2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220826 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

ne yapalım hiç birşey görmedik futbol adına gördük mü diyelim
Geçen senelerde de görmedik Mesela :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Biz şuan 5-2-1-2 oynuyoruz abi. Bize 1 tane stoper, 1 de sol bek lazım en acilinden. Bizim büyük takım olarak 1-2-4-1-2 gibi oynamamız gerekiyor

weli montero saiss emrecan nejip berkayda var etti6 7, alacaz

Çevrimiçi Samet Demir

weli montero saiss emrecan nejip berkayda var etti6 7, alacaz
Bu adamlarla 4 lü de oynasan dsğişen birşey olmaz ilk pozisyonun gol olur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Bu adamlarla 4 lü de oynasan dsğişen birşey olmaz ilk pozisyonun gol olur.

bu adama uyup stoper felan almasınlar orta saha alsınlar nasıl olsa er geç  gidecek bu  yeni gelen orta sahasız kalmasın zilyon tane stoper oldu yeter

Çevrimiçi Samet Demir

bu adama uyup stoper felan almasınlar orta saha alsınlar nasıl olsa er geç  gidecek bu  yeni gelen orta sahasız kalmasın zilyon tane stoper oldu yeter
Abi o zaman orta sahayada gerek yok.
Gedson, salih, atiba, josef gelecek, emirhan var, kartal kayra var. 6-7 tane oldu bile.

Çevrimdışı Talisca1903

Abi o zaman orta sahayada gerek yok.
Gedson, salih, atiba, josef gelecek, emirhan var, kartal kayra var. 6-7 tane oldu bile.

ben ısrarla orta saha diyorum siz stoper kanat bek salihi siz diyorsunuz var diye kampat şöyle iyi böyle iyi benim salih yok hükmünde hatta alanyaya tayfur takasına veririrm gitsin josef sakat elde var gedson atiba kartal emirhan 3 kişilik yere 4 oyuncu yetmez 6 gerek sende biliyorsun 4 lüde 2 stoper var yedekli 4 artı nejip yeterli matematik biliyoruz ben 3 lü oynamam bu oyuncularla raşit rosier josef gedson almayacaksın o zaman

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hala Valerien İsmail fanı olduğumuzu falan düşünenler var. Yok böyle bir şey. Zamana ihtiyacımız var diyoruz net eleştiriler  yapmak kesin yargılara varmak için. Kestirip atmak kolay yol. Avcı'nın defansta top çeviren takımına, Sergen'in geçen seneki rezil futboluna bile kaç hafta olacak denilip katlanıldı. Şimdi birden ne değişti de daha transfler bitmemiş, kendi kurduğu kadro ile oyanamamış bir hoca için kesin yargılara varabiliyoruz? Eleştirmeyin, X biri gelmesini desteklemeyin demiyorum. Yine yapın bunları ama acele etmeyin. Zaten acele etmenizde bir şey değiştirmeyecek. Yarın hocayı kovduk demeyecek kimse.

Şenol Güneş bu kadroyu uçurur diyenlere de şöyle diyeyim: Şenol hoca bu kadroyu kuramazdı. Sabredin o sevmediğiniz Valerien sizin hocanız için başladığı kadro planlaması işini bitirsin. Yoksa yine Volkanlar, Kenanlar, prensler gelir futbola küsersiniz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol bek mevkisini baştan kuracağız anlaşılan. Bu bölgede o  kadar oyuncu denememizden belliydi bir şeyler olduğu zaten.

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1551998948209991682

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

sezona girmedikki daha sorun orda uzun zamandır ilk defa hazırlık maçları yayınlandı insanlar geçmişde bütün hazırlık maçlarını takip etmiş gibi davranıyor şenolun hazırlık maçlarında galibiyet falan alamazdık hemde berbat takımlarla oynardık kulüp hata etti hem hazır olmayan takımın karşısına güçlü hazır takımlar çıkardı hem bu kadar eksik ve alt yapı denenen maçları canlı yayınlattı
Hazırlık maçlarının geçmişden farkı yok hiç bir zaman ligde oynayacağımız oyunu göremeyiz zaten amaçta bu değildir yükleme yapabilirsen başarıdır birde oyuncuların alışma süreci geçiştirilir bu gece bütün oyuncular sinirliydi ben onu çözemedim

Oyuncular, çabalamalarına rağmen takım oyununda bir şeylerin istedikleri gibi gitmediğini düşünüyor/algılıyor;

koşuyorlar, basıyorlar, deniyorlar çok da efor sarf ediyorlar ama yine de bir kopukluk varmış, istenilen oyun bir türlü olmuyor/oturmuyor/kurulamıyor gibi durumun içinde kendilerini buluyorlar/görüyorlar.

Bu da onları sanki bir 'çaresizlik' içine itiyor - 'ne yapsak olmuyor' gibisinden - bir güvensizlik, önünü görememe gibi duygular içine giriyorlar ki

yorulduklarından dolayı da bu içindeki 'negatif birikim' dışa 'sinirli' olarak yansıyor bir şekilde.

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Talisca1903

Hala Valerien İsmail fanı olduğumuzu falan düşünenler var. Yok böyle bir şey. Zamana ihtiyacımız var diyoruz net eleştiriler  yapmak kesin yargılara varmak için. Kestirip atmak kolay yol. Avcı'nın defansta top çeviren takımına, Sergen'in geçen seneki rezil futboluna bile kaç hafta olacak denilip katlanıldı. Şimdi birden ne değişti de daha transfler bitmemiş, kendi kurduğu kadro ile oyanamamış bir hoca için kesin yargılara varabiliyoruz? Eleştirmeyin, X biri gelmesini desteklemeyin demiyorum. Yine yapın bunları ama acele etmeyin. Zaten acele etmenizde bir şey değiştirmeyecek. Yarın hocayı kovduk demeyecek kimse.

Şenol Güneş bu kadroyu uçurur diyenlere de şöyle diyeyim: Şenol hoca bu kadroyu kuramazdı. Sabredin o sevmediğiniz Valerien sizin hocanız için başladığı kadro planlaması işini bitirsin. Yoksa yine Volkanlar, Kenanlar, prensler gelir futbola küsersiniz.
gerek yok yapmasın transfer stoper doldurup duruyor birde bunları göndermesi var TR nin yıldızı Raşiti futbola küstürdü ligin en iyi lberosu josef oynamayacak rosier kayış atacak gedsonu yarın yuhalattırracak daha hala orta sahadaki sorunu görmüyor ihtiyaç yokmuş çünkü orta sahada bir planı yok sadece rakibi karşıla forvete şişirilenlerden dönenlere bas taktik bu

Çevrimdışı Talisca1903

Sol bek mevkisini baştan kuracağız anlaşılan. Bu bölgede o  kadar oyuncu denememizden belliydi bir şeyler olduğu zaten.

milli takım bekini tu kaka ettik bakalım sıra kimde

Çevrimiçi mayguntr

4'lu sistemi bile oturtmak zaman aliyor kadro yeniyse, 3'lunun daha cok cok zamani var.

Kimse farkinda degil gibi konusuyor ama ileri 5li ilk defa beraber oynuyor, sadece Ghezzal gecen seneden kalma.

As stoperlerin biri daha oynamadi, Sol kanat bekin yok. Bu sistemde kanat-beklerin islemiyorsa ortaya sikisirsin, ne top yapabilirsin ne top kazanabilirsin.
Sagda Rosier cok dengesiz, solda ne ofans de defans katkisi verebilen Umut/Boyd oynadi. Yonetimin acilen orayi iki transferle bitirmesi lazim, yoksa cok erkenden havluyu atariz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

milli takım bekini tu kaka ettik bakalım sıra kimde
Milli takım bekliği mi kaldı Şenol Güneş bıraktıktan sonra. O bölgeye oyuncu devşirip durdu başka bölgelerden milli takım. Burada Rıdvan niye oynatılmıyor, hatta milli takıma çağrılmıyor diye konuşmadık mı? Umut Meraş yetersiz bulunmuyor muydu hücum için. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta defansif açıdan da sıkıntıları konuşuldu burada. 3lü ile 4lü ile de alakası yok bunun. Sadece 3lü sistem defolarını biraz daha fazla gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Milli takım bekliği mi kaldı Şenol Güneş bıraktıktan sonra. O bölgeye oyuncu devşirip durdu başka bölgelerden milli takım. Burada Rıdvan niye oynatılmıyor, hatta milli takıma çağrılmıyor diye konuşmadık mı? Umut Meraş yetersiz bulunmuyor muydu hücum için. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta defansif açıdan da sıkıntıları konuşuldu burada. 3lü ile 4lü ile de alakası yok bunun. Sadece 3lü sistem defolarını biraz daha fazla gösteriyor.
ben olsam göndermem nasıl olsa gidecek bir hoca için yerli sol bekimi bedavaya bırakmam yerine kim gelecek adrianomu

Çevrimdışı MUSTAFA_

4'lu sistemi bile oturtmak zaman aliyor kadro yeniyse, 3'lunun daha cok cok zamani var.

Kimse farkinda degil gibi konusuyor ama ileri 5li ilk defa beraber oynuyor, sadece Ghezzal gecen seneden kalma.

As stoperlerin biri daha oynamadi, Sol kanat bekin yok. Bu sistemde kanat-beklerin islemiyorsa ortaya sikisirsin, ne top yapabilirsin ne top kazanabilirsin.
Sagda Rosier cok dengesiz, solda ne ofans de defans katkisi verebilen Umut/Boyd oynadi. Yonetimin acilen orayi iki transferle bitirmesi lazim, yoksa cok erkenden havluyu atariz.
Kağıt üstüne bakıp bu bahsettin doneleri unutuyoruz. Zaman konusuna gelince zamanımız yok. Maksimum 5 hafta dayanır bu basın ve taraftar kombinasyonu ile. Maksimum 10 hafta verirler. Umarım Beşiktaş icin hayırlısı olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben olsam göndermem nasıl olsa gidecek bir hoca için yerli sol bekimi bedavaya bırakmam yerine kim gelecek adrianomu
Yerli olur yabancı olur. Yetersiz ise kim olursa olsun gönderilebilir. Sırf pasoportundan dolayı bir oyuncuyu takımda tutma lüksümüz yok. Zaten yabancı kuralının saçmalığı da bu. Sırf pasoportu var diye vasat oyuncuya mahkum oluyoruz. Oyuncu iyiyse oynar. İyi olan oynamalı. Yabancı kuralı için tercih edeceğimiz yerliler üst düzey yada yüksek potansiyelli olmalı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

hayatımda gördüğüm en inatçı hoca 150 maç yaptım 3 lü diyor bizde de bir 12 maçı var başarın yok bu neyin inadı başarısızlıkta istikrar kazanmış sol beki yokmuş samet aybaba hasan türk gökhan süzenlerle bile taş gibi top oynatıyordu Başkanın yerinde olsam hemen yarın ilk maça kalmadan gönderirim yeni geln hoca en azından fener maçına kadar lig maçlarıyla takımı hazırlayabilsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

hayatımda gördüğüm en inatçı hoca 150 maç yaptım 3 lü diyor bizde de bir 12 maçı var başarın yok bu neyin inadı başarısızlıkta istikrar kazanmış sol beki yokmuş samet aybaba hasan türk gökhan süzenlerle bile taş gibi top oynatıyordu Başkanın yerinde olsam hemen yarın ilk maça kalmadan gönderirim yeni geln hoca en azından fener maçına kadar lig maçlarıyla takımı hazırlayabilsin
Bu dediğin FM'de bile olmuyor. İlk 5 maç görürüz en az hocayı :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Unnamed

Boyd ve Salih gibi ne yaptığını bilmeyen adamların varsa forvette Ibra olsa ne olur olmasa ne olur. Bu arada Weghorst'u hazırlık döneminde hiç beğenmedim.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu dediğin FM'de bile olmuyor. İlk 5 maç görürüz en az hocayı :)
Allah korusun ondan sonra Ghezzaldan birşey bekleme takımın yıldızını futbola küstürecek yeni gelen hocanın birde bunlrla uğraşması gerekecek

Gerçeklerin er geç ortaya çıkması gibi bir huyu vardır gerçek şu ki Valerien koca Beşiktaşa hoca olabilecek yetenekte biri değil bunu geldiğinden beri ısrarla gösteriyor görmek isteyene ve illaki başarısız olup gidecek biz kaybettiğimiz sezonla kalacağız

iyi geceler

Çevrimdışı tuncaboylu

Merak etme, bulurlar bir Bangladeş'li

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sezon bittiğinde ve 15 oyuncu ayrıldığında, kağıt üstünde transfer gerektirmeyen tek bölge sol kanat bek bölgesiydi.

İki yerli oyuncu vardı o bölgede. Birini sattılar, birini yollamaya çalışıyorlar.

Şimdi belki 2 yabancı hakkımızı o bölgeye kullanmak zorunda kalacağız. Yabancı durumu böyleyken, aynı günlerde alt ligdeki Bandırmaspor'dan yabancı forvet getirmekle uğraşıyoruz.

4'lüye dönsek bile, elimizde bir tane sol bek kalmadı. Haftaya lig başlıyor, sol bekimiz Tyler Boyd.

Hoca gitsin diyenler, ya asıl suçlunun kim olduğunu ya göremiyor, ya da bilinçli olarak hedef saptırıyor.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2022, 01:23:02 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Talisca1903

Geçen sezon bittiğinde ve 15 oyuncu ayrıldığında, kağıt üstünde transfer gerektirmeyen tek bölge sol kanat bek bölgesiydi.

İki yerli oyuncu vardı o bölgede. Birini sattılar, birini yollamaya çalışıyorlar.

Şimdi belki 2 yabancı hakkımızı o bölgeye kullanmak zorunda kalacağız. Yabancı durumu böyleyken, aynı günlerde alt ligdeki Bandırmaspor'dan yabancı forvet getirmekle uğraşıyoruz.

4'lüye dönsek bile, elimizde bir tane sol bek kalmadı. Haftaya lig başlıyor, sol bekimiz Tyler Boyd.

Hoca gitsin diyenler, ya asıl suçlunun kim olduğunu ya göremiyor, ya da bilinçli olarak hedef saptırıyor.
hoca direk gitsin yarın takımın en iyi oyuncularını perte çıkartan adam şut çekemiyor takım tek orta yapabildik maç boyunca onuda nejip yaptı bak tek orta diyorum tarih yazmaz geçen seneki rezil sezonda bile bu kadar hücüm edemeyen takımyoktu, orta ilideki gedson ve salihe  karşısında hep bir fazla oyuncuyla öyle basıyorlarki gedson kaç top kaybı yaptı ben sayamadım salih out daha iyisini koysanda olacak değişecek bir şey yok weghorst kafa topu vurdumu hatırlayan varmı saçı bozulmadı yahu ghezzalın ayağına 20 kere değmemiştir top
boyda güveniyor denemeler yapıyor sağ bek sol bek yahu badra cisse denese en azından bir şe görmee çalışıyor derim boydu deneyen hoca bilemedim izlemiyormusun idmenda adamı adamın en iyi mevkisi transfrdekibir miktar paranın üstü gönder gitsin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bir yola çıkmaya karar vermiş. Planlamasını yapmış. Şu ana kadar planlamaya uygun hareket ediyor. Başarılı olurlarsa Beşiktaş çok kazançlı olacak. Başarısız olurlarsa bir sene daha çöpe atılmış olarak gidecekler. Yönetimi en çok eleştirenlerden birisi olarak en azından ilk geldiklerinde söylediklerini yaptıkları ve sözlerinin altını doldurdukları için saygı duyuyorum. Ama söylemlerine ve tavırlarını tasvip etmiyorum. Tabi orası ayrı.

Yönetimin yalakası olarak görülen kişiler de Valerien'i eleştiriyor deyim gerisini sen anla :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: