2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1226513 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu Fassnatch transferinden bir şey anlamadım. Oyuncu 30 una gelmiş hiç dikkatimi çekmemiş. Gol videolarına baktım ceza sahasında karambollerde önüne düşen toplarla hatırı sayılır gol atmış ama onun dışında hangi özelliğine istinaden biz bu arkadaşı istiyoruz? İyi çalım mı atıyor, çok iyi pas mı veriyor? Kavisli ortaları mı var? Uzaktan şutları mı iyi? Gördüğüm kadarıyla hücumda hiç bir öne çıkan meziyeti yok her yerde oynamak dışında en sevmediğim oyuncu tipi. Yanılıyorsam düzeltin beni belki ben kaçırmışımdır. Böyle oyuncular da lazım tabii ama bünyenden çıkarırsın Necip gibi veya Ekrem Dağ vardı stoper ve kale hariç her yerde oynardı, kontenjandan yemez bonservis ödemezsin anlarım niye gidip şu ortamda alıyoruz anlayamadım. Buna vereceğin parayı Tayfura ver hiç olmazsa elini rahatlatır yerli konusunda.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eğer Rıdvan'ın gidişini çözemiyorsan takıma çağırıp kampa katılmasını sağlayacaksın.

Çevrimiçi murat

fassnacht tam hocanın seveceği tarz bir oyuncu. elimizi çok rahatlatır.
cabral yerine tercih ederimher zaman takımda 1-2 orta avrupalı oyuncu olması lazım. Oyun bilgisi, disiplin, sertlik vs. Fashnat sert bir oyuncu değil gerçi  ama 8-10 sol iç sağ iç  vs oynayabilir. Sıkıştığında santrafora dahi atabilirsin.

Çevrimiçi murat

Bu Fassnatch transferinden bir şey anlamadım. Oyuncu 30 una gelmiş hiç dikkatimi çekmemiş. Gol videolarına baktım ceza sahasında karambollerde önüne düşen toplarla hatırı sayılır gol atmış ama onun dışında hangi özelliğine istinaden biz bu arkadaşı istiyoruz? İyi çalım mı atıyor, çok iyi pas mı veriyor? Kavisli ortaları mı var? Uzaktan şutları mı iyi? Gördüğüm kadarıyla hücumda hiç bir öne çıkan meziyeti yok her yerde oynamak dışında en sevmediğim oyuncu tipi. Yanılıyorsam düzeltin beni belki ben kaçırmışımdır. Böyle oyuncular da lazım tabii ama bünyenden çıkarırsın Necip gibi veya Ekrem Dağ vardı stoper ve kale hariç her yerde oynardı, kontenjandan yemez bonservis ödemezsin anlarım niye gidip şu ortamda alıyoruz anlayamadım. Buna vereceğin parayı Tayfura ver hiç olmazsa elini rahatlatır yerli konusunda.
aralık ayında 29 olacak.30 olmasına 1.5 sene var. Her oyuncu orta yapacak çalım atacak diye bir şart mı var. Futbol gol için oynanan bir oyun ve kale civarında vuruş şansı olan bir oyuncu gibi görünüuor. Doğru yerde bulunup gol yapması saydığın orta yapma çalım atmadan daha etkili özellikler. Ortayı çalımı da başka oyuncular yapsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sezon koca sene o boş topların karambolde batshuayi nin önüne düşsün diye bekledik. Düşmedi.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

aralık ayında 29 olacak.30 olmasına 1.5 sene var. Her oyuncu orta yapacak çalım atacak diye bir şart mı var. Futbol gol için oynanan bir oyun ve kale civarında vuruş şansı olan bir oyuncu gibi görünüuor. Doğru yerde bulunup gol yapması saydığın orta yapma çalım atmadan daha etkili özellikler. Ortayı çalımı da başka oyuncular yapsın.
Ben hiç izlemedim inşallah iyi çıkar ama herkes sanki sürekli İsviçre  ligi izliyormuş gibi 10-8 6 sağ sol her kanatta oynar felan hemen güzellemeler başlıyor alınacak oyuncunun böyle ballandırılması ,anlaşılamayan oyuncunun da tu kaka edilmesi gelenek haline geldi bizim klüpte

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2022, 13:39:54 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Bu sezon koca sene o boş topların karambolde batshuayi nin önüne düşsün diye bekledik. Düşmedi.

Bats da çok yalnız kaldı ilerde oyun yapımızda sıkıntılı yine böyle forveti ilerde tek başına bırakırsak Weghorstuda gömeriz kazma kürekle

Çevrimiçi Samet Demir

Bats da çok yalnız kaldı ilerde oyun yapımızda sıkıntılı yine böyle forveti ilerde tek başına bırakırsak Weghorstuda gömeriz kazma kürekle
Abi yanlız kalıyorsa, kendi yetersizliğinden kaynaklanıyor. Yanındaki adamlara alan açamazsan, 1 tane hava topunu alamazsan ilerde top tutamaz yanlız kalırsın. Deli gibi pres yapmak zorunda kalırsın.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Ben hiç izlemedim inşallah iyi çıkar ama herkes sanki sürekli İsviçre  ligi izliyormuş gibi 10-8 6 sağ sol her kanatta oynar felan hemen güzellemeler başlıyor alınacak oyuncunun böyle ballandırılması anlaşılamayan oyuncunun da tu kaka edilmesi gelenek haline geldi bizim klüpte
ben iki maçını izlemiştim. Çok oyunun içinde görünmüyor ama top geldiğinde etkili. DAha çok tek pas ve sonuca endeksli oynuyor.süper bir oyuncu değil tabi ama büyük takım gol atmak zorunda bu nedenle hangi mevki olursa olsun ortalamanın üstünde asist veya gol atma becerisi olmalı oyuncuların. Geçen sene sadece gol atabilen bir stoper asist yapabilen bek ve sağ açık ile oynadık ortasaha ve santrafordan yeterli katkı gelmedi. 10 numara 8 ve 6 lar yetersiz kaldı.alacağımız oyuncularda kendi mevkilerinin özellikleri hariç gol asist durumunuda göz önünde bulundurmalıyız.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2022, 13:48:54 murat ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu adamın Larin'den bir fazlası olacağı çok meçhul.

Elindeki adamları bedava kaçırıp, daha fazla maliyetli adamlar kovalıyorlar

Çevrimdışı Nazım Ar

aralık ayında 29 olacak.30 olmasına 1.5 sene var. Her oyuncu orta yapacak çalım atacak diye bir şart mı var. Futbol gol için oynanan bir oyun ve kale civarında vuruş şansı olan bir oyuncu gibi görünüuor. Doğru yerde bulunup gol yapması saydığın orta yapma çalım atmadan daha etkili özellikler. Ortayı çalımı ba başka oyuncular yapsın.

Her oyuncu orta-çalım yapamaz da kanat veya kanat forvet oyuncusundan hele hele kanatta tek oynayacaksa belirli beklentiler olması normal. Başka takımdaki başka ligdeki gol şansı beni ilgilendirmiyor toplar önüne düşmüş sonuçta, bizim ligde bizim takımda o şansı tutmazsa nur topu gibi yeni Kenan Karaman'larımız oluyor sonra. 10 metreye pas veremeyen, 20 metreden kaleyi tutturamayan veya yetiştiremeyen, birebirde rakibin içinden geçmeye çalışan (Holosko) kanat oyuncularından değildir umarım.

Çevrimdışı Talisca1903

Her oyuncu orta-çalım yapamaz da kanat veya kanat forvet oyuncusundan hele hele kanatta tek oynayacaksa belirli beklentiler olması normal. Başka takımdaki başka ligdeki gol şansı beni ilgilendirmiyor toplar önüne düşmüş sonuçta, bizim ligde bizim takımda o şansı tutmazsa nur topu gibi yeni Kenan Karaman'larımız oluyor sonra. 10 metreye pas veremeyen, 20 metreden kaleyi tutturamayan veya yetiştiremeyen, birebirde rakibin içinden geçmeye çalışan (Holosko) kanat oyuncularından değildir umarım.
yeni Boydlar diabyler olmasın da inşallah iyidir adam belki de yeni Pancumuz olur
şimdi tekrara gireceksin diyeceksiniz ama 4-5 facnacht 4-5cabral 4-5 muleka bi sürü para gidecek ama hala soru işaretleriyle dolu 2 tane eksik al Taliscaya ver parayı
 Weghorsta aldın skor işini halledrsin emrehan mert defansı hallet geri kalanına sonra bakarsın abdullah avcı transfer dönemine dönmesin şu işler net adam alın 1 tane alın

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Eğer Rıdvan'ın gidişini çözemiyorsan takıma çağırıp kampa katılmasını sağlayacaksın.

Rıdvan herhangi bir Anadolu kulübünün oyuncusu olsaydı şu an forumda kendisine methiyeler düzülüyordu, kulübü kapıyı 7-8 milyon eurolardan açmıştı, bizim yönetim de bonservisini almak için 2-3 milyon euro civarı bir meblağı gözden çıkarmıştı. Saçma yerli kuralı varken ve pozisyonunda yerine oynatabileceğin alternatifin de yokken elindeki en değerli yerli oyunculardan birini satmaya çalışmanın mantığını anlamadım hala. :alala:   

Çevrimdışı Nazım Ar

Rıdvan herhangi bir Anadolu kulübünün oyuncusu olsaydı şu an forumda kendisine methiyeler düzülüyordu, kulübü kapıyı 7-8 milyon eurolardan açmıştı, bizim yönetim de bonservisini almak için 2-3 milyon euro civarı bir meblağı gözden çıkarmıştı. Saçma yerli kuralı varken ve pozisyonunda yerine oynatabileceğin alternatifin de yokken elindeki en değerli yerli oyunculardan birini satmaya çalışmanın mantığını anlamadım hala. :alala:

Ben de bu fikirdeyim genç çocuk daha da gelişecek öğrenecek. Hızlı, ayağı düzgün tekniği olan Türk fulbek oyuncusunu göndermeye yer arıyoruz hem de bu özelliklerinden en çok faydalanacağımız taktiğe geçmeyi planlarken. Oraya Adriano gibi birisini bulamayacaksak her türlü zarar yazacak. Öte yandan rakip savunma yapmadan aynı skor katkısını vermiş 25 yaşındaki Emre Moru wonderkid diye transfer ediyor milyonlar verip.

Çevrimdışı XiaoHan

Çok enteresan camiada yumruğunu vuracak gerçekten Beşiktaşlı ve Beşiktaşın menfaatlerini düşünerek yönetebilecek 1 tek kişi yok, var ama ortaya çıkmıyorsa tmsf ye düşmesinimi 4 gözle bekliyor.
20 senedir operasyona maruz kalıyoruz, borç batağına battık ama algıyla bir şekilde konumunu haketmeyen sadece şirketlerinin reklamı çıkarları uğruna koca çınarı kuklaya çeviren kişilerin oyuncağı olduk. Y.D. febe sempatizanıydı, F.O. ğs sempatizanı, A.N.Ç. has trabzonsporlu.
X bir kulübün başkanı 3 senede 3 oyuncu satmayı beceremeyecek, seyircisiz bir sezonda rüyada bile tekrarı görülemeyecek şekilde şampiyonluk gelecek ama futbolcuların parasını vaktinde ödedim diye sanki yükümlüğü değilde lütfetmiş gibi şampiyonluğu tek başına sahiplenecek, bizim için rakip kendisinin gönül verdiği takımın hocasının maaşını ödeyecek, yeni sezon harcama limitine ses çıkarmayacak, hakemler maçları katlederken seyredicek vs... say say bitmiyor ama ALGI ile hala başkan  :bandit:
S.B. kuzuyu aldı, Y.D. yetiştirdi besledi, F.O. kasaba verdi, A.N.Ç. kesti vitrine koydu tek eksiğimiz GÜL kaldı bakalım kime nasip olcak
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı ardiles

Ben hiç izlemedim inşallah iyi çıkar ama herkes sanki sürekli İsviçre  ligi izliyormuş gibi 10-8 6 sağ sol her kanatta oynar felan hemen güzellemeler başlıyor alınacak oyuncunun böyle ballandırılması ,anlaşılamayan oyuncunun da tu kaka edilmesi gelenek haline geldi bizim klüpte

İsviçrenin yerli futbolcusu işte. Ülkeden dışarı çıkamamış. Young Boys 26-29 arası en iyi döneminde kullanmış, posasını bize gönderiyorlar. Gittiği ülkelerde başarılı olmuş ULUSLARARASI futbolculara ihtiyacımız var. İsviçre köylüsünden bize ne. Çok fonksiyonlu futbolcu aranıyorsa bizim 3. liglerde bunun kaleye geçeni bile var. Fassnacht in annesi gibi bizim anneler de oğullarını inek sütüyle besliyor.

Çevrimdışı ardiles

Uluslararası futbolculara ihtiyacımız var. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunu C.Kazancı ya duyurulur. Demir çelik sanayicisi başkanım, lütfen el atın çünkü sözde futbol aklımız "Acun abi fıransadan geliyom 343 yapacam" diyor.

Çevrimdışı ardiles

Oturmuş bir futbol düzenin ve sistemin vardır, pek dikkat çekmeyen bir oyuncu senin için çok değerli olabilir Fassnacht bunlardan biri olabilirdi fakat bizim futbol düzenimiz yok (Aslında var ama Beşiktaş ısrarla seviyeyi düşük tutuyor). Genç potansiyele para verirsin anlarım da bu oyuncu 29 olmuş. Yeteneğe para verirsin tutmazsa Körfeze pazarlarsın ama Fassnacht gibi oyuncuları Araplarda almaz. Neden ödüyoruz?

Çevrimdışı ardiles

Net Rıdvanın fikri sorulmalı. Gitmek istiyorsa gitsin, motivasyon kalitesi düşen oyuncular işlenmiyor, soğuk demiri dövmek gibi hem şekil veremeyiz hem yorulduğumuzla kalırız.

Çevrimdışı Necmi

pazarlık bittikten sonra tekrar pazarlığa oturma huyu var ya başkanın şu anda o yapılıyor sanırım
daha şu ana kadar bu taktik başarılı olmadı. tersine işi bozdular hep şimdide olmazsa başka isteyenlerde var diyorlar.

Çevrimdışı sozkul

Bu adamın Larin'den bir fazlası olacağı çok meçhul.

Elindeki adamları bedava kaçırıp, daha fazla maliyetli adamlar kovalıyorlar

2.2 maaş verelim mi Larin'e diyorsun?

Çevrimdışı Necmi

Net Rıdvanın fikri sorulmalı. Gitmek istiyorsa gitsin, motivasyon kalitesi düşen oyuncular işlenmiyor, soğuk demiri dövmek gibi hem şekil veremeyiz hem yorulduğumuzla kalırız.
zaten gitmek istediği için satılıyor uzatmayı kabul etmedi
eğer bu iş yatarsa unutun rıdvanı
geçen sene sözleşmeyi uzatmışlar ama tff ye bildirmemişler akıllılar ya şimdide sözleşme yapamıyorlar
ya satılacak yada seneye bedava gidecek anlaşmayı bozup tekrar pazarlık yaparsan alman kulübü çekilir
bulunmaz hint kumaşı değil ve beşiktaşı 4 m euro daha zarara sokmuş olurlar.

Çevrimiçi murat

Bakılan isimler 2-3milyon bandında bonservisli isimler. Fashnat muleka cabral vs. Yıllık ücretleri de 1-1.3 civarında. Bonservissiz senelik 3 milyon civarı oyunculara gidersek geçmişten ders almamış oluruz. Keşke bütçe olsada talisca vs alabilsek. Talisca gedson souza weghorst muleka bupendza yapabilsek fashnatt da yedeklese ama yok işte. Geçen sene alex ve pjaniç aldık isimli olmadı işte.td inşallah alex boyd vs eldekilerden yararlanır yoksa söylenilen isimler gelse bile çok dar rotasyon olacak. Hem hepsinden üst düzey form ve katkı beklemek zorunda kalacağız hemde sakatlık ceza olmasın diye dua edeceğiz.geçen sene kadroyu doldurduk ama çoğu sadece sayısal olarak doldurdu. Beden vardı ama ceset olarak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: