2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1225959 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Nasıl sızmış koskoca kulübün içine bu formalar. Yazık. Gözlerim kanadı.

Bu aksa yüzünden forma alamıyorum, içine ediyor formanın resmen.

Çevrimiçi Sinan23

30 Euro'luk forma bu kadar olur. Adamlar Avrupa'nın herhangi bir köyünde 120 Euro'ya satıyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Montero?

6M Euro?

:bandit:
ne var normal atletico madrid çıkışlı oyuncu marcao 15 ederse montero rahat görür bu fiyatları

Çevrimdışı XiaoHan

30 Euro'luk forma bu kadar olur. Adamlar Avrupa'nın herhangi bir köyünde 120 Euro'ya satıyor.

Fiyat tasarıma ne gibi etki ediyor olabilir kumaşı, boyası 30da olsa 120de olsa maliyeti aynı, tasarımı beğenmemek YÖNETİCİ işi yani bizde olmayan. Tasarımı beğenmedik deme hakkınada lüksünede Beşiktaş sahip. Beğenilecek tasarım yapamıyorsa anlaşmalı firma yada bu fiyata bu kadar uğraşabiliriz diyorsa hadi diyelim anlaşmadan çıkamıyorsun en kötü tasarım yarışması açarsın gönüllü olarak Beşiktaşa layık forma tasarlar Beşiktaşa gönüllüler. Verirsin eline bunu bas dersin firma yetkilisine. 30euro luk diye küçümsemek nedir.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Fiyat tasarıma ne gibi etki ediyor olabilir kumaşı, boyası 30da olsa 120de olsa maliyeti aynı, tasarımı beğenmemek YÖNETİCİ işi yani bizde olmayan. Tasarımı beğenmedik deme hakkınada lüksünede Beşiktaş sahip. Beğenilecek tasarım yapamıyorsa anlaşmalı firma yada bu fiyata bu kadar uğraşabiliriz diyorsa hadi diyelim anlaşmadan çıkamıyorsun en kötü tasarım yarışması açarsın gönüllü olarak Beşiktaşa layık forma tasarlar Beşiktaşa gönüllüler. Verirsin eline bunu bas dersin firma yetkilisine. 30euro luk diye küçümsemek nedir.

Sen 100.000 forma gibi düşük bir rakam satıyorsun. 30 Euro dan. 100.000 nüfusluk kasaba takımı 120 Euro dan 30.000 adet satsa seni geçiyor. Elit sınıf takımlar kendi formalarını secebiliyor. Ama bizim gibi 3. kategoriler Adidas,Nike ne verirse onu. Bir ara tüm Anadolu takımları aynı dizayn forma giyiyordu. O seviyeye kadar düştük maalesef. Milan 3 sene önce bir tasarım giyiyor. 2 sene sonra modası geçince Karagümrük, 3.sene de biz giyiyoruz.

Çevrimdışı XiaoHan

Sen 100.000 forma gibi düşük bir rakam satıyorsun. 30 Euro dan. 100.000 nüfusluk kasaba takımı 120 Euro dan 30.000 adet satsa seni geçiyor. Elit sınıf takımlar kendi formalarını secebiliyor. Ama bizim gibi 3. kategoriler Adidas,Nike ne verirse onu. Bir ara tüm Anadolu takımları aynı dizayn forma giyiyordu. O seviyeye kadar düştük maalesef. Milan 3 sene önce bir tasarım giyiyor. 2 sene sonra modası geçince Karagümrük, 3.sene de biz giyiyoruz.

Adidas Nike veya bu tarz diretme varsa bu diretmeyi yapan bir firmayla anlaşmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. Beşiktaş istediği formayı giyebilir hiçbir firmanın bizi bahsettiğin seviyede görmesi kabul edilebilir değil. Bahsettiğin seviyeye düşürenle zaten derdim, kendisini beşiktaşspor başkanı olduğunu düşünen has trabzonsporluyla. Marka değerimizi alaşağı etti.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Necmi

Yeni formalar sızmış bu arada..

üçüncü formaya onay vereni bir odaya kapatıp sezon boyu her maç günü ıslak odunla dövmek lazım

Çevrimdışı Necmi

Adidas Nike veya bu tarz diretme varsa bu diretmeyi yapan bir firmayla anlaşmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. Beşiktaş istediği formayı giyebilir hiçbir firmanın bizi bahsettiğin seviyede görmesi kabul edilebilir değil. Bahsettiğin seviyeye düşürenle zaten derdim, kendisini beşiktaşspor başkanı olduğunu düşünen has trabzonsporluyla. Marka değerimizi alaşağı etti.
ticari markayı cezalandırmanın tek yolu ürününü almamaktır üzerinde arma varsa alınır lafınıda bir tarafa bırakmak lazım 600 lira ve ben onu sadece pijama olarak giyerim dalgamı geçiyorlar taraftarla ama ne bekliyouzki tşort yapıyorlar üç seçenek var biri koca bir beşiktaş yazısı ikinci koca bir arma üçüncü seçenekte kocaman bir 1903 rakamı kapasitesi bu kadar olan bir beynin seçtiği formada bu olur

Çevrimdışı sEuL

Dusuk forma satisi falan hikaye, istersek 10 tane forma satalim. 3. formaya onay vermis birisinin kafayi iyi bulmus olmasi gerekir diyecegim ama sarhos biri bile o formaya onay vermez. Adidas alternatif forma bu diyorsa ve baska hicbir secenek sunmuyorsa bende alternatif forma falan istemiyorum derim. Ic saha ve deplasman formalarini basip digerinide bi tarafiniza sokun der gecerim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Bu aksa yüzünden forma alamıyorum, içine ediyor formanın resmen.
kesinlikle aynı fikirdeyim asla ülker ve colaturko formasıda almadım en azından antrenman tşortlarında yok

Çevrimiçi Sinan23

Dusuk forma satisi falan hikaye, istersek 10 tane forma satalim. 3. formaya onay vermis birisinin kafayi iyi bulmus olmasi gerekir diyecegim ama sarhos biri bile o formaya onay vermez. Adidas alternatif forma bu diyorsa ve baska hicbir secenek sunmuyorsa bende alternatif forma falan istemiyorum derim. Ic saha ve deplasman formalarini basip digerinide bi tarafiniza sokun der gecerim.

Adidas la yalvar yakar anlaştı 2 büyük takım. Ne deseler yapıyorlar tabi.

Çevrimdışı sEuL

kesinlikle aynı fikirdeyim asla ülker ve colaturko formasıda almadım en azından antrenman tşortlarında yok

Adamlar sponsor olmus falan anliyoruzda o cigirtkan yesil/mavi renkler dediginiz gibi formanin icine ediyor. Su gorseldeki gibi butun sponsor logolari ve yazilari siyah olsa cok cok daha iyi olurdu.

Çevrimdışı Efe

üçüncü formaya onay vereni bir odaya kapatıp sezon boyu her maç günü ıslak odunla dövmek lazım

Çubuklu harici alınmaz zaten parasından dolayıda alınmaz hele 3.forma insanlık suçu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni formalar sızmış bu arada..

Beyaz forma Real Madrid'in 15/16 sezonunda giydiği formanın aynısı alternatif formada geçen sene Arsenal'in giydiği alternatif formanın aynısı kısaca katalogdan seçmişler tasarımı üzerine bizim armayı ve sponsorları koymuşlar bitmiş.

Çevrimdışı Efe

Ben dün aldım 219 a siyah formadan 9 taksit isim sayı bastirma bedava alacaksanız girin kartal yuvasına bu sezonki formaları alın gayet uygun valla bunlara para vermeyin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet57

Fassnacht gibi bir oyuncu her zaman lazim. Futbolun basitlerini cok iyi yerine getiren, fizik ve kondisyonu ust duzey, disiplinli oyuncu. Hem Rosier’e, hemde Ghezzal’e yedek olabilecek oyuncu.

Kenan Karaman kiyaslamasi yanlis olmus. Kenan Besiktas formasini giymis en kotu futbolcu, buna Bebe ve Julio Alves dahil.

Çevrimdışı Talisca1903

Ben dün aldım 219 a siyah formadan 9 taksit isim sayı bastirma bedava alacaksanız girin kartal yuvasına bu sezonki formaları alın gayet uygun valla bunlara para vermeyin
ben de aldım oğluma siyah renginden baskısı da çok güzel geldi.1 siyah 2 beyaz siparişini de verdim 219 tl gayet uygun

Çevrimdışı XiaoHan

ticari markayı cezalandırmanın tek yolu ürününü almamaktır üzerinde arma varsa alınır lafınıda bir tarafa bırakmak lazım 600 lira ve ben onu sadece pijama olarak giyerim dalgamı geçiyorlar taraftarla ama ne bekliyouzki tşort yapıyorlar üç seçenek var biri koca bir beşiktaş yazısı ikinci koca bir arma üçüncü seçenekte kocaman bir 1903 rakamı kapasitesi bu kadar olan bir beynin seçtiği formada bu olur

Biz taraftar olarak arabesk duygusallığı artık bırakmamız lazım bu yüzyıl kurallarına adapte olamadık, gerekliliklerin farkına hala varamadık maalesef. Bu markalarla anlaşırken anlaşan kişide vizyon olması gerekir, anlaşmada ne yazmışlar nelerle karşılaşabilirsin bir otur düşün bu tarz sıkıntıları öngör. Yöneticiler ya bu taraftar işte üstünde arma var nasıl olsa alcak ne kasıyoruz kafasında olduğundan daha çooook kötü formaları dayarlar bize.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı XiaoHan

https://twitter.com/DeportesReports/status/1542262829872562180

Hayret ülke futboluna kesinlikle katkısı olabilecek bir karar nasıl almışlar diye düşündüm ilk ama aynı gün olması zorunluluğu olacaksa pek faydası olmaz. Rezerv lig amacı a takımda aynı hafta oynatamadığın yedek futbolcularını hazır tutmak ve çok fazla 11de şans tanımadığı oyuncuları takımda nasıl değerlendirilebileceği hakkında hocanın fikir sahibi olmasıdır. Şimdi bunların aynı gün kuralıyla yedek kalacak kişilerin, yedekten sonra girecek kişilerin kimler olacağı derdimiz olacak, rezerv ligde oynayacaksa yedekte nasıl oturacaklar, yedek kalacaklarsa rezerv ligde oynatamayacaksan rezerv lige ne gerek var? Rezerv lig maçı a takım maçından 1 gün sonra olabilir amaç ülke futboluna katkı sağlanmasıysa, umarım Bein sports 20 tane fazla maç göstersin daha çok kutu satsın değildir dertleri ve düzeltirler aynı gün hatasını.
🦅🤍🖤🦅

Etiketler: