2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1228938 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimden bir beklentim olmadığı için rahatım. Bu gidişle yıl sonunu göremezler zaten. Beşiktaş için hayırlısı olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Alpay Celebiyi Kocaeliye veriyoruz bonservisiyle.
Alanyaya giderken ben dahil ne yangın yapmıştık gençlerimiz peşkeş çekiliyor diye Ahmet Gülay doğru dürüst kadroya giremiyor Fatihinde ne oynadığı belli değil Weli takasıyla resmen kazıklamışız Alanyayı

Çevrimdışı sEuL

Alpay Celebiyi Kocaeliye veriyoruz bonservisiyle.

Kendisinden cok umitliydim sahsen, alt yapidayken capraz baglari koparmisti cok uzulmustum. Iyilestikten sonra sanirim Kayseri'ye kiraladik, iyi bir sezon gecirip daha guclu bize donecegini dusunuyordum ama maalesef Kayseri'de ilk macta yine capraz baglari koparmisti. 2 sene ust uste caprazlari kopardiktan sonra zor oluyor geri donmek, Alanya'ya verdigimizdede sezon icerisinde ufak tefek sakatliklar yasadi ve 1 yada bilemedin 2 macta cok az sureler buldu. Son 4 senede hepi topu 15 mac duzenli bir sekilde oynayamadi - artik yasida 23-24 civarina geldi sanirim, bundan sonra sakatliksiz bir kariyeri olmasi dilegi ile.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1542502949657739264?s=20&t=qh7pH8mwDnsgntiqP8Q29w

İnşallah doğrudur. Çok istiyorum bu çocuğun gelmesini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

Sozde Muleka bitmisti, yonetim bu sekilde transfer surecini uzatmaya devam ederse baska bir takim parayi masanin uzerine koyar bizde oyuncunun arkasindan boyle el sallariz. Bu haftada bitti biticek, daha savunmaya takviye, orta sahaya takviye, sol kanat beke takviye, hucum oyunculari falan derken takimin yarisi ortada yok, bu transferleri takimla birlikte hazirlik kampina yetistiremezsen bir tek kulvarda mucadele edecegin bir sezonu daha cope atmis olacaksin. Yazik

Mulekayı bir yere çakacaklardı neyse ki yırttık. Oyuncu gerçekten 22 yaşında olsaydı S.Liege kulübüne yedirmezlerdi. Başaltı takımlara transfer olur sağa sola kiralık gönderilirdi. Afrikadaki ilk transferine bakıyorum, güya 18 yaşında ilk kulübüne transfer olmuş. 2 yıl sonra S.Liege kendi öz sömürgesine güya 2 milyon euro bonservis ödeyip almış... İngiltere 2. liginde oynasın. Fazla karıştırmayalım. Kasımpaşa ücretsiz kiralayıp buluyorsa bizde buluruz, bonservisle satın alıp meze olmaya gerek yok.

Çevrimdışı kahyaoglueren

@sEuL @Talisca1903 Bu sene Kocaelisporda da süre alamadı çok. Oynadığında da büyük hatalar yaptı.  Kocaeli 2. lige düştü. Ona rağmen çoğunluk memnun değil transferden. Ama Izmitli oldugu için büyük ihtimal bağlantıları var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Forum olarak Weghorst'u bekliyoruz.  :halay:

Çevrimdışı ardiles

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1542502949657739264?s=20&t=qh7pH8mwDnsgntiqP8Q29w

İnşallah doğrudur. Çok istiyorum bu çocuğun gelmesini.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çağlar Söyüncü gibi elimizden kaçıracağımızı sanıyordum, onun gibi potansiyeli yüksek. Eğer alabildiysek bu yılın en akıllı transferi olur.

Çevrimdışı sozkul

Kesin aldık dediğimiz adamda elden kaçtı, merakla yeni gelecekleribekliyorum. Baya eksiğimiz olmasına rağmen hala transfer yok.

Seneye çok ucuza kiralarız. O ligde yapamaz bu adam..

Çevrimiçi murat

Mulekayı bir yere çakacaklardı neyse ki yırttık. Oyuncu gerçekten 22 yaşında olsaydı S.Liege kulübüne yedirmezlerdi. Başaltı takımlara transfer olur sağa sola kiralık gönderilirdi. Afrikadaki ilk transferine bakıyorum, güya 18 yaşında ilk kulübüne transfer olmuş. 2 yıl sonra S.Liege kendi öz sömürgesine güya 2 milyon euro bonservis ödeyip almış... İngiltere 2. liginde oynasın. Fazla karıştırmayalım. Kasımpaşa ücretsiz kiralayıp buluyorsa bizde buluruz, bonservisle satın alıp meze olmaya gerek yok.
kemikten yaş tespiti yaptırılabilir. Transfer edilirken kontrolden geçirirken yaş tespiti de yapılabilir.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2022, 18:24:37 murat ]

Çevrimdışı ardiles

kemikten yaş tespiti yaptırılabilir. Transfer edilirken kontrolden geçirirken yaş tespiti de yapılabilir.
O testler biyolojik yaşını gösterir ama gerçek doğum tarihini vermez. Atiba 25 yaşında çıkar mesela. Muleka futbol eğitimi nerede aldı, kaç yaşında... Bir sürü bilinmez var.

Çevrimdışı sEuL

Muleka ozelinde degilde genel transfer politikamizi (varsa tabi oyle bir polita) elestirmek istemistim bir onceki yorumumda. Baskan kanal kanal gezip isim vererek transfer listemizde Abdulkerim, Kazimcan, Muleka ve Weghourst var diye aciklama yapip durdu. Bize nasil bir faydasi var bu aciklamalarin anlam veremiyorum, ustune transferleri sanki sali pazarinda alisveris yaparmiscasina yapmaya calistiklarinida bizzat kendileri soyleyip duruyorlar. Transferi uzattikca baska takimlarin ilgiside artiyor ve oyuncuyu belkide daha fazla para vererek yada diger takimlara kaptirarak kapatiyoruz.

Çevrimdışı tolgakgonul

Çevrimdışı worns

muleka olmazsa çok üzülmem. yaşını maşını bilmem de bence hiç olgun bir oyuncu değil. dar alanda iş bitirici meziyetleri hiç yok. önde weghorst gibi bi pres gücü olacak merkez orta saha atletik oyunculardan kurulacak. ben sol forvet arkasında daha yaratıcı-teknik, ofansif orta saha özellikleri de olan bir oyuncu kullanmak gerekeceğini düşünüyorum. mulekaya doğrudan karşı değildm potansiyeli olduğunu düşünüyordum ama eksikleri var. çok para harcanıp burnleyle falan yarışılacak seviyeye uzak olduğunu düşünüyorum. şu cagliarideki joao pedro mesela güzel oyuncuydu ismi bizimle anılanlardan.

Çevrimdışı worns

bir tane daha doğrudan oynayacak seviyede merkez orta saha almazsak başımız çok ağrır. bir yabancı kontenjanı ve bütçe bu bölgeye ayrılmalı. hatta ben olsam dördüncü bir yerli alternatif de hazırlardım. iki oyuncu oynayacak ama yükü-yoğunluğu ağır bölge.  josef'in yaşı malum. rotasyonda derinlik olmalı.

Çevrimdışı annoca

weghorst'u yakında biri bitirir. masaya şak diye bizden fazlasını koyar oyuncunun gözünde zaten son tercihiz.  :s20:

Çevrimdışı worns

weghorst'u yakında biri bitirir. masaya şak diye bizden fazlasını koyar oyuncunun gözünde zaten son tercihiz.  :s20:

bir türlü bitmemesi sinir bozucu. yine alışık olduğumuz üzere kabak tadı vermeye başlayan bi transfer süreci.

Çevrimiçi Samet Ç

muleka olmazsa çok üzülmem. yaşını maşını bilmem de bence hiç olgun bir oyuncu değil. dar alanda iş bitirici meziyetleri hiç yok. önde weghorst gibi bi pres gücü olacak merkez orta saha atletik oyunculardan kurulacak. ben sol forvet arkasında daha yaratıcı-teknik, ofansif orta saha özellikleri de olan bir oyuncu kullanmak gerekeceğini düşünüyorum. mulekaya doğrudan karşı değildm potansiyeli olduğunu düşünüyordum ama eksikleri var. çok para harcanıp burnleyle falan yarışılacak seviyeye uzak olduğunu düşünüyorum. şu cagliarideki joao pedro mesela güzel oyuncuydu ismi bizimle anılanlardan.
Joshua King tam olur oraya ama pahalı olur

Çevrimdışı kahyaoglueren

Transferde yine biraz geç kalacağız sanki. Takım 6. antremanını yaptı. Özellikle fiziksel bir oyun oynayacağımız için, bu kondisyon kısmına keşke daha fazla oyuncu ile başlasaydık.

Çevrimdışı worns

Joshua King tam olur oraya ama pahalı olur

çok güzel olurdu hem de free. büyük liglerden talibi vardır muhtemelen.

biz sanırım cabral türü bir risk alacağız.

Çevrimdışı worns

3. formada 70ler havası var. formadan çok dario argento filminde baş kahramanın discoda bi elinde viski dans ederken giyececeği kıyafet havası var. ben sevdim çizgi dışı.

diğerleri çok sönük. en sık beyaz formayı izleriz. böyle aşırı beyaz olduğumuz seneler biraz sönük geçiyor gibi hissediyorum ama hayırlısı.

Çevrimiçi murat

Mehmet topal boştaymış alıp stoper önlibero oynatalım.

Çevrimdışı Talisca1903

Çağlar Söyüncü gibi elimizden kaçıracağımızı sanıyordum, onun gibi potansiyeli yüksek. Eğer alabildiysek bu yılın en akıllı transferi olur.
inşallah doğrudur iyi bir sol stoper aldık işin büyük kısmını hallettik defansta :halay: :halay:

Çevrimdışı doganay

Weghorst bugünde mi gelmiyor

Etiketler: