Kişi kendinden bilirmiş işi. İnsanları küçümsemeden millete laf çaktırmadan yazabiliyorsan başımla beraber. Önce bir kendi mesajına bak, sana mı kaldı milletin futbol bilgisini sorgulamak? Kimsin sen?
Ben takımla ilgili bol bol yazdım son günlerde futbola dair cevap vereceğin noktalar olursa buyursunlar.
Hayır neyin savaşını da veriyorsanız bu arada, ben hoca gitsin falan da demiyorum. Hoca ile olmaz da demiyorum.
Hücum varyasyonumuz yok, organizasyon yok işlemiyor sistem hoca işletsin, çözüm bulsun diyorum, bulmasın mı?
Sorun futbolcuların yetersizliği ise ellerini çabuk tutup eksik yerlere kaliteli futbolcular alsınlar diyorum, almasınlar mı?
Sağ açıkta daha etkili yıldızımız var, hava hakimiyeti olan hedef santraforumuz var bunları kullansın diyorum, kullanmasın mı?
ben senin ya da kimsenin futbol bilgisini alıntı yaparak sorgulamadım, daha sezon başında takımı yere gömmeye çalışan ve henüz yeterli doneye sahip olmadan yıkıcı bir tarz kullanan insanları görmek de bir reaksiyon yaratır, asıl bu olmasaydı bu platform çok garip olurdu. hoca gitsin demiyormuşsun mesela ne güzel, zaten senin saldırmaya kalktığın "profesyonel" kelimesi kendim için değil profesyonel karar alıcılar için kullanılmıştı. zaten karar verecek onlar ve onlar sezonun bu anında takımı yargılayıp karar vermezler denilmişti. anlamadığını söyledim ya açıkça burada göstermişsin.
bak geçen gün tartışmayı uzatmayalım dedik, hatalı olduğunu bile kabul etmemene rağmen cevap yazmadım, uzatmadım. ha hangi mesajımı kastediyorsan, onunla ilgili bir derdin varsa, yaz tartışalım sorun değil. ama öyle benim kullandığım kelime üzerinden hem de biraz kaçak güreşerek laf çarpayım geçeyim, hoş olmuyor. frekanslarımız uymuyorsa da görmeden geçebilirsin, dikkate almazsın sorun değil. kişiselleştirmeye gerek yok meseleleri geçen gün de söylemiştim. uzatmayayım burada bırakıyorum.