2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1222299 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Konuş abi savun Şenol hocayı yedirme. Çünkü onun yeri hazırlanıyor görüyorum hissediyorum.
kardeşim gelmesin Şenol Güneş vallahi billahi gelmesin çünkü adım gibi eminim gelirse Şampiyon yapacak bu takımı ondan sonrada Valerien İsmaelin mirasını yedi diyeceksiniz ne yapsa olmayacak
mirasta miras olsa direk reddi miras yapılacak durumda iflas etmiş durumda takım

Çevrimdışı DieForYou1903

Hazırlık maçı skorları birdenbire çok önemli oldu. Kupa falan kaybettik de haberimiz yok.

Kimse maçı kaybettik diye kızmıyor ki bakış açınız yanlış.4 maç oldu herhangi olumlu bir şey göremedik diye kızıyor.Siz ne gördünüz bizim göremediğimiz varsa bizim bir ayıbımız özür dileyelim.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı KadirA

Avrupa'da PAOK ve Rio Ave'den fark yiyip birşey demeyen, ama burada hazırlık maçlarının hemen arkasından hocayı bitirmeye çalışan bir güruh var. O kadar komik ki. CL'de gol atamayan, tarihimizin en büyük rezilliğini yaşatan, lige ambargo koyabilecek kadroyu 10.sıraya düşüren hocanın evine kadar yürüldü. Aynen siz futboldan anlıyorsunuz, Valerien Ismael ile ekibi anlamıyor. Daha kendi kadrosuyla resmi maça çıkmayan hocaya kötü demek de yanlış anlamayın, akıl işi değil. Hele bir de istifa diyen var, Sergen Yalçın gelsin diyen var, daha da kötüsü, Şenol Güneş gelsin diyen var. Tek kelimeyle: Komedi.

Çevrimdışı BlackEagle16

Kötü oyunu eleştiriyoruz diye hoca düşmanı ilan ediliyoruz.

Hocanın arkasında duracak dirayette bir yönetim varsa, 2 sene de sabredelim.

Biz iki sene ikinci olmasına rağmen Milne ile 3. sene devam eden Seba ile büyüdük.

Genç bir iskelet ve inandığı bir sisteme sadık hoca ile uzun vadeli bir planlama var mı? O zaman sesimizi keser, otururuz. Ama herkes biliyor ki, 8 haftada liderin 10 puan arkasına düşersek, yönetim bu hocayı kovar.
Kovmayın ne yapsın biz yönetimide yeriz. Kaldıki Beşiktaş ilk defa bu kadar sistemli erken transfer yapmışken.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı DieForYou1903

Oyuncular mı kötü sistem mi kötü ?

Çevrimdışı BlackEagle16

Avrupa'da PAOK ve Rio Ave'den fark yiyip birşey demeyen, ama burada hazırlık maçlarının hemen arkasından hocayı bitirmeye çalışan bir güruh var. O kadar komik ki. CL'de gol atamayan, tarihimizin en büyük rezilliğini yaşatan, lige ambargo koyabilecek kadroyu 10.sıraya düşüren hocanın evine kadar yürüldü. Aynen siz futboldan anlıyorsunuz, Valerien Ismael ile ekibi anlamıyor. Daha kendi kadrosuyla resmi maça çıkmayan hocaya kötü demek de yanlış anlamayın, akıl işi değil. Hele bir de istifa diyen var, Sergen Yalçın gelsin diyen var, daha da kötüsü, Şenol Güneş gelsin diyen var. Tek kelimeyle: Komedi.
Gerçekten kahroldum üzüldüm. Ama şunu gördüm Türkiye’de yabancı bir hocanın başarılı olma şansı sıfır. Net sıfır. Gündelik top oynucak boğuşacak günü kurtaracak. En sonunda şampiyon olursa alkışlanacak olamazsa yine aynı yolu izleyecek adamlar lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kimse maçı kaybettik diye kızmıyor ki bakış açınız yanlış.4 maç oldu herhangi olumlu bir şey göremedik diye kızıyor.Siz ne gördünüz bizim göremediğimiz varsa bizim bir ayıbımız özür dileyelim.
Ben ne hazırlık dönemleri gördüm. Sezona hiç taraftar yüzünden bu kadar handikaplı başladığımız bir sezon hatırlamıyorum. Yarın iki iyi skordan sonra yine sesler kesilecek. O zaman bugün konuşulanlar unutulacak mı? Değişim zordur. Umarım başarıyı yakalarız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

saydığın hocaların ikiside Beşiktaş'a 3 sampiyonluk yaşattı onlara bu sekilde itaaf etmen saçma
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle16

kardeşim gelmesin Şenol Güneş vallahi billahi gelmesin çünkü adım gibi eminim gelirse Şampiyon yapacak bu takımı ondan sonrada Valerien İsmaelin mirasını yedi diyeceksiniz ne yapsa olmayacak
mirasta miras olsa direk reddi miras yapılacak durumda iflas etmiş durumda takım
O kadar eminsin şampiyon yaracağından

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben yeniliklere açık bir insanım klasik formasyonlardansa 3-5-2 beni çok heycanlandırmıştı ama..Bugün itibarıyla valerian ismael bir destekçisini kaybetti.. Gerçekten ben bu kadroda hiç ışık görmüyorum ne ofansif ne defansif hiç iyi bir izlenim yok daha kötüsü gelecek adına bi parıltı da yok.. baktığın zaman kalabalık orta saha oynuyoruz ama kaç maçtır 5 pas üst üste yaptığımızı hatırlamıyorum,set hücumu zaten hak getire
Kontra atağa uygun oyuncularımız da yok.. neresinden tutsan elinde kalıyor. Ve en kötüsü bence futbolcular bile bu sistemden bişey olmayacağının farkında gibi oynuyor..
Abi, kafandaki sisteme göre kadro kuracak bütçen yoksa, kadrona göre sistem yaparsın.

Lucescu 3. hazırlık maçında Zago-Ronaldo ikilisi ile 4'lü oynarsa kevgire döneceğini gördü. Sistemi değiştirip, 3-5-2 ile puan rekorunu kırarak şampiyon oldu.

Bu kadroda 3-5-2 oynaman için 2 net stoper ve bir sol kanat alman lazım. Garanti adam alacaksan, bunların toplam maliyeti en az 10 milyon Euro.

Kimse farkında değil ve bahsi geçmiyor, ama bu sene şu ana kadar 16 milyon Euro bonservis ödedik.

Bu harcanan paraya rağmen ortadaki sin hazırlık maçındaki futbol da bu.
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 22:25:49 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Talisca1903

kardeş o kadroda sağbek lens oynuyordu raşit abou rosier gelmemişti bile 12-13 kişiyle forvetsiz şampiyon yaptı SY gelsin diyen yok aldığı şampiyonluk mucize hakkını verelim
Valeriene Rosier&ghezzal sağ kanadı 3 golcu 2 stoper gedson şimdiden verdik SY yada Şenol Güneş kamplarında ben böyle bir şey hatırlamıyorum son gün iniyordu forvet

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Riza Calimbay gelsin diyen de var. Hepimizin vizyonu ve futbol bilgisi bir degil iste. Onu bunu anlamam 10. haftaya kadar sabrederim, havlu atarsak da gidecek tabii ki babamizin oglu degil. Burasi Besiktas basarisiz olan gider.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ben ne hazırlık dönemleri gördüm. Sezona hiç taraftar yüzünden bu kadar handikaplı başladığımız bir sezon hatırlamıyorum. Yarın iki iyi skordan sonra yine sesler kesilecek. O zaman bugün konuşulanlar unutulacak mı? Değişim zordur. Umarım başarıyı yakalarız.
Beşiktaş camiasında müthiş bir saldırganlık hakim oldu hoşgörü azalıyor gitgide belki bende buna ayak uyduranlardanım. Ama ne olursa olsun bu kadar kötü girilen sezon bende hatırlamıyorum. Müthiş bir sessiz çığlık var geleni ilk maç yenildiğimizde ortalık yangın yeri olur. Birazda başkanın demeçleri bunda etkili ya patlayacağız ya şampiyon olacağız. Bu açıklamayla patlama taraftarı çoğaldı.

Çevrimdışı worns

henüz bu kavgalar için çok erken bence arkadaşlar. bence takıma bu kadar fokuslanmayın, sezonun bu anında. henüz kesin yargılara varmaya da çalışmayın. bakalım daha ciddi, ayakları yere basan değerlendirmeler yapabileceğimiz günler gelecek. zaten bugün söylenilenlerin önemli kısmı da unutulup gidecekler.

Çevrimdışı Talisca1903

O kadar eminsin şampiyon yaracağından
evet son haftaya kadar kovalar en azından

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yarın Şenol Güneş gelse Ersun Yanal'ın ikinci FB döneminden farklı olacağının garantisi var mı? Önümüzde örnek de var. Bu kadar emin olamazsın.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DieForYou1903

Ben FEDA döneminde bile böyle kötü Beşiktaş görmedim.Rastgele şansa bala alınacak bir galibiyet beni mutlu etmez açıkcası.

Çevrimdışı Nazım Ar

senin hocam kusura bakma da takımla bile ilgili bir şey yazma derdin yok. şurada aklınca bana saldırmaya kalkmışsın ama yazdığımı bile anlamamışsın. ben senin bu saldırı çabana da sinirlenmem rahat ol, niye kızgın olduğunu da biliyorum geçen gün yanlış aktardığın bir şeyi düzelttim, onu da kabullenemedin, takıldın durdun. :) şu yazdıklarında benden yaptığın alıntılar vs seni daha da komik göstermek dışında bir işe yaramıyor, iç dünyada bir şey yazdım sanıyorsundur belki, sanma.

Kişi kendinden bilirmiş işi. İnsanları küçümsemeden millete laf çaktırmadan yazabiliyorsan başımla beraber. Önce bir kendi mesajına bak, sana mı kaldı milletin futbol bilgisini sorgulamak? Kimsin sen? :) Ben takımla ilgili bol bol yazdım son günlerde futbola dair cevap vereceğin noktalar olursa buyursunlar.

Hayır neyin savaşını da veriyorsanız bu arada,  ben hoca gitsin falan da demiyorum. Hoca ile olmaz da demiyorum.

Hücum varyasyonumuz yok, organizasyon yok işlemiyor sistem hoca işletsin,  çözüm bulsun diyorum, bulmasın mı?

Sorun futbolcuların yetersizliği ise ellerini çabuk tutup eksik yerlere kaliteli futbolcular alsınlar diyorum, almasınlar mı?

Sağ açıkta daha etkili yıldızımız var, hava hakimiyeti olan hedef santraforumuz var bunları kullansın diyorum, kullanmasın mı?

Çevrimdışı worns

Yarın Şenol Güneş gelse Ersun Yanal'ın ikinci FB döneminden farklı olacağının garantisi var mı? Önümüzde örnek de var. Bu kadar emin olamazsın.

güruhun nereye eseceği belli olmaz. belki şenol güneş gelse başkanın memleketi üzerinden konu edinilecek, top yekün ona saldırılacaktı bugünlerde.

Çevrimdışı BlackEagle16

henüz bu kavgalar için çok erken bence arkadaşlar. bence takıma bu kadar fokuslanmayın, sezonun bu anında. henüz kesin yargılara varmaya da çalışmayın. bakalım daha ciddi, ayakları yere basan değerlendirmeler yapabileceğimiz günler gelecek. zaten bugün söylenilenlerin önemli kısmı da unutulup gidecekler.
Yok hocam bu şekilde sezona girilmez bence sağlıklı değil. Beşiktaş’ın acilen aksiyon alması gerekiyor. Ne yapılacağına dair en ufak fikrim yok. Ama hoca antipatisi hat safhada başkanın acil bir değerlendirme yapması lazım.

Çevrimiçi murat

rıdvan larin töre layiç alex oğuzhan mehmet topal pjaniç can gitmiş ortasaha kanat gelen gedsonn ve emirhan.topal ve layiçi saymayalım .töre larin, de çıkaralım.rıdvan da ortasaha değil diyelim hadi ozi ve pjaniçte  faydasızdı diyelim diyelim iyi kötü can oynuyordu o da yok elde 40 yaş atiba sakat josef ve ozivari salih var.geçen sene cikaldau taylan berkan ortasahasından ne farkı var.o  bölgede oyuna hükmetmezseniz ne ileride ne geride ne sağda ne solda istediğinizi yapamazsınız.

Çevrimiçi Mehmet57

Sikinti hoca veya sistemde degil, oyuncularda. Hocanin kafasinda bir sistem var, ama o sisteme uyan oyuncular daha hala transfer edilmeli.

Hala kanat eksik, kanat bek eksik, sag stopper eksik, 8 numara eksik. En az 4 net transferden bahsediyorsun. Salih defanstan top cikarip oyun kurmuyorsa hoca mi girip yapsin? Kanat beklerin sifira inip orta acmiyorsa, hoca mi yapsin?

Biraz sabir. Ben hic hazirlik maci kazanmadan lige girdigimiz sezonlar hatirliyorum.

Çevrimdışı BlackEagle16

Çok umutlu olduğum bir seneden. Kaybedilmiş bir seneye başladığımızı görüyorum.

Çevrimdışı KadirA

kardeş o kadroda sağbek lens oynuyordu raşit abou rosier gelmemişti bile 12-13 kişiyle forvetsiz şampiyon yaptı SY gelsin diyen yok aldığı şampiyonluk mucize hakkını verelim
Valeriene Rosier&ghezzal sağ kanadı 3 golcu 2 stoper gedson şimdiden verdik SY yada Şenol Güneş kamplarında ben böyle bir şey hatırlamıyorum son gün iniyordu forvet

Bak işte kendi kendinizi ele veriyorsunuz. Bir HAZIRLIK MAÇında Rosier sağ stoper oynadı diye, orada 45 dk denendi diye neler neler söylenmedi daha bismillah demeden. Ama yerine 50 tane adam varken Kenanı her zaman 11 oyuncusu yapan hocayı ve geçen sene Rıdvan yerine NSakalayi oynatan hocayı bugün göreve çağırırız.

Aynen devam.

Tekrarliyorum: Komedi.

Çevrimdışı BlackEagle16

Sikinti hoca veya sistemde degil, oyuncularda. Hocanin kafasinda bir sistem var, ama o sisteme uyan oyuncular daha hala transfer edilmeli.

Hala kanat eksik, kanat bek eksik, sag stopper eksik, 8 numara eksik. En az 4 net transferden bahsediyorsun. Salih defanstan top cikarip oyun kurmuyorsa hoca mi girip yapsin? Kanat beklerin sifira inip orta acmiyorsa, hoca mi yapsin?

Biraz sabir. Ben hic hazirlik maci kazanmadan lige girdigimiz sezonlar hatirliyorum.
Bu kafada oyuncu grubu taraftar grubunuzda arkasına aldımı hocaya en kısa sürede el sallarız.

Etiketler: