2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1225834 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bakılan isimler 2-3milyon bandında bonservisli isimler. Fashnat muleka cabral vs. Yıllık ücretleri de 1-1.3 civarında. Bonservissiz senelik 3 milyon civarı oyunculara gidersek geçmişten ders almamış oluruz. Keşke bütçe olsada talisca vs alabilsek. Talisca gedson souza weghorst muleka bupendza yapabilsek fashnatt da yedeklese ama yok işte. Geçen sene alex ve pjaniç aldık isimli olmadı işte.td inşallah alex boyd vs eldekilerden yararlanır yoksa söylenilen isimler gelse bile çok dar rotasyon olacak. Hem hepsinden üst düzey form ve katkı beklemek zorunda kalacağız hemde sakatlık ceza olmasın diye dua edeceğiz.geçen sene kadroyu doldurduk ama çoğu sadece sayısal olarak doldurdu. Beden vardı ama ceset olarak.
yerli cenk mürdür falan alınırsa yerli kalitemizde yükseliyor tek kulvarda oynayacağız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Efe

Weghorst gece istanbulda olacak deniyor umarım doğrudur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Net Rıdvanın fikri sorulmalı. Gitmek istiyorsa gitsin, motivasyon kalitesi düşen oyuncular işlenmiyor, soğuk demiri dövmek gibi hem şekil veremeyiz hem yorulduğumuzla kalırız.

Rıdvan'ın gitmek konusunda çok ısrarcı olduğunu düşünmüyorum. Altyapısından çıktığı ve daha 2 yıldır düzenli A takımında şans bulduğu takımdan niye hemen gitmek istesin. Büyük ihtimal menajeri parasal konularda zorlamıştır yönetimi. Tabi bir de bu menajerin fanatik gs li olduğu biliniyor ve hem Beşiktaş hem de ANÇ ile ilgili olarak geçmiş yıllarda twitterda yazdıkları halen duruyor. Dorukhan ile sözleşme yenileme görüşmelerinde de bu menajere takılmıştık.

Altyapı oyuncularımızın saçma sapan menajerlerin elinde kukla olması da ayrı bir vaka tabi. 

Çevrimdışı ardiles

Bakılan isimler 2-3milyon bandında bonservisli isimler. Fashnat muleka cabral vs. Yıllık ücretleri de 1-1.3 civarında. Bonservissiz senelik 3 milyon civarı oyunculara gidersek geçmişten ders almamış oluruz. Keşke bütçe olsada talisca vs alabilsek. Talisca gedson souza weghorst muleka bupendza yapabilsek fashnatt da yedeklese ama yok işte. Geçen sene alex ve pjaniç aldık isimli olmadı işte.td inşallah alex boyd vs eldekilerden yararlanır yoksa söylenilen isimler gelse bile çok dar rotasyon olacak. Hem hepsinden üst düzey form ve katkı beklemek zorunda kalacağız hemde sakatlık ceza olmasın diye dua edeceğiz.geçen sene kadroyu doldurduk ama çoğu sadece sayısal olarak doldurdu. Beden vardı ama ceset olarak.

Son 5 yılını Çinde geçirmiş, Ocak ayında ligin bitmesiyle maça çıkmamış, 3 aylık yaz döneminde Körfezde fink atmış Teixeiranın geçen sezon futbol oynayamayacağı belli değil miydi? Kim transfer etmişse dersi o çıkarsın diyeceğim ama geçen sene almakla hata yapanlar bu sene de göndermekle hata yapacaklar. Araplar talipmiş, milyonluk ter idmanını bizde yaptı, şimdi hazır olunca isterler tabi.

Pjanic sahada dayak yediği için kendini korumaya aldı. Fb li olsaydı başkanı yöneticisi avazı çıktığı kadar bağırırdı. Fbli spor yorumcuları tv de ahkam keserdi, yıldızları korumak gerekir falan derdi. Onlar yıldızlarını korumak için lobi yapıyor, kimse ona dokunmasın rahatça golünü atsın diye. Biz ise tekme tokat dövdürüp faul bile aldıramıyoruz.

Sosa Gomez Abu Adriano Demba Ba gibi örnekler varken Teixeira Pjanic örneği doğru olmadı. Transfer yapmış olmak için oyuncu almaya gerek yok. Saydığın oyuncular bonservisle alınacak kalitede oyuncular değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Rıdvan'ın kampa katılmama sebebinin transfer olduğunu düşünmüyorum. Milli takıma giden Ghezzal, Saiss, Kartal Kayra gibi oyuncular da henüz antremana çıkmadılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

2.2 maaş verelim mi Larin'e diyorsun?
1.7 verseler kalır adam, 3 senede 5 milyon demek.

Gidip bu İsviçre'liye en az 2.5-3 bonservis verecekler, maaşı da 1'den aşağı olmayacak. 3 senede 5.5-6 milyon demek.

Daha yaşlı ve transfermarkt değeri daha düşük olanı, daha pahalıya almış olacaklar.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arada hocadan da hiç ümidim yok. Oynattığı top dümdüz, istediği ve üstüne düştüğü oyuncular keza. Kariyeri ve vizyonu itibari ile neden peşinden gittiğimizi anlayamıyorum. Son sezonlarını beğenirsin beğenmezsin tartışılır ancak şampiyon oldukları senelerde Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın oynattıkları dominant futbol ve yıldız yönetimleri muazzamdı. Beşiktaş'ın hocalar ve oyuncular değişse de devam ettirmesi ve kültür oturtması gereken futbol tarzı budur.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu arada hocadan da hiç ümidim yok. Oynattığı top dümdüz, istediği ve üstüne düştüğü oyuncular keza. Kariyeri ve vizyonu itibari ile neden peşinden gittiğimizi anlayamıyorum. Son sezonlarını beğenirsin beğenmezsin tartışılır ancak şampiyon oldukları senelerde Şenol Güneş ve Sergen Yalçın'ın oynattıkları dominant futbol ve yıldız yönetimleri muazzamdı. Beşiktaş'ın hocalar ve oyuncular değişse de devam ettirmesi ve kültür oturtması gereken futbol tarzı budur.
Linç is coming  yasaklı kelimeleri kullandın SY -Şenol Güneş

Çevrimiçi Necmi

1.7 verseler kalır adam, 3 senede 5 milyon demek.

Gidip bu İsviçre'liye en az 2.5-3 bonservis verecekler, maaşı da 1'den aşağı olmayacak. 3 senede 5.5-6 milyon demek.

Daha yaşlı ve transfermarkt değeri daha düşük olanı, daha pahalıya almış olacaklar.
verdiler kabul etmedi hocanın sisteminede uymuyor 1.7 verdik diye yarım sezon surat astı sahada mücadele etmedi yönetimin kapıyı göstermesi doğru

Çevrimdışı murat

Son 5 yılını Çinde geçirmiş, Ocak ayında ligin bitmesiyle maça çıkmamış, 3 aylık yaz döneminde Körfezde fink atmış Teixeiranın geçen sezon futbol oynayamayacağı belli değil miydi? Kim transfer etmişse dersi o çıkarsın diyeceğim ama geçen sene almakla hata yapanlar bu sene de göndermekle hata yapacaklar. Araplar talipmiş, milyonluk ter idmanını bizde yaptı, şimdi hazır olunca isterler tabi.

Pjanic sahada dayak yediği için kendini korumaya aldı. Fb li olsaydı başkanı yöneticisi avazı çıktığı kadar bağırırdı. Fbli spor yorumcuları tv de ahkam keserdi, yıldızları korumak gerekir falan derdi. Onlar yıldızlarını korumak için lobi yapıyor, kimse ona dokunmasın rahatça golünü atsın diye. Biz ise tekme tokat dövdürüp faul bile aldıramıyoruz.

Sosa Gomez Abu Adriano Demba Ba gibi örnekler varken Teixeira Pjanic örneği doğru olmadı. Transfer yapmış olmak için oyuncu almaya gerek yok. Saydığın oyuncular bonservisle alınacak kalitede oyuncular değil.
o saydığım isimleri alan anç değildi.bu :yönetim ne kadar az ve ucuz transfer yaparsa o kadar kardayiz.

Çevrimdışı ardiles

Linç is coming  yasaklı kelimeleri kullandın SY -Şenol Güneş

Şenol hoca futbolun merkezinden geldiği için sportif direktörümüz olsun isterdim. Oyuncu seçimleri iyiydi. Maliyeti düşük ve etkili oyuncular buluyordu. Marceloyu o aldırdı, santrafora L.Pratto yu istemişti tam bizlik golcüydü. Gündemdeki vasat oyuncuların her birinin bonservisine 3 er milyon euro vereceğime sadece Şenol hacaya 2-3 veririm. Boşa giden milyonları önlediği gibi sportif başarı ve oyuncu satışı da getirirdi. Bu yönetim transfer alım/satım yapamıyor, yıldız oyuncuları tekme tokat dövdürüp sahipsiz bırakıyor.

Çevrimiçi gokhans

katılıyorum. Linke dokunulmazlık alan bir oyuncu daha bırakıyorum. Aynı pozisyona bizim emirhan’ın girdiğini düşünün birde…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca futbolun merkezinden geldiği için sportif direktörümüz olsun isterdim. Oyuncu seçimleri iyiydi. Maliyeti düşük ve etkili oyuncular buluyordu. Marceloyu o aldırdı, santrafora L.Pratto yu istemişti tam bizlik golcüydü. Gündemdeki vasat oyuncuların her birinin bonservisine 3 er milyon euro vereceğime sadece Şenol hacaya 2-3 veririm. Boşa giden milyonları önlediği gibi sportif başarı ve oyuncu satışı da getirirdi. Bu yönetim transfer alım/satım yapamıyor, yıldız oyuncuları tekme tokat dövdürüp sahipsiz bırakıyor.
marcello ne alaka biz onu daha öncede istedik alamadık devre arası hocayla kavga etmiş apar topar gönderdiler teklifi bile almanlar yaptı alırmısınız diye şenolunsportif direktör yaparsak bizi unutur ts ye oyuncu bakar

Çevrimiçi gokhans

Yeni formalar sızmış bu arada..

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2022, 21:40:59 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı murat

Nasıl sızmış koskoca kulübün içine bu formalar. Yazık. Gözlerim kanadı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Formalarin anlamini kilan üstündeki armadir, ama bu is artik fazla olmaya basladi. Bu nasil rezalet bir tasarim, yaziklar olsun, hem adidasa hem buna gık cikartmayan yönetime.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Egos

Nasıl sızmış koskoca kulübün içine bu formalar. Yazık. Gözlerim kanadı.

üçüncüsünü yasaklı link olarak etiketlemek gerek. genç kardeşlerimiz de giriyor foruma, psikolojileri bozulacak.

Çevrimdışı Talisca1903

Formalarin anlamini kilan üstündeki armadir, ama bu is artik fazla olmaya basladi. Bu nasil rezalet bir tasarim, yaziklar olsun, hem adidasa hem buna gık cikartmayan yönetime.
futbolcuların üzerinde görmek lazım bence gayet güzel beyazve çubuklu gayet iyi alternatif forma da uygun şort ve tozluk kombinasyonuyla gayet güzel durur

Çevrimdışı sEuL

O 3. forma nedir Allah askina, gozlerim kanadi resmen. Bi Gs yada Fb taraftarina sectirsen bizim formalari bu kadarda olmaz diyip baska bir tane secerlerdi heralde.

Rain logo ve yazisini pek begenmedim ama sanirim 2 senelik 13M Euro gibi buyuk bir meblag odeyecekler. Bu kurda o paralari veriyorlarsa zaten istedikleri logoyu koysunlar, helali hos olsun.

Koldaki Aksa logolari'da cok goze batiyor, yesil-mavi renkleri siyah beyaz yapsalarmis keske.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2022, 22:15:56 sEuL ]

Çevrimiçi levitate

Yeni formalar sızmış bu arada..

ilk iki forma ok yıllardır o tasarımla devam ama alternatif forma cidden insan hakları ihlaline girer

koca sezonda iki kereden fazla giymeyiz
bipbipbupbup

Etiketler: