2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1226534 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Fassnacht gibi bir oyuncu her zaman lazim. Futbolun basitlerini cok iyi yerine getiren, fizik ve kondisyonu ust duzey, disiplinli oyuncu. Hem Rosier’e, hemde Ghezzal’e yedek olabilecek oyuncu.

Kenan Karaman kiyaslamasi yanlis olmus. Kenan Besiktas formasini giymis en kotu futbolcu, buna Bebe ve Julio Alves dahil.

Şampiyon takımda sezonu 4 asistle bitirmiş, oyuncu ekarte ederek veya ver kaçla veya uzaktan attığı bir tane golü bulunmayan, Beşiktaş'tan başka kimsenin ilgisini çekmemiş bir kanat oyuncusu. Premier ligden falan gelse yine anlarım mentalitesi kondüsyonu yeter diye o da yok. Bildiğin bunu çakacaklar bize kapı kapı anadolu takımlarını gezeriz sonra alın bunu diye emekli olana kadar.

Çevrimdışı XiaoHan

Genç Atiba ile 1 yıl daha Ajax modeli tıkır tıkır maşallaah  :s20: 5 maç 90dk sahada kalamayacak biriyle kısıtlı yabancı kontenjanı nasıl heba edilir şekil 1 a. Tebrikler vizyonsuz A.N.Ç. ve katkısı emeği geçen diğer vizyonsuz yönetici beyefendiler. Senide tebrik ederim Atiba bunca yılın sonunda güzelce bırakıp hatırlanmak varken, o kadar emeği, o kadar yılı illa kendine sövdürüp taçlandırmayı seçmekte ayrıcalık el freni.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nartallo

Formalar gayet güzel, üçü de alınır.

Tek kusur Aksa'nın renklerinden vazgeçmemesi... Cemil bey sağolsun sponsor oluyor ama şu logonun siyah beyaz halini kullansak çok iyi olur...

Geçen sene de sırtta sırıtıyordu, şimdi kola geçmiş, küçülmüş ama yine de görünüş olarak hoş değil...

Çevrimdışı Mehmet57

Şampiyon takımda sezonu 4 asistle bitirmiş, oyuncu ekarte ederek veya ver kaçla veya uzaktan attığı bir tane golü bulunmayan, Beşiktaş'tan başka kimsenin ilgisini çekmemiş bir kanat oyuncusu. Premier ligden falan gelse yine anlarım mentalitesi kondüsyonu yeter diye o da yok. Bildiğin bunu çakacaklar bize kapı kapı anadolu takımlarını gezeriz sonra alın bunu diye emekli olana kadar.

“Sezonu 4 assistle bitirmis”

18 macta 11 gol 4 assist ile oynadigini es gecmissin. Onceki sezon yine ligde 10 gol 6 assist.

En son hangi kanat oyuncumuz bu rakamlara ulasti? Bundan onceki sezonlarda ismi Werder Bremen, Mainz, Lazio, Atalanta, Bologna, Fiorentina gibi takimlarla ismi gecti.

Fazla karamsarsiniz, ya da beklentiniz cok yanlis.

Çevrimdışı Nazım Ar

18 macta 11 gol 4 assist ile oynadigini es gecmissin. Onceki sezon yine ligde 10 gol 6 assist.

En son hangi kanat oyuncumuz bu rakamlara ulasti? Bundan onceki sezonlarda ismi Werder Bremen, Mainz, Lazio, Atalanta, Bologna, Fiorentina gibi takimlarla ismi gecti.

11 golü es geçmedim 11 golü defalarca izledim hiç bir özelliği yok arkadaş karambollerde önüne düşenleri sokmuş ki bizim oyun sisteminde de ligde de bu verinin bir anlamı yok. Böyle bir oyuncuyla ancak Hilbert stili adamlar yedeklenir, ne Rosier ne de Ghezzal ile alakası yok oyun stilinin.

Kanat oyunculuğu namına da bir şey göremedim kanat oyuncusuna klipler yapılırken driplingleri, attığı çalımlar, yaptığı asistler, verdiği paslar konur. Çizgiden girip çektiği şutlar gösterilir. Ceza sahasında dikilirken içeri itelediği toplar değil. Larin, Holosko, bize ilk geldiği sezon Aboubakar, Güven Yalçın, bir ara Cenk Tosun falan ne kadar kanat oynamışsa Fassnatch da o kadar kanat oynamış anladığım kadarıyla. Aksini gösteren kliptir, scout raporudur bir veri varsa kaçırdığım seve seve özür dilerim de kontenjan ve bonservis harcanacak bir oyuncu gibi gözükmüyor.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Genç Atiba ile 1 yıl daha Ajax modeli tıkır tıkır maşallaah  :s20: 5 maç 90dk sahada kalamayacak biriyle kısıtlı yabancı kontenjanı nasıl heba edilir şekil 1 a. Tebrikler vizyonsuz A.N.Ç. ve katkısı emeği geçen diğer vizyonsuz yönetici beyefendiler. Senide tebrik ederim Atiba bunca yılın sonunda güzelce bırakıp hatırlanmak varken, o kadar emeği, o kadar yılı illa kendine sövdürüp taçlandırmayı seçmekte ayrıcalık el freni.

Bugüne kadar kulübe gelmiş yabancı oyuncular içinde profesyonelliği, iş ahlakı ve aidiyeti en üst düzeyde olan; her sözleşme yenileme döneminde devam edilip edilmeyeceği tartışılan ve sona bırakılan; as kadroda yer alan oyuncular içerisinde neredeyse en düşük ücreti alan ama her zaman en yüksek performanslardan birini gösteren; yaşına rağmen gelişimine devam eden; geldiği günden beri yaşadığımız tüm şampiyonluklarda en büyük paya sahip olan Atiba'nın o kadarlık hakkı da olsun be. Adam sadece bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmak için 1 yıl daha oynamak istiyor ve zaten 2023'te de bırakıyor. Kaldı ki Atiba'ya verilecek paranın büyük ihtimal büyük kısmı Fifa'nın turnuvada yer alan oyuncuların kulüplerine ödeyeceği paradan karşılanmış oluyor. Bırakın da Atiba'yı 1 yıl daha Beşiktaş formasıyla görelim. Şu ''kendine sövdürme'' kısmına girmek dahi istemiyorum. Yazık valla, cidden yazık.

Çevrimdışı XiaoHan

Bugüne kadar kulübe gelmiş yabancı oyuncular içinde profesyonelliği, iş ahlakı ve aidiyeti en üst düzeyde olan; her sözleşme yenileme döneminde devam edilip edilmeyeceği tartışılan ve sona bırakılan; as kadroda yer alan oyuncular içerisinde neredeyse en düşük ücreti alan ama her zaman en yüksek performanslardan birini gösteren; yaşına rağmen gelişimine devam eden; geldiği günden beri yaşadığımız tüm şampiyonluklarda en büyük paya sahip olan Atiba'nın o kadarlık hakkı da olsun be. Adam sadece bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası'na katılmak için 1 yıl daha oynamak istiyor ve zaten 2023'te de bırakıyor. Kaldı ki Atiba'ya verilecek paranın büyük ihtimal büyük kısmı Fifa'nın turnuvada yer alan oyuncuların kulüplerine ödeyeceği paradan karşılanmış oluyor. Bırakın da Atiba'yı 1 yıl daha Beşiktaş formasıyla görelim. Şu ''kendine sövdürme'' kısmına girmek dahi istemiyorum. Yazık valla, cidden yazık.

Maalesef günümüz futbolu duygusallıktan çok uzak ayak uydurmamız gereken en önemli unsur. İş ahlakı profesyonelliği aidiyeti bir lütuf değil ayrıca sadece futbolculara özel de değil işine saygı duymak herkes için geçerli bir durumdur. Ülkemiz futbolunda kısıtlı yabancı kuralı bulunduğu müddet Atiba transferi takıma ihanettir. Beşiktaşın hedefi herzaman en yükseklerdir, hali hazırda tff ve mhk tarafından yunan takımı muamelesi görüyorken, her türlü zorlukla mücadele ediyorken kadroda olan yabancının meziyeti olmalıdır takıma katma değeri olmalıdır. Sövdürme kısmına açıklık olsun yaşı itibariyle mücadele ettiği yarı yaşındaki gençlere fiziksel olarak ezildiğinde oynadığı mevkiden kaynaklı 2-3 gole ve maç kaybına sebebiyet verdiğinde helal koçuma aferin Atiba ulan ne güzel gol yedirdin bea süper 1 maç daha kaybettik oleeey demeyeceğinizi düşünüyorum.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu anda kadroda ve sözleşme yenilenmedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/demarkesports/status/1542453843832758272
Kesin aldık dediğimiz adamda elden kaçtı, merakla yeni gelecekleribekliyorum. Baya eksiğimiz olmasına rağmen hala transfer yok.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

https://twitter.com/demarkesports/status/1542453843832758272

Belki de Weghorst transferinde istediğimiz seviyelerde opsiyon koydurma karşılığı Muleka transferinden çekilmişizdir.

Çevrimdışı Nazım Ar

Weghorst'u da kaybedersek şaşırmam istediğin kadar anlaş son anda araya avrupada kalbur üstü bir ligden bir takım girerse alır gider.

Mulekayı aşırı bir kayıp olarak görmüyorum solda öne Cabral arkaya Tayfuru alsalar yeter ama gidip de vasat yabancıları alacağız diye kaçırıyorlar ise yazık.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Maalesef günümüz futbolu duygusallıktan çok uzak ayak uydurmamız gereken en önemli unsur. İş ahlakı profesyonelliği aidiyeti bir lütuf değil ayrıca sadece futbolculara özel de değil işine saygı duymak herkes için geçerli bir durumdur. Ülkemiz futbolunda kısıtlı yabancı kuralı bulunduğu müddet Atiba transferi takıma ihanettir. Beşiktaşın hedefi herzaman en yükseklerdir, hali hazırda tff ve mhk tarafından yunan takımı muamelesi görüyorken, her türlü zorlukla mücadele ediyorken kadroda olan yabancının meziyeti olmalıdır takıma katma değeri olmalıdır. Sövdürme kısmına açıklık olsun yaşı itibariyle mücadele ettiği yarı yaşındaki gençlere fiziksel olarak ezildiğinde oynadığı mevkiden kaynaklı 2-3 gole ve maç kaybına sebebiyet verdiğinde helal koçuma aferin Atiba ulan ne güzel gol yedirdin bea süper 1 maç daha kaybettik oleeey demeyeceğinizi düşünüyorum.

Ben Atiba'nın kadroda olmasının geriden gelecek genç oyuncularımıza rol model olması açısından bile faydalı olacağını düşünüyorum. Zaten 11 oyuncusu olmayacaktır ve süre alacağı çoğu maçta sonradan oyuna girecektir. Bu yüzden yabancı kuralına çok takılmamak lazım, 14 yabancının hepsinin üst düzey ve genç olamayacağı aşikar.  Kalan 13'ü doğru yapalım, Atiba'ya her zaman yer bulunur. Son olarak Atiba fiziksel olarak kadroda çoğu oyuncudan daha fit durumda ve pozisyon bilgisi - oyun görüşüyle de birçok eksikliğini halen kapatabilecek seviyede. Farklı yönde düşünmenize saygı göstermekle birlikte Atiba ile sözleşme yenilenmesine bu kadar sert tepki göstermenize şaşırdım ve üzüldüm sadece.     

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Don lastiği gibi uzatıp üçün beşin hesabını yaparsan böyle çat diye elinden alirlar adamı.

https://twitter.com/kartalisthaber/status/1542456593102606336?s=19

Çevrimdışı XiaoHan

Ben Atiba'nın kadroda olmasının geriden gelecek genç oyuncularımıza rol model olması açısından bile faydalı olacağını düşünüyorum. Zaten 11 oyuncusu olmayacaktır ve süre alacağı çoğu maçta sonradan oyuna girecektir. Bu yüzden yabancı kuralına çok takılmamak lazım, 14 yabancının hepsinin üst düzey ve genç olamayacağı aşikar.  Kalan 13'ü doğru yapalım, Atiba'ya her zaman yer bulunur. Son olarak Atiba fiziksel olarak kadroda çoğu oyuncudan daha fit durumda ve pozisyon bilgisi - oyun görüşüyle de birçok eksikliğini halen kapatabilecek seviyede. Farklı yönde düşünmenize saygı göstermekle birlikte Atiba ile sözleşme yenilenmesine bu kadar sert tepki göstermenize şaşırdım ve üzüldüm sadece.   

Anlatmak istediğimi isyanımı anladığınızı düşünüyorum üzülecek bir durum yok aslında. Farklı düşüncelerimiz en nihayetinde ortak amaç uğruna Beşiktaşın başarısı için. Yanlış, artniyetli ve vizyonsuz yönetildiğimizi düşünüyorum temel sıkıntı bu. Ajax modeli diyip 40 yaşında adamla yada sürekli kiralama ve son sözleşmesi olanlan tatile gelen kişilerle imzalanmaz, altyapıdan her çıkan elbet Messi Ronaldo değil ama 5 kuruş kazanmadan elden kaçırmak beceriksizlik, 3 senede 3 oyuncu satamamak tarifi yok, heyecanlandırsada duyumdan formaya herşeyi sosyal medya ve basına sızdıran yönetimin içindeki köstebekler cabası, algı ile işine gelmeyen kişileri paragöz olarak itibarsızlaştırmak zaten olmazsa olmazımız. Ses çıkarmadan sert tepki göstermeden yanlışlarını sürekli yüzlerine vurmadan BEN hastalığına yakalanmış kişiler ne kendine çeki düzen verir nede bir başka yenisinden kurtulabiliriz.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi gokhans

Vole'den Gökmen Özcan'ın açıklamaları;  "Tayfur'a evet ilgiyi görüyoruz Beşiktaş'ın bir ilgisi var ama Tayfur'u düşük bir miktara bırakmayacağız' dediler. Ben de dedim ki 'Oyuncunun bir hedefi var. Hayali var, planlaması var. Bununla ilgili belki fikrinizi değiştirebilecek bir durum mudur bu?' Aynen şu söylendi: 'Tayfur'un hayalleri varsa bizim de hayallerimiz var. Bu yüzden bu iş profesyonel bir durum. Tayfun bizim, kardeşimiz, evladımız. Ama o oyuncuyu biz düşük bir miktara bırakmayacağız' dediler. Hemen çok zaman kaybetmeden Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi'ye konuyu ilettim. Sayın Başkan'ın da söylediğini net şekilde burada söylüyorum. 'O zaman kulübünde kalabilir' dedi. Resti çekti. " Benim anladığım kadarıyla 20milyon tl altı fiyata yerli oyuncu bakıyoruz sol taraf için. Şu an itibari ile, ne yapıp edip rıdvanı ikna edip sözleşme yapalım. Umut ile facia yaşarız. Kasımpaşa ve gs'ye yedirttiği goller tam skandal. Rıdvan, bu yıl kurulacak dengeli kadro ve 3-4-3 deki pozisyonu itibari ile ön plana çıkarak değerinide katlayabilir. Kulübün acilen aksiyon alması şart.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Vole'den Gökmen Özcan'ın açıklamaları;  "Tayfur'a evet ilgiyi görüyoruz Beşiktaş'ın bir ilgisi var ama Tayfur'u düşük bir miktara bırakmayacağız' dediler. Ben de dedim ki 'Oyuncunun bir hedefi var. Hayali var, planlaması var. Bununla ilgili belki fikrinizi değiştirebilecek bir durum mudur bu?' Aynen şu söylendi: 'Tayfur'un hayalleri varsa bizim de hayallerimiz var. Bu yüzden bu iş profesyonel bir durum. Tayfun bizim, kardeşimiz, evladımız. Ama o oyuncuyu biz düşük bir miktara bırakmayacağız' dediler. Hemen çok zaman kaybetmeden Sayın Başkan Ahmet Nur Çebi'ye konuyu ilettim. Sayın Başkan'ın da söylediğini net şekilde burada söylüyorum. 'O zaman kulübünde kalabilir' dedi. Resti çekti. " Benim anladığım kadarıyla 20milyon tl altı fiyata yerli oyuncu bakıyoruz sol taraf için. Şu an itibari ile, ne yapıp edip rıdvanı ikna edip sözleşme yapalım. Umut ile facia yaşarız. Kasımpaşa ve gs'ye yedirttiği goller tam skandal. Rıdvan, bu yıl kurulacak dengeli kadro ve 3-4-3 deki pozisyonu itibari ile ön plana çıkarak değerinide katlayabilir. Kulübün acilen aksiyon alması şart.
343 şartmı 4 141 yaparız umut yerinde josef yerinde rosier bile daha rahat eder emirhana yer açılır neyin zorlamasıdır bu

Çevrimdışı Nazım Ar

Rıdvanın durumu menajerinden kaynaklanıyor ise de altyapı oyuncuları için çok sert menajer kısıtlamaları getirmek gerekiyor. Kulübün kabul etmediği menajerle çalışan altyapı oyuncusu anında dehlenmeli. Belki bu durum sözleşmelerle vb garanti altına alınabilir. Beğenmeyen gitsin başka altyapıda takılsın

Çevrimdışı Talisca1903

Rıdvanın durumu menajerinden kaynaklanıyor ise de altyapı oyuncuları için çok sert menajer kısıtlamaları getirmek gerekiyor. Kulübün kabul etmediği menajerle çalışan altyapı oyuncusu anında dehlenmeli. Belki bu durum sözleşmelerle vb garanti altına alınabilir. Beğenmeyen gitsin başka altyapıda takılsın
Rıdvanın bu saatten sonra gitmesi kalmasından hayırlı olur

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Rıdvan'ın menajerinin geçmiş dönemdeki bazı paylaşımları.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1246867303318335489

https://twitter.com/Tuncay_Cekmen/status/1246890685460029442

Çevrimiçi gokhans

Rıdvan'ın menajerinin geçmiş dönemdeki bazı paylaşımları.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1246867303318335489

https://twitter.com/Tuncay_Cekmen/status/1246890685460029442
Yönetimin ilk hamlesi bu ve bu tip menejerlerin, Beşiktaşlı oyuncularla ilişkisini kesmek ve blackliste alarak, ileride yaşanabilecek ilişkileri engellemek olmalı. Rıdvan, Beşiktaş'ın çocuğu, çağırılır kulübe, rahat bir şekilde zorlanmadan ikna edilerek uzun vadeli bir sözleşme yapılır, farklı bir menejer ile anlaşması için yönlendirilir. Bu sene valerian ismael ile fizik gücü ve sistem takımında yaşayacağı ilerleme ile önümüzdeki yıllarda çok daha hazır ve sansasyonel bir transfer ile hem kendisinin hemde Beşiktaş'ın kazanacağı anlatılır. Belki önümüzdeki yıllarda 10-15milyon arasına satışı olacak. Milli takımda 3lü sistem oynuyor ve Beşiktaş'da düzenli ve başarılı bir rıdvan, milli takımında banko sol kanat beki olacaktır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Unnamed

Bu yönetimden bir cacık olmaz. Ancak İsmail Köybaşı'nı alır.

Çevrimdışı sEuL

Sozde Muleka bitmisti, yonetim bu sekilde transfer surecini uzatmaya devam ederse baska bir takim parayi masanin uzerine koyar bizde oyuncunun arkasindan boyle el sallariz. Bu haftada bitti biticek, daha savunmaya takviye, orta sahaya takviye, sol kanat beke takviye, hucum oyunculari falan derken takimin yarisi ortada yok, bu transferleri takimla birlikte hazirlik kampina yetistiremezsen bir tek kulvarda mucadele edecegin bir sezonu daha cope atmis olacaksin. Yazik

Çevrimdışı kahyaoglueren

Alpay Celebiyi Kocaeliye veriyoruz bonservisiyle.

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetimin ilk hamlesi bu ve bu tip menejerlerin, Beşiktaşlı oyuncularla ilişkisini kesmek ve blackliste alarak, ileride yaşanabilecek ilişkileri engellemek olmalı. Rıdvan, Beşiktaş'ın çocuğu, çağırılır kulübe, rahat bir şekilde zorlanmadan ikna edilerek uzun vadeli bir sözleşme yapılır, farklı bir menejer ile anlaşması için yönlendirilir. Bu sene valerian ismael ile fizik gücü ve sistem takımında yaşayacağı ilerleme ile önümüzdeki yıllarda çok daha hazır ve sansasyonel bir transfer ile hem kendisinin hemde Beşiktaş'ın kazanacağı anlatılır. Belki önümüzdeki yıllarda 10-15milyon arasına satışı olacak. Milli takımda 3lü sistem oynuyor ve Beşiktaş'da düzenli ve başarılı bir rıdvan, milli takımında banko sol kanat beki olacaktır.
Temposu yetmiyor 60 dan sonra yürüyecek hali kalmıyor bence Valerian sisteminde sakatlanması kuvvetli ihtimal 6,5 iyi bir girdi satışı tamamlansın ha keza Ersinide satabilirsek gayet yerinde olur sistem takının da ne olacağı belli değil sonuçlar gelmezse ne sistem kalır ne hoca

Etiketler: