansınlar daha iyi oldu böylesi.
Akıllansınlar derken ! Hala orada olmaya devam edebilecekler mi ? Hala buna cesaretleri varmı çok merak ediyorum. Gerçekten merak ediyorum varmı bi haberin nasıl bir hava var can şu an bu tepkiye bu kötü gidişe. Twitterda 4. Sıraya gelmiş.??
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tanıdığım bildiğim biri olduğu için dedim, Emirhan ve menajeriyle sözleşme yenileyememek delilik. İkisi de Beşiktaşlı ve gerçekten biz seviye.  :D Akıllansınlar daha iyi oldu böylesi.
Akıllanmazlar, direkt giderler. Bu ölümcül hata...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

C.K bence görevden alınır Emirhan açıklandıktan sonra. Sonra yaprak dökümü.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Suçu oyuncu ve menajerinin üstüne atıp kendilerini aklamaya çalışacaklar, taraftar ayık olsun. Diyecekler ki, "oyuncu tarafı ya 4.5 milyon serbest kalma bedeli koyarsınız ya da imza atmayız. dedi, biz de mecbur kaldık." Böyle bir bahane olamaz. Oyuncu tarafı bilmiyor mu bu çocuğa daha fazla para verecek kulübün çok rahat bulunulabileceğini? Adam gibi pazarlık yaparsanız gayet de ikna edilir. Böyle sıyrılamaz kimse bu skandalın içinden. Kaldı ki bu sözleşme daha önceden yenilenmeliydi zaten, hep söyledik. Getirdiler, Haziran ayına kadar yenilemediler.

Çevrimdışı Nazım Ar

Torino rezaletin önüne geçmiş. Asrın çalımı da gelebilirmiş. Emirhan cidden Beşiktaşlı. Yöneticilerin sözleşme yenileme pozu geldi şimdi önüme. Yazık...

https://twitter.com/agacliyol_/status/1553116831849881601

Ona da çok güvenmemek lazım Ali Koç'un italya ilişkileri çok iyi diye biliyorum Torino'nun nereden aklına gelmiş Emirhan da 20 gündür ikna turu yapıyorlarmış? ileride fb de de görebiliriz şu saatten sonra hiç bir şeye şaşırmam.

Çevrimiçi gokhans

Yarın stada insanlar maç için değil yönetimi istifaya davet için gelir. Şu haber itibariyle yönetim yok hükmündedir. Hatta neznimde, kulübü ele geçirmiş ve değerlerini satan, zarar veren paralel bir yapıdır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı blackeagle35

Ya hadi serbest kalma bedeli koyarsın. Ama bu kadar önem verilmesi gereken bir değerini ve benzer bir oyuncuyu da rakibin daha 2 3 sezon önce 15 üstüne göndermişken bu paralara vermek enayilik. Daha 1 ay önce sözleşme yeniledigin oyuncuya 4.5 m serbest kalma bedeli koymak komik. Arda'nın da benzer bi sözleşmesi olduğunu geçtiğimiz günlerde okumuştum. Sanirim 1500 dk altında süre alırsa 5m serbest kalma bedeliydi sanirim. Oyuncu kendini korumak için bu tarz bi madde isteyebilir ama bizim gibi 1 ay sonrası için böyle bir madde de konulmaz arkadaş ya. Akıl tutulması. Hadi 10 ve sonraki satıştan pay desen belki bi nebze ki o parayı koysan şu anda kimse vermez zaten.

Çevrimdışı XiaoHan

Emirhan gidişi hayırlara vesile olsun trabzonsporlu başkandan kurtulmanın anahtarı olsun yoksa tmsf loading bu beceriksizlikle uzak gözükmüyor.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

C.K bence görevden alınır Emirhan açıklandıktan sonra. Sonra yaprak dökümü.
Yönetim gider. Gerisi çalışan zaten. Valerien çıkış maddesi kaçtı? O da gider. Seçime kadar kaos olur iyice. Sezon daha kötü açılamazdı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Emirhan imza atarken resmi siteden paylaşılan fotoğrafta kimler vardı? Öyle Ceyhun Kazancı'ya faturayı kesip yönetim sıyrılamaz aradan hepsi gidecek önce Rıdvan'ı ederinden ucuza yolladık şimdide Emirhan'ı.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 00:01:41 Samet Ç ]

Çevrimdışı beno1903

Tamam belki şuan ki fiyatı 4.5m olabilir ama 4 sene imzalıyorsan bari 6m yap

Çevrimdışı tuncaboylu

Vizyoner ve her şeyi belirli bir plana göre yapan usta sportif direktörümüz, teknik direktör seçimindeki başarısını oyuncu kontratlarına da yansıtmış anladığım kadarıyla. Harikulade bir öngörü gerçekten. Vizyon budur.
Arkadaşlar merak etmeyin, 10 yıldır görmediğimiz bir plan var bu sene kulüpte.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yönetim gider. Gerisi çalışan zaten. Valerien çıkış maddesi kaçtı? O da gider. Seçime kadar kaos olur iyice. Sezon daha kötü açılamazdı.
Sezon açılmadan kapandı zaten abi .

Çevrimdışı tuncaboylu

Dilenci gibi pazarlık yaparsan oyuncularınıda sadakaya verirsin
Elindeki en değerli oyuncuya 4.5 m serbest kalma bedeli koymak 10 bin lira maaş verirsen gayet normal
Arkadaşlar merak etmeyin, bu sene kulüpte 10 yıldır görmediğimiz bir plan var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Asgari ücret verselermiş.şaşırmadım hiç.
Beşiktaş'ın her kuruşunu koruyorlar abi.

Çevrimdışı BlackEagle16

En üzüldüğüm konuda bu ortak paydası Beşiktaş olanların bulunduğu bir ortamda ben demiştim moduyla hareket edilmesi. Yapmayın bunları ya zarar gören hepimizin sevdiği Beşiktaş siz haklı çıktınızda ben oldu göğemi erdi armamız.

Çevrimiçi COB

Emirhan haberinin doğru olmamasını temenni ediyorum. Inanmak istemiyorum.

Iki gündür takım üzerinde kaos havası oluşturmak için ısmarlama haberler yapılıyor.

Şayet Emirhan bu şartlarda gittiyse, ister kendi gitsin, ister menajeri götürsün, ister yönetim satsın, Ahmet Nur Çebi o koltukta t hafta kalamaz, kalmamalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu beceremiyorlar işte neden kimse anlamıyor. İstisnasız her sözleşme yenileme süreci bir kabız. İstisnasız! Ikına ıkına ilerlemeye çalışıyorlar. Bu camia nasıl izin veriyor bu adamların göreve devam etmesine anlayamıyorum.
Çok doğru.

Emirhan'la nasıl sözleşme yenilediler diye şaşırdım, o da bugün ortaya çıktı.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 00:17:33 tuncaboylu ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Kadro üçlüye uygun değil diyorduk, şu an kadro herhangi bir taktiğe uygun değil. Yabancı sınırında elindeki en değerli iki yerliyi 10 milyondan az paraya kaybediyorsun, İstanbulspordan aldığın çocuğu alabilmek için 2m euro + yüzde bilmem kaç veriyorsun falan. Menajer 1-2 milyon indirmesin menajerlerle iş yapmayıp böyle ticaret yapacaksan menajerle çalış, elindeki adamları 15 20ye sat, 2si 3ü de menajerine kalsın yani. Akıl tutulması.

Yazıp yazıp siliyorum kadroyu nasıl toparlayacağız diye. Haziranda 10 tane yük adam gitti şimdi adam akıllı yapilaniriz diye 50 tane oyuncu izliyordum, şimdi kimi nereye koyacağız ne oynayacağız hiçbir fikrim yok. Hocayı da kendi taktiginden dörtlüye zorla çevirdiler, çok yüksek ihtimalle o da patlayacak. Negatif basmak istemiyorum ama bir sezonu daha çöpe attık gibi hissediyorum. Yabancı sınırını kaldırtın bari lobi mobi elde oynayacak Türk kalmadı yahu.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 00:26:55 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Talisca1903

eve yeni geldim tv açtım haberlere bak bu gerçek olamaz olmamalı ANÇ bu akşam nasıl yapar bilemem çocuğu ikna etmeli yoksa bunun izahı yok yazklar olsun

Çevrimdışı Orhan_

Emirhan Torinoyla görüşmeye başladıysa zaten gitmiştir. Durumu buralara getiren kimler varsa alayı yarın maça gelsin. Sonra zaten seve seve istifalarını verirler. Fikret Orman'ın tırnağı etmez bunlar.

Daha geçen gün ANÇ'nin iyi bir altyapı devraldığını konuşurken bugün nasıl devrettiğini de öğrenmiş olduk. Bir de bu çocuklar dünden bugüne olmadılar. Uzun süredir iyi bir jenerasyondan bahsediliyordu. 10 bin lira nedir ulan? Vasıfsız eleman maaşından hallice.
Gerekirse bu yönetim kendi cebinden harcayıp bu çocuğu kadroda tutacak. Artık çocuğun oluru olmazı bir kenara bu kulübün prestijiyle oynamaya hakları yok!.

Çevrimdışı sefaköykartali

Uyaranlar da varmış. Yazık göz göre göre, bağıra bağıra gelmiş...

https://twitter.com/LeBron_BJK/status/1536727363593158657
Yönetim hariç herkes olayın farkında. Bırakın kardeşim yapmayın bu işi ya, zaten seçimde de ekibin yarısı yok o gelirse biz gideriz falan çekti, belli ki başkanlık, yöneticilik size göre değil. Niyet ne kadar iyi olursa olsun, bu mevkiler size ağır geldi.

Etiketler: