2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220628 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sezgin1903

Şunu diyeyim hoca konusu Şenol hoca çalıştırdığı dönemde Beşiktaş seviye atlamış başarılı olmuştur gidişine takılanlar oldu tepeden seni isterlerse sende gitme olurmu adam devlet idaresiyle millî takıma götürüldü bunu anlamiyacak bişey yok arada geleceği zaman bunu idrak edemeyen taraftar karşıtlığı yüzünden gelemedi ve şimdi takım hocasiz değil birşeyler uyguluyor ve bizde yorumlarımızı yapıyoruz böyle devam ederse kendine yapar gider tabikide olan Beşiktaş'ımin senesine olur fazla disiplin adamı bozar nasilmi askerde bile yat yat kalk kalk farklı birşey söylendiğinde salak salak bakarsın o misal adamlar serbest vuruş kullanıyor topun önüne gecmiyorsun forvetin yanında defans Yok uyuyolar valerienden onaymi bekliyoruz alsaniza pozisyonunuzu inşallah düzelir ama bu sistem ile zor gibi

Çevrimdışı MUSTAFA_

güruhun nereye eseceği belli olmaz. belki şenol güneş gelse başkanın memleketi üzerinden konu edinilecek, top yekün ona saldırılacaktı bugünlerde.
Uztamaya gerek yok. Zaman her şeyi gösterecek zaten. İşler iyi giderse herkes susar, o zamanda biz eleştirmeye başlarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Hayır hoca açıklama yapıyor salakça sorular soruyorlar. Hocam inandığın sistem kondisyon eyvallahta bi tane organize atak göremedik sorsana adam ne diyecek
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bizim spor muhabirleri hepsi boş

Çevrimiçi Samet Demir

Şunu diyeyim hoca konusu Şenol hoca çalıştırdığı dönemde Beşiktaş seviye atlamış başarılı olmuştur gidişine takılanlar oldu tepeden seni isterlerse sende gitme olurmu adam devlet idaresiyle millî takıma götürüldü bunu anlamiyacak bişey yok arada geleceği zaman bunu idrak edemeyen taraftar karşıtlığı yüzünden gelemedi ve şimdi takım hocasiz değil birşeyler uyguluyor ve bizde yorumlarımızı yapıyoruz böyle devam ederse kendine yapar gider tabikide olan Beşiktaş'ımin senesine olur fazla disiplin adamı bozar nasilmi askerde bile yat yat kalk kalk farklı birşey söylendiğinde salak salak bakarsın o misal adamlar serbest vuruş kullanıyor topun önüne gecmiyorsun forvetin yanında defans Yok uyuyolar valerienden onaymi bekliyoruz alsaniza pozisyonunuzu inşallah düzelir ama bu sistem ile zor gibi

Devlet idaresiyle mi 3.5 milyon euroyla mı :) Elin Trabzonlusunun adını anıp durmayın bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bak işte kendi kendinizi ele veriyorsunuz. Bir HAZIRLIK MAÇında Rosier sağ stoper oynadı diye, orada 45 dk denendi diye neler neler söylenmedi daha bismillah demeden. Ama yerine 50 tane adam varken Kenanı her zaman 11 oyuncusu yapan hocayı ve geçen sene Rıdvan yerine NSakalayi oynatan hocayı bugün göreve çağırırız.

Aynen devam.

Tekrarliyorum: Komedi.
rıdvan oynayamıyordu kardeşim üst üste sakatlanıyordu hava topu yok fizik yetmiyor SY oyununda nsakala gerideki emniyet sübabıydı geriye sar aç izle kaç akını kesmiş hız ıle fiziğiyle kafa topundaki başarısıyla yok bunlar rıdvanda böylemi izliyorsun desem sana olurmu ne demek kendini ele veriyorsun ne yapmışız ele  verilecek
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 22:40:53 Talisca1903 ]

Çevrimdışı worns

Kişi kendinden bilirmiş işi. İnsanları küçümsemeden millete laf çaktırmadan yazabiliyorsan başımla beraber. Önce bir kendi mesajına bak, sana mı kaldı milletin futbol bilgisini sorgulamak? Kimsin sen? :) Ben takımla ilgili bol bol yazdım son günlerde futbola dair cevap vereceğin noktalar olursa buyursunlar.

Hayır neyin savaşını da veriyorsanız bu arada,  ben hoca gitsin falan da demiyorum. Hoca ile olmaz da demiyorum.

Hücum varyasyonumuz yok, organizasyon yok işlemiyor sistem hoca işletsin,  çözüm bulsun diyorum, bulmasın mı?

Sorun futbolcuların yetersizliği ise ellerini çabuk tutup eksik yerlere kaliteli futbolcular alsınlar diyorum, almasınlar mı?

Sağ açıkta daha etkili yıldızımız var, hava hakimiyeti olan hedef santraforumuz var bunları kullansın diyorum, kullanmasın mı?

ben senin ya da kimsenin futbol bilgisini alıntı yaparak sorgulamadım, daha sezon başında takımı yere gömmeye çalışan ve henüz yeterli doneye sahip olmadan yıkıcı bir tarz kullanan insanları görmek de bir reaksiyon yaratır, asıl bu olmasaydı bu platform çok garip olurdu. hoca gitsin demiyormuşsun mesela ne güzel, zaten senin saldırmaya kalktığın "profesyonel" kelimesi kendim için değil profesyonel karar alıcılar için kullanılmıştı. zaten karar verecek onlar ve onlar sezonun bu anında takımı yargılayıp karar vermezler denilmişti. anlamadığını söyledim ya açıkça burada göstermişsin.

bak geçen gün tartışmayı uzatmayalım dedik, hatalı olduğunu bile kabul etmemene rağmen cevap yazmadım, uzatmadım. ha hangi mesajımı kastediyorsan, onunla ilgili bir derdin varsa, yaz tartışalım sorun değil. ama öyle benim kullandığım kelime üzerinden hem de biraz kaçak güreşerek laf çarpayım geçeyim, hoş olmuyor. frekanslarımız uymuyorsa da görmeden geçebilirsin, dikkate almazsın sorun değil. kişiselleştirmeye gerek yok meseleleri geçen gün de söylemiştim. uzatmayayım burada bırakıyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ya hoca eleştirilir takım eleştirilir ama ben art niyet görüyorum. Beşiktaş’ın kaosa girmesini isteenlere çanak tutuluyor istenmeden. Bi takım dinlensin. Bi rutine binsin çok acele hocayı yıpratma çalışmaları var.

Çevrimdışı BlackEagle16

rıdvan oynayamıyordu kardeşim üst üste sakatlanıyordu hava topu yok fizik yetmiyor SY oyununda nsakala gerideki emniyet sübabıydı geriye sar aç izle kaç akını kesmiş hız ıle fiziğiyle kafa topundaki başarısıyla yok bunlar rıdvanda
Haydaaaaa N sakala boşta abi yarın gelsin başlasın madem.

Çevrimiçi Mehmet57

Milli takimin 10-15 senedeki en iyi jenerasyonunu milattan onceki oyun felsefesiyle rezil eden Senol hocadan mi bahsediyorsunuz?

Senol Gunes, Fatih Terim ve benzer hocalarin tarihi doldu gecti. Modern futbola ayak uydurabilen oyun anlayisi yok, geride kaldilar.

Çevrimdışı BlackEagle16

Milli takimin 10-15 senedeki en iyi jenerasyonunu milattan onceki oyun felsefesiyle rezil eden Senol hocadan mi bahsediyorsunuz?

Senol Gunes, Fatih Terim ve benzer hocalarin tarihi doldu gecti. Modern futbola ayak uydurabilen oyun anlayisi yok, geride kaldilar.
Olurmu abi yapma daha geri gelecekler çok güçlü gelecekler. Nerede kalmıştık derler. Biz kavgayı seviyoruz futbolu değil

Çevrimdışı KadirA

Deme öyle, onlar bugün gelse 20 puan farkla şampiyon yapar, hazırlık maçlarını da uça uça hepsini 4 farkla kazanmıştık.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bakın hocayı eleştiririz. Burası Beşiktaş hoca kimsenin babasının oğlu değil. Amaaaa bi takımı görelim yapmayın abiler.

Çevrimdışı KadirA

rıdvan oynayamıyordu kardeşim üst üste sakatlanıyordu hava topu yok fizik yetmiyor SY oyununda nsakala gerideki emniyet sübabıydı geriye sar aç izle kaç akını kesmiş hız ıle fiziğiyle kafa topundaki başarısıyla yok bunlar rıdvanda böylemi izliyorsun desem sana olurmu ne demek kendini ele veriyorsun ne yapmışız ele  verilecek

Aynen o yüzden tam 6 ay sonrasında NSakala takım bulamıyor, UEFA kupasının iki finalisti de Rıdvan’ı istedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bak işte kendi kendinizi ele veriyorsunuz. Bir HAZIRLIK MAÇında Rosier sağ stoper oynadı diye, orada 45 dk denendi diye neler neler söylenmedi daha bismillah demeden. Ama yerine 50 tane adam varken Kenanı her zaman 11 oyuncusu yapan hocayı ve geçen sene Rıdvan yerine NSakalayi oynatan hocayı bugün göreve çağırırız.

Aynen devam.

Tekrarliyorum: Komedi.
Ortada komik olan bir şey yok, takım son hazırlık maçında rezalet bir futbol oynuyor.

Şu takımın nasıl bir hücum organizasyonu var, ben anlamadım.

Ha futboldan anlamadığım için anlamamış da olabilirim. Sonuçta futbolu sadece 35 senedir takip ediyorum ve ilk defa tek bir hücum organizasyonu olmayan bir takım gördüm.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 22:48:56 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

İsmael hocayı ölümüne savunanlara soruyorum
burada oyunsan ve sistemin takımın hazır olmadığını eleştirirken ve kimse Şenol gelsin demiyorken neden Şenolu kullanıyorsunuz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Haydaaaaa N sakala boşta abi yarın gelsin başlasın madem.
okuduğundan alnadığın bumu yani kardeşim adamın maaş bütçesiyle aldığın solbekin bu diğeri altyapıdan rıdvan ben diyorumki biz oyunu hep ilerde oynamaya çalıştık geri dönüşerde atakları ilk sonlandıran adam hızı fizik kalitesi ve hava topundaki üstünlüğüyle skala rıdvanda yok bunlar geri dönüşler isıkıntılı hava topu alamıyor üstelik üst üste 2 maç kaldıramıyor sakatlanıyor baldırını tuta tuta çıkıyor görmedik mi yahu hocanın bu tercihi doğru
aynen Welide olduğu gibi ilk toplara basan kazanan atakları sonlandıran mükemmel bir rol oyuncusuydu işini de mükemmel yaptı gel gör ki onu da beğenmez bizim taraftar

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Biz ismael gitsin Şenol gelsin demiyoruz demagoji yapmayın boşuna burası Beşiktaş transferler sana erkenden verilip sana şans verildiyse onu en iyi şekilde değerlendirmek zorundasın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı DieForYou1903

Maç özetine baktım tekrardan attığımız golü welintonun müthiş ilk kontrolü sonrası ileriye ölçüp biçip attığı uzun top sonrası ve rakibin bu uzun topa şaşıp kalması dona kalması mulekanın araya girip golü atması başka da pozisyon yok kapattım sonra.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 22:52:13 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

İsmael hocayı ölümüne savunanlara soruyorum
burada oyunsan ve sistemin takımın hazır olmadığını eleştirirken ve kimse Şenol gelsin demiyorken neden Şenolu kullanıyorsunuz
çünkü Valerien savunmuyorlar Şenol Güneş gelmesin savunuyorlar bunun içinde Valerien başarısız olmuş olmamış önemli değil Beşiktaş yenilse de öenmli değil yeterki Şenol Güneş gelmesin

Çevrimdışı KadirA

Ortada komik olan bir şey yok, takım son hazırlık maçında rezalet bir futbol oynuyor.

Şu takımın nasıl bir hücum organizasyonu var, ben anlamadım.

Ha futboldan anlamadığım için anlamamış da olabilirim. Sonuçta sadece 35 senedir futbolcu takip ediyorum ve ilk defa tek bir hücum organizasyonu olmayan bir takımı ilk kez gördüm.

Az maç izlemişsin demek ki. Hiç hücum yapamayan takım mı yok, şutsuz maç bitiren, boşver başka takımları, Beşiktaş’ın bile kaç tane vardır.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hemen şimdiden ağlamaya başlamışlar ismael hocamı gönderip şenolu getirecek diyenler türedi sizin inadınıza bizz polyanna olmayacağız gördüğünüzü söyleyeceğiz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

çünkü Valerien savunmuyorlar Şenol Güneş gelmesin savunuyorlar bunun içinde Valerien başarısız olmuş olmamış önemli değil Beşiktaş yenilse de öenmli değil yeterki Şenol Güneş gelmesin
aynen öyle normal bir şekilde eleştiri yapıyoruz biz Şenol Güneşi istiyoruz oluyoruz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı KadirA

Biz ismael gitsin Şenol gelsin demiyoruz demagoji yapmayın boşuna burası Beşiktaş transferler sana erkenden verilip sana şans verildiyse onu en iyi şekilde değerlendirmek zorundasın

Valerian’ıölümüne savunan bir tane adam yok şurada. Bu forumun biraz dışına çıkınca görürsün Sergen’i ve Şenol’u.

Burada savunulan şey, daha bunlar hazırlık maçıyken, daha resmi maçımız yokken, ortaya koyulan algı, şu Valerien’a yapılan algı, ŞL de sıfır çektiğimiz maçların arkasında Sergen’e yapılmadı. Bu kadar kör olmayın.

Çevrimdışı Talisca1903

Aynen o yüzden tam 6 ay sonrasında NSakala takım bulamıyor, UEFA kupasının iki finalisti de Rıdvan’ı istedi.
okuduğunu anlamıyorsun kardeşim skala iyi demedim elinde o gün 2 oyuncun var hocanın verdiği bir görev var biri bunu yapıyor diğeri yapamıyor yapamayanı oynatmamasından daha doğal ne var

Etiketler: